Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 794 companii
 • Suntem pe piata de aproape 9 ani si am lucrat 90% prin reclama din client in client. Am incercat sa acoperim toata tara in asa fel incat sa fim cat mai cunoscuti si sa ne asiguram o piata de desfacere cat mai vasta. Momentan nu avem, niciun client nemutumit si sepram sa o tinem tot asa. Restul se negociaza.

Comanesti Servicii
 • Covidet Srl Giurgiu este pe piata din anul 1991 si are o experinta vasta in domeniul monumentelor funerare inca din anul 1950. Cu timpul activitatea noastra s-a largit, comercializand piatra naturala, granit, marmura, travertin, executand diverse amenajari exterioare si multe alte combinatii arhitecturale de un design personalizat, durabile si la cele mai bune preturi. Incepand cu anul 2011 am inceput executia de bisericute grecesti. Potrivit traditiei ortodoxe bizantine aceste bisericute grecesti sunt asezate in curtile bisericilor avand rolul de capele. De asemenea ele se pot folosi ca monumente funerare, amplasandu-se de catre credinciosi in cimitire si la rascruce de drum. Aceasta traditie a bisericutelor grecesti artizanale a aparut în Imperiul Bizantin cu multe secole în urma si se pastreza foarte bine în Grecia, Cipru, Asia Mica, Romania si în insulele Marii Egee. Datorita acestui fapt ele au capatat numele de troite bizantine sau troite grecesti. Firma noastra efectueaza diverse modele de astfel de troite - bisericute grecesti decoratiuni exterioare (din beton armat, si materiale rezistente la intemperii).

Remus Servicii
 • Milo Retail este distribuitor autorizat de accesorii pentru acoperis in timisoara. Toate produsele sunt noi, se fac la dimensiuni dorite de clienti, cantitati. Mai multe detalii pe www.acoperis-accesorii.ro

Timisoara Distribuitor
 • Firma noastra se ocupa cu inchirieri macarale turn, macarale pliabile, automacarale. Toate echipamentele sunt inchiriate cu personal deservent, autorizatii ISCIR. Proiectul de montaj, transportul la locatie, montaj/demontaj la cele mai bune preturi.

Bucuresti Importator
 • Executam lucrari de foraje puturi de mica - medie adancime pe tubulatura PVC Valplast portocalie si albastra. Cea portocalie cu diametrul de 300,/250,/200/SN4 iar cea de culoare albastra cu diamertul 180/160 140/125; R8 teava are filtru din fabrica pe 4 parti din 2 in 2 mm. Mai executam si alte lucrarii cum ar fi urmatoarele: curatari, prelungiri, denisipari, piloni. Dupa ce vom termina efectuarea forarii putului vom baga in put o pompa sumersibila pentru limpezirea acestuia + filtru de margaritar. Pentru mai multe detalii contactati-ne. Pretul variaza in functie de diametrul tevii.

Corbeanca Servicii
 • My Dream's 2002 va ofera servicii de constructii: - Lucrari de constructii civile si industriale inclusiv proiectare si autorizare, - Constructii de cai de comunicatii terestre inclusiv infrastructura acestora.

Constanta Servicii
 • O companie mica, in pragul falimentului pe care incercam sa o redresam prin aceasta reprofilare. La inceput confectionam mobilier la comanda, pe urma constructii civile si in ultimul rand inchirieri utilaje.

Frumusani Servicii
 • Firma noastra cu sediul in Breaza va ofera servicii in domeniul constructiilor, amenajarilor si gradinaritului. Suntem o firma serioasa. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Breaza Servicii
 • Firma noastra comercializeaza la cele mai mici preturi echipamente de protectie, unelte pentru constructii si sisteme de siguranta pentru lucru la inaltime, pe acoperisuri in parteneriat cu mai multi producatori din Italia.

