Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 794 companii
 • Marmo Granit Sim Srl a fost infiintata in anul 2000 swowroom-urile din Simeria, Oradea si Sibiu expun toata gama de produse si materiale oferite de Marmo Granit Sim. Puteti gasi piatra naturala prelucrata la dimensiuni standard sau executate la comanda, cu o paleta de nuante si culori dintre cele mai variate din granit, marmura, travertin sau calcar, toate produsele fiind expuse prin premontaj, pentru a pune in valoare cat mai bine frumusetea si calitatea pietrei naturale.

Simeria Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992, este situata in Bucuresti si este producator al articolelor pe care le comercializeaza, avand pentru acestea urmatoarele certificate: certificat ISCIR, certificat ISO 9001 - Certificat pentru Managementul Calitatii, ISO 14001 - Certificat pentru Managementul Mediului, ISO 18001 - Certificat pentru Managementul Sanatatii si Securitatii Operationale, SR ISO/CEI 27001 - Managementul Securitatii Informatiei, Certificat de Conformitate cu standardele Europene 1176-1:2003, SR EN 1176-2:1998 si SR EN 1176-3:1998 S.C. Fraicom S.R.L. produce o gama larga de: spatii de joaca pentru copii, amenajari spatii verzi, amenajari parcuri cu alei din dale, banci, pergole, foisoare, spatii de recreere pentru toate varstele, amenajari parcuri si gradini cu plante pentru toate anotimpurile si produse din rachita Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Deratizescu Srl ofera servicii profesionale de dezinsectie, dezinfectie, deratizare pentru spatii comerciale, cladiri birouri, horeca, scoli, gradinite, asociatii de proprietari, persoane fizice pe zona Moldovei. In plus oferim solutii complete de uscare sape si pereti, cladiri noi sau renovate prin inchiriere de echipamente profesionale de dezumidificare.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie de prestari servicii in domeniul constructiilor si renovarilor , care a fost infiintata in anul 2021 cu un numar de 4 angajati, in dorinta de a ne califica si perfectiona in acest domeniu si a ajunge la cat mai multi clienti.

Iadara Servicii
 • Promth Recycling Romarg Srl este o firma specializata in colectarea deseurilor nepericuloase (deseuri din constructii: moloz, pamant, betoane, caramida, tigla, gresii/faiante, rigips, plastic, carton, lemn si orice alt tip de deseu rezultat din constructii, demolari, renovari). Serviciile noastre se adreseaza atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice. Ne desfasuram activitatea in judetul Arges. Construiesti, demolezi, renovezi, sau pur si simplu faci curat? Scapa de grija gunoiului printr un simplu apel la numarul de telefon 0749838358

Mun. Curtea De Arges Servicii
 • Firma cu angajati specializati si cu o vasta experienta in prestarea serviciilor de "curatare cosuri de fum, reparatii, constructii sobe" la institutii publice de stat si private si persoane fizice, Eliberam documentele necesare pentru e-on, psi, iscir, etc. Oferim garantie la serviciile prestate. Servicii prestate de cea mai inalta calitate!

Ormenis Servicii
 • Suntem o echipa tanara de ingineri talentati, cu initiativa si implicare in proiectele clientilor nostri. Ne plac provocarile si suntem mereu disponibili pentru sfaturi si idei, fie pentru partea de proiectare/bugetare instalatii aferente proiectelor clientilor, fie pentru managementul de proiect. Avem in portofoliu proiecte comerciale, industriale si rezidentiale precum si santiere al caror management de proiect ne-a fost increditat si care au fost incheiate cu succes pentru clientii nostri.

Mun. Sibiu Servicii
 • Firma noastra va ofera: -constructii: amenajari interioare exterioare, instalatii sanitare, termice, electrice. -inchirieri+montat+demontat+transport schele layher-allround sau blitz. -constructii complete case residentiale sau blocuri.

Buzau Servicii
 • Oferim servicii in domeniul constructiilor, design interior, amenajarilor interioare si exterioare. Oferim solutii complete la cheie: Montaj gresie de exterior, pavele, marmura. Termoizolatii cu polistiren,vata Tencuieli si zugraveli exterioare normale sau decorative Montaj caramida de sticla sau placari cu caramida aparenta Izolatii si termoizolatii exterioare si interioare Montaj gresie, faianta, marmura Decopertari gresie, faianta, tencuieli, etc. Tencuieli, aplicare glet, zugraveli lavabile, etc Montaj parchet Montaj pereti si tavan gips-carton Materialele, accesoriile si finisajele pe care firma le utilizeaza sau le recomanda corespund, din punct de vedere calitativ, oricaror gusturi. Garantam manopera si calitatea materialelor, respectam termenii contractului si a etapelor stipulate in acesta.

