Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje Constructii - Constructii: 374 companii
 • Infiintata in 1977 ca producator de echipamente pneumatice  si cilindri hidraulici.     Societate pe actiuni din 1991 cu numele de SC MEBIS SA.  Din octombrie 2000 a devenit societate cu capital privat.

Bistrita Producator
 • Suntem o firma din Ungaria, vorbim româneşte. Oferim o gama larga de utilaje de constructi second hand din Ungaria: masini, utilaje, masini si utilaje pentru constructii, excavator, buldozer, tractor, JCB, Bobcat, Komatsu, Kubota.

Budapest Altul
 • Vindem piese, echipamente si accesorii pentru utilaje de constructii: piese originale si aftermarket pentru CAT, Komatsu, CNH, New Holland, CASE, FIAT-HITACHI, etc., spituri, dalti, piese pentru toate modelele de picoane. Stoc permanent.

Brasov Importator
 • Firma noastra produce, injecteaza distantieri fier beton si are ca activitate pricipala reciclarea deseurile din mase plastice: HDPE, PE, PVC. Se mai ocupa cu distribuirea diferite marfii din plastic cum ar fi tevi PVC (diferite marimi), galeti plastic 10 L, ghiveci de flori.

Lupeni Producator
 • Societatea nou infiintata, ce are in dotare o statie noua si moderna de producere beton marca Teknokat, tip Aristotelis si o statie de sortare balast. Statia de betoane este automatizata si are o capacitatea de productie de 60 mc/ h.

Galati Producator
 • Rollex GmbH & CO.KG înfiinţat în 1972 în Germania, are o tradiţie şi o experienţă de peste 35 de ani în fabricarea de role transportoare, de calitate superioară, fiind cunoscut şi recunoscut atât pe piaţa Germană cât şi pe cea Mondială. În cele 3 fabrici, pe o suprafaţă totală de 18.000 m Rollex produce o gamă variată de role gravitaţionale, role transportoare, role conveioare, role pentru benzi transportoare şi accesorii din diferite materiale: oţel, oţel galvanizat, oţel acoperit (cu: -răşini epoxidice, -PU, -cauciuc, -PVC), aluminiu, PVC.

Werne Producator
 • Firma ofera servicii de vanzare inchiriere masini de sapat santuri. Masinile de sapat santuri faciliteaza asezarea cablurilor in gradini, scoli si parcuri fara a disloca prea mult pamant. Santul poate fi pana la 60 cm de adanc, avand un profil drept si nevariat dat de latimea lantului de taiere. Aceaste masini sunt utilizata la saparea de santuri in soluri compacte cu pietre cu diametrul de pana la 50 mm. Viteza de sapare este de aproximativ 60 de metri pe ora. Latimea santului poate sa varieze intre 10 -15 cm.

Ciorogarla Importator
 • Firma ofera: - import si distributie de piese de schimb si consumabile pentru utilaje de constructii; - servicii de consultanta si reparatii utilaje de constructii (buldozere, excavatoare, incarcatoare, pompe de ciment, etc); - import utilaje de constructii second-hand

Bucuresti Distribuitor
 • Firma se ocupa cu activitati de inchiriere si vanzare de utilaje de constructii, inchiriaza bobcat, miniexcavator, maicompactor, motostivuitoare, compresoare, o gama larga de produse pentru constructii. Mai detinem echipe de constructii, necalificati, dulgheri, zidari, fierari, etc.

Bucuresti Servicii
 • Incepand cu anul 1997, Daewoo-Mangalia Heavy Industries, companie infiintata prin asocierea intre renumitul constructor naval Daewoo-Shipbuilding&Marine Engineering din Coreea si santierul naval "2 Mai" Mangalia - Romania, a devenit cel mai competitiv santier naval privind constructia, conversia si reparatia de nave din zona Marii Negre.

