Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • Constmach a fost unul dintre cei mai importanti producatori de fabrici de betoane din Turcia din 2002. Constmach isi fabrica fabricile de beton la fabricile sale, o suprafata de 5.000 de metri patrati in Ankara, unde se afla capitala Turciei. In plus fata de instalatiile de beton, masinile de fabricat blocuri de beton, instalatiile de concasare si de sortare, mixerele de beton si pompele de beton sunt instalate pe alte produse fabricate de Constmach.

06378 Producator
 • Suntem o companie specializata in comercializarea gardurilor prefabricate din beton armat, a elementelor de gard prefabricate, precum coamele pentru gard sau capacele pentru stalpi. Comercializam spalieri pentru vie.

Iasi Producator
 • Enboform Concept Srl executa lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale; fatade, lucrari de gips carton, amenajari interioare; specilizari-protectii betone, injectari in beton, injectari zidarie, consolidari banda carbon, subturnari.

Botosani Servicii
 • Bics Edil va ofera servicii in constructii, amenajari interioare (gresie, faianta, rigips, glet, lavabila, parchet); supraveghere executie lucrare, consiliere in alegerea materialelor potrivite, supraveghere pentru o executie corecta si de calitate! Nu stii nimic despre constructii, nu cunosti etapele unei lucrari, nu stii nimic despre meseriasii pe care i-ai bagat in casa ta? Eu sunt solutia! 0741202074

Brasov Servicii
 • Intreprinderea este specializata in constructii civile, avand o gama larga de operatiuni. Constructiile se realizeaza de la fundatie la finisaje, dispunind de utilaje specializate de ridicat, sapat, manipulare/stocare, fasonat fier beton, sisteme cofrare modulare/metalice, debitare piatra/caramida, productie prefabricate BCU, SDV-uri s.a., care permit realizarea unei productivitati ridicate.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie straina, specializata in executia statiilor de tratare a apei potabile si epurarea apelor uzate. aria noastra de expertiza cuprinde: proiectarea, executia, echiparea si punerea in functiune a statiilor de tratare.

Cluj Napoca Servicii
 • Naxso este producator italian de bara capsulata simpla si dubla (busbar) cu peste 30 ani experienta, reprezentat in Romania prin ATS Solutions. Oferim produse de calitate la preturi competitive. 0762445822

Bucarest Importator
 • Tradein Concept Service Srl este o companie romaneasca, cu capital 100% privat. Este inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, avand CUI: 39075505 Principalul domeniu de activitate al companiei este de Constructii de Cladiri dar si Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, Lucrari de constructii a cailor ferate de suprafata si subterane, Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii, Constructii hidrotehnice, Lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti n.c.a, Lucrari de demolare a constructiilor, Lucrari de pregatire a terenului, Lucrari de foraj si sondaj pentru constructii, Lucrari de instalatii electrice, Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, Alte lucrari de instalatii pentru constructii, Lucrari de ipsoserie; Lucrari de tamplarie si dulgherie, Lucrari de pardosire si placare a peretilor, Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri, Alte lucrari de finisare, Lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, Alte lucrari speciale de constructii n.c.a. Pe langa domeniul constructiilor compania se mai ocupa si cu Transportul si Comertul, Activitate Hoteliera si Restaurant, Consultanta Manageriala si Fiscala si Servicii de Bussines.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma nou infiintata in domeniul constructiilor pe teritoriul Romaniei cu mai mult de 23 ani vechime si experienta in domeniul constructiilor civile si industriale. Din experienta celor 23 ani ultimii 13 ani am acumulat in occident: Spania-6 ani, Germania-5 ani si Belgia-2 ani, unde am activat mai alex in domeniul constructiilor la rosu inclusiv acoperis. Dorinta noastra este de a pune in practica experienta acumulata pe teritoriul tarii noastre la calitate occidentala superioara intocmai in litera legii constructiilor. Cu speranta ca v-am trezit interesele, astept mesajele dumneavoastra de colaborare. Cu mult respect KIRALY ENDRE

Subcetate Servicii
 • Companie specializata pe constructii de calitate. Suntem o societate romaneasca pe actiuni cu capital integral privat. Firma a fost infiintata in anul 2007 si este specializata in lucrari de anvergura medie in domeniul constructiilor. Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei, vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prin oferirea unor solutii globale in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor, a cerintelor de urbanism si de protejare a mediului inconjurator. Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate. Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti, indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor asumate, precum si promtitudinea in a raspunde diverselor probleme aparute in timpul derularii activitatilor de productie sunt realitati ce au consolidat pozitia si renumele pe piata romaneasca. Societatea este certificata pentru sistemul integrat al managementului.

