Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Caramizi - Constructii: 474 companii
 • Recomand

Targu Jiu Producator
 • Mulțumit!

Liteni Producator
 • Excelent !

Mun.Iasi Distribuitor
 • A fost probat de Paste:)\r\nSi cum toti musafirii s-au leganat (30 persoane) ,balansoarul fiind intact,pot sa spun ca, e un produs bun si rezistent!

Comanesti Producator
 • Material rezistent fara defectiuni, E OK.

Popesti-leordeni Producator
 • Firma comercializeaza o gama diversificata de produse ceramice si alte materiale de constructii (ciment, produse metalurgice, electrice, lemn, etc.). De asemenea produce si comercializeaza sobe de teracota premontate si pe postament la domiciliul clientului.

Tarnaveni Producator
 • S.C. TechStone Art S.R.L. si-a inceput activitatea in anul 2018, insa face parte din grupul de firme TechStone International din anul 2008, avand ca servicii principale producerea si comercializarea panourilor imitatie caramida si imitatie piatra, colaborand cu producatori de renume din Cehia, Polonia, Turcia, Spania, Italia.

Bucuresti Producator
 • SC Dav Ideal Media SRL ofera servicii de inchiriat utilaje de constructii, in special macarale, automacarale. Utilajele noastre macaralele, automacaralele se incadreaza in standarde de munca, au toate autorizatiile la zi si se inchiriaza cu deservent si echipamente de prindere complet.

Pantelimon Servicii
 • Firma se ocupa cu comercializarea materialelor de constructii si finisaje, caramizi si BCA, ciment si multibat, adezivi ceramic si polistiren, sanitare si electrice, hidroizolatii, tabla si policarbonat, vopsele si tencuieli decorative, cherestele, lemne de foc, peleti si brichete, transport de marfa.

Crevedia Import - Export
 • Suntem o echipa de profesionisti cu experienta 10 ani in Romania. Cateva puncte cheie ale echipei noastre: Executam gauri in beton la standarde Europene, la cele mai mici preturi din Romania. Comanda Dvs. va fi onorata in maxim 12 ore. Servicii profesionale, fara a lasa urme, gratie unei tehnologi de ultima ora.

Bucuresti Servicii
 • Sc Dinamic Blue Steel Srl - Bucuresti - Sector 4 este o firma distribuitoare de materiale pentru constructii, ce actioneaza pe raza Bucurestiului si a judetelor invecinate, detine in portofoliu toata gama de materiale: -hidroizolatii -ciment si lianti pentru zidarie -adezivi si mortare uscate -fier beton, plase sudate, cuie, sarma moale neagra -caramida si BCA -gips carton -termosistem: adeziv, polistiren, plasa fibra de sticla, dibluri -vopseluri lavabile si tencuieli decorative -cherestea, OSB si TEGO -tabla zincata lisa si cutata -tigla din argila arsa si tabla tip tigla -pavele si decoratiuni de gradina -montaj acoperis tabla tip tigla Telefon; 0735816547; 0760294676 E-mail: dinamic@depozit-de-materiale.ro www.depozit-de-materiale.ro NOI LIVRAM - VOI CONSTRUITI

Bucuresti Distribuitor
 • Arghir Prodex Srl a debutat in industria materialelor de constructii in anul 1997 ca producator de semifabricate din beton. Problemele tehnice cauzate de echipamentele utilizate si colaborarea greoaie cu producatorii acestor echipamente ne-a adus in fata unei noi provocari: aceea de a deveni noi insine producatori si furnizori de echipamente pentru aceasta industrie. Astfel am dezvoltat o gama larga de echipamente pe care le-am testat in sectia noastra de productie semifabricate si le-am imbunatatit permanent. Echipamentele produse de noi nu necesita investitii foarte mari, sunt simplu de utilizat si intretinut! Echipamentele sunt intotdeauna testate in sectia noastra inainte de livrare. Personalul clientilor nostri va beneficia de instruire temeinica si riguroasa si de asistenta tehnica permanenta dupa livrare. Achizitionati utilaje produse in Romania! Vom fi aproape de dumneavoastra in perioadele de instalare, garantie si postgarantie. Orice problema tehnica va fi discutata si rezolvata in cel mai scurt timp de o persoana care vorbeste limba dumneavoastra!

Buzau Producator
 • Compania a fost infiintata in 2001 si are ca domeniu de activitate producerea sobelor de teracota cu ajutorul utilajelor mecanizate dar si manual, sobe mobile construite pe cadru din cornier, caramida mica utilizata la montarea sobelor si caramida mare pentru constructii. Distribuirea se face cu masinile proprii.

