Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 784 companii
 • Morningstar Consulting activeaza pe piata de consultanta din Romania din anul 2008. Am inceput cu servicii de consultanta in management si administrare de business, ulterior dezvoltand o gama mult mai larga de servicii de consultanta. Initial ne-am adresat companiilor private care aveau nevoie de un plan de dezvoltare si organizare in activitatea curenta. Am elaborat strategii de dezvoltare si planuri de afaceri pentru companii private in scopul dezvoltarii activitatii si acapararii unor noi segmente de piata.

Bucuresti Servicii
 • Maricris Rent este o companie nou infiintata si mai exact in anul 2016, avand cateva utilaje de constructii. Principalul obiect de activitate este inchirierea utilajelor de constructii cu sau fara operator. Servicii oferite: taluzari, sapaturi, nivelari, etc.

Tg. Mures Servicii
 • Suntem o companie care gaseste cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra. Studiem si analizam cel mai mic detaliu, astfel incat totul sa fie perfect pentru proiectul dumneavoastra. Va punem la dispozitie logistica necesara desfasurarii in bune conditii si garantam satisfactia unui proiect incheiat cu succes.

Bucuresti Servicii
 • Construirea unei case reprezinta cu siguranta una dintre cele mai importante decizii din viata dumneavoastra. Construim cu personal dedicat, cat si prin personal din cadrul firmelor partenere, totul pentru a indeplini cat mai bine exigentele clientilor nostrii. Case La Rosu,Case La Gri,Case La Cheie.

Bucuresti Servicii
 • Sc Maghistel Srl efectueaza case in rosu, constructii de la a la z, constructii civile, hale industriale, complexe rezidentiale, finisaje, inchiriere utilaje, buldoexcavatoare, pompe de beton, pompe de tencuit, pompa spuma poliuretanica, lucrari de dulgherie.

Oradea Servicii
 • Firma noastra si-a inceput activitatea in 2012 pe piata de proiectare de arhitectura din romania. suntem specializati in intocmirea proiectelor de autorizare a constructiilor la orice faza (SF, DTAC, PTh, DE); Realizam proiecte de cladiri civile (case, vile, blocuri de locuinte, cladiri de birouri, scoli, gradinite, s.a.m.d.) precum si industriale si agroalimentare (hale, depozite, fabrici, abatoare, s.a.m.d.) Fiind in stransa colaborare cu firme de structura, instalatii, studii geotehnice, topometrie oferim posibilitatea realizarii de proiecte la cheie (arhitectura, structura, instalatii, autorizatie de construire, avizare, studii geotehnice, ridicari topo); Serviciile pe care le ofera grupul nostru: - arhitectura - structura - instalatii - studii geotehnice - topografie - avizare proiecte Preturile le stabilim in functie faza de proiectare dorita de client si de nivelul de complexitate al proiectului. Tarifele practicate de noi sunt le un nivel mediu in comparatie cele practicate pe piata din Romania, iar calitatea proiectului si respectul fata de clienti sunt cele mai importante in activitatea noastra. Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

Giroc Servicii
 • Agrikolage se alatura agriculturii cu DIY. Combinanand inovatia, calitatea si functionalitatea, noi cream si dezvoltam echipamente, structuri si soltuii pentru agricultura intr-un model DIY. Agrikolage te asista in toti pasii necesari pentru a obtine fuctionalitatea pe care o doresti.

Bucuresti Producator
 • Suntem o firma de constructii maghiara. Momentan lucram in Floresti. Pentru mai multe detalii privind serviciile si produsele oferite de firma noastra va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742044267

Cluj-Napoca Servicii
 • Sunt reprezentant vanzari case ecologice pe intreg teritoriul Italiei. Caut clienti si pot intermedia vanzarea de constructii prefabricate si montaj + finisari case construite la "rosu" sau "cheie". Pentru cine este interesat de piata italiana, va rugam sa ne contactati la telefon sau via email.

Milano Importator
 • Firma noastra este o societate infiintata in anul 2000 cu scopul de a oferi produse de calitate la preturi accesibile. Producem si distribuim var pasta si var bulgare. Incercam sa oferim cat mai multe locuri de munca, totodata ajutam la dezvoltarea comunei Cosereni.

Cosereni Producator
 • Firma are ca domeniu de activitae foraje puturi, infiintata in anul 2005 si se poate lauda cu 500 de lucrari executate. Dispunem de un personal calificat in domeniul de foraje puturi denisipari si foraj fantani. Avem utilaje de ultima generatie care ne permit sa foram in toate zonele din tara.

Buftea Servicii
 • Datorita expertizei in anul 2015 am fost prezenti in peste 15 santiere din Bucuresti (Mega Mall, Bucharest ONE, Cortina Residence, Hermes, Electronica Business Park, Metropol, AFI Park 5). Am pastrat acest trend ascendent, ajungand ca in 2016 sa fim peste 80 de profesionisti in domeniul montarii de fatade ventilate si pereti cortina. Rezultatele noastre recomandandu-ne in afara granitelor Romaniei, am fost solicitati pentru a executa lucrari similare in tari precum Franta, Belgia, Israel si Marea Britanie, in urma unei evaluari amanuntite a portofoliului, cat si a personalului. Obiectivul pentru 2016-2017 este sa avem peste 140 de colegi, 40% din activitate fiind sustinuta de proiectele din afara Romaniei.

