Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Utilaje Constructii - Constructii: 372 companii
 • Comercializam piese pentru: Atlas; Bobcat; Bomag; Case; Caterpillar; Cat; Demag; Faun-Frisch; Fiat-Allis; Ford; Hamm; Hanomag; Hystler; Hitachi; Jcb; Kaelble; Komatsu; Kobelko; Kramer; Kubota; Liebherr; Linde; Massey-Ferguson; O&K; Vögele; Volvo; Zeppelin; Zettelmeyer; piese de schimb pentru motoare: Cummins; Deutz; Ford Industrial; Hatz; Lombardini; Perkins; Yanmar, etc.

Tg-Mures Import - Export
 • BetonMec produce, livreaza si monteaza toate tipurile de statii de betoane. Impreuna cu colaboratorii nostri va putem oferi : - vibroprese productii 150 - 3000mp de pave/zi - forme pentru realizat grizi, stilapi, grinzi pentru poduri - utilaje pentru prefabricate precomprese - tubiere, linii complete pentru produs tuburi din ciment vibrate armate sau nu, tuburi precomprese etc Livrari.

Marsciano, Perugia Producator
 • S.C.SENEDI cu sediu in orasul COMANESTI judetul BACAU vinde si inchiriaza utilaje de construcii si terasiere: buldoescavatoare, cilindrii vibrocompactori, escavatoare pe roti si pe senile, incarcatoare frontale.

Comanesti Altul
 • Va oferim utilaje pentru constructii ferestre lemn-aluminiu. -utilaj manual de frezat -utilaje pentru constructii de cabane -freza canal pana -Masina de taiat, frezat, si gaurit -Hoffmann Fenster -Fatade si sere -Cepuri *Hoffmann Schwalbe.

Bruchsal Producator
 • Livram Utilaje pentru Producerea BCU - BCfA (Material de Constructii utilizat de peste 30 ani in UE). Licenta de Fabricatie BCU, unitati centrale pentru injectarea pumogenului aerat, betoniere profesionale, pompe pentru transportarea BCU, spumogen (substanta activa concentrata si aditivata), tipare (forme) de turnare. Gratuit: transport, instalare, punere in functiune, retetele de fabricatie, instruirea personalului, asistenta tehnica permanenta, post-garantie nelimitata, rapoartele de incercari, spumogen pentru 100 mc, Atestatul de Producator de BCU, Implementarea Sistemului de Atestare a Conformitatii (ISO).

Pipera Producator
 • Wiggert & Co.KABAG    , cunoscutul producator german de solutii complete    a statiilor de betoane, este acum accesibil si in Romania, in exclusivitate prin EUROFORUM SRL Romania. Cu o traditie si o experienta de peste 40 de ani in domeniu si peste 4000 de instalari in toata lumea, Wiggert-co KABAG sta din acest moment la dispozitia clientilor romani oferind o gama larga de servicii, obiectivul central al companiei fiind satisfacerea cererei de pe piata romaneasca DE    STATII DE BETOANE . Oferta este una diversa: Statiile MobilMat,    sistemele flexibile, special proiectate pe module pre-fabricate si pre-instalate, testate independent astfel incat produsul final poate fi usor modelat in functie de cerere Capacitati de procesare intre 30 m�/h si 120 m�/h Bunkere pentru agregate cu sisteme transportoare pe banda cu cantarire Sisteme de alimentare a mixerelor pe banda inclinata sau skip Mixer simplu pe un ax countercurrent HPGM sau pe doua axe paralele DWM � Sisteme de dozare cu mencanisme electro-pneumatice si electro-mecanice � Dispunerea agregatelor pe linie in buncare de stocare � Statii SmartMix, CentroMat, EconoMat reprezentand solutiile perfecte pentru cereri de diferite categorii. � Sisteme de transport � Sisteme automate de control si monitorizare continand software de ultima generatie 3-D realizat cu colaborarea Siemens � Suport complet oferit pentru instalare, testare, training pentru personalul angajat Toate statiile sunt echipate cu tehnologie de ultima ora in vederea respectarii cu strictete a normelor de control al poluarii impuse de autoritatea de mediu. In oferta noastra gasiti de asemenea: - utilaje pentru constructii - utilaje pentru drumuri                 NOI SI SECOND -HAND Direct de la producatori de renume din Europa sau China va oferim: -autobetoniere         -statii asfalt; -pompe beton -incarcatoare frontale -autotractoare -statii sortare cu si fara spalare                                             -excavatoare, -autogredere -buldozere -compactoare

