Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • My Dream's 2002 va ofera servicii de constructii: - Lucrari de constructii civile si industriale inclusiv proiectare si autorizare, - Constructii de cai de comunicatii terestre inclusiv infrastructura acestora.

Constanta Servicii
 • O companie mica, in pragul falimentului pe care incercam sa o redresam prin aceasta reprofilare. La inceput confectionam mobilier la comanda, pe urma constructii civile si in ultimul rand inchirieri utilaje.

Frumusani Servicii
 • Firma noastra cu sediul in Breaza va ofera servicii in domeniul constructiilor, amenajarilor si gradinaritului. Suntem o firma serioasa. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Breaza Servicii
 • Firma noastra comercializeaza la cele mai mici preturi echipamente de protectie, unelte pentru constructii si sisteme de siguranta pentru lucru la inaltime, pe acoperisuri in parteneriat cu mai multi producatori din Italia.

Bucuresti Importator
 • Inchiriem / vindem toalete ecologice mobile, acoperire nationala. Ideale: - festivaluri - constructii - evenimente diverse. Se ofera transport/igienizare. Toaleta ecologică cabină simplă, independentă de reţelele de apă curentă şi canalizare. Cabina este uşor de deplasat şi montat a�� practic a�� doi oameni pot amplasa toaleta A�n orice locaţie, fără ajutorul mijloace de ridicat speciale. Gabarit: 1110 x 1210 x 2230 mm. Greutate: 105 kg Dotări: cuvă colectoare cu capacitate de 220 l aerisire a cuvei colectoare pereţi exteriori cabina din PAFS scaun englezesc cu capac (poziţie şezA�nd) suport pentru hA�rtie igienică A�ncuietoare metalică chiuvetă

Timisoara Servicii
 • Firma serioasa cu vechime de 8 ani in domeniu. Domeniul de activitate: Agregate naturale pentru studii de CF şi drumuri, Geotehnică şi teren de fundare, Materiale pentru betoane şi mortare, studiu geothenic. Website www.soiltesting.ro

Cluj-Napoca Servicii
 • Obiectivul societatii consta din inchiderea gradata si etapizata a minelor, pana la epuizarea rezervelor de carbune deschise, refacerea ecologica a terenurilor degradate de exploatarea miniera si redarea acestora comunitatilor locale. Ne implicam in executia lucrarilor de inchidere si ecologizare a trei mine de carbune, cu exploatare subterana, din bazinul carbonifer Valea Jiului.

Petrosani Altul
 • Ghimp Construct efectueza lucrari de constructii de drumuri si autostrazi, constructii civile si industriale, prestari servicii constructii de drumuri si autostrazi, inchirieri utilaje: buldoexcavator, excavator, lucrari de deszapezire si intretinere a drumurilor.

Ghimpati Altul
 • Ondrill Srl este o companie ce executa orice tip de foraj, oriunde in Romania. Ne ocupam si de proiectare, avizare, consultanta, executie, monitorizare foraje. Executam foraje de apa de mare adancime, foraje geotehnice, studii geotehnice, penetrari statice si dinamice, subtraversari.

Dumbravita Timis Servicii
 • Suntem o firma din Jud. Hunedoara, care desi nou infiintata, ne propunem sa aducem un plus de experienta si seriozitate pe piata constructiilor. Calitatea lucrărilor este rezultatul eforturilor unui colectiv tânăr şi bine pregătit, argumentul principal în contractarea lucrărilor fiind garantarea acestora precum şi predarea lucrărilor la termenele stabilite.

Petrosani Servicii
 • Firma noastra produce containere in Romania, containere maritime si containere locuibile, containere birou si containere depozitare, oferim servicii containere si gama completa de module locuibile sau depozitrare pentru piata din Romania.

Bucuresti Producator
 • Total Global Invest Srl vinde in magazinele sub brandul Mesteri Gospodari toate gama de materiale de constructii necesare pentru a construi de la 0. De asemenea comercializam produse consumabile si pentru mesteri si pentru gospodarie.

Bucuresti Distribuitor
 • Oferim renovari interioare de calitate superioara si constructii case la cheie sau la rosu. Gab Techno-Construct Srl este firma de care dumeavoastra aveti nevoie pentru renovarea locuintei dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati pentru o evaluare gratuita.

Bahnaseni Servicii
 • RoFerme a fost infintata cu scopul de a-i ajuta pe fermierii să cunoască și să înțeleagă mai bine noile tehnologii/tendințe din sectorul zootehnic și, în același timp, de a pune la dispoziția fermierilor servicii și produse de calitate la un pret accesibil.

