Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 791 companii
 • Executam lucrari de instalatii gaze, apa si montaj centrale termice, deasemenea executam suduri de polietilena pana la diametrul de Dn 800 mm, sudura cap la cap si electrofuziune, executam foraje orizontale.

Pitesti Servicii
 • De ce sa comandati la Block Box? - Containerele sunt produse cu tehnologie de ultima generatie . - Containerele sunt modulare, nu se foloseste sudura in procesul de montaj - Containerele asigura izolatia completa pe timp de iarna - Experienta in derulare proiecte mari - Baza logistica proprie si personal specializat- Si … nu in ultimul rand, pentru ca ne respectam clientii Calitate la acelasi pret – containere BLOCK BOX !

Brasov Producator
 • Activitatea principala desfasurata de firma noastra este distributia de sare pastile pentru statiile de dedurizare a apei. Oferim clientilor nostrii parteneriate in aceasta activitate astfel incit sa avem o colaborare permanenta.

Voluntari Distribuitor
 • Apreciata in parteneriate mici si mari, pozitia in judetul Constanta si Ilfov, discret, stategic, urmeaza sa dezvolte 2 proiecte imobiliare cu exploatarea apei geotermale in judetul Ilfov. Colaborator fidel si discret, pune la dispozitia partenerului oameni calificati.

Bucuresti Sector 3 Servicii
 • Oferim intreaga gama de finisaje si amenajari interioare, montaj si instalare instalatii sanitare si termice. Construim la cheie case si imobile cu destinatii diverse. Garantam calitatea prestatiilor si asiguram GRATIS consultanta specializata pentru alegerea celor mai bune variante constructive si sugestii de optimizare a spatiilor interioare. Individual putem asigura si proiectare specializata. Detalii pe www.agecondesign.hol.es

Azuga Servicii
 • Hidro Stil este o societate cu capital privat ce isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei si continentul African. Personalul calificat si tehnologia de ultima generatie sunt atuurile noastre pentru obtinerea forajelor la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta la cele mai bune preturi. Hidro Stil dispune de tehnologia necesara pentru foraje cu diamentrul intre 90 mm si 800 mm cu o adancime de pana la 800m - 1200m - 1500m. Forajele executate respecta standardele de calitate, siguranta si mediu. Hidro Stil va ofera: Foraje de mare adancime pentru alimentare cu apa; Sisteme irigatii; Foraje pentru pompe de caldura; Foraje orizontale; Foraje de epuisment si asecari; Piloti forati si micropiloti; Reabilitari si denisipari foraje; Foraje de cercetare geologica; Foraje pentru studii geotehnice; Foraje de mediu si piezometre; Intretinere foraje; Investigatii video foraje; Consultanta si service pentru produsele si serviciile comercializate; Obiectivele societatii noastre sunt: Satisfacerea clientilor si fidelizarea acestora; Construirea unor relatii de afaceri pe termen lung; Flexibilitate si adaptabilitate la nevoile si asteptarile clientilor; Comunicare eficienta si deschisa cu toti clientii.

Timisoara Servicii
 • Societatea noastra ofera consultanta geotehnica, intocmeste studii geotehnice, servicii determinari de laborator profil GTF, in laborator propriu autorizat Gradul 1 de Inspectoratul de stat in constructii. Seriozitate si promptitudine.

Galati Altul
 • Firma noastra ofera urmatoarele servicii: -Dirigentie de santier in domeniul constructiilor civile -Servicii de consultanta in constructii -Proiectare constructii civile -Realizare de antemasuratori, devize, grafice de executie

Arad Servicii
 • Constructor zona Valcea cu experienta, peste 10 ani in domeniu, execut case la rosu (consolidari, placari termosistem, pavaje, tencuieli decorative, garduri, etc.). Lucram in echipe cu personal calificat ceea ce permite realizarea lucrarilor la standarde ridicate de calitate. Preturi negociabile in functie de complexitatea lucrarii.