Bucuresti Servicii
 • Suntem unici distribuitori in Romania a renumitei companii spaniole DACAME, specializata in proiectarea si fabricarea de schele, sisteme de siguranta si echipamente de constructii. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Zalau Import - Export
 • Firma Bucmar P-CK Tools cu sediul pe Str. Semenic, nr. 3/1, se ocupa cu vanzarea de scule si utilaje de constructii. Suntem pe piata din anul 2019, societatea se constituie pe o durata de timp nelimitat.

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Producator
 • Companie de constructii si amenajari exterioare si interioare, specializati in proiectarea si  constructia profesionala de garduri si alte diverse imprejmuiri pentru terenul dumneavoastra. Construim garduri cu baza fundata si din materiale diverse. Boltari, scandura bruta, plasa metalica,etc.

Zau De Campie Servicii
 • Compania noastra are capabilitatea de a executa instalatii electrice, centrale fotovoltaice, echipamente hidromecanice, reductoare de turatie mecanice, automatizari, statii de irigatii. De asemenea, avem posibilitatea de a executa prelucrari prin aschiere.

Segarcea Producator
 • Firma noastra va ofera: -materiale constructii -hrana animale si pasari -termopane -servicii buldoexcavator -instalatii electrice si sanitare -colaborator kazan Vaslui -peleti centrala -prestari servicii constructii rezidentiale si nu numai

Pungesti Importator
 • Prestam servicii vopsitorie mecanizata airless, se poate aplica orice tip de vopsea, email sau grund. Folosim echipamente de ultima generatie de la producatori consacrati, infoliem si protejam suprafetele, iar vopsitorii sunt pregatiti la cele mai inalte standarde. Calitatea lucrarii si siguranta echipei sunt prioritatile noastre!

Bucuresti, Sectorul 4 Servicii
 • Firma de constructii oferim servicii atat ca Antreprenor General cat si ca Subcontractor oriunde in tara > constructii la cheie, constructii la rosu, lucrari consolidare, finisaje interioare, finisaje exterioare, tencuiala mecanizata, zidarie, structura, gresie/faianta, zugraveli, demolare, sapaturi, santuri, reabilitari termice, parchet, sape, hidroizolatii, preturi imbatabile. Cerem si oferim seriozitate.

Bucuresti Servicii
 • Compania Sc Metalcraft Urban Srl a fost infiintata in anul 2018. Activitatea noastra principala este producerea de piese si subansamble metalice si protectii pentru siguranta pietonala. Scopul nostru este sa oferim clientilor nostri produse de o calitate superioara la un pret competitiv.

Roman Producator
 • Producator cofraje pierdute din materiale plastice reciclate, hidroizolatie, antiradon, ventilarea pardoseali, case sanatoase, reducere consum beton, acoperisuri ventilate, fatade ventilate, renovari.

Padova Producator
 • Avest Solutions Consult-birou de proiectare si servicii. Oferim servicii de calitate in cel mai scurt timp si la cel mai mic pret! - Profita acum de oferta noastra! Ne desfasuram activitatea pe raza judetelor: Timis, Arad, Caras Severin, Mehedinti www.avest.ro contact@avest.ro 0746 957 977

Timisoara Servicii
 • Ne prezentam ca producator expert si furnizor de piese de schimb pentru linia de productie a plantelor de ciment. Sino Ciment Piese de schimb furnizor Co., Ltd este in aceasta linie din 2010. Furnizam o serie de piese de schimb care sunt foarte solicitate pe piata pentru fabrica de ciment. Toate piesele de schimb sunt eficiente si lucrabile pentru a zdrobi particulele solide si a le transforma intr-o forma sub forma de pulbere. Produsele noastre variaza de la fabrica de ciment, colectorul de praf, masina de presat cu role hidraulice, recuperarea stivuitoarelor, vasul sub presiune pana la piesele de schimb ale cazanului. Subliniem importanta finala a proiectarii si ingineriei produselor pentru a raspunde cerintelor tehnologice si operationale din instalatii. Filozofia noastra este angajamentul nostru fata de clienti cu acea SATISFACTIE A CLIENTULUI, ceea ce ne conduce cu pasiune pentru atingerea obiectivului nostru final. Pentru mai multe informatii, va rugam sa va conectati site-ul nostru web: https://www.sinospare.com.

- Producator