Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • Marmo Granit Sim Srl a fost infiintata in anul 2000 swowroom-urile din Simeria, Oradea si Sibiu expun toata gama de produse si materiale oferite de Marmo Granit Sim. Puteti gasi piatra naturala prelucrata la dimensiuni standard sau executate la comanda, cu o paleta de nuante si culori dintre cele mai variate din granit, marmura, travertin sau calcar, toate produsele fiind expuse prin premontaj, pentru a pune in valoare cat mai bine frumusetea si calitatea pietrei naturale.

Simeria Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992, este situata in Bucuresti si este producator al articolelor pe care le comercializeaza, avand pentru acestea urmatoarele certificate: certificat ISCIR, certificat ISO 9001 - Certificat pentru Managementul Calitatii, ISO 14001 - Certificat pentru Managementul Mediului, ISO 18001 - Certificat pentru Managementul Sanatatii si Securitatii Operationale, SR ISO/CEI 27001 - Managementul Securitatii Informatiei, Certificat de Conformitate cu standardele Europene 1176-1:2003, SR EN 1176-2:1998 si SR EN 1176-3:1998 S.C. Fraicom S.R.L. produce o gama larga de: spatii de joaca pentru copii, amenajari spatii verzi, amenajari parcuri cu alei din dale, banci, pergole, foisoare, spatii de recreere pentru toate varstele, amenajari parcuri si gradini cu plante pentru toate anotimpurile si produse din rachita Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra va ofera: -constructii: amenajari interioare exterioare, instalatii sanitare, termice, electrice. -inchirieri+montat+demontat+transport schele layher-allround sau blitz. -constructii complete case residentiale sau blocuri.

Buzau Servicii
 • Oferim servicii in domeniul constructiilor, design interior, amenajarilor interioare si exterioare. Oferim solutii complete la cheie: Montaj gresie de exterior, pavele, marmura. Termoizolatii cu polistiren,vata Tencuieli si zugraveli exterioare normale sau decorative Montaj caramida de sticla sau placari cu caramida aparenta Izolatii si termoizolatii exterioare si interioare Montaj gresie, faianta, marmura Decopertari gresie, faianta, tencuieli, etc. Tencuieli, aplicare glet, zugraveli lavabile, etc Montaj parchet Montaj pereti si tavan gips-carton Materialele, accesoriile si finisajele pe care firma le utilizeaza sau le recomanda corespund, din punct de vedere calitativ, oricaror gusturi. Garantam manopera si calitatea materialelor, respectam termenii contractului si a etapelor stipulate in acesta.

Bucuresti Servicii
 • Suntem unici distribuitori in Romania a renumitei companii spaniole DACAME, specializata in proiectarea si fabricarea de schele, sisteme de siguranta si echipamente de constructii. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Zalau Import - Export
 • Firma Bucmar P-CK Tools cu sediul pe Str. Semenic, nr. 3/1, se ocupa cu vanzarea de scule si utilaje de constructii. Suntem pe piata din anul 2019, societatea se constituie pe o durata de timp nelimitat.

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Producator
 • Companie de constructii si amenajari exterioare si interioare, specializati in proiectarea si  constructia profesionala de garduri si alte diverse imprejmuiri pentru terenul dumneavoastra. Construim garduri cu baza fundata si din materiale diverse. Boltari, scandura bruta, plasa metalica,etc.

Zau De Campie Servicii
 • Compania noastra are capabilitatea de a executa instalatii electrice, centrale fotovoltaice, echipamente hidromecanice, reductoare de turatie mecanice, automatizari, statii de irigatii. De asemenea, avem posibilitatea de a executa prelucrari prin aschiere.

Segarcea Producator
 • Firma noastra va ofera: -materiale constructii -hrana animale si pasari -termopane -servicii buldoexcavator -instalatii electrice si sanitare -colaborator kazan Vaslui -peleti centrala -prestari servicii constructii rezidentiale si nu numai

Pungesti Importator
 • Prestam servicii vopsitorie mecanizata airless, se poate aplica orice tip de vopsea, email sau grund. Folosim echipamente de ultima generatie de la producatori consacrati, infoliem si protejam suprafetele, iar vopsitorii sunt pregatiti la cele mai inalte standarde. Calitatea lucrarii si siguranta echipei sunt prioritatile noastre!

Bucuresti, Sectorul 4 Servicii
 • Firma de constructii oferim servicii atat ca Antreprenor General cat si ca Subcontractor oriunde in tara > constructii la cheie, constructii la rosu, lucrari consolidare, finisaje interioare, finisaje exterioare, tencuiala mecanizata, zidarie, structura, gresie/faianta, zugraveli, demolare, sapaturi, santuri, reabilitari termice, parchet, sape, hidroizolatii, preturi imbatabile. Cerem si oferim seriozitate.

