Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 782 companii
 • In anul 2006 fost infiintata fabrica din Romania de la Rasnov, langa Brasov, in cadrul programului de relocare al fabricii din Marea Britanie, de la Londra. Procesul a fost realizat cu ajutorul specialistilor britanici si a presupus o investitie de 12 milioane de Euro pentru fabrica de 12.500 metri patrati. Intreprinderea foloseste avantajul surselor de otel locale in realizarea sistemelor de rafturi si accesorii si foloseste echipamente de taiere si de prelucrare la rece de ultima generatie.

 • Infiintata in anul 1996, Elcomet 2000 S.A este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de subansamble pentru case(ferme, grinzi profilate), mobilier de gradina, garaje lemn, grinzi stratificate din lemn. Compania are un efectiv de 40 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Elcomet 2000 S.A. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Suntem o societate comerciala de constructii si amenajari. Oferim urmatoarele servicii: - Constructii si amenajari - Renovare apartamente si case - Termosistem fatade cu polistiren si vata minerala - Raschetare si montaj parchet, dusumele.

 • Compania Generalissimo Srl ofera servicii complete de consultanta si executie in domeniul constructiilor. Executam lucrari rezidentiale si industriale in toata tara. Colaboram cu firmele mari producatoare de materiale de constructii.

 • Smart Services CNS este solutia pentru realizarea constructiei tale. Cu Smart Services CNS totul este posibil! Bazandu-ne pe echipa noastra de oameni calificati si experimentati, punem la dispozitia clientilor nostri cele mai eficiente solutii. De la proiectare la executie, construim si amenajam pentru tine.

 • Firma noastra, Concord Optim Srl realizeaza: Pardoseli epoxidice pretabile pentru sali de sport, birouri, cabinete medicale, farmacii, (unde este necesar aviz DSV). Consolidari cu Fibra da Carbon Hidroizolatii cu membrana PVC Hidroizolatii cu membrane lichide Protectii anticorozive. Constructii magazii si silozuri metalice pentru cereale. Servicii de consultanta pentru proiectare constructii civile si industriale. Platforme industriale, inclusiv stratul suport (indepartare strat vegetal, umplutura cu balast compactat si beton elicopterizat) in functie de necesitatile beneficiarului. Pardoseli industriale, pretabile pentru hale industriale, spitale, farmacii, abatoare etc. Aceastea pot fi realizate din rasini epoxidice de diferite culori si rezistente la diferiti agenti chimici si socuri mecanice sau realizate din beton, la suprafata caruia se aplica un strat de durificare. Pardoseli elicopterizate: realizate din beton turnat in camp laser la cota indicata de beneficiar, iar la suprafata acestuia se aplica un strat de durificare, marindu-i foarte mult rezistenta la socuri mecanice si la uzura.

 • S.C. Eco Drill S.R.L. cu sediul in Bacau, are ca profil de activitate "Lucrari de foraj si sondaj in constructii", mai exact, executam foraje profesionale in orice tip de sol, orice duritate, pe tot teritoriul Romaniei. De ce sa optati pentru noi? Experienta din domeniu pe care am acumulat-o, a insemnat, atat garantia reusitei fiecarei lucrari, cat si acumularea curajului de abordare a provocarilor cele mai indraznete. La inceput au fost echipa, curajul si ambitia de a construi lucruri de care multora le era teama, acum, datorita lucrarilor de calitate si seriozitatea de care am dat dovada, fiecare client ne-a recomandat celorlalti!

 • Personalul societatii are prin natura specializarii o experienta de peste 20 de ani si este autorizat si abilitat, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare, pentru lucrul cu materiale pirotehnice, explozive si tehnologiile de impuscare la care se utilizeaza acestea si operatiuni cu arme si munitii.

 • Cine suntem? SC Ivo-Tim Business SRL, este o societate comerciala infiintata in 2014, axata pe servicii de calitate. Ce oferim? Furnizam echipamente individuale de protectie si de lucru pentru afacerea dumneavoastra. Oferim servicii de personalizare, inscriptionare in functie de tipul produsului. De ce noi? Facem tot posibilul pentru a obtine cel mai bun pret pentru dumneavoastra si ne adaptam cu usurinta, conditiilor din piata. Toate produsele noastre sunt in conformitate cu standardele europene si vin insotite de certificat de calitate.

 • Firma noastra efectueaza comert cu materiale de constructii din lemn de brad, cherestea, rigle, grinzi, cusaci, placi tego, osb, etc. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele comercializate va rugam sa ne contactati

 • Va oferim servicii profesionale de inchirieri/vanzari de: -autobasculante 4x4 cu macara dotata cu greifer si furci pentru paleti; -inchirieri autobasculante 6x4 pentru transport materiale de constructie si agregate; -inchirieri autobasculante 8x4 pentru transport materiale de constructie si agregate; -inchirieri autospeciala dotata cu instalatie de periere asfalt; -inchirieri autospeciala dotata cu instalatie de periere balustrade. -inchiriere cisterne cu apa -intretinere pe timp de vara a drumurilor -intretinere pe timp de iarna a drumurilor Utilajele noastre intrunesc cele mai bune conditii tehnice fiind in permanenta pastrate in stare de functionare. Le punem la dispozitie spre inchiriere la preturi accesibile si negociabile in functie de durata de inchiriere.

