Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Materiale de Constructii - Constructii: 1809 companii
 • Vindem si inchiriem schele metalice de fatada, schele mobile, popi metalici reglabili. Preturi de producator. Schela de fatada noua completa - 16 ron + TVA/ mp. Schele mobile cu inaltime de lucru de pana la 14,5 m. Popi metalici reglabili noi (deschideri 3 m pana la 6 m).

Ploiesti Producator
 • Idemob este specializata in confectii metalice caracterizata prin experienta si flexibilitate, functionand din 2003 si avand ca obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice. Productie si servicii Producem si asiguram montaj pentru garduri, porti, scari, balustrade fier forjat si inox. Contructii industriale Avem realizate pana acum hale cu destinatia depozite, grajduri, spalatorii auto, birouri. Deasemenea producem containere, garduri, scari, balustrade fier forjat si inox, porti, putand furniza si sisteme de automatizari si montaj pentru acestea. Avem preturi competitive pe segmentul de constructii industriale de 500-2500 mp si putem raspunde solicitarilor Dvs de la fundare pana la productie structura metalica, montaj, placare, acoperis, balustrade, scari, porti, garduri. Asiguram montaj structuri metalice, panouri sandwich, montaj tamplarie si porti industriale, atreprenoriat si consultanta in constructii in judetele Braila, Galati, Buzau, Vrancea, Ialomita, Constanta si nu numai.

Braila Servicii
 • Bona Dea Imex SRL este structurată în trei divizii: 1. Scări de interior cu marca Stairs-Expert care produce şi comercializează pe piaţa românească şi la export scări de interior. 2. Mansarde, sarpante şi construcţii din lemn care realizează constructii de mansardare blocuri si case cu ajutorul structurilor din lemn sub marca InTekWood. 3. Servicii care prestează pentru terţi servicii de uscare a lemnului în instalaţii moderne asistate de calculator.

Resita Producator
 • Alumprofil este importator direct si comercializeaza profile si accesorii din aluminiu eloxat pentru industria mobilei (canturi, sisteme usi sticla si glisante), constructii (balustrade,profile trepte si trecere, profile speciale), corniere si tevi eloxate, profile pt amenajari magazine si publicitate, tabla decor si alte tipuri de profile.

Bucuresti Importator
 • Suntem o societate infiintata in anul 2007 si avem ca principal obiect de activitate distributia materialelor de constructii si finisaje interioare. In scurt timp am reusit sa formam o echipa tanara si profesionista. Datorita gamei diversificate si calitatii produselor pe care le distribuim,dar si a seriozitatii si promptitudinii ce ne caracterizeaza am reusit sa ne impunem atat pe piata din Bucuresti cat si in aproape jumatate din judetele tarii. Contactati-ne pentru o oferta de preturi.

Bucuresti Importator
 • Oferim scari de interior din stejar de cea mai buna calitate uscat natural. Firma dispune de personal tanar dinamic si serios. Oferim la toate produsele noastre discount de 7%. Comandati la noi o scara de interior si nu veti regreta.

Bucuresti Producator
 • Best Container, cu statut de persoana juridica, avand capital privat isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor metalice, fiind specializata in producerea de containere pentru santier. Serviciile si produsele oferite sunt la standarde europene datorita calitatii materialelor si tehnicilor de asamblare moderne. Calitatea, promtitudinea, preturile minime, precum si o echipa tanara, dinamica, bine pregatita reprezinta argumentele necesare si suficiente pentru care Best Container este un partener de incredere. Principalele produse si servicii pe care Best Container le propune clientilor sunt containere(baraci) pentru organizare santier si anume: containere santier de birou, containere santier sanitare, containere santier vestiar, containere santier locuit, containere santier depozitare/marfa/maritime , servicii de raparatii, reconditionari, reamenajari, demontari ale containerelor. Livrarile se fac din depozitul detinut in Bucuresti sau depozitele din judetele Olt si Valcea astfel incat sa furnizam containere pentru toate santierele din sudul, dar si centrul tarii. www.bestcontainer.ro