Ibanesti-padure Importator
 • Executam in tot judetul Timis lucrari de terasamente, canalizari, aductiuni de apa, gaz, instalatii apa-canal, iazuri. Deszapeziri, rigole, sapaturi decopertari, fundatii,demolari; incarcat / evacuat pamant / piatra / moloz; nivelari platforme / curti / parcari. Inchiriem buldoexcavator JCB-3CX cu deservent , cupa mare multifunctionala, 3 cupe de sapat (20,40,60 cm latime) + 1 profilata pt terasari. Preturile se negociaza in functie de lucrarea contractata, durata de timp, zona de lucru, etc.

Giulvaz Servicii
 • Firma specializata, autorizata, si abilitata pentru a presta servicii complete de SSM, PSI-SU: - consultanta si audit; - intocmire documente SSM & PSI-SU; - evaluari riscuri; - instruire personal (instrumente si materiale profesionale); - coordonare santiere; - asistenta pe durata contractului; - asistenta control ITM; - experienta in cercetarea accidentelor de munca. Servicii si documente de calitate certificata ! Abilitati, autorizati, agreati- ITM, primarii, inspectia muncii, disciplina in constructii. Oferim INCREDERE prin certificate VALABILE : - Certificat de abilitare; - Certificat de autorizare; - Cursuri de spectialitate SSM si certificate; - Cursuri de spectialitate PSI si certificate; - Certificat de Evaluator de riscuri; - Certificat coordonator santiere; - Diploma absolvire studii tehnice universitare; - Diplome participari seminarii pe teme de SSM-PSI-SU. OFERIM si SERVICII conexe OBLIGATORII: - medicina muncii; - ISCIR-RSVTI; - PRAM; - curs prim ajutor; - contabilitate; - resurse umane; - avize psihologice de specialitate; MAGAZIN SSM: - echipamente protectia muncii si psi; - materiale psi si prim ajutor; - trusa prim ajutor; - stingatoare. #Suport telefonic permanent, prin e- mail si online 24/7! #Satisfactie garantata a serviciilor sau banii inapoi! AFLATI cum puteti beneficia de: - Serviciul de plata extinsa! - Serviciul urgenta / express 12-24h! - Reducerile pentru asociatii, ong-uri, fundatii sau studenti! - Voucher reducere pentru clientii parteneri! - Voucher reducere pentru recomandare client! - Voucher ziua firmei! Safety solutions, safety partners! Contact rapid: tel: 0765.560.799 prindeti ofertele de pe www.taso.ro Prindeti OFERTELE PROMOTIONALE AVANTAJOASE SI PERSONALIZATE nevoilor dvs!

Bucuresti Servicii
 • Asiguram servicii profesionale de DDD – deratizare, dezinsectie, dezinfectie - precum si servicii de ignifugare si insectofungicizarea a lemnului, pentru persoane fizice si juridice. Serviciile nostre pot fi utilizate in orice locatie, de la spitale, scoli, gradinite, primarii, institutii publice, pana la case de locuit, case de vacanta, hoteluri, pensiuni, magazine, dar si parcuri, gradini, curti, gradini, sere sau hambare. Folosim material ecologice, care projeaza atat omul cat si mediul inconjurator. Costurile pentru serviciile nostre sunt adaptate bugetului tau. Lucrarile efectuate de noi, poarta garantia calitatii acestora. Pentru mai multe detalii si informatii, viziteaza site-ul nostru: www.deratizare-si-ignifugare.ro

Campina Servicii
 • Containere modulare (vezi fisa tehnica) – sunt cladiri containerizate cu 1, 2 sau 3 etaje, scari de acces la exterior, precum si scari interioare. La solicitarea clientului, se pot construi si amenaja holuri, incaperi compartimentate, sali speciale, etc. Containere modulare in general sunt alcatuite dintr-o structura metalica profilata la rece cu materiale ce au grosimi cuprinse intre 3 si 12 mm. Posibilitatea montarii si demontarii usoare a modulului fac din acesta un produs usor si ieftin de transportat astfel incat intr-un camion pot incapea pana la zece containere dispuse in pachete. Mentionam ca atat planseul cat si acoperisul sunt imbinate în piese de colt conform normelor ISO de constructie a containerelor. Cladirile containerizate pot cuprinde un numar variabil de containere sanitare cu dus, wc, lavoar, oglinzi, boilere, etc.

Galati Producator
 • Executam lucrari de instalatii gaze, apa si montaj centrale termice, deasemenea executam suduri de polietilena pana la diametrul de Dn 800 mm, sudura cap la cap si electrofuziune, executam foraje orizontale.

Pitesti Servicii
 • De ce sa comandati la Block Box? - Containerele sunt produse cu tehnologie de ultima generatie . - Containerele sunt modulare, nu se foloseste sudura in procesul de montaj - Containerele asigura izolatia completa pe timp de iarna - Experienta in derulare proiecte mari - Baza logistica proprie si personal specializat- Si … nu in ultimul rand, pentru ca ne respectam clientii Calitate la acelasi pret – containere BLOCK BOX !

Brasov Producator