 • Sc. Echipamente Piscine Srl. este partener si distribuitor oficial al firmei italiene C.P. A.(www.cpa-piscine.it ) S.C. Echipamente Piscine SRL este capabila sa furnizeze toate echipamentele si serviciile necesare constructiei piscinelor publice si private ,centrelor SPA, aquaparcurilor si oferim servicii aditionale cum ar fi intretinere, proiectare, transport cat si suport tehnic. Firma lucreaza sub parteneriate cu toate companii mondiale din domeniu. Echipa noastra de specialisti are o experienta foarte mare avand in vedere anii lucrati in una dintre cele mai mari companii din domeniul piscinelor si centrelor spa si va sta la dispozitia de la piscine private, piscine publice, aquaparcuri, centre SPA, de la constructii existente care necesita renovare, la lucrari preluate din fazele incipiente, specialistii nostri va stau la dispozitie cu solutii moderne si eficiente pentru dotarea oricarui tip de piscina si centru spa: -finisaje -sisteme de filtrare si de tratare a apei -sisteme de iluminare -sisteme de incalzire a apei -substante chimice -dezumidificatoare -instalatii de hidromasaj si multe altele Toate acestea sunt menite sa transforme piscina dumneavoastra intr-o oaza de liniste, de relaxare si de mentinere a conditiei fizice. Echipele noastre de specialisti vor raspunde intotdeauna cu mare placere si promptitudine solicitarilor dumneavoastra, indiferent de zona din tara in care va aflati, pentru a crea impreuna un rezultat final unic, personalizat, care sa reprezinte o carte de vizita si pentru noi, si pentru dumneavoastra. Servicii de constructii piscine - Construim, proiectam si montam orice tip de piscine si jacuzzi, in functie de cerintele clientului de la stadiu de idee si pana la punerea in functiune . - Constriuim si proiectam saune umede-hamam, in functie de cerintele clientului. - Construim si proiectam saune uscate-filandeze, in functie de cerintele clientului. - Construim si prioectam saline artificiale, in functie de cerintele clientului. - Construim si proiectam Centre SPA,in functie de cerintele clientului . - Construim si proiectam Aquapark de diferite dimensiuni. Contact SC Echipamente Piscine SRL Email : echipamentepiscine@yahoo.com Site: www.echipamente-piscine-spa.ro Telefon 0757591391

 • Imbinam tehnologia si tehnica austriaca a constructiilor pe structura din lemn cu dorintele clientilor din toate colturile Europei. Constructiile noastre respecta legislatia austriaca, cea mai severa din toate tarile Uniunii Europene, si imbina ecologia unei constructii din lemn cu cele mai noi tehnici ambientale si de confort. Case din lemn. La rosu sau la cheie. Garantie pe viata pentru structura. Garantie decenala in Franta. Casele sunt prefabricate, instalatiile electrice, sanitare si termice sunt premontate din fabrica. Casele sunt realizate dupa normele austriace, cele mai severe in domeniul constructiilor din Europa. Casele sunt construite dupa normele EUROCOD 5 (proiectarea constructiilor din lemn), coroborat cu EUROCOD 8 (proiectarea constructiilor pentru rezistenta la cutremur). Structurile realizate de IBS Builders Group sunt omologate si indeplinesc cele mai severe norme europene. Casele sunt ecologice si foarte economice din punct de vedere termic. Casele standard au un consum termic de 70-55 kw/qm pe an. Realizam de asemenea case pasive sau BBC. EXPERIENTA - PROFESIONALISM - CALITATE SI SERIOZITATE GERMANA

 • Compania noastra se ocupa cu producerea si vanzarea accesoriilor pentru incarcatoare: cupe combinate, cupe mixare beton, freze pentru zapada, freze pentru sfalt, lame pentru utilaje si tractoare (de zapada, nivelat), accesorii pentru maturat, pozitionere pentru sudura. Pentru mai multe detalii puteti sa ne vizitati pe adresa www.kovaco.ro