Bucuresti Importator
 • Inchiriem / vindem toalete ecologice mobile, acoperire nationala. Ideale: - festivaluri - constructii - evenimente diverse. Se ofera transport/igienizare. Toaleta ecologică cabină simplă, independentă de reţelele de apă curentă şi canalizare. Cabina este uşor de deplasat şi montat a�� practic a�� doi oameni pot amplasa toaleta A�n orice locaţie, fără ajutorul mijloace de ridicat speciale. Gabarit: 1110 x 1210 x 2230 mm. Greutate: 105 kg Dotări: cuvă colectoare cu capacitate de 220 l aerisire a cuvei colectoare pereţi exteriori cabina din PAFS scaun englezesc cu capac (poziţie şezA�nd) suport pentru hA�rtie igienică A�ncuietoare metalică chiuvetă

Timisoara Servicii
 • Firma serioasa cu vechime de 8 ani in domeniu. Domeniul de activitate: Agregate naturale pentru studii de CF şi drumuri, Geotehnică şi teren de fundare, Materiale pentru betoane şi mortare, studiu geothenic. Website www.soiltesting.ro

Cluj-Napoca Servicii
 • Obiectivul societatii consta din inchiderea gradata si etapizata a minelor, pana la epuizarea rezervelor de carbune deschise, refacerea ecologica a terenurilor degradate de exploatarea miniera si redarea acestora comunitatilor locale. Ne implicam in executia lucrarilor de inchidere si ecologizare a trei mine de carbune, cu exploatare subterana, din bazinul carbonifer Valea Jiului.

Petrosani Altul
 • Ghimp Construct efectueza lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile si industriale, prestari servicii constructii de drumuri si autostrazi, inchirieri utilaje: buldoexcavator, excavator, lucrari de deszapezire si intretinere a drumurilor.

Ghimpati Altul
 • Ondrill Srl este o companie ce executa orice tip de foraj, oriunde in Romania. Ne ocupam si de proiectare, avizare, consultanta, executie, monitorizare foraje. Executam foraje de apa de mare adancime, foraje geotehnice, studii geotehnice, penetrari statice si dinamice, subtraversari.

Dumbravita Timis Servicii
 • Suntem o firma din Jud. Hunedoara, care desi nou infiintata, ne propunem sa aducem un plus de experienta si seriozitate pe piata constructiilor. Calitatea lucrărilor este rezultatul eforturilor unui colectiv tânăr şi bine pregătit, argumentul principal în contractarea lucrărilor fiind garantarea acestora precum şi predarea lucrărilor la termenele stabilite.

Petrosani Servicii
 • Firma noastra produce containere in Romania, containere maritime si containere locuibile, containere birou si containere depozitare, oferim servicii containere si gama completa de module locuibile sau depozitrare pentru piata din Romania.

Bucuresti Producator
 • Total Global Invest Srl vinde in magazinele sub brandul Mesteri Gospodari toate gama de materiale de constructii necesare pentru a construi de la 0. De asemenea comercializam produse consumabile si pentru mesteri si pentru gospodarie.

Bucuresti Distribuitor
 • Oferim renovari interioare de calitate superioara si constructii case la cheie sau la rosu. Gab Techno-Construct Srl este firma de care dumeavoastra aveti nevoie pentru renovarea locuintei dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati pentru o evaluare gratuita.

Bahnaseni Servicii
 • RoFerme a fost infintata cu scopul de a-i ajuta pe fermierii să cunoască și să înțeleagă mai bine noile tehnologii/tendințe din sectorul zootehnic și, în același timp, de a pune la dispoziția fermierilor servicii și produse de calitate la un pret accesibil.

Ibanesti-padure Importator
 • Executam in tot judetul Timis lucrari de terasamente, canalizari, aductiuni de apa, gaz, instalatii apa-canal, iazuri. Deszapeziri, rigole, sapaturi decopertari, fundatii,demolari; incarcat / evacuat pamant / piatra / moloz; nivelari platforme / curti / parcari. Inchiriem buldoexcavator JCB-3CX cu deservent , cupa mare multifunctionala, 3 cupe de sapat (20,40,60 cm latime) + 1 profilata pt terasari. Preturile se negociaza in functie de lucrarea contractata, durata de timp, zona de lucru, etc.

Giulvaz Servicii