Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Acoperisuri/ Invelitori - Constructii: 821 companii
 • SC Ellcor Roof SRL-d comercializeaza tigla metalica, Tigla metalica acoperita cu piatra, jgheaburi si burlane, accesorii pentru acoperis, ferestre mansarda (Optilight, Fakro, Velux, Roto) sipca de gard metalica, carlige jgheab 125/150, suruburi autoforante, folie anticondens 90gr/mp-400gr/mp, aticuri, piese pe dimensiuni speciale, sipci gard metalic, lambriu metalic, Tigla modulara. SC Ellcor Roof SRL-d va pune la dispozitie servicii de montaj pentru fiecare produs comercializat.

 • Olint este un nume prezent pe piata din 1995, de atunci compania a evoluat de la un mic magazin de desfacere la Supermarketul OLINT deschis in vara anului 2005, care in momentul de fata reprezinta principalul centru comercial din zona in domeniul materialelor de constructii si amenajari. Am fost desemnati drept una dintre cele mai profitabile companii din judetul Suceava si ne aflam intr-un proces continuu de perfectionare si dezvoltare, fiind mereu deschisi catre noi colaborari si parteneriate, creand noi oportunitati si imbogatind in permanenta oferta de produse si servicii.

 • Alpin Partner presteaza servicii in domeniul lucrarilor la inaltime - domeniu cunoscut sub denumirea generica de " Alpinism utilitar". Serviciile oferite de noi sunt tipice domeniului: - vopsitorii - montaje - decorari - toaletari arbori - curatiri fatade, silozuri - publicitate outdoor Activam mai ales in zona de nord vest a tarii dar executam lucrari si in alte zone. Ne preocupa foarte mult sa furnizam clientului solutia cea mai potrivita.

 • Isoterm are ca obiect de activitate executarea lucrarilor de termoizolatie, fonoizolatie si hidroizolatie folosind cele mai avansate materiale din domeniu, si anume spuma poliuretanica si poliuree. Aplicarea se face cu aparate de ultima generatie si aplicatori profesionisti acreditati. Lucram cu materiale de ultima generatie, produse in Spania, cu cele mai eficiente valori termice. Colaboram direct cu fabrica astfel incat nu veti plati costuri suplimentare rezultate din comisioanele intermediarilor. Oferim consultanta inainte de fiecare lucrare, folosind aparate de ultima generatie pentru a masura suprafata, pierderile termice si umiditatea suportului. Avantajele spumei poliuretanica: - Izolatie termica excelenta - cel mai bun coeficient de conductivitate termica - Actioneaza ca o bariera impotriva condensului si mucegaiului - Protejeaza lemnul impotriva daunatorilor(e.g. carii, soareci) - Durata de viata de 80 ani cu mentinerea performantelor termice - Fonoizolatie foarte eficienta - Rigidizeaza structura peste care este aplicata Toate informatiile sunt disponibile pe site: https://isoterm.ro

 • Optilight va oferte produse si servicii de calitate,    scari de acces pa pod, ferestre de mansarda, ferestre pentru acopis tip terasa, tunele de lumina, folie anticondens, tigla metalica cu granule minerale.

 • Piedra isi are originea in compania To Pietricica SRL, din Galati, situata in judetul Galati. "Pietricica", lansata in 1992, a fost conceputa pentru deservirea exclusiva a clientilor din Romania, in domeniul materialelor de constructii. Inca de la infiintare Pietricica a lucrat constant la largirea gamei de produse, imbunatatirea timpilor de livrare si nu in ultimul rand la sustinerea partenerilor nostri prin servicii cu valoare adaugata. Prin prestarea unor servicii si materiale de calitate, compania a atras tot mai multi clienti, astfel ca pe masura ce ne-am extins, am dorit sa contribuim si mai mult la cresterea calitatii in domeniul constructiilor civile si industriale. Asadar, "puiul" Piedra s-a nascut din necesitatea "mamei" Pietricica de a comercializa tabla cutata la preturi competitive pe piata din Romania. Primii pasi au fost deja facuti, Piedra detine utilaje de ultima generatie ce permit o productie lunara de peste 20.000 tone. Cu ce ne diferentiem de concurenta? Printr-o garantie extinse oferita de fiabilitatea utilajelor.

 • Compania Vectis Tet Srl distribuie in Romania produse si sisteme de hidroizolatii lichide, ecologice, pe baza de polimeri si vopsele poliuretanice bicomponente pentru pardoseala, cenosfere /microsfere de aluminosilicat folosite ca fillere pentru constructii, materiale refractare, vopsele, fillere pentru minerit si exploatari petroliere.