Bucuresti Producator
 • Deep Sky Consult va ofera servicii de consultanta si proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale. Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite de firma noastra va rugam sa ne contactati.

Poienile De Sub Munte Servicii
 • OA-PE-AN General Construct Srl efectueaza finisari interioare si exterioare, placari rigips si tavane false casetat, gresie si faianta, placari polisteron si decorative. Suntem o firma de constructii cu standarde europene, facem si certificate de garantie. Rog seriozitate!

Bucuresti Servicii
 • Intel Construct este o societate cu capital privat, constituita pentru a oferi servicii si consultanta in domeniul constructiilor civile si industriale. Compania Intel Construct a fost infiintata in anul 1994, avand scopul de a realiza produse si servicii de foarte buna calitate, dezvoltand in acelasi timp relatii de afaceri corecte si trainice cu partenerii din portofoliu. Afacerea noastra se desfasoara in prezent la nivel national, iar in cei 22    ani de activitate, am reusit sa dovedim clientilor ca suntem o companie serioasa si de incredere. Ne-am remarcat prin urmatoarele servicii: - Constructii civile; - Constructii industriale; - Constructii social-culturale; - Demolari / Restaurari; - Constructii agro-zootehnice; - Lucrari de alimentare cu apa; - Canalizari. Pentru mai multe detalii privind activitatea noastra, va rugam sa ne contactati: 0745 034 786

Buzau Servicii
 • Sandtur Logistic SRL este autorizată să presteze lucrări de ignifugare de către Inspectoratul General pentru situații de urgență (I.G.S.U), cu autorizația nr. 3997/13.03.2014. Firmă autorizată IGSU, executăm servicii ignifugare material lemnos, stuf, materiale textile.

Vaslui Servicii
 • Sc Expert Extreme Solutions Srl este o companie care ofera spre inchiriere divese utilaje destinate maruntirii si tocarii de material vegetal. Toate utilajele sunt profesionale iar calitatea serviciilor oferite de acestea este pe masura.

Bucuresti Servicii
 • Firma se ocupa cu realizarea constructiilor civile si industriale. De asemenea, firma dispune si de un numar de utilaje necesare pentru realizarea lucrarilor de apa si canalizare. Colaboram cu un grup de arhitecti si proiectanti care ne ajuta in realizare proiectelor.

Bacau Servicii
 • Sub umbrela Smart Living este o echipa de profesionisti de top, cu experienta internationala, care va pot ajuta sa investiti timpul si banii intelept. Noi masuram rezultatele noastre in fapte nu in vorbe. Incearca si tu si devii membru al echipei care traieste viata ca 'invingator' intelept! In lumea in care traim noi informatia este totul, fii 'in' si castigi timp - iar timpul in realitatea de astazi inseamna bani! Vino sa faci parte dintre cei care stiu si inteleg timpul si vei fii mereu fericit!

Bucuresti Servicii
 • Arabesque este o companie romaneasca de succes,  cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, care activeaza in zona de industrie,  inoveaza in permanenta si dezvolta serviciile oferite clientilor sai, constructorii: livrarea pe santier in cel mai scurt timp posibil in orice punct geografic, consilierea tehnica de specialitate, prelucrarea si fasonarea carcaselor pentru fundatii, mixarea tencuielilor, debitarea panourilor de lemn, seminarii, tehnologii si produse noi si nu in ultimul rand stocuri foarte mari si preturi competitive. Arabesque a format o echipa puternica de vanzari, agenti care se deplaseaza la santierele clientilor sau consilierii din cadrul magazinelor sau showroom-urilor si care este in mod constant pregatita din punct de vedere tehnic si la curent cu cele mai moderne strategii de vanzare. Astfel specialistii Arabesque  sunt gata sa ofere consultanta tehnica pentru toate tipurile de proiecte pe care clientii le au in derulare. Oferta Arabesque contine peste 30,000 articole pentru constructii, materiale pentru toate tipurile de investitii, de la simple renovari sau modernizari pana la constructii rezidentiale, de birouri ori industriale. Astfel, Arabesque pune la dispozitia constructorilor materiale de constructii (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica, de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat etc.), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, gresie, faianta, lambriuri, usi etc.), instalatii sanitare si termice, obiecte sanitare, echipamente electrice, corpuri de iluminat si materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat etc.). Compania detine un portofoliu de peste 15.000 de clienti din mai multe ramuri de activitate. Furnizorii ARABESQUE sunt companii romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania, Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia, Polonia, Slovacia, Elvetia, etc. Compania Arabesque, cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje din Romania, se afla pe piata din 1994, are o prezenta regionala in Moldova, Ucraina, Bulgaria, detine 34 de centre comerciale, dintre care 19 in Romania. Echipa din Romania numara peste 2700 de oameni iar forta logistica este asigurata de cele peste 1000 de camioane specializate. Pentru mai multe detalii accesati arabesque.ro.

Timisoara Servicii