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1993 firma noastra a crescut de la an la an ajungand ca, in prezent, sa dispuna de o variata gama de produse pe care le pune la dispozitia clientilor sai, ca: organe asamblare, cabluri, corpuri abrazive, curele trapezoidale, echipamente de protectie, electrice, fitinguri si teava, furtun, materiale pentru garnituri, materiale pentru sudura, rulmenti, sarma constructii, scule aschietoare, scule atelier, scule constructii, truse de scule, vopseluri. Societatea dispune de un spatiu de depozitare de 1500 mp acoperit in totalitate in B-dul Timisoara 104 E sector 6 si de mijloace de transport proprii. Firma noastra constituie deja o prezenta constanta pe piata romaneasca adresandu-se firmelor de constructii si din industrie. Conducerea societatii este formata dintr-o echipa tanara, dinamica si dornica sa promoveze firma in randul celor mai competitive societati in domeniu. Pornind din 1993, datorata calitatii produselor noastre dar mai ales flexibilitatii si deschiderii pe care o avem in relatia cu clientii, am ajuns ca in anul 2006, asa cum apare si pe pagina web a Ministerului Finantelor, sa atingem o cifra de afaceri de 6520810 RON. In concluzie S.C. Geve Com S.R.L. are in centrul preocuparilor sale dezvoltarea unor relatii de afaceri serioase si pe termen lung cu toti clientii, fiind un partener prompt, deschis, responsabil, flexibil si transparent.

Bucuresti Distribuitor
 • Case de lemn executate in sistem Framing Sistemul Wood Framing, dezvoltat si aplicat pe scara larga in S.U.A., reprezinta o modalitate ieftina si accesibila de a construi o casa si de a o intretine in timp, asigurand ocupantilor toate cerintele de confort. De asemenea casele construite in acest sistem se adapteaza oricarui stil arhitectural, atat traditional, contemporan cat si futurist putand construe atit case de vacanta cit si case de locuit. Structurile de case executate in acest sistem, se evidentiaza prin folosirea optima a materialului lemnos, prin rezistenta, stabilitate, ductilitate, greutate proprie redusa care diminueaza astfel impactul seismic, durabilitate, confort termic ridicat, pret competitiv. Totodata timpul de executie pe santier al acestor case este cu pana la 70% mai mic decat pentru casele cu structura din zidarie. Societatea noastra si-a creat o traditie deja, din executarea caselor de locuit cu structura din lemn in sistemul framing, avand o experienta vasta prin executarea si montarea a numeroase case de peste atat in Romania cat si in alte tari precum: Grecia, Spania, Franta, Italia.

Bucuresti Sec 1 Producator
 • S.C. FA KOMPLEX SRL este o societate cu capital privat în domeniul prelucrării masei lemnoase, situată în comuna Ciumani (langa) orasul Gheorgheni, judeţul Harghita. Societatea are o traditie si o experienta de 12 ani in prelucrarea lemnului, mai ales a molidului (care este face parte din caracteristica zonei). O mare pondere din capacitatea noastra de productie a        fost ocupata de constructia caselor din lemn, dar avem si alte produse (mobiliere, pergole, pavilioane etc.) In toti acesti ani firma a urmarit sa o productie de calitate, ajutat de technologia cea mai moderna, cu utilaje care corespund standardelor de varf in domeniu. Calitatea lucrarii si puncutalitatea este garantata nu numai la faza de productie, dar si la montare. Casele si produsele noastre au avut succes atat in tara cat si in strainatate (Ungaria, Italia). Daca aveti nevoie de sfaturi sau aveti interbari legate de firma, de produsele noastre, de activitatea noastra, de constructii stam la dispozitia Dumneaveastra. Mai mult detalii la www.fa-komplex.ro

Ciumani Producator
 • Firma OTEL INOX GROUP cunoscutã pe piata internã ca producãtor de: - elemente de finisaje în constructia de locuinte (balustrade, scãri, placãri, mobilier metalic); - ornamente si accesorii auto; - confectii metalice diverse, printre care si confectii de inox, fier forjat si aluminiu, oriunde in tara; - prestãri servicii de sudare si tãiere. Avem atelier de productie bine dotat si personal specializat în lucrãri din otel inoxidabil.

Bacau Servicii
 • Sc Goldprofil Srl este unul din cei mai importanti distribuitori de armaturi pentru tamplarie PVC si profile din tabla zincata C; Z; U; Sigma pentru constructii, precum si dealer de accesorii pentru tamplarie din PVC, si aluminiu din zona Moldovei. Fondata in anul 2008,Sc Goldprofil Srl a reusit sa devina in scurt timp firma de success cu o gama variata de produse. Seriozitatea de care am dat dovada de-a lungul anilor a condus catre un succes important in vanzari, in calitate de distribuitori pentru o gama variata de profile, armaturi si accesorii dorim sa aducem produse de cea mai buna calitate pentru satisfacerea nevoilor clientilor atat calitativ cat si din punct de vedere al promptitudinii reactiei. In cei peste 4 ani de activitate, am dovedit interesul nostru permanent pentru o colaborare profitabila care urmareste inainte de toate o buna informare si o cooperare bazata pe incredere si fidelitate, cu obiective pe termen lung.

