Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 790 companii
 • West Invest este o companie 100% romaneasca ce ofera clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii de elita. Serviciile noastre de inalta calitate inseamna pentru noi o dezvoltare permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 200% a clientilor nostri. Scopul nostru este sa lucram pentru clientii nostri la standardele inalte pe care le-am stabilit pentru noi insine, personalizand serviciile noastre pentru fiecare client. Integritate, incredere, profesionalism - acestea sunt nu numai cuvinte pentru noi, ci si principiile care stau la baza activitatii noastre. In orice domeniu, calitatea standardelor unei companii reflecta in mod special calitatea membrilor echipei, care contribuie la atingerea acestor standarde. Suntem o echipa tanara de profesionisti, dinamica, deschisa si temeinic pregatita in domeniul instalatiilor, constructiilor si amenajarilor interioare. Profesionistii nostrii va stau la dispozitie, in orice moment, pentru a va satisface cele mai diverse dorinte si necesitati, cu respectarea standardelor, normelor si a legislatiei in vigoare. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si, nu in ultimul rand, preturile accesibile reprezinta baza noastra fundamentala, astfel incat, toti clientii nostril sa fie multumiti de serviciile noastre. La noi veti gasi cel mai bun raport calitate-pret ! Gama de servicii include: • lucrari de constructii civile si industriale • lucrari de restaurare si consolidare • lucrari de finisaje interioare si exterioare • lucrari de modernizare si reabilitare imobile de locuinte, birouri si spatii industriale • servicii de antreprenoriat general • servicii de project management. Viziunea: siguranta unei vieti confortabile Misiunea: dezvoltarea, construirea si livrarea de solutii de calitate. Valorile: responsabilitate, implicare si munca performanta. Indiferent de sistemul construtiv pentru care se opteaza, controlul calitatii pentru lucrarile realizate reprezinta etapa esentiala, obligatorie, pe care specialistii West Invest o impun. West Invest dispune de un sistem propriu de control al calitatii, plecand de la cele mai simple operatii si pana la lucrarile cele mai complexe. Toti muncitorii nostri beneficiaza de traininguri atat pentru protectia muncii cat si in ceea ce priveste respectarea procedurilor stabilite. West Invest ofera clientilor sai un pachet complex de servicii: de la consilierea si informarea clientului, project management si executia de lucrari „la cheie”. Grija fata de natura si fata de oameni, atentia la detalii, comunicarea permanenta cu beneficiarii si furnizorii - sunt principalele valori pe care le-am respectat si care ne-au ghidat pana astazi.

Bucuresti Servicii
 • Importator si distribuitor de piatra naturala, clinker (klinker) si teracota, piatra decorativa, usi lemn masiv, bucatarii lemn masiv, seminee fara fum, gazon artificial, etc. Asiguram consultanta, livrarea instalarea, montajul si intretinerea produselor mentionate. Vizitati site-ul nostru oficial pentru mai multe detalii.

Craiova Distribuitor
 • Executam lucrari complexe de foraje puturi pentru apa, foraj de mica si mare adancime, denisipari, intretineri puturi, forare puturi adancime apa potabila, alimentare cu apa, foraje apa, piloni de sustinere.

Bucuresti Servicii
 • Ingineri geologi, geotehnicieni si hidrogeologi cu experienta intocmim studii geotehnice (foraje geotehnice, foraje carotaj continuu, penetrometrie statica/ dinamica grea, incercari cu placa, laborator geotehnic); Alimentare cu apa (studii hidrogeologice, avize, foraje apa 20 - 300m, puturi apa, echipari foraje cu pompe, tablouri automatizare, cabine, statii tratare/ dedurizare); Foraje pentru pompe de caldura inclusiv montare camine geotermale; Micropiloti. vezi www.hidrogeofor.ro

Bucuresti Servicii
 • Construiti cu noi casa mult dorita! Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti sau reamenajati, firma de constructii case. Building Install FIx va ofera servicii complete pentru alegerea solutiei optime. O casa este o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii. Building Install Fix realizeaza constructii case la cheie si la rosu, constructii civile si industriale, modernizari, renovari, finisaje, fatade imobile, demolari, reconsolidari, termoizolatii, hidroizolatii, sisteme de instalatii (sanitare, gaze, termice, electrice)complete indiferent de complexitatea sau, dupa caz, simplitatea lor, acoperind lucrari pe întreg teritoriul tarii. Firma noastra pune calitatea serviciilor si satisfactia clientilor inainte de toate !

