Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cimenturi, Nisipuri & Betoane - Constructii: 547 companii
 • Perfect! Colaborare fara cusur.

Mun. Ramnicu Valcea Servicii
 • Comanda

Bucuresti Producator
 • Cel mai calitativ

Mun. Ploiesti Distribuitor
 • Sc Valvio Prod Srl din localitate Matca judetul Galati are ca domeniu de activitate comertul en detaille si en gross cu materiale de constructii (ciment BICAZ, bca otel beton, adezivi gleturi, malta fina Italia, quart Italia distantiatori Italia, panouri Italia cosuri de fum Kebe), instalatie picurare si irigatii, folie solar, turba semanat. Asiguram transport in Romania si in statele membre ale Europei.

Matca Importator
 • Compania noastra se ocupa de comercializarea: echipamente hidraulice, sisteme pentru basculare hidraulice, kiturI basculare, cilindri frontali semiremorca, cilindri camion 8 x4-/8 x6.8A 8 pompe presiune ulei pentru macara, hidromotoare, pompa variabila. Produse noi fabricatie Italia. Importator direct. Comercializam componente hidraulice, kituri pentru basculare, cilindrii basculare frontali, cuplaje pentru cutia de viteze, distribuitor ulei pentru basculare, pompe presiune ulei, hidromotoare, cilindru basculare hidraulic telescopic pentru: autoutilitare, camioane 8x4/8Ax6., remorci agricole, semiremorca agricola, semiremorca -pentru agregate balastiera, pompe pentru macara si basculare. Comercializam bene si componente pentru sisteme de basculare hdraulice. Comercializam cilindri frontali pentru camionete orice marca si tonaj. Cilindru basculare hidraulic cu putere de lucru de la 5 tone la 100 tone. Produse Noi cu garantie si Factura Tva deductibil.

Bacau Importator
 • Principalul obiectiv al companiei este acela de a introduce tehnologii inovative din domeniul constructiilor, in special in ceea ce priveste repararea si intretinerea suprafetelor betonate (ReBeton - beton polimeric, lacuri si vopsele epoxidice sipoliuretanice) si asfaltate (asfalt "rece"). ReBeton - beton polimeric este un produs unic pe piata romaneasca. Deasemenea realizam si lucrari de terasamente, demolari, platforme betonate.

1 Decembrie Servicii
 • Sc Oltenia Tavisab Srl va ofera sape clasice, sape elicopterizare, sape mecanizate, sape usoare. Obiectivele noastre: Mentinerea la nivel inalt a calitatii lucrarilor. Diversitatea gamei de servicii oferite clientilor. Mentinerea formarii profesionale a muncitorilor nostri la standarde occidentale. Satisfacerea oricarei exigente in viitor a clientilor.

Bals, Dolj Servicii
 • Firma serioasa in fabricarea si montarea crucilor si a monumentelor funerare, atenta la detalii si la lucrul bine facut. Respectarea clientilor, parerilor si a nevoilor acestora este un lucru de care trebuie tinut cont si tratat cu seriozitate.

Bucuresti Producator
 • Firma se ocupa cu comercializarea materialelor de constructii si finisaje, caramizi si BCA, ciment si multibat, adezivi ceramic si polistiren, sanitare si electrice, hidroizolatii, tabla si policarbonat, vopsele si tencuieli decorative, cherestele, lemne de foc, peleti si brichete, transport de marfa.

Crevedia Import - Export
 • Bega Minerale Industriale S.A. PL Aghiresu, subsidiara a grupului de firme BEGA GRUP, este cel mai mare si mai important producator de nisipuri cuartoase din Romania. BEGA MINERALE INDUSTRIALE S.A. (BMI) este cea mai cunoscuta companie 100% romaneasca prezenta pe piata mineralelor industriale din Romania, insumand la finele anului 2008 o cifra de afaceri de peste 10 mil EURO. Incepand cu anul 2003, managementul BMI PL Aghiresu, a demarat implementarea unui program intens de re-tehnologizare, precedat de un stagiu de eficientizare si reorganizare a productiei, in baza normelor si a standardelor economice europene. Acest proces de modernizare continua si astazi, fiind o conditie strategica in dezvoltarea companiei. Gratie evolutiei constante a productivitatii, programul de re-tehnologizare a avut drept consecinta fireasca adoptarea unei decizii de diversificare a portofoliului de produse comercializate. Principalale produse pe care le oferim sunt: nisip cuartos pt materiale de constructii, nisip cuartos pt turnatorii, nisip cuartos pt materiale ceramice, cuarturi granulate, bentonita utilizata pt hrana animalelor, bentonita asternut igienic pisici, bentonita macinata activata pentru turnatorii, bentonita macinata activata pentru fluide de foraj, bentonita macinata activata pentru lucrari hidrotehnice, bentonita macinata activata pentru prize de pamant; adezivi si mortare uscate. Suntem o echipa moderna, care pune pret pe responsabilitate si eficienta, astfel incat respectul pentru mediu si comunitate, precum si mentinerea unor relatii de incredere cu partenerii nostri, constituie cheia succesului companiei.