Bucuresti Servicii
 • Compania Sc Metalcraft Urban Srl a fost infiintata in anul 2018. Activitatea noastra principala este producerea de piese si subansamble metalice si protectii pentru siguranta pietonala. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri produse de o calitate superioara la un pret competitiv.

Roman Producator
 • Producator cofraje pierdute din materiale plastice reciclate, hidroizolatie, antiradon, ventilarea pardoseali, case sanatoase, reducere consum beton, acoperisuri ventilate, fatade ventilate, renovari.

Padova Producator
 • Avest Solutions Consult-birou de proiectare si servicii. Oferim servicii de calitate in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret! - Profita acum de oferta noastra! Ne desfasuram activitatea pe raza judetelor: Timis, Arad, Caras Severin, Mehedinti www.avest.ro contact@avest.ro 0746 957 977

Timisoara Servicii
 • Ne prezentam ca producator expert si furnizor de piese de schimb pentru linia de productie a plantelor de ciment. Sino Ciment Piese de schimb furnizor Co., Ltd este in aceasta linie din 2010. Furnizam o serie de piese de schimb care sunt foarte solicitate pe piata pentru fabrica de ciment. Toate piesele de schimb sunt eficiente si lucrabile pentru a zdrobi particulele solide si a le transforma intr-o forma sub forma de pulbere. Produsele noastre variaza de la fabrica de ciment, colectorul de praf, masina de presat cu role hidraulice, recuperarea stivuitoarelor, vasul sub presiune pana la piesele de schimb ale cazanului. Subliniem importanta finala a proiectarii si ingineriei produselor pentru a raspunde cerintelor tehnologice si operationale din instalatii. Filozofia noastra este angajamentul nostru fata de clienti cu acea SATISFACTIE A CLIENTULUI, ceea ce ne conduce cu pasiune pentru atingerea obiectivului nostru final. Pentru mai multe informatii, va rugam sa va conectati site-ul nostru web: https://www.sinospare.com.

- Producator
 • Yakyta Industry comercializeaza containere modulare pentru santier produse din materiale durabile, conforme cu normele europene in domeniu, care ofera solutii de locuit sigure si durabile la preturi avatanjoase. Condusa de o echipa cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale, YAKYTA INDUSTRY comercializeaza containere adaptate atat pentru folosinta in santier, birouri si sedii de firme, cat si pentru locuit. Toate containerele pe care le comercializam ofera robustete si rezistenta in timp plus o gama completa de facilitati destinate unei adaptari usoare la nevoile persoanelor care le vor utiliza.

Constanta Importator
 • Firma noastra efectueaza lucrari de constructii industriale, statii de epurare, statii de pompare irigatii, lucrari de automatizare industriala, proiecte de eficienta energetica, alimentare cu energie electrica a diferite obiective, posturi de transformare medie tensiune.

Bucuresti Servicii
 • Sc Antrepriza Contracton Srl este o firma specializata in domeniul constructiilor, care urmareste satisfacerea solicitarilor clientilor prin solutii eficiente care respecta normele de siguranta si calitate a constructiilor.

Bucuresti Servicii
 • Dupa cutremurul din 2012 in nordul Italiei, DLG Costruzioni reconstruieste cladiri afectate de cutremur. Reamenajam sau construim din nou in regiunea Emilia Romagna, orasele Modena, Ferrara, Bologna si Reggio - Emilia.

Mirandola (mo) Importator
 • Situata in partea de sud-est a judetului Vrancea, in Municipiul Focsani, societatea noastra se adreseaza tuturor operatorilor economici publici si privati de pe intreg teritoriul Romaniei, avand experienta atat in judetul Vrancea cat si in alte judete cum ar fi Neamt, Iasi, Buzau, Teleorman, Prahova, etc. Formam o echipa tanara de inginieri cai ferate drumuri si poduri, inginerie constructii hidrotehnice, ingineri imbunatatiri funciare, inginieri constructii civile si consultanti cu experienta in implementarea fondurilor europene. Preocuparea fundamentala care ghideaza intreaga noastra activitate vizeaza oferirea unor solutii eficente sub raport cost-beneficiu pentru clientii nostri cu maxima promptitudine, fara ca rapiditatea raspunsului sa afecteze calitatea lucrarii. Existenta mai multor specializari ne permite sa abordam cu maxima eficenta lucrari complexe fara a fi nevoiti sa cautam solutii in alta parte. Tineretea si dinamismul echipei este intregita de vasta experienta a verificatorilor si expertilor tehnici autorizati cu care colaboram.

Focsani Servicii