Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1810 companii
 • Sediul social al societatii este in Slatina. Profil de activitate: vanzari echipamente pentru constructii si santiere. Echipamentele sunt produse in Italia si sunt insotite de declaratii de conformitate.

Slatina Distribuitor
 • NOU !!! Ciromat ServConstruct are in oferta sa de materiale de constructii - otel beton fasonat (indiferent de complexitatea fasonarii). Ciromat ServConstruct este lider in domeniul materialelor de constructii din zona Olteniei. Ciromat ServConstruct ofera spre comercializare urmatoarele tipuri de materiale de constructii: caramida, pavaj, tevi, tabla, rigips, BCA, ciment, otel beton, otel fasonat, materiale consumabile, profil UNP/INP, europrofile, tigla, adezivi. In plus S.C. Ciromat ServConstruct S.R.L. ofera urmatoarea gama de servicii: Transport de marfa pentru aprovizionare proprie si clienti; Fasonare otel beton (indiferent de complexitatea fasonarii); Debitat tabla si profile; Ambutisari; Porti si balustrade din fier forjat; Porti si gard cu stacheti din tabla; Tabla cutata si accesorii din tabla. Premiile obtinute de Ciromat ServConstruct pe parcursul evolutiei sale, care oglindesc in acelasi timp calitatea serviciilor si a produselor oferite clientilor sunt: Diploma de merit acordata de Inspectoratul de Stat in constructii, cu ocazia implinirii a 20 ani de activitate, pentru contributia adusa la cresterea calitatii lucrarilor de constructii. Premiul I in Topul firmelor in anul 2004 pentru Comertul cu ridicata al materialelor de constructii.         Spatii de depozitare-comercializare:         Depozit si sediul social in Craiova, strada Caracal nr. 172, suprafata cca. 0,5 ha. Depozit si punct de lucru, pe DN 65 Craiova –Pitesti Km 10, cu suprafata de cca. 1,5 ha. Dotarile firmei de constructii si comert cu ridicata al materialului lemnos Ciromat ServConstruct sunt: Mijloace de transport: autocamioane si autoutilitare de 3,5—22to, cu program de livrari in santier. Mijloace de manipulare: motostivuitoare, automacarale (12,5 T), macara PORTAL pod rulant etc Vizitati si site-ul nostru oficial: www.ciromat.ro

Craiova Producator
 • Steel Construct se axeaza pe constructii noi,extinderea cladirilor,confectii metalice si constructii metalice. Dotarea cu echipamente de lucru de inalta performanta asigura o calitate superioara a produselor.Dintre acestea amintim:executia de armaturi din otel beton pentru constructii, debitare table si profile, oxigaz, presaj, buloane filetate pentru fixare structura, porti, garduri din tabla pe schelet din teava, lucrari din fier forjat la comanda. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru oficial: www.steel-construct.ro!

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 1998, Fra Ca Da Trading S.R.L este situata in Sannicolau Mare, judetul Timis. Firma Fra Ca Da Trading S.R.L are o echipa de 50 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de lemn pentru industria mobilei si parchet. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Fra Ca Da Trading S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Fra Ca Da Trading S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sannicolau Mare Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 30 de angajati, firma noastra executa pentru clientii sai o gama variata de piese si confectii metalice cum ar fi: cutii hidrant, cutii si dulapuri metalice utilizate in tablouri de distributie (electrice, gaze), cutii arme, seifuri, vestiare metalice, carucioare de transport, rafturi, garduri, porti, usi, subansamble pentru terti. Produsele si serviciile noastre sunt bine cunoscute pe piata locala. Clientii nostri sunt firme importante din plan national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatorilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea dumneavoastra. Contactati-ne chiar acum pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de firma noastra!

Galati Producator
 • Hudimob Srl. din Cisnadie, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Hudimob Srl. comercializeaza o gama larga de materiale de constructii, ciment, var, tigle, caramida, bca, adezivi, gleturi, materiale de intalatii, mobilier. Firma noastra are o echipa de 11 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre la tel 0269562933,0724391890, 0744690532. www.hudimob.ro

Cisnadie Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Seism Impex Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Turda, judetul Cluj si in toata tara Compania Seism Impex Srl va pune la dispozitie produse de calitate ca electrozi, sarma pentru sudura, tabla sarme si produse din sarme, matrite, otel lat, patrat, laminat etc. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania, Italia, Franta, Germania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Turda Producator
 • S.C. Tiniral Prod S.R.L. din Breaza, judetul Prahova pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 8 angajati, firma noastra produce o gama larga de confectii metalice. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania S.C. Tiniral Prod S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania S.C. Tiniral Prod S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Breaza Producator
 • Coilprofil S.R.L., producator de sisteme pentru inchideri metalice cu o experienta de 15 ani pe piata din Romania, vine in sprijinul dumneavoastra cu profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de peste 90 angajati si o vasta experienta in domeniul productiei de tigla metalica, tabla cutata (pentru fatada sau acoperis), panouri termoizolante si piese de finisaj, punem accent in special pe calitatea produselor si serviciilor noastre. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere si avand la baza o gama extrem de variata de produse si servicii, respectam proceduri clare de lucru si suntem orientati spre rezultate. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari venite din partea clientilor si partenerilor nostri, referitor la oferta noastra de produse si servicii si ii sustinem in alegerea produsului potrivit fiecarui proiect in parte.