Mangalia Producator
 • Easy Construction Management reprezinta garantia unei decizii profesionale. Unic reprezentant pe piata din Romania a unor constructori de utilaje de recunoscuti pe plan international precum: * Messersi producator de mini-excavatoare, mini-incarcatoare multifunctionale, mini-dumpere sau roabe mecanizate multifunctionale, mixere de beton autopropulsoare. * Eurocomach mini-excavatoare, mini-incarcatoare multifunctionale si buldoexcavatoare. * Tesmec prin brand-ul de excavatoare pe roti Gallmac. * Demoter si Promove echipamente de demolare, foarfeci si picoane hidraulice. * Simex echipamente auxiliare. Echipa noastra va ofera servicii de vanzare prin consultanta si suport tehnic pentru achizitionarea variantei optime pentru cerintele dumneavoastra si prin consultanta gratuita in vederea finantarii utilajelor sau echipamentelor achizitionate de la compania noastra, insa si servicii post-vanzare prin care asiguram service-ul utilajelor oriunde in tara.

Bucuresti Importator
 • SC TRANS DAR & COM SRL inchiriaza utilaje constructii (buldoexcavatoare, excavatoare, cilindru compactor, bascule) pentru excavari, nivelari, fundatii, canalizari, terasamente, demolari etc, cu personal calificat, la preturi avantajoase.

Sibiu Servicii
 • Compania noastra este o companie veche, cu o buna experienta in afaceri, avem personal calificat, cerem si oferim seriozitate de la colaboratorii nostri. Comercializam o gama larga de produse, suntem fruntasi pe piata romaneasca la distributia produselor pe care le comercializam. Avem sediul la Targoviste, puncte de lucru la Stefanesti (jud Arges) si Bucuresti.

Tetcoiu Importator
 • Societatea vinde buldoexcavator jcb 3cx 4x4 an 1994 sistem cupa refractabila ,brat telescopic ,6 m , stare tehnica foarte buna . Revizie tehnica recent facuta schimb uleiuri , garnituri recent vopsit, parbriz nou , pompa frina garnituri pompa frina .

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera servicii de reparatii pompe hidraulice, hidromotoare, cilindri hidraulici si distribuitoare. Dupa reparatie, inainte de a fi predate catre beneficiar, toate echipamentele sunt verificate si reglate pe bancul de proba. Toate produsele beneficiaza de garantie. Va putem furniza simeringuri de presiune din stoc sau la comanda.

Bucuresti Servicii
 • Romcat Corporation Srl este reprezentanta in Romania pentru statii de sortare Powerscreen-Irlanda (statii de sortare fixe sau mobile, cu sau fara spalare, electrice sau Diesel), statii de concasare Pegson-Anglia (concasoare cu falci, con sau impact) si utilaje de constructii Hyundai-Koreea (incarcatoare frontale, incarcatoare rigide multifunctionale, toata gama de excavatoare pe pneuri sau senile, mini/midi excavatoare). Oferim servicii profesionale de vanzare si after sales, garantie si service pentru produsele distribuite si livrate.

Bucuresti, Sector 1 Importator
 • Firma are ca activitate principala comertul/inchirierea de echipamente si utilaje pentru constructii import Italia, precum si activitati de import-export. Oferim o gama larga de popi metalici reglabili, schele metalice, betoniere si roabe, sisteme de cofrare clasice, modulare si sistem planseu.

Arad Import - Export
 • Firma este unic importator al SPE International si comercializeaza: -Masini profesionale de pregatire a suprafetelor -Scarificare, scarificatoare, planere sablare/sablatoare profesionale, masini de slefuit rotative, planetare -Consumabile pentru toate tipurile de echipamente Oferim si servicii de pregatire a suprafetelor.

Bucuresti Importator
 • Avand ca punct de plecare gasirea de solutii privind folosirea unei game variate de produse abrazive,pe parcursul celor trei ani de existenta a firmei,echipa noastra a adaugat domenii complementare ,astfel incat sa venim in intampinarea tuturor dorintelor clientilor nostri. Asa am ajuns de a avea o puternica retea de distributie cu produse din urmatoarele domenii: - abrazive - armaturi industriale - echipament protectia muncii - scule electrice - spume si adezivi De asemeni prin firma noastra puteti gasi o gama variata de fitinguri, organe de asamblare, sau elemente pentru sudura.

Birlad Importator
 • Firma noastra este situata in judetul Neamt, localitatea Tg. Neamt si este infiintata in anul 2002. Principalul obiect de activitate este comercializarea, inchirierea si repararea utilajelor de constructii de ridicare, excavare etc.

Tg. Neamt Servicii