Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Statii Betoane & Sortare - Utilaje Constructii: 25 companii
 • Omig Srl este importator de: - statii de sortare agregate minerale si produse de balastiera - statii de concasare piatra, deseuri rezultate din constructii, beton etc - concasoare fixe si mobile - piese de schimb concasoare si statii de sortare: ciururi, site, statii de tratare apei uzate, masele concasor, dinti concasoare, ciocane concasor, blindaje concasor, conuri concasor, piese metalice consumabile pentru statiile de sortare si concasare, site din poliuretan, site din tabla antiuzura.

Alba Iulia Importator
 • Societatea a fost infiintata in anul 2010 si are in prezent prin managementul sau, o bogata experienta in domeniul constructiilor Viziunea societatii este dezvoltarea armonioasa a acesteia pentru satisfacerea unui numar important de clienti. Misiunea societatii este de a oferi solutii practice -  personalizate si profesionale  - partenerilor nostri in conditii de calitate impuse de standardele si reglementarile in vigoare cu respectarea termenelor contractate si la costuri corespunzatoare serviciilor furnizate. Valorile societatii sunt reprezentate de mentinerea relatiilor de colaborare cu institutiile statului implicate garantand satisfactia clientilor nostri. Sunshine Dezvoltare este membru afiliat al BRM

Floresti Servicii
 • Suntem o companie cu o echipa formata din specialisti in domeniu fabricatiei de sisteme de sortare a agregatelor si mineralelor. Va stam la dispozitie pentru orice tip de consultatie in domeniu. Dispunem de o gama variata de site metalice, cauciuc si poliuretan. De asemenea, accesorii pentru site si statii de sortare precum si accesorii pentru benzi transportoare, produse pentru mentenenta si reparatii.

Harman Producator
 • Firma Pro Media va ofera o gama larga de utilaje precum si facilitati in achizitia acestora, si anume betoniere cu autoincarcare marcile Piccini - vezi www.piccini.ro, marca Davino- vezi www.davinomixer.ro, utilaje de constructii Eurocomach, utilaje de sapat santuri, utilaje multifunctionale marca Gallmac, utilaje pentru prelucrat spuma poliuretanica, utilaje de mica mecanizare, statii de betoane mobile pe camion - vezi www.kimera.net. Oferim utilaje pentru foraj marca Massenza - vezi www.utilaje-foraj.ro , precum si accesorii pentru acestea. Oferim o gama larga de utilaje agricole, vezi www.utilaje-agricultura.ro. Oferim o gama aproape completa de accesorii pentru utilaje, vezi www.accesorii-utilaje.ro Oferim o gama larga de piese de schimb pentru utilaje, vezi www.powerlift.ro Oferim consultanta in alegerea utilajului precum si la configurarea acestuia pentru necesitatile dvs.

Girov Importator
 • Reprezentant unic in Romania a mai multor firme din italia care produc utilaje si echipamente de producere si transport beton si prefabricate din beton: - statii de betoane fixe - statii de betoane mobile - statii de betoane pentru prefabricate - tipare pentru prefabricate din beton - automatizari pentru statii de betoane - livrari La Cheie fabrici de prefabricate (pavele, borduri, grinzi, stalpi, panouri, tuburi de ciment etc.) - retehnologizarii statii de betoane - piese de schimb - panouri de conamda si control - sisteme de cantarire agregate - instalatii volumetrice si temporizate pentru aditivi - soft si programe de gestiune. - piese de schimb statii de betoane - piese de schimb pompe beton - matrite pentru vibroprese care produc pavele , borduri , boltari

