Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cofraje - Constructii: 66 companii
 • SC Corner Deposit este importator si distribuitor de materiale de constructii: ciment import Ucraina, vata bazaltica, plasa fibra sticla import Republica Moldova, distantieri metalici, profile colt cu plasa, tuburi evacuare moloz, etc.

 • Doka este unul din liderii mondiali in domeniul dezvoltarii, productiei si distributiei de echipamente de cofrare pentru toate sectoarele din industria constructiilor. Prin sistmele inovative si calitative Doka sprijina pe antreprenorii din toata lumea pentru a construi mai repede, mai bine, mai economic si mai sigur. Cu sisteme si servicii economice si eficiente pentru toate sectoarele industriei, Doka doreste sa ofere clientilor beneficiile de care au nevoie, avad ca scop final obtinerea succesului de ambele parti. Gasiti sisteme de cofrare, dar si componente si accesorii de cofraj precum popi metalici, grinzi H20, placa Doka, schela de lucru si alte consumabile.

 • Fortza.ro Srl este o societate cu capital privat si activeaza in domeniul utilajelor pentru constructii fiind specializata in vanzare si inchiriere macarale, autorizata ISCIR pentru montajul, reparatia si intretinerea macaralelor cu o sarcina de pana la 100 t/f. La noi gasiti atat de vanzare cat si de inchiriat, schela metalica, popi metalici, si tot ce include accesorii schela si popi extensibili, furci doka, montanti pentru cofraje, panouri doka, grinda doka, distantieri de fier, pene, cravate pentru coloane, etc.) atat noi cat si second hand. Comercializam si inchiriem macarale de santier: macarale turn, macarale auto montante, macarale turn cu montaj hidraulic. Societate noastra este reprezentant oficial in Romania pentru San Marco International Srl - Italia, firma lider producatoare de macarale.

 • Compania noastra va ofera o gama variata de accesorii si sisteme cofrare pentru diafragme, stalpi, elevatii, grinzi, plansee atat pentru cofrajele cu placi Doka, cat si pentru cofrajele metalice. Utilizarea produselor comercializate de compania noastra va asigura realizarea etapelor de constructie prin economie de timp si bani. Avantajele utilizarii sistemelor noastre de cofraje va asigura amortizarea investitei printr-un numar redus de cicluri de cofrare. Numele companiei Oberhauser Invest - Sisteme Cofraje Si Accesorii Persoana de contact: Ster Ciprian Sediu: Str. Dealul Florilor Nr. 14B Localitate: Baia Mare Judet: Maramures Telefon: 0770-14.18.44, 0757-57.85.74 Website: http://www.sistemecofraje.ro

 • Cauti ceva si nu gasesti la noi? Vom aduce special pentru tine, in cel mai scurt timp, de la partenerii nostri externi! Venim in intampinarea ta prin seriozitate, promptitudine, profesionalism, calitate.

 • Arghir Prodex SRL a debutat in industria materialelor de constructii in anul 1997 ca producator de semifabricate din beton. Problemele tehnice cauzate de echipamentele utilizate si colaborarea greoaie cu producatorii acestor echipamente ne-a adus in fata unei noi provocari: aceea de a deveni noi insine producatori si furnizori de echipamente pentru aceasta industrie. Astfel am dezvoltat o gama larga de echipamente pe care le-am testat in sectia noastra de productie semifabricate si le-am imbunatatit permanent. Echipamentele produse de noi nu necesita investitii foarte mari, sunt simplu de utilizat si intretinut! Echipamentele sunt intotdeauna testate in sectia noastra inainte de livrare. Personalul clientilor nostri va beneficia de instruire temeinica si riguroasa si de asistenta tehnica permanenta dupa livrare. Achizitionati utilaje produse in Romania! Vom fi aproape de dumneavoastra in perioadele de instalare, garantie si postgarantie. Orice problema tehnica va fi discutata si rezolvata in cel mai scurt timp de o persoana care vorbeste limba dumneavoastra!

 • DD Util Construct vinde si inchiriaza schele metalice de fatada noi sau second hand complete de accesorii: podine zincate schela, podine cu trapa, scari schela, ancoraje omologate, cuple de prindere fixe si rotative, tobogane evacuare moloz, plasa protectie schela si delimitare santier, parapeti protectie pietoni, etc. Inchiriem popi metalici telescopici. Inchiriem cofraje Vanzari sisteme pentru cofraj: - distantieri metalici cofraj - montanti cofraj - pene blocaj - fluturasi cofraj, blocatori - solutie decoflor - coltare cofraj stalpi de beton Vindem cavaleti reglanili, capre metalice zidarie, schela interior Va asteptam.

 • Pemacom Bacau este importator si distribuitor de solutii complete pentru constructori: cofraje Doka, grinzi Doka, panouri galbene, popi metalici, schela metalica dar si producator de containere de intalta calitate pentru: containere organizare santier, containere - magazine ( shop sau coffee container ), case sociale, containere case locuinta, containere magazie , wc / toalete biologice. Oferim pe piata din Romania, in orice judet si localitate cele mai bune servicii pe care le dispune firma noastra. Obiectivul nostru este de a veni in sprijinul constructorilor cu solutii diferentiate, cu preturi accesibile si negociate in functie de volum dar si de proiect. Produsele pot fi livrate direct din stoc sau , in caz de stoc redus in doar cateva zile diferenta de cand ati facut comanda. Compania noastra detine mijloace proprii de transport: ridica de la producator si livreaza la clientul final, optimizand astfel durata livrarii produselor dorite dar si preturile finale.