Ceptura Producator
 • Infiintata in anul 1995, Bin-furni Prod S.R.L. este situata in Braila, strada Orsova numarul 9, judetul Braila. Avand 28 angajati, firma noastra produce o gama larga de: tamplarie de lemn, usi, ferestre,mobila din lemn masiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. De asemenea producem si usi de interior exterior. Permitem clietului sa isi creeze modele proprii sau sa aleaga dintr-o gama variata de produse existente. Folosim feronerie de inalta calitate, iar finisajul este asigurat la cele mai inalte standarde de calitate. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. De asemenea asiguram transport si masuratori gratuit in raza judetelor Brala si Galati. Punem accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.Oferim produselor noastre o garantie de 2 ani. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Site: http://www.binfurni.ro

Braila Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. firma comercializeaza in calitate de distribuitor autorizat: gips carton (KNAUF, RIGIPS), cofraje TEGO, scule electrice MAKITA, mic utilaj constructii TREMIX, discuri diamantate JCB, materiale electrice si corpuri de iluminat. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • companie ce comercializeaza produse si materiale de constructii, produse de uz casnic , articole de feronerie ,piese ptr. instalatiile termice si sanitare atat persoanelor fizice cat si celor juridice

Sat Popesti, Comuna Gaiceana Altul
 • Material Marunt comercializeaza buloane orizontale si verticale, tirfoane, inele resort, placi metalice, eclise metalice si eclise lignofoliu, scule si unelte pentru intretinere cale ferata. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Suntem o societate comerciala infiintata in anul 2017. Principalele domenii de activitate sunt dezvoltarea imobiliara si constructiile. Alte domenii de activitate sunt importurile si exporturile de combustibil lemnos si fosil. De asemenea, ne ocupam si de intermedieri de materii prime.

Targu Jiu Importator
 • Executam cu succes hidroizolatii si impermeabilizari cu membrane bituminoase, bitum topit, sindrila bituminoasa, membrane bentonitice, membrane PVC si chiar ciment osmotic, toate fiind provenite de la producatorii autorizati. Servicii de inalta calitate. Echipa Bacosta Construct are o lunga experienta in hidroizolatii si impermeabilizari, fapt care conduce la executarea unor lucrari de calitate. In plus, membranele de calitate folosite de echipa noastra asigura o impermeabilitate de durata a teraselor imobilelor!

Bucuresti Servicii
 • Andy Reciclare Paleti Srl se ocupa de reciclarea deseurile de ambalaje din lemn, si vanzarea produselor finite dupa reconditionare. De asemenea suntem interesati de colaboari cu Societatii de la care putem prelua deseuri la preturi avantajoase

Bucuresti Producator
 • Executam la comanda clientului servicii de taiere si indoire tabla, pana la grosimi de 4 mm, lungime 3 m, pentru diverse produse folosite in amenajarea casei, garduri: pervaze, coame si subcoame acoperis, piese izolare cosuri de fum, sipca metalica de gard, elemente de imbinare pentru tevi patrate.

Curtea De Arges Producator
 • Construiesti? Renovezi? Protejeaza-ti suprafetele lucioase (geamuri, tamplarie, gresi, faianata,... ) ca un profesionist; foloseste folia lichida Ecofoil! Se aplica usor, se indeparteaza usor, si locul protejat ramane curat si fara zgarieturi. Pentru detalii ne poti suna la 0722680818.

Brasov Producator
 • Suntem unici distribuitori in Romania a renumitei companii spaniole DACAME, specializata in proiectarea si fabricarea de schele, sisteme de siguranta si echipamente de constructii. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Zalau Import - Export
 • Sc Alcristimber Srl CUI RO33937989 si J14/1/2015 cu sediul social in Loc Marcus nr 133 Jud Covasna Activitatile desfasurate sant; Exploatari forestiere. Taierea si rindeluirea lemnului. Comert cu ridicata al materialului lemnos si al materialelor de constructii si echipamente sanitare.

Sat Marcus, Comuna Dobarlau Producator