Corbi Producator
 • Societatea are profil de comert cu amanuntul - alimentare, industriale, uz gospodaresc, materiale de constructii, precum si prefabricarea elementelor din beton (placi si stalpi de gard, tuburi fantana, pavaje), confectii metalice, etc.

Ianca Producator
 • STC Pavaje este parte a firmei S.C. Simona Top Con S.R.L. si a luat fiinta in anul 2005. STC PAVAJE produce sisteme complete de dale şi borduri intr-o gamă bogată de forme, dimensiuni şi culori, pentru diverse necesităţi de amenajare. De la pavaje rezidenţiale, pavaje industriale şi borduri, pană la rigole, jardiniere, stalpi, STC Pavaje asigură intregul evantai de produse necesare pentru exploatarea eficientă a oricărui spaţiu, in funcţie de destinaţia acestuia. STC Pavaje conferă clienţilor satisfacţia puterii de alegere, gama de produse fiind in aşa fel concepută incat să răspundă atat nevoilor utilitare, cat şi celor estetice. Dincolo de calitatea lor deosebită, formele interesante, suprafaţa netedă şi finisajele atente conferă acestor dale un aspect estetic aparte. Se recomandă folosirea lor la zone pietonale, curţi, alei de grădină, terase, drumurile de acces la dependinţe, parcuri şi pieţe. STC Pavaje reacţionează constant la schimbările pieţei, căutand permanent noi modalităţi de imbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite. Increzător in progres şi viitor, este mereu la curent cu ultimele noutăţi tehnice, dar şi cu noile trenduri ale pieţei. STC Pavaje inovează continuu pentru a oferi clienţilor diversitate şi calitate. Este modern şi creativ, in continuă evoluţie.

Comuna Balilesti Producator
 • Sc Special Garden va ofera servicii de amenajare si intretinere parcuri si gradini, plante si arbori, sisteme automatizate si manuale de irigatii, alei, pavaje, garduri imprejmuitoare. Avem masini si utilaje agricole performante pentru a va ajuta sa va realizati visul in materie de spatii verzi. Punem accent pe calitate si oferim cele mai avantajoase servicii de amenajare si intretinere. Iubim natura si incercam sa ramanem prieteni cu ea promovand tehnologii ecologice acolo unde este posibil.

Bucuresti Servicii
 • Balkan System Construct S.R.L. executa lucrari de amenajari exterioare (folosind tehnologiile Beton Amprentat, Spray Beton, Beton polimer, Beton Tiparit, Acid Stain) si interioare (pardoseli turnate din rasini epoxidice si poliuretanice). Desi, suntem o societate nou infiintata dispunem de o echipa cu o experienta in domeniu de peste 10 ani.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra este unic importator de Caramida Aparenta Klinker al firmei Feldhaus Klinker din Germania. Produsele noastre sunt, caramida aparenta, caramida aparenta klinker, pavaj klinker, pavaj extrudat klinker. Pentru noi este foarte important, calitatea produsului si consecventa in livrare fiind un produs importat, cu o garantie certa si calitate deosebit de ridicata, dearece Firma Feldhaus Klinker este cea mai puternica fabrica de klinker extrudat si o ceramica de o inalta calitate, cu o traditie de 150 ani.

Brasov Importator
 • Firma Pro Soft s-a infiintat in anul 2004 prin asocierea a trei tineri ingineri cu scopul de a desfasura activitati de productie in domeniul industrial. Initial firma facea softuri industrilale - de unde si denumirea, pentru utilaje de constructii cum ar fi statii de betoane, statii de asfalt, fabrici de pavele, statii de sortare-concasare, si lista poate continua. Dupa aproximativ 3 ani firma a infiinta tdepartamentul de contructii utilaje, trecand la realizarea primelor componente pt. statii de asfalt, fabrici de pavele si statii de betoane. In 2008 firma Pro Soft a realizat prima instalatie de ecologizare pentru o statie de asfalt ucrainiana UB40, continund cu productia de statii de betone, sortare, asfalt. In urmatorii 4 ani societatea si-a completat portofoliul cu productia de utilaje in domeniul reciclarii de deseuri.

Piatra Neamt Producator
 • Pavele Vibropresate Srl sediul - Tartasesti - Dambovita, produce o gama variata de modele de pavaj si ornamente de gradina, oferindu-va astfel posibilitatea de a va decora curtea si gradina intr-un mod unic. Pavelele produse de Pavele Vibropresate Srl sunt rezistente la ciclurile de inghet-dezghet iar diversitatea de forme permite montarea pavajului luand in considerare particularitatile terenului.

Tartasesti Producator