Timisoara Producator
 • Firma Sc Metronix Srl activeaza in domeniul constructiilor civile si industriale, de asemenea are in dotare utilaje de constructii pentru inchiriere si vanzare. Firma are sediul in Dambovita-Targoviste si poate activa pe raza intregului judet dar si in afara lui.

Targoviste Servicii
 • Inca de la infiintare Grama Com S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul producerii de pavele, borduri, boltari vibropresati pentru si punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor GRAMA COM S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. De asemeni executam la comanda orice produs in culoarea ceruta de client. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Fetesti Producator
 • Suntem o companie infiintata in 2009, avand ca obiect de activitate vanzari si asistenta de statii de sortare si concasare fixe, statii mobile de sortare concasare, moara cu ciocane, con, concasor cu falci, granulator, recuperator de nisip, snec, ciur vibrant, site poliuritan, piese de schimb.

Viseu De Sus Servicii
 • Sc Vam Sofi Trans Srl efectueaza lucrari de constructii drumuri, lucrari de demolare si dezafectare cladiri, activitati de transport cu autobasculante precum si furnizare de agregate de balastiera (balast, nisip, sorturi), inchiriere de utilaje (buldoexcavator, excavator pe senile, autogreder, cilindru compactor). Societatea Comerciala VAM SOFI TRANS S.R.L. este o societate relativ tanara, aparuta pe piata locala si zonala a prestatorilor de servicii din domeniul lucrarilor de constructii, anul infiintarii acesteia fiind 2010. Societatea si-a inceput activitatea cu lucrari de mai mica amploare, dar care prin calitatea executiei si seriozitatea cu care au fost abordate angajamentele contractuale cu clientii, au adus cel putin capitalul de incredere care sa o recomande pentru noi colaborari. Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor in continua schimbare ale clientilor si, in general, ale pietei serviciilor din domeniul constructiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi. Acest lucru a fost posibil in conditiile in care managementul firmei a inteles din primul moment ca unul din elementele cheie ale functionarii proceselor este capabilitatea personalului si ca trebuie sa intreprinda actiuni care sa garanteze permanenta ei concordanta cu cerintele. S.C. VAM SOFI TRANS S.R.L. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari ale caror element de referinta sa fie CALITATEA. Faptul ca in prezent firma are in executie lucrari cu beneficiari reprezentativi pe plan local, demonstreaza ca directia catre care se indreapta dezvoltarea firmei este cea buna. Activitatea S.C. VAM SOFI TRANS S.R.L. se desfasoara in conditiile unei permanente preocupari pentru protectia mediului inconjurator si mai ales pentru a asigura siguranta deplina a oamenilor in actiunile acestora. S.C. VAM SOFI TRANS S.R.L. dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura, in conditii de functionare a unui Sistem de Management al Calitatii, proiectat potrivit standardului SR EN ISO 9001:2001 precum si ISO 14001, desfasurarea conform cerintelor a activitatii de baza - prestarea de servicii in domeniul constructiilor.

