Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje Constructii - Constructii: 372 companii
 • Suntem reprezentanti Aliauto, firma multinationala in sector de revizii si vanzarea componentelor hidraulice pentru piesele de schimb pentru utilaje de contructii. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Cernica Importator
 • Societatea Comerciala “Elkas Home” S.R.L. a fost infiintata la inceputul anului 2008, avand ca activitate principala lucrari de constructii-montaj. Tot in anul 2008 s-a inceput constructia unei baze de productie in comuna Letcani. In cadrul acestei lucrari, pe durata anilor 2008-2009 au fost executate imprejmuirea terenului, platforma de depozitare material, construirea unei cladiri de birouri si a unei hale de productie destinata prelucrarii de produse metalurgice. De asemenea s-au desfasurat activitati de proiectare pentru extinderea bazei cu o hala de prefabricate si una de depozitare a materiilor prime si produselor finite. Din anul 2009 s-a inceput activitatea in hala unde se prelucreaza produsele metalurgice. Aceasta a fost dotata cu echipamente de ultima generatie printre care roboti performanti de intins, fasonat si debitat otel beton, masini de executat carcase piloti forati. In anul 2010 firma s-a axat in principal pe executie de armaturi pentru constructii: debitare si fasonare otel beton, confectionare de carcase otel beton pentru grinzi, confectionare de carcase pentru piloti forati cu diametre si lungimi diferite. In prezent firma “Elkas Home” presteaza servicii de cea mai buna calitate. Este autorizata de “Autoritatea Feroviara Romana” si detine certificate ISO 14001, ISO 9001 si ISO 18001. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, datorita respectarii termenelor de executie, a colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii de materii prime de cea mai buna calitate firma S.C. “Elkas Home” S.R.L. si-a castigat un renume pe piata din Romania.

Iasi Producator
 • Firma Sc. Optikat Srl. este o companie infiintata in 2008 si are ca obiecte de activitate distributia de lubrifianti auto, industriali, speciali, produse de intretinere auto si AdBlue, distributia de anvelope pentru vehicule comerciale si piese de schimb utilaje de constructii, distributia de rezervoare de motorina made in Italy, distributia in Romania a mini incarcatoarelor frontale multifunctionale marca LOCUST Slovacia si presteaza servicii de transport agregate de balastiera. Principalele Brandu-ri de lubrifianti pe care Optikat ii distribuie sunt : Repsol, Valvoline, Shell, Mobil, Castrol, Aral, Texaco, Divinol, Fuchs, Quaker, Total, Urania la cerere se pot oferi si alte Brand-uri in functie de solicitarile clientilor nostri. Produsele de intretinere oferite de Optikat sunt unsorile, lichidul de spalat parbrizul si antigelul necesar instalatiilor de racire ale autovehiculelor atat vara si mai ales iarna. AdBlue-ul oferit de Optikat este distribuit sub doua forme de ambalare la 10l si 1000l Made in Romania si la 1000l Made in Olanda. Rezervoarele de motorina sunt standardizate si produse in Italy, rezervoarele pot fi de diferite capacitati (500l - 9000l)cu pompe analoag sau digital. Locust este un nume bine cunoscut in agricultura, constructii si prestari de servicii din intreaga lume, lucru demonstrat prin flexibilitatea si fiabilitatea utilajelor Locust – miniincarcatoare frontale multifunctionale. Preturile serviciilor de transport aferente produselor de balastiera sunt in functie de cantitatile solicitate, traseul ales de client si bineinteles de tipul de agregat ales. Avand in vedere cele prezentate mai sus va invitam sa ne vizitati web site-ul nostru si va asteptam cu orice solicitari in acest sens – www.optikat.ro

Pascani Distribuitor
 • EvoStore este un furnizor de solutii de comunicatii si tehnologie a informatiei. Principalele noastre prioritati sunt nevoile si satisfactia clientilor nostri. Si asta deoarece consideram ca informatia este vitala si oricine trebuie sa aiba acces la ea in cel mai simplu si rapid mod.

Bucuresti Importator
 • Sunt incepator si vreau sa dezvolt o afacere in domeniul de constructii industriale cu utilaje si masini. Ma intereseaza o activitate in constructia de canalizari si infrastructura in zonele rurale din tara.

Barlogu Altul
 • Specialisti in Powertrain si Drivetrain pentru aplicatii OFF-HIGHWAY - asiguram piese de schimb, consultanta, service si reparatii pentru gama completa de transmisii, converizoare hidraulice, axe si punti, de la DANA SPICER CLARK-HURTH, AxleTech International, CARRARO, JOHN DEERE,FUNK - deservind astfel activitatea in diferite domenii: constructii civile si drumuri, cai ferate, minerit, domeniu forestier, oriunde sunt folosite excavatoare, incarcatoare, gredere, macarale, tractoare, ridicatoare, material rulant sau utilaje speciale dotate cu astfel de echipamente.

Brasov Importator
 • Ofer buldo escavator: motorina, galben, 3 cupe, stare foarte buna, utilaj industrial, model Venieri. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon sau sa trimiteti un e-mail.

Goreni Distribuitor
 • Suntem producator masini de boltari, mese vivratoare, garduri fier forjat. Producem boltari de diferite dimensiuni, elemente din beton pentru cosuri de fum, pavaje. Executam masini de boltari la orice dimensiune in limita parametrilor admisi.