 • Gama de produse este in continua schimbare pentru a va oferi mereu produse noi, moderne si calitative. Seriozitatea este secretul ascensiunii noastre, va intelegem nevoile si va oferim cele mai bune solutii. Livrarea produselor se face prin curier in maxim 2 zile lucratoare pentru a va bucura de produsele dorite.

 • Oferim clientilor nostri sisteme de cofrare si esafodaj: cofraje pentru pereti si plansee, sisteme pentru asigurarea securitatii muncii si sisteme de sustinere destinate unui numar mare de aplicatii in infrastructura, constructii civile si rezidentiale, comerciale si industriale. Asiguram servicii de consultanta tehnica, logistica pe santier, servicii de curatare si reparare, asistenta in santier. De asemenea, punem la dispozitie clientilor sistemele noastre sigure de schele pentru a asigura accesul la inaltime.

 • Cofraje pentru constructii: Schela, cofraj stalpi, cofraj placa, popi, tego, grinda H20 doka, trepiede, capete popi, cofraj complet te vor ajuta sa economisesti bani si timp in executia imobilului tau. - schela pentru fatada- schela complet zincata. - popi pentru cofraje - popi vopsiti sau zincati, popi pentru sarcini intre 15kN si 25kN; - grinda H20 pentru cofraj - cu grad mare de refolosire inlocuiesc cu succes riglele si micsoreaza numarul de popi necesar; - placa cofranta pentru cofraj placa si stalpi - cu film fenolic (tego), placa tristrat. -accesorii pentru cofraj placa si stalpi- trepiede, capete de popi, clesti autoblocanti, sisteme tije filetate cu piulite fixe si mobile etc. Schele pentru constructii: Schele si accesorii schela, moderne si usor de montat, avand la baza tehnologii conform normelor in vigoare, schelele de fatada sau mobile se monteaza repede si usor. Foarte multe accesorii (bride, prinderi, scari pentru schela, diagonale si balustrade de schela, podine zincate de schela, podine cu trapa pentru scara) completeaza sistemele de schela existente. Cofraj, schela, cofraj placa, cofraj stalpi, popi, grinda H20, trepiede, capete popi, solutia pe care o cauti pentru a construi cu placere.

 • Ne focusam catre clientii care cu adevarat doresc parteneriate reciproc respectate, de viitor si care au o baza comuna fundamentata. Noi cautam sa dam solutia potrivita pentru clientii nostri bazandu-ne pe experienta acumulata in timp. Nu ezita sa ne contactezi!

 • Producator cofraje pierdute din materiale plastice reciclate, hidroizolatie, antiradon, ventilarea pardoseali, case sanatoase, reducere consum beton, acoperisuri ventilate, fatade ventilate, renovari.

 • Oferim seriozitate si promptitudine, echipa noastra detine peste 70 de ani de experiente adunata atat in tara cat si in afara si calificari in domeniu. Oferim servicii de cea mai inalta calitate in concordanta cu cererile clientului, suntem dispusi sa trecem de zona de comfort pentru a satisface clientul.

 • Tinta Romply Merops este sa fie un partener puternic, atat pentru clienti, cat si pentru furnizori. Suntem constienti ca suntem doar o veriga intr-un a � �lant de aprovizionarea � � mult mai complex care incepe cu o resursa naturala - padurea - si se termina cu consumatorul final.

 • SC Rep Interim Construct SRL - agentie de munca temporara. Rep Interim Construct SRL angajeaza, in vederea detasarii, pentru misiuni de lucru in strainatate. Pentru detalii ne puteti contacta la numerele de telefon: 0720349309/0371385583 sau pe adresa de email.

 • Intreprindere individuala care se ocupa cu prelucrarea fierului beton: - OB37 - PC52 Ofera servicii de fasonare de orice tip si dimensiune. Oferim de asemenea si bare de fier, elemente de legatura si orice alt accesoriu.

 • GBM Building Equipments va ofera popi si schele pentru constructii. De 60 de ani producem popi si schele pentru constructii. Ajutam firmele de constructii din intreaga lume sa isi realizeze proiectele. Si avem solutia perfecta si pentru firma dumneavoastra.

 • Dezvoltare imobiliara in Brasov oferind antreprize generala. Santier actual, P+6, 171 apartamente, strada orizontului, nr 2. Se cauta antreprenor general - experienta noastra 6 blocuri finalizate, vandute.

 • Fondata in 1995, Stonegroup Corporation, ca grup international, a devenit unul dintre cele mai mari din Europa care a condus la constructii si constructii industriale. Stonegroup Corporation a modelat cladirile si infrastructurile pentru spatii industriale mari si a construit proiecte de referinta in domeniul sanatatii, spitalelor, ansamblurilor comerciale si rezidentiale timp de aproape 23 de ani.