Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cofraje - Constructii: 66 companii
 • Compania Telka SA a fost infiintata in anul 2000. Telka SA este o companie de familie de la inceputul comercializarii de sisteme de schele si cofraje si servicii legate de aceste produse: inchiriere sau asamblare. Multi ani de experienta, personal calificat si infrastructura moderna plaseaza compania in fata distribuitorilor polonezi si europeni ai acestor solutii. Compania Telka SA este un furnizor important de schele in Polonia si Europa cu o experienta de 18 ani in industria schelelor. Compania Telka SA, bazata pe mai multi ani de experienta si flexibilitate in exploatare, este un vanzator important de schela, cofraje si accesorii. Cea mai inalta calitate a serviciilor, un sortiment vast si un serviciu experimentat fac ca oferta noastra sa fie atractiva si flexibila. Va oferim solutii cuprinzatoare menite sa sporeasca confortul si siguranta muncii pe santier. Va invitam la o gama larga de clienti multumiti. Compania noastra ofera servicii: Inchiriere si montaj de schele de fatada si modulare Inchirierea de sisteme de cofraje pentru podele si pereti. Vanzari de sisteme de schele precum Plettac, Baumann, Rux, Bosta.

 • Compania noastra are peste 20 ani de experienta in industria betonului si suntem mandri ca am gasit cele mai eficiente solutii pentru curatarea, intretinerea usoara si sigura a aparatelor pe termen lung. Produsele noastre sunt de inalta calitate si totodata ecologice, astfel va economisesc bani si timp.

 • Suntem o societate noua infiintate cu multa ambitie si seriozitate, experienta in domeniu constructiilor, a curateniei, a spatiilor verzi. Pus pe treaba si realizari pe placul dumneavoastra. Noi suntem ceea ce cautati!

 • Suntem o companie proaspat infiintata, seriosi si dornici sa ne realizam ce ne-am propus, avem muncitori cu experienta si ani de lucru in aces domeniu capabili sa lucreze in echipa si sa execute or ce tip de constructii civile.

 • First of all, we wish you and your team a good working day! Secondly, it is my pleasure to introduce myself. My name is Hoa. I am a marketing staff at BACH KHOA NEW TECHNOLOGY JOINT STOCK COMPANY base in Hanoi, Vietnam. Our company is currently, one of the leading- supplier companies for new technology in Vietnam, including the " FILM COATED PLYWOOD" product to make formwork in construction fields. Our main markets are domestic markets and international markets in some countries in Asia. And we also intend to extend our business to wider markets. Best regards! Tran Thi Hoa Marketing staff Tell: 844 8586.5868 or 84. 986.232.162

 • Firma S.c Radiana Group Construct S.r.l ofera o gama variata de servicii: constructii locuinte rezidentiale si nerezidentiale, cat si finisaje interioare si exterioare la preturi acceptabile. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

 • Firma noastra executa activitate de constructii rezidentiale si nerezidentiale si construirea monumente funerara, prelucrarea pietrei si restaurarea mormintelor si a cladiilor. De acum executam si activitati de pompe funebre.

 • Raiz Dan Daniel S.l are o ampla experienta in constructii. Dispunem de personal calificat, deviza companiei noastre este seriozitate, calitate, rapiditate. dispunem de utilaje propri, pentru tot ce inseamna constructii de la vibratoare schele, sisteme Doka panouri etc.

 • Sim Mat Construzioni comercializeaza popi metalici, schele metalice de fatada, schele electrice, lifturi marfa si persoane          De asemenea, oferim spre inchiriere popi metalici si schele metalice de fatada; servicii de dimensionare schele metalice de fatada; montaj/demontaj schele metalice de fatada; inchiriere sisteme cofrare; inchiriere sisteme evacuare moloz; vanzare sisteme de cofrare; schele electrice, lifturi marfa si persoane

 • Suntem o companie de constructii infiintata in 2014, dar cu istoric si cu lucrari executate cu alte firme si personal cu inalta experienta. Din anul 2000 am lucrat pe piata constructiilor avand un portofoliu bogat: hoteluri de 5 stele, statii epurare, poduri, reabilitari case de cultura, monumente, etc.

 • Cu un numar de peste 20 de angajati specializati putem executa lucrari de constructii civile si industriale, constructii case si vile, amenajari interioare rigips, gleturi, renovari/ reabilitari scari de bloc, zugraveli, sape, gresie, faianta, amenajari exterioare sisteme termoizolatii, hidroizolatii, tencuieli, instalatii sanitare, termice, electrice, la cele mai bune preturi. Oferim garantie de buna executie pentru fiecare lucrare executata. Toate lucrarile sunt executate la preturi reale si cu garantie de minimum 5 ani in functie de natura lucrarii.

 • Alb-rebar va ofera polimeri armați cu fibre de sticla PAFS. Polimerii armați cu fibre de sticlă (PAFS) sunt rezistenti la mediu agresiv, care creşte în mod semnificativ durata de viaţă a construcţiei. Polimerii armați cu fibre de sticlă (PAFS) sunt un material excelent pentru armarea elementelor din beton care interacţionează cu apa.