Iasi Altul
 • Suntem o companie specializata in transport rutier. Prestari servicii in constructii Bucuresti si Ilfov. Inchiriem autobasculante 40t, utilitare basculante de 3,5t - 7,5t, inchiriem container gunoi 3mc, 4mc, 5mc, 6mc, 7mc, inchiriere utilaje constructii, inchiriez utilaje constructii, excavator pe pneuri 18t, excavator pe roti 18t, buldoexcavator JCB 3CX, buldoexcavator cu picon si cupe de 300mm, 400mm, 600mm, 700mm, 800mm, 1200mm buldoexcavatoare, inchiriez buldoexcavator, inchiriere buldo excavator JCB 3CX dotat cu brat extensibil, lame paleti, furci paleti, incarcator frontal cu cupa multifunctionala, buldoexcavator 1CX cu picon si cupa pentru excavat, miniincarcator, mini incarcator, miniexcavator cu picon, inchiriere Bobcat, inchirieri Bobcat, inchiriez bobcat cu picon, bobcat cu brat de sapat si cupa de sapat si excavat. Transportam materiale constructii, transport gunoi, transport moloz, transport agregate balastiera, transport nisip, transport piatra, transport margaritar, transport balast de rau, transport refuz ciur, agregate minerale de balastiera spalate, amestec pentru beton, piatra sort, piatra de rau, nisip cernut, nisip fin, nisip pentru sapa, nisip pentru tencueala, nisip zidarie, margaritar, refuz ciur, balast de rau, piatra concasata si piatra sparta de rau, roca concasata, calcar concasat, beton concasat, piatra gard, piatra gabioane, balast de prahova, balast compactabil pentru drumuri si parcari. Transportam si comercializam pamant vegetal de padure negru, pamant flori, pamant negru pentru gradina sau de umplutura pentru amenajarea exterioara a gradinilor si a spatiilor verzi. Container gunoi, inchiriem container gunoi 3mc, 4mc, 5mc, 6mc, 7mc, transport gunoi la saci, gunoi din demolari, evacuare moloz din demolari, deseuri, mobila veche sau pamant din santier. Utilaje deszapezire strazi, deszapeziri drumuri, deszapezire cai de acces, deszapezire parcari, dezapezire, dezapeziri, transport zapada cu Autobasculante, Bascule 7,5t, Basculante 40t, Utilitara 3,5t, Bascule 3,5t. Compania colaboreza cu firme de constructii inchiriaza utilaje sapat, excavari fundatii, excavatii generale, blocuri, fundatii case, fundatii pentru constructii civile si industriale, sapaturi mecanizate, sapaturi generale, sapaturi cabluri electrice, sapaturi sant gaze, sant apa si canal, sant, canalizare, sapaturi fundatii case, fose septice, drene, piscine, excavari piscine, subsoluri, beciuri, bazine piscicole, taluzari, decopertari, defrisari, nivelari si eliberarea terenurilor de vegetatie. Demolari constructii vechi, demolari cladiri, demolari case, hale, depozite, piconat fundatii case, fundatii gard, piconat grinzi, placi din beton, demolari mecanizate cu utilaje performante. Ne caracterizeaza seriozitatea si promptitudinea.

Bucuresti / Ilfov Servicii
 • Serraglio Giorgio Sas este o companie cu o mare experienta in domeniul instalatiilor de sortare si concasare a agregatelor, cariere de piatra. Va ofera consultanta, asistenta, proiectare in alegerea celor mai bune solutii pentru investitia dumneavoastra. La noi gasiti o vasta gama de consumabile si piese de schimb pentru concasore cu (falci, impact, rotative) ciururi vibratoare, recuperatoare nisip, benzi transportoare si un parc de utilaje second-hand. Pentru mai multe informatii accesati site-ul nostru: http://serragliogiorgiosrl.com/

Arzene Producator
 • Firma noastra produce borduri rutiere, 50x25x20, borduri pietonale 50x15x10, borduri pentru parcari de incinta 50x20x10 si borduri pentru alei de gradina 50 x20x5 (subtiri), boltari pentru garduri blocuri, case de vacanta, piscine, hale, fose septice cu dimensiunile 40x12x20, 40x15x20 40x20x20 40x25x20, lungime x latime x inaltime, 12.5 bucati/ mp boltari de fundate 40x25x20, 40x30x20, pavele de ecologice gr 8 cm,60x40x8, pavele tip I gr 6 cm pavele tip hexagon 6 cm gr, dale mozaic rosii si gri 40x40x6 cm, garantie nelimitata. Baza de productie Cornetu Ilfov. Transport cu basculante de 20 mc la cerinta cumparatorului.

Cornetu Producator
 • Pardex este o societate cu capital privat specializata in reconditionarea pardoselilor sintetice, reconditionarea pardoselilor industriale prin slefuirea si lustruirea suprafetelor din beton, mozaic, marmura. Compania noastra are o echipa tehnica si comerciala capabila sa identifice si sa analizeze cerintele clientilor sai si sa le ofere cele mai potrivite solutii.

Oradea Servicii
 • Oferim servicii de pavare prin tehnologia betonului amprentat, beton dezactivat si beton dezactivat fosforescent in toate judetele Romaniei. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite, nu ezitati sa ne contactati.

Grojdibodu Servicii
 • Compania Generalissimo Srl ofera servicii complete de consultanta si executie in domeniul constructiilor. Executam lucrari rezidentiale si industriale in toata tara. Colaboram cu firmele mari producatoare de materiale de constructii.

Mun. Oradea Servicii