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastră îşi desfăşoară activitatea pe următoarele direcţii: 1. Producţie de mobilier urban: bănci parc, jardiniere, pergole, coşuri de gunoi, garduri metalice etc.; 2. Instalare în teren ( montaj ): mobilier urban, jocuri de copii, indicatoare rutiere etc.; 3. Furnizare şi montare de plăcuţe stradale, plăcuţe stradale de presemnalizare, numere poştale şi indicatoare rutiere.

Bucuresti Servicii
 • Comercializam statii de epurare, separatoare de grasimi si hidrocarburi, bazine. Pentru mai multe informatii va rugam sunati la 0728032555 sau accesati site-ul companiei noastre: www.statii-de-epurare.ro

Brasov Producator
 • Prin intermediul personalului nostru se ofera servicii de dirigentie de santier pentru orice tip de constructii civile, industriale si agricole, monumente istorice, instalatii sanitare si termoventilatii, instalatii electrice Prin intermediul personalului nostru se ofera servicii de urmarire a executiei in calitate de RTE (responsabil tehnic cu executia) pentru lucrari de constructii civile, industriale si agricole. Ca responsabil tehnic cu executia urmarim si tinem la zi registrul de evidenta a lucrarilor de constructii pe care le coordonam tehnic, verificam fisele sau proiectele tehnologice, verificam si urmarim graficul de derulare a lucrarilor, avizeazam planurile de verificare a executiei si proiectul de organizare. Atunci cand este cazul se opreste executia lucrarilor pentru abateri grave de la prevederilor proiectului si permitem reluarea lucrarilor numai dupa remedierea acestora. Ca responsabili tehnici cu executia admitem pentru executie numai lucrarile ce au la baza detalii de executie verificate de catre verificatori de proiecte atestati. Cu ajutorul personalului practicam servicii necesare realizarii investitiilor de la concept pana la finalizare din punct de vedere tehnic si financiar, strict in interesul investitiei. Activitatea se concretizeaza prin rapoarte saptamanale, care pe langa fotografiile elocvente, contine analiza financiara a investitiei, urmarirea graficului de lucrari, evolutia santierului, deficientele gasite in executie si masurile / actiunile propuse spre aprobare de catre Proiectantul General si Investitor. Loialitatea fata de client si respectarea legii sunt conditii impuse.

Bucuresti Servicii
 • Istoria acestei companii incepe in anii 1974 in Italia, avand ca obiect de activitate proiectarea, executia si montajul anumitor elemente in domeniul constructiilor: festre aluminiu speciale atat drepte cat si curbe, fete cladiri, porti metalice fier forjat si inox, garduri fier forjat si inox, balustrade inox, balustrade combinate inox-lemn-sticla, scari metalice, acoperisuri, structuri diverse metalice(otel, inox, aluminiu), etc. Astazi compania este stucturata sa poata realiza aproape orice tip de structuri metalice atat structuri brute de rezistenta (stalpi si structuri de metalice de rezistenta metalice, gratare, protectii diverse, suporti, balcoane, terase, etc) cat si lucrari de finete cu o finisare deosebita(balustrade inox, scari inox, sau combinate cu sticla sau lemn, porti fier forjat, garduri fier forjat, inchideri speciale de balcoane cu aluminiu si sticla termopan drepte sau curbe, etc). Va multumim pentru vizitarea site-ului si va asteptam sa apelati la serviciile noastre.

Bucuresti Producator
 • Companie specializata in productia de corturi pentru evenimente, corturi industriale, corturi pentru depozitare, corturi pentru diverse intrebuintari, din aluminiu sau otel. Producem si reparam prelate TIR, auto sau pentru protectii diverse. Detinem in stoc 4000mp de corturi pentru inchirieri, podea, mocheta, generatoare de aer cald si aer rece. Suntem peste tot in Romania! Apelati la noi si veti avea de-a face cu PROFESIONISTII CORTURILOR!

Bucuresti Producator
 • Societatea noastra este specializata in transportul rutier al agregatelor de cariera (nisip, pietris, margaritar, balastru, piatra sparta, etc.), transportul altor materiale de constructii. Totodata, putem pune la dispozitie buldoexcavator jcb 3cx, impreuna cu personalul deservent, pentru excavatii (fundatii, piscine, fose septice, subsoluri etc), demolari, taluzari, decopertari, nivelarea si eliberarea terenurilor, precum si pregatirea acestora pentru demararea constructiei. Asiguram transportul molozului, gunoiului ori a pamantului de pe santier. Transportam si comercializam pamant vegetal de padure sau de umplutura pentru amenajarea exterioara a gradinilor si a spatiilor verzi. Asiguram deszapezirea curtilor, parcarilor, cailor de acces si a strazilor secundare, precum si transportul zapezii.