 • Activitatea principala este fabricarea produselor din beton pentru constructii. Confectionam si montam garduri din placi de beton pentru dumneavoastra. Gardurile de beton sunt o solutie ideala pentru o imprejmuire eleganta, solida, usor de intretinut si mult mai economica. Imbinarea gardurilor de beton e relativ simpla, datorita structurii de tip LEGO. Canelurile stalpilor au o latime de 5 cm (adancime 4 cm), iar placile pot avea o grosime de 4 cm.

 • Obiectul de activitate: Axa Int'l Construct presteaza servicii tehnice si ingineresti in domeniul constructiilor dupa cum urmeaza: -executia, proiectarea si ofertarea de lucrari de constructii, reparatii, modernizari in conditii de eficienta maxima cu asigurarea unui inalt nivel calitativ al lucrarilor si durate minime de executie; -inginerie tehnologica pentru dezvoltarea si realizarea proiectelor de investitii in domeniul constructiilor prin: a – conducerea activitatii de investitie b - asistenta tehnica speciala sub forma de consult tehnic, consultanta tehnica privind sistemul calitatii cu personal autorizat conform cerintelor impuse de legislatia in vigoare (C.Q., R.T.E., diriginte santier    atestati MLPTL) -expertize si investigatii experimentale de laborator pentru determinarea starii actuale a elementelor si structurilor de rezistenta a lucrarilor deja executate: a – realizarea de expertize pentru evaluarea gradului de asigurare la actiunea factorilor naturali (seism, climatici) sau a accidentelor tehnice (explozii, incendii, etc.) b – elaborarea de solutii tehnice, repararea si / sau reabilitarea elementelor si structurilor cu deficiente de executie sau degradari induse de procesul de exploatare sau situatii exceptionale. De la infiintarea sa - primavara anului 2001 - AXA INT’L CONSTRUCT a reusit sa satisfaca cerintele si nevoile investitorilor in constructii, prin mentinerea standardelor ridicate, datorita bunei coordonari atat in zona manageriala cat si in cea organizatorica a executiei. AXA INT’L CONSTRUCT a executat pana in pezent constructii civile la cheie, reconditionari si consolidari ale cladirilor vechi (infrastructuri structuri de rezistenta, finisaje interioare si exterioare, instalatii sanitare, termice si electrice) precum si constructii industriale (confectii si hale metalice, depozite, platforme rutiere).

 • Inchiriem schele metalice si schele fatade la preturi promotionale in Timisoara si toata tara. Siguranta lucratorilor este prioritara, lucru ce se reflecta in montarea corecta a schelelor metalice astfel incat se ofera garantia unui montaj de calitate. Cu ajutorul unei echipe profesioniste, formata din montatori autorizati cu experienta, garantam executia montajului. Pentru cazurile care cer o atentie anume, elaboram solutii adaptate fiecarei necesitati, rezolvand astfel cele mai exigente si complexe cerinte. Se asigura transportul schelelor, montajul si demontarea. De asemenea, mai inchiriem schele pentru fatade cladiri si interioare.

 • Firma noastra vine in intampinarea dvs cu o gama variata de lucrari: constructii case la cheie, amenajari interioare case, amenajari interioare apartamente, constructii civile, structuri de rezistenta, reparatii, renovari, finisaje exterioare, amenajari exterioare, pavaje, izolatii termice fatade cu vata si polistiren, instalatii electrice si sanitare, executate la standard inalte de calitate. Cerintelor si necesitatilor dvs adaugam pasiunea noastra de a realiza lucrari exceptionale (perfecte) si finalizam cu costuri minime pentru dvs. O companie romaneasca, tanara si dinamica care isi doreste prin calitate, professionalism, serozitate si eficacitate sa duca la indeplinire proiectele dvs. Echipa noastra de profesionalisti se poate mandri cu experiente in domeniul constructiilor rezidentiale si nonresidentiale in Romania cat si in Suedia. Printre colaboratorii nostri din suedia mentionam Pål Ross, unul din marii arhitecti ai Suediei.

 • Firma noastra desfasoara activitati de constructii hale industriale, canalizare interioara si exterioara, panotaj, instalatie de bransament apa, instalatie de apa rece si calda, tamplarie, executare rampe si scari, pereti gips carton, prefabricate.

 • Companie italiana lider in domeniul sistemelor de cofrare cu placi cofrate tristrat si grinzi H20, distantiere, staffe si diverse accesorii. Avantajele sistemelor noastre: - Rapid si usor de utilizat - Investitiei initiala low cost - Calitate si durata asigurata in timp Proiectare si consultanta tehnica gratuita. Contactati-ne pentru a va trimite catalogul complet al produselor noastre.

 • Sc AGS Construct Srl pune la dispozitia clientilor sai, sisteme complete de cofraje metalice. Pentru echiparea corespunzatoare, constructorii prezenti pe piata din Romania, pot achizitiona sau inchiria, sisteme complete sau parti componente ale acestora.

 • Sc Construct Bm Srl efectueaza constructii civile si industriale, drumuri si poduri, terasari si nivelari de terenuri. Producem agregate, sorturi si nisipuri naturale, cat si concasate, la orice dimensiune de la 0 la 100mm. De asemenea, inchiriem utilaje de constructii.