 • Experienta noastra in domeniul executiei de acoperisuri cat si a furnizarii de materiale aferente, ne permite sa ne adaptam eficient cerintelor dumneavoastra. Acest lucru se imbina perfect cu marele avantaj ca toate materialele furnizate de noi sunt de calitate superioara, permitandu-ne sa realizam cu succes lucrari de montaj si reparatii de invelitori compuse din: tigla ceramica, tigla din beton, tigla metalica, sindrila bituminoasa, tabla cutata, tabla prefaltuita, placi ondulate, panouri sandwich, sistem pluvial, ferestre de mansarda, scari de pod si restul accesoriilor aferente acoperisurilor.

 • Lead Roof va ofera distributie si consultanta in domeniul constructiilor. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu am decis sa punem la dispozitia clientilor nostrii cele mai bune materiale pentru hidroizolatii si invelitori.

 • Hydro Business Systems are ca principal domeniu de activitate comercializarea si punerea in aplicare a sistemelor de hidroizolatii lichide si semifluide. Suntem direct importatori de sisteme de hidroizolatii, reprezentand firma Johannes Enke Gmbh & CO.KG, Heinrich Hahne Gmbh &Co. kG, avand capital integral german cu o experinta in sistemul hidroizolatiilor de peste 50 de ani. Hydro Business Systems este o companie cu capital integral romanesc, fondata de oameni cu experienta in domeniul hidroizolatiilor. Scopul nostru principal este de a oferi beneficiarilor nostrii solutii de calitate la cele mai inalte standarde, la preturi competitive. Vom consilia de fiecare data beneficiarul astfel incat solutia tehnica sa corespunda bugetului, fara a face compromisuri la calitate. Lucram sub norme europene si sub atenta indrumare a colaboratorilor nostri din strainate, de aceea am fost nevoiti sa refuzam unele lucrari unde am constatat disfunctionalitati de proiectare si punere in aplicare. Multumirea beneficiarilor nostri este cea mai buna recomandare pt noi, de aceea tratam toate lucrarile, indiferent de marimea lor, cu aceeasi seriozitate si profesionalism pe toata durata executiei. Ingredintele unei hidroizolatii perfecte si multumirea beneficiarului final constau in solutia tehnica functionala pentru fiecare proiect in parte, forta de munca calificata si materiale de calitate. Executam sisteme profesionale de hidroizolatii la terase, fundatii, izolatii termice acoperis, termohidroizolatii si amenajari diverse folosind cele mai noi tehnologii si materiale de hidroizolatii la preturile cele mai corecte. Executam lucrari complexe de hidroizolatii necesare unei perfecte impermeabilizari a constructiilor subterane si de suprafata, rezervoare pentru lichide, statii de pompare, bazine. Asiguram: - consiliere si consultanta tehnica inca din faza proiectarii; - stabilirea sistemului in functie de cerinte si buget; - masuratorile specifice aplicarii sistemului ales: umiditate, temperatura, rezistenta suport; - livrarea materialelor necesare aplicarii sistemului ales; - pregatirea suportului in vederea aplicarii sistemului ales; - aplicarea sistemului ales in timpul si bugetul stabilit; - garantia lucrarilor executate si a serviciilor post garantie.

 • Altdepozit Srl este o societate cu capital privat Romanesc ce are ca obiect de activitate comercializarea online en-gros si en-detail a materialelor de constructii si accesorii pe intreg teritoriu Romaniei.

 • Firma noastra a fost infiintata in 1994 cu sediu si punct de lucru in comuna Ciumani. Activitatea noastra principala este constructia caselor din grinzi si structuri usoare. Firma noastra foloseste cele mai moderne si sigure tehnologii avand doar muncitori calificati. Calitatea si increderea este baza fiecarui contract. Anii de experienta arata ca clientii nostrii ne devin parteneri, din aceasta cauza executarea perfecta, flexibilitatea si increderaea sunt cele mai importante atuuri ale noastre.

 • Firma noastra va asigura punctualitate, calitate, experienta in domeniul tinichigeriei la restaurari monumente istorice, arhitectura moderna, fabricare ornamente din tabla titan-zinc VM-Zinc, experienta de a crea din titan-zinc. Tinichigerie acoperis si tinichigerie in constructii: Aplicarea sistemelor de invelis prin falt vertical dublu la acoperisuri cu suprafete mari si cu scadenta mica (pana la 3), la turnuri, la fatade, realizate orizontal, vertical si cu falt dreptunghiular. Apliacarea sistemelor de invelis cu elemente mici, pentru invelirea cupolelor (cocosnic), sisteme de invelis tip solzi, tip romb. Tinichigerie ornamentala: Fabricarea lucarnelor decorate sau simple, fabricarea ornamentelor in stil secessiv, ornamente presate, rozete, cocos vant, profile decorative la rupere panta acoperis, fabricare sfere, semisfere folosind materialul titan-zinc VM-Zinc. Prestari: Fabricare si montare invelise si accesorii, de mai multe tipuri, dupa standard occidental. Expertiza de proiectare la noduri de invelisuri mai complicate si la sisteme de acoperis. Fabricare sorturi, jgheaburi unice si tipizate. Renovare si lucrari noi, in domeniul tinichigeriei ornamentale.