 • Societatea Premier Distributie & Logistica Srl este o firma cu actionariat unic romanesc, care are ca principal obiect de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si a materialelor de constructie si echipamentelor sanitare. Societatea desfasoara o activitate de distributie a produselor din portofoliu catre client, care acopera zona Bucuresti-Ilfov si judetele limitrofe, respectiv: Prahova, Giurgiu, Teleorman, Calarasi, Ialomita si respectiv Dambovita. Desi noua pe piata romaneasca de profil, datorita serviciilor de buna calitate si a gradului mare de diversitate a acestora, firma si-a creat un portofoliu de clienti fideli. Fiecare realizare poarta amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei si entuziasmului unor tineri de exceptie. Pornita cu un numar foarte mic de angajati, societatea s-a dezvoltat, numarand la ora actuala peste 12 angajati. Societatea are un portofoliu de produse axat in principal pe urmatoarele categorii de produse: 1. folii de polietilena pt uz general si agricultura (folie constructie, folie solar), avand ca principali parteneri (furnizori) : PROINTERMED, ROMCARBON, PLASTIC RECYCLING, etc. 2. elemente de fixare si ansamble de fixare (suruburi, conectori lemn) - ne axam pe 2 mari directii in acest domeniu: KOELNER (pana anul trecut lucrand cu KOELNER ROMANIA si dupa inchiderea acestei societati cu: BALTIC INVEST CEE, actualul importator pentru Romania al produselor KOELNER) si WKRET-MET (portofoliul de produse a fost achizitionat de la LIDER ROMANIA pana la desfiintarea acestei societati si apoi de la EVERPRO INTERNATIONAL). Firma noastra mai colaboreaza in acest domeniu cu FIX KIT si SEA dar ponderea achizitiilor de la aceste societati este mai mica). 3. elemente pt imbinare si decor locuinte (plinta parchet, praguri trecere, bagheta polistiren sisteme decorative pt mascare) - implementam exclusiv pe zona SUD                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                incepand de anul acesta gama ARBITON a producatorului DECORA. 4. sistem fixare gips-carton (profile gips- carton, coltari aluminiu, coltari PVC cu plasa, coltari arcada , benzi rigips si benzi mascare, vopseluri) Societatea noastra isi propune sa dezvolte in continuare atat baza de clienti cat si portofoliul de produse comercializate. De asemeni urmarim o profesionalizare si o marire a echipei noastre de aceea: - Respectam toti angajatii companiei si recunoastem performanta individuala - Respectam partenerii de afaceri prin transparenta si promovarea relatiilor reciproc avantajoase pe termen lung - Respectam societatea prin activitatea responsabila si prin produse prietenoase cu mediul - Actionam cu loialitate fata de actionari pentru cresterea valorii companiei - Suntem devotati clientilor nostri - Actionam cu responsabilitate pentru informarea corecta si educarea consumatorilor - Credem in competitia loiala

 • Societatea Comerciala Eastern Greens a fost creata ca raspuns la nevoia tot mai mare de servicii profesioniste de asistenta, proiectare si montare in industria de gazon artificial. Firma noastra este specializata in amenajarea terenurilor sportive destinate pentru fotbal, tenis, handbal, baschet, golf, dar si pentru alte tipuri de spatii: terase, gradini, locuri de joaca, zone de agrement. Site: www.fotbal-pe-iarba.ro

 • S.C. Heracles Agregate S.R.L. este o companie specializata in comercializarea materialelor de constructii ce ofera clientilor sai cele mai bune preturi prin incheierea de contracte de barter cu principali producatori. Preturi pentru: Beton, Agregate balastiera, Zgura tenis, Marmura mozaic, Fier beton, Plase sudate, Cherestea, Ciment sac, Caramida, Rigips, Polistiren. Incepand cu anul 2010, societatea noastra pune la dispozitia clientilor sai principalele materiale de constructii, abordand o strategie de marketing ce ofera clientului acces usor la produse si transparenta totala. In acest sens SC Heracles Agregate a creat propriul sistem de promovare ce presupune promovarea unui produs prin propriul site cu continut exclusiv al produsului respectiv. Heracles Agregate SRL, detine in portofoliu urmatoarele domenii: • www.preturibeton.ro • www.agregatebalastiera.com • www.pret-beton.ro • www.zguratenis.ro • www.pret-marmura.ro • www.pret-fierbeton.ro Pentru anul 2010 societatea nostra are ca obiectiv prioritar acoperirea completa a materialelor de constructii prin incheierea de contracte de barter cu principalii producatori si dezvoltarea mijloacelor proprii de promovare. Pentru satisfacerea comenzilor dumneavoastra Heracles Agregate dispune de personal calificat si specializat pentru fiecare produs comercializat.

 • Oferim pachetul complet pe partea de proiectare si consultanta. Suntem un grup format din arhitecti, arhiteti urbanisti, ingineri structuristi, ingineri instalatii, colaboram cu ingineri geodezi (topo - geo), verificatori si experti tehnici.

 • Societatea Comerciala Bauhause Trade S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 inregistrata la Camera de Comert si Industrie Oltenia sub nr. J16/3568/19.12.1994, cu sediul social in Craiova, str. V.Alecsandri, nr.46, judetul Dolj. Avand peste 50 angajati, firma noastra ofera o gama larga de locuinte si hale industriale.

 • Oferim lucrari de combatere a igrasiei, mucegaiului si a umezelii din cladiri publice, particulare si monumente de arhitectura, in toata tara. Francizorul si detinatorul licentei DryWallTeam "fara igrasie, fara mucegai, fara griji!" in Romania.