Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Caramizi - Constructii: 474 companii
 • A fost probat de Paste:)\r\nSi cum toti musafirii s-au leganat (30 persoane) ,balansoarul fiind intact,pot sa spun ca, e un produs bun si rezistent!

 • S.C. TechStone Art S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2018, insa face parte din grupul de firme TechStone International din anul 2008, avand ca servicii principale producerea si comercializarea panourilor imitatie caramida si imitatie piatra, colaborand cu producatori de renume din Cehia, Polonia, Turcia, Spania, Italia.

 • SC Dav Ideal Media SRL ofera servicii de inchiriat utilaje de constructii, in special macarale, automacarale. Utilajele noastre macaralele, automacaralele se incadreaza in standarde de munca, au toate autorizatiile la zi si se inchiriaza cu deservent si echipamente de prindere complet.

 • Firma se ocupa cu comercializarea materialelor de constructii si finisaje, caramizi si BCA, ciment si multibat, adezivi ceramic si polistiren, sanitare si electrice, hidroizolatii, tabla si policarbonat, vopsele si tencuieli decorative, cherestele, lemne de foc, peleti si brichete, transport de marfa.

 • Salbero S.R.L., a fost fondata in 2002 in Targu Jiu, judetul Gorj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: tamplarie pvc si aluminiu, boltari, piatra decorativa, garduri, caciuli si coame de gard, pavele. Compania are un efectiv de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Salbero S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Firma Sulaiman V Mariana din Slatina se ocupa cu prefabricarea si comercializarea de produse din beton, placi de gard din beton armat cu plasa, pavaj presat si vibrant, spalieri de vie si gard, placi de placat, coama de stalpi si gard, etc., super calitate, tehnologie si pret.

 • Suntem o echipa de profesionisti cu experienta 10 ani in Romania. Cateva puncte cheie ale echipei noastre: Executam gauri in beton la standarde Europene, la cele mai mici preturi din Romania. Comanda Dvs. va fi onorata in maxim 12 ore. Servicii profesionale, fara a lasa urme, gratie unei tehnologi de ultima ora.

 • Sc Dinamic Blue Steel Srl - Bucuresti - Sector 4 este o firma distribuitoare de materiale pentru constructii, ce actioneaza pe raza Bucurestiului si a judetelor invecinate, detine in portofoliu toata gama de materiale: -hidroizolatii -ciment si lianti pentru zidarie -adezivi si mortare uscate -fier beton, plase sudate, cuie, sarma moale neagra -caramida si BCA -gips carton -termosistem: adeziv, polistiren, plasa fibra de sticla, dibluri -vopseluri lavabile si tencuieli decorative -cherestea, OSB si TEGO -tabla zincata lisa si cutata -tigla din argila arsa si tabla tip tigla -pavele si decoratiuni de gradina -montaj acoperis tabla tip tigla Telefon: 0751403012; 0735816547; 0760294676 E-mail: dinamic@depozit-de-materiale.ro www.depozit-de-materiale.ro NOI LIVRAM - VOI CONSTRUITI

 • Arghir Prodex SRL a debutat in industria materialelor de constructii in anul 1997 ca producator de semifabricate din beton. Problemele tehnice cauzate de echipamentele utilizate si colaborarea greoaie cu producatorii acestor echipamente ne-a adus in fata unei noi provocari: aceea de a deveni noi insine producatori si furnizori de echipamente pentru aceasta industrie. Astfel am dezvoltat o gama larga de echipamente pe care le-am testat in sectia noastra de productie semifabricate si le-am imbunatatit permanent. Echipamentele produse de noi nu necesita investitii foarte mari, sunt simplu de utilizat si intretinut! Echipamentele sunt intotdeauna testate in sectia noastra inainte de livrare. Personalul clientilor nostri va beneficia de instruire temeinica si riguroasa si de asistenta tehnica permanenta dupa livrare. Achizitionati utilaje produse in Romania! Vom fi aproape de dumneavoastra in perioadele de instalare, garantie si postgarantie. Orice problema tehnica va fi discutata si rezolvata in cel mai scurt timp de o persoana care vorbeste limba dumneavoastra!

 • Compania a fost infiintata in 2001 si are ca domeniu de activitate producerea sobelor de teracota cu ajutorul utilajelor mecanizate dar si manual, sobe mobile construite pe cadru din cornier, caramida mica utilizata la montarea sobelor si caramida mare pentru constructii. Distribuirea se face cu masinile proprii.

 • Societatea are profil de comert cu amanuntul - alimentare, industriale, uz gospodaresc, materiale de constructii, precum si prefabricarea elementelor din beton (placi si stalpi de gard, tuburi fantana, pavaje), confectii metalice, etc.