Baltatesti Producator
 • Suntem producator masini de boltari la cel mai bun raport pret-calitate. Suntem producator pavaje si boltari vibropresati. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Baltatesti Producator
 • Infiintata in anul 2004, Kantis Consulting este alcatuita dintr-un colectiv de tineri profesionisti, oameni talentati, cu o respectabila experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale si cu o viziune de dezvoltare foarte bine conturata. Suntem preocupati de rezolvarea problemelor economice si financiare ale clientilor nostri, iar eficienta in lucru si capacitatea de a inlatura obstacolele aparute in dezvoltarea unui proiect ne definesc activitatea. Plecand de la aceasta premisa, am dezvoltat un departament specializat de consultanta, care va informeaza gratuit si va ofera servicii profesioniste de consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile. Inovativa si optimista, echipa noastra si-a castigat clientii prin seriozitate, competenta, dinamism, promptitudine, prin buna colaborare cu toti partenerii cat si intre toti membrii echipei. Flexibilitatea noastra de a crea noi solutii pentru clientii nostri poate transforma o dorinta de dezvoltare a afacerii dumneavoastra intr-o investitie implementata. Solutiile oferite de echipa noastra sunt atat eficiente cat si inteligente. Succesul colaborarilor cu clientii nostri se bazeaza pe comunicarea permanenta cu acestia, astfel incat sa putem gasi impreuna solutiile optime pentru necesitatile fiecarui client in parte.

Sector 1 Servicii
 • Firma noastra activeaza in domeniul reviziei si intretinerii instalatiilor de ridicat. De asemenea are spre vanzare automacara HYDROM 18 tone la pret de 24 000 Euro. Pretul este usor negociabil.

Craiova Altul
 • Compania detine utilaje in stare perfecta de functionare, efectueaza lucrari cu seriozitate, punctualitate, bazandu-se pe calitate la preturi acceptabile negociate in conditii civilizate cu beneficiarii.

Cluj-napoca Altul
 • Firma Blastrac S.r.l. Romania este reprezentanta unica in Romania a Grupului BLASTRAC Bv Olanda, lider mondial in producerea si comercializarea echipamentelor de pregatire a suprafetelor orizontale si verticale din beton, metal, piatra, mozaic, marmura, etc. Societatea Blastrac srl, a fost creata in scopul si cu dorinta de raspunde cat mai bine nevoilor companiei Dvs, oferind servicii de complexe, cum ar fi : •    consultanta pentru achizitia de echipamente necesare pregatirii suprafetelor •    vanzarea de echipamente pentru pregatirea suprafetelor •    piese de schimb originale •    consumabile •    service in perioada de garantie •    service in perioada de post-garantie Deasemenea firma noastra se ocupa si de intretinerea si reparatia echipamentelor. Mai multa informatie http://2444.ro.all-biz.info/ Acest serviciu pus la dispozitia Dvs, Va ofera posibilitatea de a apela la specialistii nostri, instruiti si certificati, pentru intretinerea periodica cat si pentru reparatiile capitale, necesare a se efectua echipamentelor Dvs pentru pregatirea de pardoseli. In masura in care serviciile noastre prezinta interes, Va rugam sa nu ezitati in a ne contacta, folosind datele din pagina Contat a acestui site. Va multumim anticipat !

Bucuresti Producator
 • Yilkamak, firma producatoare de utilaje si unelte in sectorul agriculturii si constructiilor usoare, dispune clientilor tehnologia si calitatea in usurarea muncii care le desfasoara. Va asteptam sa ne contactati !

Constanta Producator
 • Importam si distribuim utilaje si echipamente pentru constructii, scule electrice; fabricant generatoare de curent; prelucrare tabla, sudura MIG MAG, vopsire in camp electrostratic, marcare industriala.

Valea Lupului Importator
 • Suntem producator de betoane pentru constructii civile si hidrotehnice; servicii de Laborator grad II, pentru betoane si alte materiale de constructii, cu personal calificat si dotare complet noua pentru 2008, utilaje de transport si punere in opera a betoanelor, adecvate.

Focsani Producator
 • Firma Mitcosm ofera buldozere, piese de schimb pentru utilaje. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0745703566 sau puteti sa imi lasati numarul dumneavoastra in adresa de e-mail pentru a va contacta eu.

Valcea Altul
 • Oferim utilaje industriale diverse, utilaje de constructii, prelucrari mecanice grele, instalatii de ridicat si transportat, reparatii de masini si utilaje diverse, autorizate ISCIR pana la sarcina de 200 tf.

Braila Producator
 • Infiintata in 1977 ca producator de echipamente pneumatice  si cilindri hidraulici.     Societate pe actiuni din 1991 cu numele de SC MEBIS SA.  Din octombrie 2000 a devenit societate cu capital privat.

Bistrita Producator
 • Suntem o firma din Ungaria, vorbim româneşte. Oferim o gama larga de utilaje de constructi second hand din Ungaria: masini, utilaje, masini si utilaje pentru constructii, excavator, buldozer, tractor, JCB, Bobcat, Komatsu, Kubota.

Budapest Altul