Horpaz Producator
 • Societatea Elkon produce statii de beton de o gama extrem de variata, construite toate in parametri ecologici care permit anihilarea zgomotului si a emisiilor de praf, precum si posibilitatea de reciclare a betonului proaspat. Oferta noastra cuprinde in momentul de fata, precum urmeaza: * statii de beton mobile, care prezinta un mare avantaj al flexibilitatii in utilizare, putandu-se asambla si dezasambla foarte usor, cu capacitati de procesare de pana la 100 m/h; * statii de beton fixe cu configuratiile pe care le doreste clientul binenteles sub directa indrumare a unuia dintre consultantii nostrii , cu capacitati de procesare de pana la 350 m/h; * statii de beton semi-mobile, dezasamblabile pe parti cu o capacitate pana la 100mc/h; * statii de beton turncu capacitati foarte mari, care permit reducerea si valorificarea la maximum a spatiului ocupat; * statii de beton in linie, care prezinta avantajul de a putea fi incarcate direct cu camionul, pot fi structurate in functie de necesitatea clientilor. Compania Elkon Romania, va ofera statii de beton fixe si mobile la cele mai bune preturi in Romania, service, intretinere, modernizare si reparatii statii betoane. Consultanta gratuita pentru achizitii statii betoane si vanzari statii beton ecologice.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Sc Cruc Prodcom Srl din I.L. Caragiale, judetul Dambovita pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Sc CRUC Prodcom Srl produce o gama larga de piese de schimb si service statii de betoane. Firma noastra are o echipa de 40 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Sc CRUC Prodcom Srl este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

I.l. Caragiale Producator
 • Avem peste 25 de ani de experienta internationala in domeniul vanzarii de echipamente de concasare si sortare. Avem 10 ani de experienta in domeniul inchirierilor de concasoare si statii de sortare in Romania. Sunt principalele argumente pentru a alege sa colaboram. Alege sa lucram impreuna si putem sa-ti oferim de asemenea utilaje second hand sau reconditionate pentru reducerea costurilor si eficientizarea operatiunii tale! Iar daca situatia o cere, putem gasi impreuna solutii privind echipamentele noi sau fixe. Avantajele oferite de colaborarea cu firma noastra: - Alegerea optima a echipamentelor second hand - Selectia atenta astfel incat sa avem un istoric cunoscut - Formalitati de transport, plati / facturare externa, etc - Asistenta la punerea in functiune, training si consultanta postvanzare - Piese de schimb si service post vanzare. Pentru o galerie foto a principalelor lucrari efectuate de Rom Con-Sort Solutions vizitati pagina http://www.romconsort.ro/portofoliu-rom-con-sort-solutions/ Contacteaza-ne Acum! Afla mai multe detalii despre produsele si solutiile noastre apeland: 0730112593

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra va ofera echipamente si servicii de inalta calitate la un pret redus. Dorim sa oferim clientilor nostri solutii viabile si individuale pentru fiecare domeniu de activitate in parte. - Proiectare si executie - Livrare utilaje noi si second-hand - Livrare piese de schimb si de uzura - Asigurare servicii de montaj Telul nostru este de a construi sisteme eficiente, moderne si competitive Obiectivul de baza al companiei noastre este de a oferii servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Piatra Neamt Import - Export
 • Firma noastra comercializeaza piese de schimb pentru utilaje de constructii: statii beton, autobetoniere, pompe de beton. Comercializam o gama diversa de piese: conducte si coturi pentru pompele de beton, pistoane pompare, piese de uzura pentru unitatile de pompare, sape si blindaje pentru malaxoare, componente hidraulice: filtre, supape, distribuitoare, cilindii hidraulici, pompe hidraulice, reductoare, componente electrice si pneumatice: relee, bobine, electrovalve, componente telecomenzi, butoane si selectoare. Asiguram reparatii cu ajutorul unei echipe specializate la cele mai inalte niveluri.

Otopeni Importator
 • Texnokat Romania in calitate de membru autorizat Texnokat Group, pe piata romaneasca garanteaza fiabilitatea si durabilitatea in timp a produselor oferite. Texnokat Group garantează furnizarea de servicii de consultanță în planificarea și luarea deciziilor de afaceri. Mărimea și recunoașterea clienților noștri, exporturile fabricilor noastre dozare și recunoașterea internațională, sunt cele mai bune recomandări care verifică credibilitatea și seriozitatea industriei noastre noastre.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra se ocupa cu confectionarea de tamplarie din pvc si Al, comercialiarea de tamplarie  pvc Al sau lemn produsa de terti, montarea acetora, inchirierea de pompe de beton, comercializarea de betoane in jud Prahova, pereti de compartimentare, plocari cu isopan.