Bucuresti Servicii
 • We-Build este calificata pentru o gama larga de activitati specifice domeniului constructii, in calitate de antreprenor general. Astfel de proiecte de constructii rezidentiale sunt pentru We-Build si o incununare a cunostintelor noi pe care le-a acumulat in ultimii ani si pe care e pregatita sa le aplice cu succes.

Cluj-Napoca Servicii
 • Oferim servicii de calitate! Angajatii companiei noastre au o vasta experienta in amenajarea interioarelor! Munca in echipa inseamna incredere. Executam parchet, zugraveli, glet, rigips, gresie \ faianta. Cerem si oferim seriozitate.

Timisoara Servicii
 • Oferim servicii de consultanta, proiectare, dezvoltare si management de proiect, integrare de sistem si suport operational. Experienta dobandita in contractele de subantrepriza si in cele de antrepriza generala de la infiintarea companiei in anul 2000 pana azi ne recomanda ca un partener onest si serios atat pentru proiecte complexe cat si pentru cele mici dar pretentioase.

Scheia Servicii
 • Damifor Tehnic este o companie din judetul Suceava specializata in foraje pentru alimentari cu apa, studii geotehnice, foraje geotermale, micropiloti si alte servicii conexe. Avem in dotare echipamente si utilaje de foraj profesionale, moderne, capabile sa foreze pana la adancimi considerabile chiar si in cele mai dificile conditii.

Radauti Servicii
 • Suntem o firma import export interesata in achizitionarea produselor romanesti pentru export vest (cherestea, peleti, containere maritime sau de depozit 6 m) si desfacerea produselor alimentare ca: vin, bere, cafea si altele. Garantam seriozitate si profesionalism!

Rubano Import - Export
 • Total Invest este o firma infiinatata in anul 2001. Firma executa urmatoarele: * structuri din beton sau profile metalice * acoperisuri din tigla, tabla sau tip terasa, * termoizolatii cu polistiren la fatade, finisaje interioare, gips carton * zidarii * instalatii electrice, sanitare, termice * ventilatii * canalizare * aer conditionat * amenajari exterioare * pavaje din beton * drumuri de acces * parcari * ziduri de sprijin, etc.

Cluj-Napoca Servicii
 • Noi suntem Delta Marin Trade Srl, cu biroul nostru in Bld Mamaia judet Constanta si cu depozit in Medgidia facem import - export. Delta Marin vinde cabine, barci, si toate lucrurile din GRP, Fiberglass, Fibra de sticla. Cabinele: 130x130 150x150 150x230 150x270 220x270

Constanta Import - Export
 • Suntem o echipa noua pe piata munci cu multa pofta de munca. Oferim servici de la fundati pana la cheie sau orice renovare. Construim si renovam casele dumneavoastra. Va asteptam sa contractati servicile noastre.

Ciacova Servicii
 • Sc BMG Incorpore Srl. infiintata in 2016, are ca obiect principal de activitate productia de confectii metalice si componente ale structurii metalice precum si constructii rezidentiale. Combinatia optima "calitate-performanta-pret" si orientarea catre fabricarea de produse in mod traditional importate, au atras clienti importanti care au remarcat ceea ce ne-am propus de la inceput.

Botosana Servicii
 • SC Flor & Val Construct Srl este o societate comerciala infiintata inca din anul 2006, care va ofera garantia calitatii lucrarilor bine facute. La noi gasiti o echipa flexibila, dar si o echipa completa, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii, in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie eficiente, care poate rezolva toate aspectele unui proiect: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil. Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al companiei noastre. Experienta noastra include si lucrari industriale - hale metalice pe structura de otel si panouri poliuretanice. De-a lungul timpului am colaborat cu foarte multe firme de costructii, parteneriate care s-au doverit a da roade, clientii nostrii fiind foarte mutumiti, ceea ce s-a materializat in recomandarile pe care le-am primit din partea lor. Experienta, seriozitatea si nu in ultimul rand daruirea celor care fac parte din echipa noastra, sunt ingredientele unor proiecte reusite, acordand acelasi interes clientilor nostrii indiferent de amploarea proiectului in care suntem implicati. Constructiile noastre ofera clientului siguranta unei constructii sigure si care nu necesita reconditionari pe un termen foarte lung, datorita utilajelor performante si a materialelor de calitate, folosite la realizarea lucrarilor.

Bucuresti Sectorul 3 Producator