Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 790 companii
 • SC Flor & Val Construct Srl este o societate comerciala infiintata inca din anul 2006, care va ofera garantia calitatii lucrarilor bine facute. La noi gasiti o echipa flexibila, dar si o echipa completa, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii, in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie eficiente, care poate rezolva toate aspectele unui proiect: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil. Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al companiei noastre. Experienta noastra include si lucrari industriale - hale metalice pe structura de otel si panouri poliuretanice. De-a lungul timpului am colaborat cu foarte multe firme de costructii, parteneriate care s-au doverit a da roade, clientii nostrii fiind foarte mutumiti, ceea ce s-a materializat in recomandarile pe care le-am primit din partea lor. Experienta, seriozitatea si nu in ultimul rand daruirea celor care fac parte din echipa noastra, sunt ingredientele unor proiecte reusite, acordand acelasi interes clientilor nostrii indiferent de amploarea proiectului in care suntem implicati. Constructiile noastre ofera clientului siguranta unei constructii sigure si care nu necesita reconditionari pe un termen foarte lung, datorita utilajelor performante si a materialelor de calitate, folosite la realizarea lucrarilor.

Bucuresti Sectorul 3 Producator
 • S.C. Kontex S.R.L. este prezenta pe piata Romaniei din iunie 2000. Sediul firmei compus din birouri, hale de productie, depozite, spatii de parcare, se intinde pe o suprafata de 5670 mp. Referintele noastre sunt miile de suprastructuri construite la societatea noastra care circula pe drumurile europene.

Santion Servicii
 • S.c. Ilfa Con Srl a fost infiintata in anul 2001 si este o societate cu capital integrat privat. Este o societate comerciala in domeniul constructiilor avand activitatea principala laboratorul specializat in incercari pe teren pentru determinarea modulului de deformatie lineara si a gradului de compactare. Laboratorul este specializat in masuratori si incercari pe teren pentru stabilirea modulului de deformatie liniar si a gradului de compactare prin doua metode: -Metoda incercarii cu placa statica (placa Lukas) -Metoda incercA� �rii cu placa dinamica Toate instrumentele de masurat sunt de o inalta    precizie, complet automatizate, fabricate de o firma cu renume din Germania. Societatea S.c. Ilfa Con Srl este o firma in dezvoltare care face fata concurenA� �ei, prin intermediu a trei termeni: calitate, precizie si executie la termen.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Suntem o companie de constructii civile si industriale specializata in case rezidentiale civile si hale industriale. Oferim garantie pe executie de 25 de ani, oferim o gama larga de lucrarii in constructii, atat la rosu cat si la gata.

Bucuresti Servicii
 • Romconstruct Plus infiintata in anul 2001, este o societate cu capital privat integral romanesc care ofera in domeniul amenajarilor interioare servicii la un inalt nivel profesional si calitativ. In procesul de executie al lucrarilor foloseste sisteme de finisaj de la producatori de prestigiu mondial al tehnologiilor de finisaj interior - Knauf, Rigips - Austria, Owa - Germania, Hiross-Austria, Wienerberger-Austria, Romconstruct pune in opera cele mai moderne sisteme constructive de finisaj.

Oras Popesti Leordeni Servicii
 • Extrem Acces este o firma cu capital integral romanesc, oferind si completand treptat gama serviciilor in domeniul lucrului la inaltime atat industrial cat si civil, desfasurandu-si activitatea in Bucuresti, avand acoperire in toata tara si atunci cand este solicitat, si peste granite. Extrem Acces are peste 13 ani experienta in domeniu lucrarilor la inaltime. Firma se afla intr-un proces continuu de extindere, astfel incat sa putem fi mereu aproape de partenerii si nevoile lor. Extrem Acces va ofera posibilitatea de a executa la cea mai inalta calitate, si intr-un timp scurt lucrari dificile, la preturi extrem de avantajoase.

Bucuresti Sectorul 3 Servicii
 • Firma Sc FM Moldoveanu Construct este infintata in 2015, din pasiune pentru constructii, angajatii societatii noastre sunt persoane cu experienta de peste 15 ani in constructii. Construim case la rosu sau la cheie. Executam si finisaje, acoperisuri, garduri, pavaje tot ce tine de constructii.

Sanmihaiu Roman Servicii
 • In domeniul constructiilor, apar deseori probleme din cauza intelegerii gresite a domeniului de aplicare a contractului. In calitate de contractor de servicii un diriginte de santier trebuie sa se straduiasca sa fie intotdeauna un expert si un profesionist. Primul pas pentru un diriginte de santier profesionist este cunoasterea amanuntita a sferei activitatii sale si a proiectelor. Inainte de demararea lucrarilor de constructie sunt necesare mai multe studii. Contractul trebuie inteles in detaliu. La constructia unei case fiecare membru din echipa de constructie trebuie sa inteleaga foarte bine detaliile proiectului, iar dirigintele de santier este persoana care se asigura ca lucrurile sa decurga cat mai bine, cu scopul de a finaliza constructia in cele mai bune conditii.

