Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cofraje - Constructii: 66 companii
  • Importam marfuri si echipamente din SUA (aparate telecomunicatii, aparate coafura si frizerie, si in general stocuri de lichidare engross), si producem si noi la comanda utilaje prelucrare polistiren, si aparatura medicala imaginistica (video endoscoape, video colposcoape, etc.).

  • Cofrajele termoizolante Nudura ofera profesionistilor in constructii o balanta ideala intre calitate, viteza, flexibilitate, cost si usurinta in munca. Nudura ofera cateva avantaje unice comparative cu alte produse similare existente pe piata romaneasca si mondiala. -Cel mai mare element standard de pe piata cu o suprafata de 1.1 mp. -Singurul element din lume care are un sistem inovativ de pliere a celor doua panouri care alcatuiesc elementul standard unul fata de celalalt prin adaugarea de balamale (deci, costuri reduse de transport) -Sistemul de blocare permite blocarea elementelor odata asezate si elimina riscul de ridicare sau plutire a elementelor in momentul turnarii betonului -Elementele au un sistem de cuplare reversibil in toate cele 4 directii: stinga-dreapta, sus-jos, cu alte cuvinte oricum am vrea sa asezam un element el se potriveste cu restul elementelor deja asezate aceasta incluzind si elementele de colt, deci nu avem colturi de stinga sau dreapta ele potrivindu-se in orice fel. -Panourile de polistiren care alcatuiesc elementele Nudura au fata interna (cea care vine in contact cu betonul) profilata cu un sistem de canale trapezoidale in care betonul odata intrat si intarit formeaza o structura monolita spre deosebire de alte sisteme existente pe piata la care fata interna a panourilor este plana si nu se creeaza aceasta stuctura monolitica panourile de polistiren fiind tinute pe peretele de beton doar de puntile de poliester existente intre cele doua panouri.

  • Societatea noastra comercializeza utilaje constructii, mica mecanizare, scule profesionale, protectia muncii, etc. Produsele comercializate sunt noi si second-hand. Oferim garantie, service, piese de schimb.

  • Suntem o firma dedicata consultantei, montajului, intretineri, asistanta tehnica, automatazarii si vanzari instalatii, masini prefabricate din " beton " si statii de betoane, intalatii de aditivare pentru statii de beton, statii de sortare/ concasare.

  • Societate cu sediul in Franta ce are ca activitate negotul de masini si utilaje de constructii. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama larga de roduse cat si avem posibilitatea de a rspunde cu oferte adaptate la ceri individuale din arte clientilor nostri. Piata nostra de desfacre este Africa, Europa Centrala si de Est, Orientul mijlociu.

  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra produce confectii metalice (cofraje, esafodaje, structuri metalice, hale industriale). Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii        de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Recon Ex S.R.L. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri        la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Recon Ex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.