Iasi Distribuitor
 • S.C. REHNEN S.R.L. reprezinta oficial in Romania firma Maschinenbau REHNEN GmbH din Germania. O istorie de mai bine de 50 de ani in comercializarea utilajelor de constructii are un cuvant greu de spus, iar seriozitatea si profesionalismul de care am dat dovada in toti acesti ani reprezinta motivele multumirii clientilor nostri. O gama variata de utilaje intr-o stare tehnica si optica exceptionala, pregatite pentru exploatare, va stau la dispozitie.

Sascut Import - Export
 • Stimate Doamne/ Stimati Domni, Va prezentam firma KTD Hungary Ltd. Suntem reprezentantul comercial in europa a companiei "KTD" (Ucraina), liderul in productia cilindrilor, pistoanelor si pieselor de schimb pentru tractoare, combine, si alte masini agricole in Ucraina. Va oferim o gama larga de cilindri, pistoane si seturi motor pentru motoarele cu ardere interna, si motoarele diesel de tractoarele MTZ (Belarus), dar la fel si pentru motoare de alte marci renumite ca: HTZ (Tractor T-150), CTZ, "Kirovet", IuMZ, ATZ, DT-75, T-25, T-16, T-40, combine: Niva, "Don", "Colos", "Sibireac", CSC, automobile: CamAZ, MAZ, BelAZ, ZIL, "URAL", "LADA", "Moskvici". La noi puteti primi din prima mina seturi motor selective, componentele carora sunt alese individual, in laboratorul uzinei dupa masa si parametri geometrici. Asa precizie si calitate, permite operarea motorului pe o durata maximal de lunga in tehnica dumneavoastra. Seturi motor selective sunt securizate de falsificare cu ajutorul stampilei laser si impachetate in cutii de firma cu holograme. Toate piese sunt certificate ISO 9001:2000. Productia noastra se exporta in peste 40 de tari ale lumii, unde si-a cistigat recunoasterea calitatii. La fel, va putem oferi si o gama larga de piese de schimb, mecanizme si agregate pentru tractoare, combine, camioane si automobile. Noi lucram direct cu producatorul din Ucraina, ce ne permite sa va oferim piese de calitate originala, la preturi joase, si sa prelucram comenzile dumneavoastra pentru orice asortiment, si in timp scurt. Suntem gata de cooperare si asteptam comenzile dumneavoastre. Pentru informatii detaliate vizitati site-ul nostru in engleza: www.ktd.hu Cu stima, Chilaru Maxim Manager KTD Hunagry KFT 1011 Budapest Hunyadi J. ut 11 fsz 1 Tel: +3612257177 Fax: +3612257178 www.ktd.hu

Budapest Producator
 • Sc Electrowerk srl infiintata in 1994, a inceput cu activitate de Instalatii electrice. De alungul anilor a schimbat sau a adaugat si alte activitati, in functie de cererea de pe piata si oportunitati,  astfel s-a activat pe langa instalatii electrice, in confectii mecanice, constructii de retele de TV cablu si Internet, proprietar de retele de TV cablu, servicii de personalizare prin imprimare(cani farfurii, tricouri). In prezent activitatea consta dintr-un magazin cu piese de bicicleta, drujba, si diverse, un atelier de reparatii biciclete, drujbe, scule si aparate elctrocasnice, imprimari foto si activitati conexe. Clientii societatii sunt societati comerciale sau persoane fizice care aduc sculele la reparat sau intretinere sau cumpara piese de schimb. Chiar daca in prezent afacerea  este mai mult un "one man show" sau "eu comand eu execut", in spate insa implica toata familia,ca sa se pota onora promisiunile facute clientilor.

Luna De Sus Servicii
 • Inca de la infiintare General Star West Company si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa noastra de angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de utilaje de constructii, excavatoare, buldoexcavatoare, cilindri compactori, piese de constructii, macarale, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1949, Inscut S.A. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Avand 200 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje de constructii si utilaje agricole. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Inscut S.A.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Inscut S.A. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Yuminev Impex S.R.L. importa o gama larga de: materiale de constructii, masini, unelte, utilaje. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Import - Export