Bucuresti Servicii
 • Morningstar Consulting activeaza pe piata de consultanta din Romania din anul 2008. Am inceput cu servicii de consultanta in management si administrare de business, ulterior dezvoltand o gama mult mai larga de servicii de consultanta. Initial ne-am adresat companiilor private care aveau nevoie de un plan de dezvoltare si organizare in activitatea curenta. Am elaborat strategii de dezvoltare si planuri de afaceri pentru companii private in scopul dezvoltarii activitatii si acapararii unor noi segmente de piata.

Bucuresti Servicii
 • Maricris Rent este o companie nou infiintata si mai exact in anul 2016, avand cateva utilaje de constructii. Principalul obiect de activitate este inchirierea utilajelor de constructii cu sau fara operator. Servicii oferite: taluzari, sapaturi, nivelari, etc.

Tg. Mures Servicii
 • Suntem o companie care gaseste cele mai bune solutii pentru nevoile dumneavoastra. Studiem si analizam cel mai mic detaliu, astfel incat totul sa fie perfect pentru proiectul dumneavoastra. Va punem la dispozitie logistica necesara desfasurarii in bune conditii si garantam satisfactia unui proiect incheiat cu succes.

Bucuresti Servicii
 • Construirea unei case reprezinta cu siguranta una dintre cele mai importante decizii din viata dumneavoastra. Construim cu personal dedicat, cat si prin personal din cadrul firmelor partenere, totul pentru a indeplini cat mai bine exigentele clientilor nostrii. Case La Rosu,Case La Gri,Case La Cheie.

Bucuresti Servicii
 • Sc Maghistel Srl efectueaza case in rosu, constructii de la a la z, constructii civile, hale industriale, complexe rezidentiale, finisaje, inchiriere utilaje, buldoexcavatoare, pompe de beton, pompe de tencuit, pompa spuma poliuretanica, lucrari de dulgherie.

Oradea Servicii
 • Firma noastra si-a inceput activitatea in 2012 pe piata de proiectare de arhitectura din romania. suntem specializati in intocmirea proiectelor de autorizare a constructiilor la orice faza (SF, DTAC, PTh, DE); Realizam proiecte de cladiri civile (case, vile, blocuri de locuinte, cladiri de birouri, scoli, gradinite, s.a.m.d.) precum si industriale si agroalimentare (hale, depozite, fabrici, abatoare, s.a.m.d.) Fiind in stransa colaborare cu firme de structura, instalatii, studii geotehnice, topometrie oferim posibilitatea realizarii de proiecte la cheie (arhitectura, structura, instalatii, autorizatie de construire, avizare, studii geotehnice, ridicari topo); Serviciile pe care le ofera grupul nostru: - arhitectura - structura - instalatii - studii geotehnice - topografie - avizare proiecte Preturile le stabilim in functie faza de proiectare dorita de client si de nivelul de complexitate al proiectului. Tarifele practicate de noi sunt le un nivel mediu in comparatie cele practicate pe piata din Romania, iar calitatea proiectului si respectul fata de clienti sunt cele mai importante in activitatea noastra. Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati.

Giroc Servicii
 • Agrikolage se alatura agriculturii cu DIY. Combinanand inovatia, calitatea si functionalitatea, noi cream si dezvoltam echipamente, structuri si soltuii pentru agricultura intr-un model DIY. Agrikolage te asista in toti pasii necesari pentru a obtine fuctionalitatea pe care o doresti.

Bucuresti Producator
 • Suntem o firma de constructii maghiara. Momentan lucram in Floresti. Pentru mai multe detalii privind serviciile si produsele oferite de firma noastra va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0742044267

Cluj-Napoca Servicii
 • Sunt reprezentant vanzari case ecologice pe intreg teritoriul Italiei. Caut clienti si pot intermedia vanzarea de constructii prefabricate si montaj + finisari case construite la "rosu" sau "cheie". Pentru cine este interesat de piata italiana, va rugam sa ne contactati la telefon sau via email.

Milano Importator
 • Firma noastra este o societate infiintata in anul 2000 cu scopul de a oferi produse de calitate la preturi accesibile. Producem si distribuim var pasta si var bulgare. Incercam sa oferim cat mai multe locuri de munca, totodata ajutam la dezvoltarea comunei Cosereni.

Cosereni Producator
 • Firma are ca domeniu de activitae foraje puturi, infiintata in anul 2005 si se poate lauda cu 500 de lucrari executate. Dispunem de un personal calificat in domeniul de foraje puturi denisipari si foraj fantani. Avem utilaje de ultima generatie care ne permit sa foram in toate zonele din tara.

Buftea Servicii
 • Datorita expertizei in anul 2015 am fost prezenti in peste 15 santiere din Bucuresti (Mega Mall, Bucharest ONE, Cortina Residence, Hermes, Electronica Business Park, Metropol, AFI Park 5). Am pastrat acest trend ascendent, ajungand ca in 2016 sa fim peste 80 de profesionisti in domeniul montarii de fatade ventilate si pereti cortina. Rezultatele noastre recomandandu-ne in afara granitelor Romaniei, am fost solicitati pentru a executa lucrari similare in tari precum Franta, Belgia, Israel si Marea Britanie, in urma unei evaluari amanuntite a portofoliului, cat si a personalului. Obiectivul pentru 2016-2017 este sa avem peste 140 de colegi, 40% din activitate fiind sustinuta de proiectele din afara Romaniei.

Bucuresti Producator