Ploieti Producator
 • Frantoparts furnizeaza piese de schimb si accesorii pentru concasoare si statii de sortare: - conuri - ciocane - falci - blindaje - si orice alte piese din otel si alte aliaje. Frantoparts Romania este distribuitor, in romania, al unei fabrici de prestigiu din industria echipamentelor de concasare si sortare din Italia: Frantoparts toate piesele ofertate de noi au compatibilitate garantata! Contact: Catalin Fediuc - 0740.330.654 http://www.frantoparts.com/

Suceava Importator
 • Producator de renume pe plan mondial al statiilor de betoane. Produse de calitate, performante si fiabile cu un portfoliu de clienti impresionant. Oferim statii de betoane mobile, semimobile si fixe, statii de reciclare a betoanelor reziduale.

Sibiu Producator
 • ArtPavement are ca obiect principal de activitate productia elementelor din beton, bordura, garduri decorative si in special pavemente (pavaje), din care va putem oferi o larga gama, de diferite dimensiuni, grosimi si culori.

Balotesti Producator
 • Terra Construct preia afaceri, le legalizeaza si dezvolta si le transmite celor potriviti categoriei mentionate anterior. Terra Construct ofera Statie de sortare si balastiera, buncare, ciururi vibratoare, benzi de alimentare, instalatie de spalare, pompa de apa, motoare, bransament electric, autorizatie de construire. Statia produce sorturi.

Buturugeni Servicii
 • Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. NOU: Inchiriere vibrator beton - 140 lei/ zi cu transport inclus. Statie betoane. Oferta pret beton, balast, nisip, pietris si servicii. NOU: Inchiriere vibrator beton - 140 lei/zi cu transport inclus.

Bucuresti Producator
 • Firma Ecosil-Beton Srl., infiintata in Bacau ofera spre inchiriere statie de betoane mobila Sami cap: 50 mc/ o ora, agregate naturale, sorturi, nisip spalat. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.

Bacau Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Kantis Consulting este alcatuita dintr-un colectiv de tineri profesionisti, oameni talentati, cu o respectabila experienta in domeniul utilajelor si echipamentelor pentru aplicatii de cariere de piatra, balastiere, constructii civile si industriale si cu o viziune de dezvoltare foarte bine conturata. Suntem preocupati de rezolvarea problemelor economice si financiare ale clientilor nostri, iar eficienta in lucru si capacitatea de a inlatura obstacolele aparute in dezvoltarea unui proiect ne definesc activitatea. Plecand de la aceasta premisa, am dezvoltat un departament specializat de consultanta, care va informeaza gratuit si va ofera servicii profesioniste de consultanta in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile. Inovativa si optimista, echipa noastra si-a castigat clientii prin seriozitate, competenta, dinamism, promptitudine, prin buna colaborare cu toti partenerii cat si intre toti membrii echipei. Flexibilitatea noastra de a crea noi solutii pentru clientii nostri poate transforma o dorinta de dezvoltare a afacerii dumneavoastra intr-o investitie implementata. Solutiile oferite de echipa noastra sunt atat eficiente cat si inteligente. Succesul colaborarilor cu clientii nostri se bazeaza pe comunicarea permanenta cu acestia, astfel incat sa putem gasi impreuna solutiile optime pentru necesitatile fiecarui client in parte.

Sector 1 Servicii
 • Societatea nou infiintata, ce are in dotare o statie noua si moderna de producere beton marca Teknokat, tip Aristotelis si o statie de sortare balast. Statia de betoane este automatizata si are o capacitatea de productie de 60 mc/ h.

Galati Producator