Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 791 companii
 • Realizam constructii case, vile, finisaje, garduri, pavaje, betoane, etc. Firma se caracterizeaza prin seriozitate, promptitudine, calitate, preturile fiind discutate in functie de complexitatea lucrarilor si sunt negociabile.

Mogosoaia Servicii
 • We are an I/E company in Nanjing, which is near Shanghai, China. We mainly deal in Spruce/Pine lumber for the construction purpose. Hope to find the reliable partner in Romania. Looking forward to hearing from you!

Nanjing Importator
 • Pentru oameni simpli, preturi excelente sub nivelu pietii.    Construim orice si pentru oricine. Suntem o firma noua pe piata dar foarte experimentata in domeniu, avem muncitori calificati in toate domenile.    Avem masuri de protectie ce    avantajeaza atat muncitorul cat si clientul.

Iasi Servicii
 • EMAAR Romania rapunde nevoilor dumneavoastra. 100% spatiu interior utilizabil, fara grinzi sau ferme, cu posibilitati de prelungire a halei dvs. EMAAR Romania ofera cele mai bune servicii clientilor incepand de la punctul initial de contact, la cumparare si pana la finalizare constructie. Suntem acolo pentru tine la fiecare pas. Detinem controlul de la proiectare pana la predarea halei "la cheie".

Alba Iulia Importator
 • Datorită nevoii noastre pentru inovaţii, a orientării către client şi a dorinţei de a excela în ceea ce facem, punem mare accent pe abilităţile interumane, capacitatea de a lucra în echipă şi deschiderea spre multiculturalitate şi schimbare.

Pitesti Servicii
 • Construim case civile const industriale, lucrari drumuri si poduri, instalatii de ape, fabrica de termopane, fabrica de mobila pal, atelier fier forjat, Avem o mare experienta in domeniul constructiilor de orice fel.

Luncasprie Servicii
 • Avantajele Ofertei FCA Arhitect Srl.: 1. FCA Arhitect Srl. este dimensionata sa execute lucrari de volum mic spre mediu in conditii de eficienta economica si calitate ridicata. 2. Preturile cerute pentru astfel de lucrari sunt minimizate prin pastrarea componentei variabile a pretului, la valori mici (dimensionarea optima a echipei de executie ca numar, calificari si policalificari; mijloace fixe si obiecte de inventar strict necesare, cheltuieli de regie reduse). 3. Calitatea lucrarilor este riguros urmarita, pe masura executarii fiecarei faze, conform procedurilor de Management al Calitati. 4. Informarea continua a firmei in domeniile de interes conduce la o reactia adecvata si determina competitivitatea: - variatiile mediului legislativ al afacerilor in constructii-instalatii si conformarea imediata; - normative tehnice si economice urmate de programe de aplicare; - tehnologii noi si programe de asimilare; - materiale noi si programe de introducere in lucrari.

Bucuresti Servicii
 • Auditor energetic autorizat, gradul I (autorizat cu certificat de atestare seria UA Nr. 01711) elaborez: - certificate energetice necesare vanzarii, cumpararii sau inchirierii unui imobil si realizez lucrari de audit energetic pentru cladiri, pretul variaza in functie de suprafata si tipul imobilului; - proiectare constructii civile.

Pascani Servicii
 • Compania nou infiintata vine sa propuna serivcii de inalta calitate pe un segment de piata in care desi cererea este foarte mare oferta este practic inexistenta si anume frizeriile pentru copii. Ca si misiune pe terment mediu si lung al firmei ne propunem dezvoltarea unui lant de frizerii la nivel local. Deoarece valoarea serviciilor este strict legata de modul in care acestea sunt furnizate viziunea noastra este sa impunem noi standarde de calitate si igiena in randul frizeriilor, un personal intotdeauna amabil si prietenos alaturi de echipamente si pachete de servicii dedicate copiilor.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa tanara cu experienta in toata gama de amenajari interioare si exterioare. Fie ca e vorba de mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie, iti stam cu placere la dispozitie la orice ora cu echipele noastre de muncitori calificati. Firma noastra executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, design, renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, instalatii electrice, termice si sanitare, precum si servicii de mentenanta. Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, executie mobilier, servicii de design etc. Amenajari exterioare – tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolatii, montaj pavele etc. Serviciile noatre includ pe langa lucrarile propriu-zise de amenajari, suport tehnic pentru diversele probleme care apar in lucrarile de amenajare, servicii de design si arhitectura, procurarea si consultanta in alegerea materialelor, transportul gratuit al materialelor necesare, pregatirea zonei de lucru, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate cat si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor. http://zugravelibucuresti.blogspot.ro/