 • STC Pavaje este parte a firmei S.C. Simona Top Con S.R.L. si a luat fiinta in anul 2005. STC PAVAJE produce sisteme complete de dale şi borduri intr-o gamă bogată de forme, dimensiuni şi culori, pentru diverse necesităţi de amenajare. De la pavaje rezidenţiale, pavaje industriale şi borduri, pană la rigole, jardiniere, stalpi, STC Pavaje asigură intregul evantai de produse necesare pentru exploatarea eficientă a oricărui spaţiu, in funcţie de destinaţia acestuia. STC Pavaje conferă clienţilor satisfacţia puterii de alegere, gama de produse fiind in aşa fel concepută incat să răspundă atat nevoilor utilitare, cat şi celor estetice. Dincolo de calitatea lor deosebită, formele interesante, suprafaţa netedă şi finisajele atente conferă acestor dale un aspect estetic aparte. Se recomandă folosirea lor la zone pietonale, curţi, alei de grădină, terase, drumurile de acces la dependinţe, parcuri şi pieţe. STC Pavaje reacţionează constant la schimbările pieţei, căutand permanent noi modalităţi de imbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite. Increzător in progres şi viitor, este mereu la curent cu ultimele noutăţi tehnice, dar şi cu noile trenduri ale pieţei. STC Pavaje inovează continuu pentru a oferi clienţilor diversitate şi calitate. Este modern şi creativ, in continuă evoluţie.

 • Sc. Special Garden va ofera servicii de amenajare si intretinere parcuri si gradini, plante si arbori, sisteme automatizate si manuale de irigatii, alei, pavaje, garduri imprejmuitoare. Avem masini si utilaje agricole performante pentru a va ajuta sa va realizati visul in materie de spatii verzi. Punem accent pe calitate si oferim cele mai avantajoase servicii de amenajare si intretinere. Iubim natura si incercam sa ramanem prieteni cu ea promovand tehnologii ecologice acolo unde este posibil.

 • Balkan System Construct S.R.L. executa lucrari de amenajari exterioare (folosind tehnologiile Beton Amprentat, Spray Beton, Beton polimer, Beton Tiparit, Acid Stain) si interioare (pardoseli turnate din rasini epoxidice si poliuretanice). Desi, suntem o societate nou infiintata dispunem de o echipa cu o experienta in domeniu de peste 10 ani.

 • Firma noastra este unic importator de Caramida Aparenta Klinker al firmei Feldhaus Klinker din Germania. Produsele noastre sunt, caramida aparenta, caramida aparenta klinker, pavaj klinker, pavaj extrudat klinker. Pentru noi este foarte important, calitatea produsului si consecventa in livrare fiind un produs importat, cu o garantie certa si calitate deosebit de ridicata, dearece Firma Feldhaus Klinker este cea mai puternica fabrica de klinker extrudat si o ceramica de o inalta calitate, cu o traditie de 150 ani.

 • Firma Pro Soft s-a infiintat in anul 2004 prin asocierea a trei tineri ingineri cu scopul de a desfasura activitati de productie in domeniul industrial. Initial firma facea softuri industrilale - de unde si denumirea, pentru utilaje de constructii cum ar fi statii de betoane, statii de asfalt, fabrici de pavele, statii de sortare-concasare, si lista poate continua. Dupa aproximativ 3 ani firma a infiinta tdepartamentul de contructii utilaje, trecand la realizarea primelor componente pt. statii de asfalt, fabrici de pavele si statii de betoane. In 2008 firma Pro Soft a realizat prima instalatie de ecologizare pentru o statie de asfalt ucrainiana UB40, continund cu productia de statii de betone, sortare, asfalt. In urmatorii 4 ani societatea si-a completat portofoliul cu productia de utilaje in domeniul reciclarii de deseuri.

 • Pavele Vibropresate SRL, Sediul - Tartasesti - Dambovita, produce o gama variata de modele de pavaj si ornamente de gradina, oferindu-va astfel posibilitatea de a va decora curtea si gradina intr-un mod unic. Pavelele produse de Pavele Vibropresate SRL sunt rezistente la ciclurile de inghet-dezghet iar diversitatea de forme permite montarea pavajului luand in considerare particularitatile terenului.

 • Firma noastra produce borduri rutiere, 50x25x20, borduri pietonale 50x15x10, borduri pentru parcari de incinta 50x20x10 si borduri pentru alei de gradina 50 x20x5 (subtiri), boltari pentru garduri blocuri, case de vacanta, piscine, hale, fose septice cu dimensiunile 40x12x20, 40x15x20 40x20x20 40x25x20, lungime x latime x inaltime, 12.5 bucati/ mp boltari de fundate 40x25x20, 40x30x20, pavele de ecologice gr 8 cm,60x40x8, pavele tip I gr 6 cm pavele tip hexagon 6 cm gr, dale mozaic rosii si gri 40x40x6 cm, garantie nelimitata Baza de productie Cornetu Ilfov, Transport cu basculante de 20 mc la cerinta cumparatorului.