Bucuresti Servicii
 • Doja Automatic a fost infintata in anul 2007 dupa o vasta experienta in cadrul celei mai mari firme in domeniu, dar si specializari an italia direct an fabrica de unde am obtinut diplome si certificate an domeniul automatizarilor. Suntem o echipa tanara dar cu experienta gata sa raspunda cerintelor dumneavoastra.

Brasov Distribuitor
 • Best Container, cu statut de persoana juridica, avand capital privat isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor metalice, fiind specializata in producerea de containere pentru santier. Serviciile si produsele oferite sunt la standarde europene datorita calitatii materialelor si tehnicilor de asamblare moderne. Calitatea, promtitudinea, preturile minime, precum si o echipa tanara, dinamica, bine pregatita reprezinta argumentele necesare si suficiente pentru care Best Container este un partener de incredere. Principalele produse si servicii pe care Best Container le propune clientilor sunt containere(baraci) pentru organizare santier si anume: containere santier de birou, containere santier sanitare, containere santier vestiar, containere santier locuit, containere santier depozitare/marfa/maritime , servicii de raparatii, reconditionari, reamenajari, demontari ale containerelor. Livrarile se fac din depozitul detinut in Bucuresti sau depozitele din judetele Olt si Valcea astfel incat sa furnizam containere pentru toate santierele din sudul, dar si centrul tarii. www.bestcontainer.ro

Bucuresti Producator
 • Avem peste 25 de ani de experienta internationala in domeniul vanzarii de echipamente de concasare si sortare. Avem 10 ani de experienta in domeniul inchirierilor de concasoare si statii de sortare in Romania. Sunt principalele argumente pentru a alege sa colaboram. Alege sa lucram impreuna si putem sa-ti oferim de asemenea utilaje second hand sau reconditionate pentru reducerea costurilor si eficientizarea operatiunii tale! Iar daca situatia o cere, putem gasi impreuna solutii privind echipamentele noi sau fixe. Avantajele oferite de colaborarea cu firma noastra: - Alegerea optima a echipamentelor second hand - Selectia atenta astfel incat sa avem un istoric cunoscut - Formalitati de transport, plati / facturare externa, etc - Asistenta la punerea in functiune, training si consultanta postvanzare - Piese de schimb si service post vanzare. Pentru o galerie foto a principalelor lucrari efectuate de Rom Con-Sort Solutions vizitati pagina http://www.romconsort.ro/portofoliu-rom-con-sort-solutions/ Contacteaza-ne Acum! Afla mai multe detalii despre produsele si solutiile noastre apeland: 0730112593

Bucuresti Servicii
 • S.C. Proeurofloor S.R.L. este prezenta pe piata din luna aprilie a anului 2006, iar echipa ce activeaza in aceasta societate comerciala are o vasta experienta, de peste 6 ani in domeniul acoperirilor de pardoseala, respectiv: covoare PVC, (linoleum); pardoseala flotanta; mocheta; sape autonivelante. Produsele pe care vi le oferim provin exculsiv din import de la producatori de prestigiu in domeniu dintre care amintim aici despre: GERFLOR (Franta), covoare PVC, toate tipurile de trafic INTEC (Italia) pardoseli flotante / underlay; EMCO - Danemarca - bariere de praf MILLIKEN - Germania - bariere de praf (personalizabile); BALTA GROUP - Belgia - mocheta trafic intens si extrem; ASOCIATED WEAVERS (Belgia) mocheta trafic mediu si domestic; TAPIBEL - Germania - mocheta toate tipurile de trafic; NORDPFEIL - Germania - mocheta office & hotel collection. Maltzahn Carpets - Germania - mocheta - office & hotel collection(personalizabile). 3M - solutii complete pentru protectia la locul de munca, pentru ca societatea dumneavostra sa intruneasca noile reglementari intrate in vigoare cu referire la protectia locului de munca, de asemenea sa oferim cea mai completa gama de produse menite sa va protejeze investitiile facute in pardoseli si nu numai, pentru orice alt detaliu nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici numai pentru dumneavoastra!