Bucuresti Servicii
 • Sc Eco Apa Tc Srl executa foraje de mica, medie si mare adancime. Pana la 25m tubaj prefabricate beton, sau tubaj pvc sistem eco ce include pompa. Intre 30-60m tubaj PVC, filtru Screen, Debit minim garantat. Intre 80-150m tubaj PVC, filtre Screen, debit industrial. Optional se asigura constructia camin, montaj si punerea in functiune a pompei. Tel.: 0760807070

Ograda Servicii
 • Sc. Menura Srl. este o companie moderna care executa lucrari de constructii de la zero cu predare la cheie, constructii case la rosu, constructii case la cheie. Suntem o companie tanara cu capital integral romanesc infiintata in anul 2003, situata in Galati, Romania. Obiectivul nostru principal este acela de a avea un inalt standard de calitate si mai ales de a ne inconjura de profesionisti de prima mana. Noi ne aflam intr-un permanent proces de perfectionare si colaboram indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.

Galati Producator
 • Despre utilizarea Grilajelor Turnate: BFF grilaje turnate sunt potrivite pentru podele, alei, platforme, pereti, tavane si multe altele. Gratarele si-au dovedit eficienta in multe sectoare si industrii, inclusiv in industria offshore. Aici puteti gasi cateva exemple de aplicatii. Ramuri si industrii offshore rafinare oil & gaz (platforme) industria petro – chimica fabrici industria alimentara pentru prelucrarea metalelor transport feroviar & transport terestru suporti expozitii & comert Aplicatii expozitii si etaje comert decantoare foraj macara cu etaje platforme de foraj platforme pasarele productie si depozitare etaje nava intre etaje platforme de asteptare pereti gratare de drenaj.

Voluntari Distribuitor
 • Firma Total Engineering, infiintata in anul 2007 va ofera servicii de management de proiect, consultanta, constructii in antrepriza si antreprenoriat, amenajari toata gama, relocari utilaje si echipamente industriale reparatii si intretinere echipamente mecanice, service instalatii industriale mecanice.

Blajani Servicii
 • Executam servicii de traversari, subtraversari drumuri cu foreza orizontala si diametre cuprinse intre 130 si 250 mm pentru alimentare cu apa, gaze, curent electric si canalizare, in conditii optime la standarde ridicate.

Pitesti Servicii
 • O companie cu experienta de peste 10 ani ce ofera servicii de cadastru, intabulare, topografie, geodezie, cartografie, masuratori gps, consultanta de specialitate in constructii. Detinem un portofoliu de clienti important. A se vedea www. teratoping.ro.

Bucuresti Servicii
 • Containerele sunt constructii usoare modulare, de dimensiuni standard avind posibilitati multiple de intrebuintare. De asemenea, mobilitatea containerelor ofera posibilitatea posesorilor sa le transporte si sale monteze in timp scurt in diverse locatii. Din punct de vedere al intrebuintarilor containerelor, acestea, pot fi folosite in diverse scopuri, astfel, datorita modularitatii peretilor ele pot fi imbinate in diverse combinatii, atat pe orizontala cit si pe verticala, obtinindu-se in timp scurt spatii de birouri, spatii de locuit, spatii tehnice, chiar si spatii de magazine. Modalitatile in care pot fi folosite si asamblate este restrictionat doar de imaginatia dumneavoastra

Horezu Producator
 • Firma Grup Constructii Srl va ofera servicii de consultanta in domeniu constructiilor. Executam devize, situatii de plata, antemasuratori, pregatim documentatii in vederea participarii la licitatii. Experienta in domeniu de peste 5 ani.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie infintata in anul 2007 cu capital privat romanesc activitatea principala de debut fiind intretinerea si curatarea cladirilor,companii importante din Romania apeland cu succes la serviciile noastre. Datorita succesului obtinut in ani urmatori compania si-a diversificat domeniile de activitate acestea fiind: compensari cu energie electrica si gaze naturale, intermediere produse nealimentare, distributie carcasa porc, carcasa vita, intermediere materiale constructii.

Bucuresti Servicii
 • Meseriaşi în constructii, amenajări interioare şi exterioare Executa: - placări gresie, faianţă, rigips, polistiren; - mobilă de rigips, modele deosebite din rigips; - fundaţii pentru case; - beciuri şi anexe; - borduri şi pavaje; - construcţii din lemn; - case la roşu; - case la cheie; Monteaza: - usi interioare si exterioare; - parchet laminat.

Buzau Servicii