Galicea Altul
 • Activam in domeniul forajelor de peste 8 ani, iar experienta, seriozitatea, promtitudinea, sunt cele 3 mari caracteristici care ne reprezinta. Avand un portofoliu foarte bogat, colaborand cu firme mari si de renume in Romania, avand in dotare echipamente performante si personal calificat, executarea forajelor va fi de cea mai buna calitatea, si cu siguranta nu ve-ti fi dezamagit. Doriti o alternativa mai buna? Noi v-o oferim pe cea mai buna.

Bacau Servicii
 • Firma Suvi-Impex Srl, infiintata in anul 2001, se ocupa cu comercializarea de tavane false metalice, plafon din aluminiu, tavane casetate, tavane lamelare, tavane grigliato. Panourile din aluminiu casetate şi panourile pe şipci sunt foarte potrivite pentru consumatorii individuali, care fac reparaţii sau lucrări de construcţie, şi sunt interesaţi în durabilitate, fiabilitate, calitate şi aspect estetic plăcut al finisajului. Rezistenţa la umezeală, siguranţa anti-incendiară, şi uşurinţa întreţinerii determină plafoanele pe şipci să fie indispensabile pentru camera de baie şi bucătării, pentru garaje şi verande. Tavanele casetate, de asemenea, reprezintă un finisaj perfect pentru încăperile centrelor comerciale sau distractive, pentru obiecte de transport, pentru birouri şi spaţii industriale, încăperi sportive, sanitare, piscine şi parcuri. www.mir-potolkov.md

Chisinau Importator
 • Suntem o firma care comercializeaza materiale de constructii. Fabricam mobilier de gradina si oferim servicii de constructii si amenajari interioare dar si transportam marfuri cu o greutate maxima de 2,5 tone.

Suceava Altul
 • Firma de constructii executa lucrari de constructii case de caramida, case de lemn, constructii cladiri civile si industriale, inchirieri utilaje constructii, schela metalica, vinzari scule pentru construciii etc.

Arad Altul
 • Ne ocupăm de comercializarea sistemelor de paratrăsnet PrimeR, produs nou întrodus pe piață. Acest paratrăsnet cu dispozitiv de amorsare are un principiu de funcționare simplu și foarte eficient, și îndeplinește toate cerințele, procedurile de testare a standardului N FC 17-102 din 2011, referitor la protecția împotriva trăsnetelor.

Oradea Importator
 • Pentru a executa corect lucrarile pentru foraje puturi apa, pe langa cunoasterea fundamentala a forarii, este nevoie sa cunoasteti legile ce conduc circulatia apelor subterane. De aceea este recomandat sa va informati cu privire la calitatea apei subterane, la ce adancimi sunt stratele acvifere si ce caracteristici prezinta acestea. Atunci cand cunoasteti aceste informatii, va puteti adresa unei echipe de profesionisti pentru a executa serviciile de care aveti nevoie. De regula, apelam la serviciile pentru foraje puturi apa, pentru a asigura apa potabila si menajera in zonele in care nu exista sisteme speciale pentru furnizarea apei. Cateodata echipamentele si metodele prin care sunt executate aceste servicii, sunt comune, dar de cele mai multe ori ele sunt caracteristice unui anumit fel de lucrare. Doar alegand corect utilajele poti obtine rezultatele dorite. Pentru mai multe informatii si pentru a beneficia de ofertele noastre, accesati site-ul nostru!

Bucuresti Servicii
 • Companie de transport intern si international, cu vechime din anul 1994, doreste sa-si dezvolte activitatea si in domeniul constructiilor. Pentru inceput s-a orientat catre domeniul excavarilor si forarilor.