Bucuresti Servicii
 • Infiintata din anul 2004, Societatea Bogaxa a reusit sa asigure beneficiarilor lucrari si servicii de calitate. Impreuna cu societatile partenere ne straduim sa va punem la dispozitie o gama variata de produse si servicii, astfel, acoperim o gama extinsa de produse si servicii in constructii, incepind cu proiectarea, logistica, containere pentru organizare de santier, constructii la cheie, case de vacanta din mai multe containere. Pentru organizarea de santier, oferim o gama variata de containere (containere birou, vestiar, dormitor, containere sanitare, containere duble sau triple...) si ansambluri de containere conform necesitatilor dumneavoastra, adaptate dimensiunilor si functionalitatii lor. Exemple gasiti pe situl nostru, pentru alta configuratie nu ezitati sa ne transmiteti planurile containerelor dorite. De asemenea, realizam case de vacanta din containere, ansambluri de 2-4 containere, sau mai multe, cu diverse functionalitati si dotari adecvate.Pentru detalii va rugam sa ne vizitati la adresa: www.bogaxa.ro

Sacele Producator
 • NOU !!! Ciromat ServConstruct are in oferta sa de materiale de constructii - otel beton fasonat (indiferent de complexitatea fasonarii). Ciromat ServConstruct este lider in domeniul materialelor de constructii din zona Olteniei. Ciromat ServConstruct ofera spre comercializare urmatoarele tipuri de materiale de constructii: caramida, pavaj, tevi, tabla, rigips, BCA, ciment, otel beton, otel fasonat, materiale consumabile, profil UNP/INP, europrofile, tigla, adezivi. In plus S.C. Ciromat ServConstruct S.R.L. ofera urmatoarea gama de servicii: Transport de marfa pentru aprovizionare proprie si clienti; Fasonare otel beton (indiferent de complexitatea fasonarii); Debitat tabla si profile; Ambutisari; Porti si balustrade din fier forjat; Porti si gard cu stacheti din tabla; Tabla cutata si accesorii din tabla. Premiile obtinute de Ciromat ServConstruct pe parcursul evolutiei sale, care oglindesc in acelasi timp calitatea serviciilor si a produselor oferite clientilor sunt: Diploma de merit acordata de Inspectoratul de Stat in constructii, cu ocazia implinirii a 20 ani de activitate, pentru contributia adusa la cresterea calitatii lucrarilor de constructii. Premiul I in Topul firmelor in anul 2004 pentru Comertul cu ridicata al materialelor de constructii.         Spatii de depozitare-comercializare:         Depozit si sediul social in Craiova, strada Caracal nr. 172, suprafata cca. 0,5 ha. Depozit si punct de lucru, pe DN 65 Craiova –Pitesti Km 10, cu suprafata de cca. 1,5 ha. Dotarile firmei de constructii si comert cu ridicata al materialului lemnos Ciromat ServConstruct sunt: Mijloace de transport: autocamioane si autoutilitare de 3,5—22to, cu program de livrari in santier. Mijloace de manipulare: motostivuitoare, automacarale (12,5 T), macara PORTAL pod rulant etc Vizitati si site-ul nostru oficial: www.ciromat.ro

Craiova Producator
 • SC Pasaj S.R.L a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Craiova, judetul Dolj, Str. Bariera Valcii, nr. 255. Firma Pasaj S.R.L are o echipa cu vasta experienta in domeniul productiei si comercializarii diverselor produse din fier forjat. Aceste produse sunt fabricate respectand traditia marilor maestri ai feroneriei folosind forja pe carbune. SC Pasaj SRL este importator de materiale absorbante pentru substante toxice, benzina, motorina si alte hidrocarburi, deversate accidental pe pavimente, sol, apa; produse de curatat, etc de fabricatie germana. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Pentru orice informatie va asteptam sa ne scrieti pe email: office@pasaj.ro/contab@pasaj.ro

Craiova Producator
 • Suntem o companie localizata in Gataia, judetul Timis, si infiintata in anul 2018 Compania Solinject Srl presteaza servicii speciale in constructii civile, industriale si infrastructura rutiera si feroviara precum: stabilizarea terenuri de fundare prin metodemoderne, consolidari cladiri istorice cu tehnologia micropilotilor, etansarea infiltratiilor de apa in subsolurile cladirilor, injectari de umplere a spatiilor goale de sub constructii sau in terenuri. Firma noastra are o echipa dinamica si informata in domeniul in care activam. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Solinject S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de servicii si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. SOLINJECT S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de servicii, care in mod cert va va aduce satisfactii.

Gataia Servicii
 • Marmo Granit Sim Srl a fost infiintata in anul 2000 swowroom-urile din Simeria, Oradea si Sibiu expun toata gama de produse si materiale oferite de Marmo Granit Sim. Puteti gasi piatra naturala prelucrata la dimensiuni standard sau executate la comanda, cu o paleta de nuante si culori dintre cele mai variate din granit, marmura, travertin sau calcar, toate produsele fiind expuse prin premontaj, pentru a pune in valoare cat mai bine frumusetea si calitatea pietrei naturale.

Simeria Servicii