Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Concasoare - Utilaje Constructii: 13 companii
 • Omig Srl este importator de: - statii de sortare agregate minerale si produse de balastiera - statii de concasare piatra, deseuri rezultate din constructii, beton etc - concasoare fixe si mobile - piese de schimb concasoare si statii de sortare: ciururi, site, statii de tratare apei uzate, masele concasor, dinti concasoare, ciocane concasor, blindaje concasor, conuri concasor, piese metalice consumabile pentru statiile de sortare si concasare, site din poliuretan, site din tabla antiuzura.

Alba Iulia Importator
 • Avem peste 25 de ani de experienta internationala in domeniul vanzarii de echipamente de concasare si sortare. Avem 10 ani de experienta in domeniul inchirierilor de concasoare si statii de sortare in Romania. Sunt principalele argumente pentru a alege sa colaboram. Alege sa lucram impreuna si putem sa-ti oferim de asemenea utilaje second hand sau reconditionate pentru reducerea costurilor si eficientizarea operatiunii tale! Iar daca situatia o cere, putem gasi impreuna solutii privind echipamentele noi sau fixe. Avantajele oferite de colaborarea cu firma noastra: - Alegerea optima a echipamentelor second hand - Selectia atenta astfel incat sa avem un istoric cunoscut - Formalitati de transport, plati / facturare externa, etc - Asistenta la punerea in functiune, training si consultanta postvanzare - Piese de schimb si service post vanzare. Pentru o galerie foto a principalelor lucrari efectuate de Rom Con-Sort Solutions vizitati pagina http://www.romconsort.ro/portofoliu-rom-con-sort-solutions/ Contacteaza-ne Acum! Afla mai multe detalii despre produsele si solutiile noastre apeland: 0730112593

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra va ofera echipamente si servicii de inalta calitate la un pret redus. Dorim sa oferim clientilor nostri solutii viabile si individuale pentru fiecare domeniu de activitate in parte. - Proiectare si executie - Livrare utilaje noi si second-hand - Livrare piese de schimb si de uzura - Asigurare servicii de montaj Telul nostru este de a construi sisteme eficiente, moderne si competitive Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferii servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Piatra Neamt Import - Export
 • Sc Complex Somi Prest Srl se ocupa de importul de utilaje care sunt vandute ulteror in tara. Firma, de asemenea, poate prelua comenzi in unele cazuri daca este posibil timpul in care acestea sunt aduse poate varia.

Raducaneni Importator
 • S.C. Klucsto Mineral Processing S.R.L. este o societate cu capital mixt romano-german, specializata in comertul cu utilaje, echipamente si piese de schimb (noi sau second hand) destinate carierelor de piatra, constructiilor civile, drumuri si poduri. De asemenea comercializam piese de schimb si piese turnate pentru majoritatea marcilor de concasoare aflate pe piata romaneasca: Metso, Sandvik, Terex Pegson, Finlay, Brown Lenox, etc. O alta activitate importanta pe care firma noastra o efectueaza, este proiectarea de echipamente si utilaje destinate carierelor precum si consultanta tehnica pentru un flux tehnologic la nivelul standardelor internationale.

Braila Distribuitor
 • Liming este un producator de masini de concasare si moara pentru minerit, constructii si industria de cariera. Produsele noastre sunt concasorul maxilarului, concasorul de impact, concasor con, concasor mobil, moara cu bile, moara verticala, moara foarte fin, moara raymond si concasare si macinare completa a plantelor.

China Producator
 • Compania noastra isi are sediul in judetul Suceava , orasul Suceava pe strada Nicolae Labis. Firma este de dimensiuni mica in activitate avand un total de 4 angajati. Actiunile firmei se refera la importul utilajelor din strainatate sau din tara urmand sa fie restaurate si reparate si mai apoi vandute sau inchiriate.

Suceava Importator
 • Frantoparts furnizeaza piese de schimb si accesorii pentru concasoare si statii de sortare: - conuri - ciocane - falci - blindaje - si orice alte piese din otel si alte aliaje. Frantoparts Romania este distribuitor, in romania, al unei fabrici de prestigiu din industria echipamentelor de concasare si sortare din Italia: Frantoparts toate piesele ofertate de noi au compatibilitate garantata! Contact: Catalin Fediuc - 0740.330.654 http://www.frantoparts.com/

Suceava Importator
 • Societatea noastra ofera spre inchiriere statie de concasare-sortare formata din Concasor Rubble Master RM60 cu impact si Ciur semifix CS2500 cu 3 benzi in stare foarte buna de functionare. Statia este dotata si cu o banda magnetica pentru selectarea fierului si se preateaza ideal pentru lucrari de demolare, pentru cariere si balastiere.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra executa lucrari de demolari, dezafectari mecanizate pentru orice fel de constructii civile si industriale. Concasam deseuri din demolari cu concasor mobil cu falci de mare productivitate. Executam lucrari de excavatii, decopertari, decapari,cu excavatoare de mare capacitate. Inchiriem utilaje pentru constructii. Prestam servicii pentru cariere cu concasoare, statii de sortare, incarcatoare-orice tip de roca.

Iasi Servicii
 • Suntem o firma de colectare si valorificare deseuri metalice reciclabile. Dezafectam instalatii industriale, utilaje, hale, etc. In urma lucrarilor raman de multe ori utilaje in stare de functionare pe care incercam sa le valorificam.

Sebes Altul
 • Infiintata in anul 2004, Kantis Consulting este alcatuita dintr-un colectiv de tineri profesionisti, oameni talentati, cu o respectabila experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale si cu o viziune de dezvoltare foarte bine conturata. Suntem preocupati de rezolvarea problemelor economice si financiare ale clientilor nostri, iar eficienta in lucru si capacitatea de a inlatura obstacolele aparute in dezvoltarea unui proiect ne definesc activitatea. Plecand de la aceasta premisa, am dezvoltat un departament specializat de consultanta, care va informeaza gratuit si va ofera servicii profesioniste de consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile. Inovativa si optimista, echipa noastra si-a castigat clientii prin seriozitate, competenta, dinamism, promptitudine, prin buna colaborare cu toti partenerii cat si intre toti membrii echipei. Flexibilitatea noastra de a crea noi solutii pentru clientii nostri poate transforma o dorinta de dezvoltare a afacerii dumneavoastra intr-o investitie implementata. Solutiile oferite de echipa noastra sunt atat eficiente cat si inteligente. Succesul colaborarilor cu clientii nostri se bazeaza pe comunicarea permanenta cu acestia, astfel incat sa putem gasi impreuna solutiile optime pentru necesitatile fiecarui client in parte.

Sector 1 Servicii
 • Sc Meteor Impex srl vinde si distribuie piese pentru balastiere si cariera: site, role, benzi cauciuc, ciocane inclusiv utilaje :concasoare, hidrocicloane, stat ii sortare etc . Sc Meteor Impex srl vinde si distribuie piese pentru balastiere si cariera: site, role, benzi cauciuc, ciocane inclusiv utilaje :concasoare, hidrocicloane, stat ii sortare etc.

Piatra Neamt Distribuitor