Bucuresti - Ilfov Transportator
 • Compania ofera servicii complete de constructii industriale şi civile. Societatea este specializată în realizarea lucrărilor de construcţii, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje - exterioare şi interioare, reabilitări clădiri existente, confecţii metalice cu materiale şi tehnologii moderne ce corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcţiilor industriale şi civile

Teius Altul
 • AARTT Install General SRL, cu capital privat romanesc, s-a infiintat in anul 2011, fiind alcatuita dintr-o echipa de specialisti (ingineri si tehniceni) cu o vasta experienta in domeniu, care asigura o gama completa de servicii: proiectare si consultanta, ofertare si comercializare, executie si mentenanta. Suntem o companie de inginerie care activeaza in domeniul constructiilor si al instalatiilor pe doua directii principale: - Sisteme evacuare fum, ventilatie naturala, luminatoare zenitale. Domeniu in care suntem autorizati de IGSU. - Instalatii utilizare gaze naturale. Domeniu in care suntem autorizati de ANRE. Va promitem sa facem diferenta prin inovatie, profesionalism si promtitudine, concomitent cu servicii la standarde europene.

Sector 5 Servicii
 • Komatsu, Shantui, Cummins, Doosan, CAT, HITACHI Genuine and after-market parts, especially undercarriage and engine parts.. 1. We are the manufacture of the undercarriage parts for Hi-End Products of these brand. We can offer OEM of these parts, if you have detail drawings. (Just like Rollers, Sprocket, Idler, Track Link assy, Track Shoe assy, Transmission, Recoil Spring assy, Cuttings edges, End bits...) 2. Also we specialized on Komatsu, Shantui, Cummins, Doosan, HITACHI, parts for more than 8 years, we can offer genuine or after-market parts with very competitive price. 3. Offer Zoomlion, Shantui, Genuine New bulldozer & excavator machine.

Jining Producator
 • Preturi manopera in constructii Lucrări de constructie: Constructii civile (case la rosu si case la cheie) - constructii case la rosu cu materialele clientului - constructii case la rosu fara materialele Lucrări de decapări: Lucrari de dulgherie, fierarie si invelitori: Lucrari de sapaturi, betoane, zidarie, tencuieli: Lucrari de izolatii termice si fonice: Lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsosarie: - glet ipsos - glet egalizare - glet finisaj - slefuit - amorsa - executat glafuri, coltare, zugravit (ipsos, gipscarton, polistiren, faianta) - montat coltare (aluminiu sau pvc cu si fara plasa) finisate - zugravit vopsea lavabila interior, exterior (doua straturi) - montat tapet lavabil - zugraveli decorative - vopsit lacuit - vopsit, lacuit pazie - vopsit lacuit suprafete inguste (scanduri, stalpi metalici, ornamete lemn si metalice) - vopsit, lacuit tamplarie (ferestre, usi) Lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice: - montat calorifere (cu teava aferenta) - montat centrale termice (cu teava aferenta) - montat cazan pe lemne (cu teava aferenta) - montat calorifere (fara teava aferenata) - montat centrala termica (fara teava aferenta - montat instat pe gaz (cu teava aferenta) - montat hidrofor (cu teava aferenta) - montat bazin apa (cu teava aferenta) - montat obiecte sanitare (inclusiv tevi alimentare, scurgeri, baterii) - montat obiecte sanitare (fara tevi alimentare, scurgeri, baterii) - montat, schimbat baterii - montat accesorii baie, bucătărie - demontat obiecte sanitare - instalatii aductiune apa - instalatii canalizare (montat teava pvc 32-40-50) - instalatii canalizare (montat teava pvc 110) - montat conductor pentru corpuri iluminat - montat doze aparat (cu conductor aferent) - montat doze ramificatie (cu conductor aferent) - montat corpuri iluminat - montat prize, intrerupatoare, comutatoare, spoturi etc - montat tablou electric: - montat sigurante electrice Execută şi montează tâmplărie PVC, aluminiu, lemn, pereţi cortină etc. Execută lucrări de grădinărit: curăţat arbori, tăiat arbori, amenajări spaţii verzi etc. Oferta este proprietatea intelectuala a firmei SC WOLFRAM INTERNATIONAL COMPANY srl si reproducerea totala sau partiala se face numai cu acordul scris al acesteia.

Sabaoani Servicii