Bacau Producator
 • Bigserv Roof Srl. comercializeaza tigle metalice si accesorii pentru invelitori marca Ruukki , ferestre de mansarda si accesorii Fakro / Velux si termoizolatie cu celuloza Isocell Austria. Deasemenea printr-o echipa dinamica de conducere sprijinita de o echipa bine definita de montatori societatea noastra va ofera servicii de consultanta si montaj de o calitate deosebita.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc. Imobiliar Steel Construct Srl. este o companie specializata in constructia de hale industriale oferind solutii complete in acest domeniu. Serviciile oferite de compania noastra cuprind proiectarea, furnizarea si montajul structurii metalice, furnizarea si montajul panourlior temoizolante impreuna cu elementele de tinichigerie aferente. Datorita cunostintelor accumulate in acest domeniu S.C. IMOBILIAR STEEL CONSTRUCT S.R.L. si-a dezvoltat o retea larga de furnizori fiind astfel in masura sa comercializeze o gama larga de panouri sandwich cu miez izolator alcatuit din poliuretan, vata minerala sau polistiren. Gama variata de panouri termoizolante comercializate de firma noastra ne confera capacitatea de a ne adapta cerintelor clientilor nostrii atat in ceea ce priveste bugetul alocat cat si in privinta asigurarii calitatii.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra produse si comercializeza brichete din rumegus esenta fag. Produsele sint ecologice conform certificat de calitate DIN 51 731 Germania si ONORM M 7135 Austria. Putere calorica 19800 kj/ kg de brichete are puterea calorica a 4 mc de lemn de fag uscat. Sunt ambalate in cutii de carton de 20kg, usor de transportat si de depozitat Distribuitori in zona Giurgu, Bucuresti, Braila. Sunt economice, practice si se pot utiliza in orice instalatie de incalzit cu combustibil solid.

Gherla Producator
 • 1. Producator substante pentru tratarea lemnului. 2. Firma atestata pentru executia lucrarilor de restaurare lemn si ignifugarea materialelor combustibile din lemn. 3. Executie tratarea lemnului prin imersie, pulverizare, injectare, la constructii noi si monumente.

Bucuresti Producator
 • Griro - o companie cu renume si traditie in productia de utilaje pentru industria chimica, petrochimica, nucleara, energetica, alimentara la standarde mondiale! Productia de tabla expandata a inceput in luna septembrie 2007, toata tehnologia fiind germana la cele mai inalte standarde. Expandam torte tipurile de oteluri, aluminiu, cupru sau metale pretioase. Cu siguranta calitatea isi va spune cuvantul!

Bucuresti Producator
 • Firma noastra realizeaza la comanda o gama variata de scari interioare din lemn masiv, balustrade lemn si placari scari de beton la preturi avantajoase. Asiguram transportul materialelor si montajul acestora la domiciliul clientului. Oferim seriozitate si promptitudune in executarea lucrarii.

Piatra Neamt Producator
 • Infiintata din anul 2004, Societatea Bogaxa a reusit sa asigure beneficiarilor lucrari si servicii de calitate. Impreuna cu societatile partenere ne straduim sa va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii, astfel, acoperim o gama extinsa de produse si servicii in constructii, incepind cu proiectarea, logistica, containere pentru organizare de santier, constructii la cheie, case de vacanta din mai multe containere. Pentru organizarea de santier, oferim o gama variata de containere (containere birou, vestiar, dormitor, containere sanitare, containere duble sau triple...) si ansambluri de containere conform necesitatilor dumneavoastra, adaptate dimensiunilor si functionalitatii lor. Exemple gasiti pe situl nostru, pentru alta configuratie nu ezitati sa ne transmiteti planurile containerelor dorite. De asemenea, realizam case de vacanta din containere, ansambluri de 2-4 containere, sau mai multe, cu diverse functionalitati si dotari adecvate.Pentru detalii va rugam sa ne vizitati la adresa: www.bogaxa.ro

Sacele Producator
 • Infiintata in anul 1994, Mido '94 Comimpex S.R.L. este situata in Bucuresti cu punct de livrare din Otopeni (linia de centura). Comercializam o gama larga de produse necesare finalizarii constructiilor de imobile: tigla ceramica, tigla beton, sisteme pluviale pentru acoperis (jgheaburi&burlane) adezivi, gleturi, sisteme de termoizolatii, polistiren, vata minerala, elemente de pavaj si placari pereti tip Klinker Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Mido '94 Comimpex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune solutii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mido '94 Comimpex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor