Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • Profesionalism in montarea pieselor de ceramica faianta si gresie de inport,modele de colectie realizate de cesarom. Va propunem soluti complete in amenajarea spatiului dumneavostra mobilier si obiecte sanitare pentru baie.

Curtea De Arges Servicii
 • Firma are ca obiect de activitate comert, constructii, desfacere en-gross si en-detaille, prestari servicii, intermedieri financiare si asigurari, etc. Societate relativ tanara, dar cu un portofoliu bine dezvoltat, experienta in domeniu, personal de specialitate.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma nou infiintata in domeniul constructiilor, cu activitatea principala lucrari de pregatire a terenului si am vrea sa gasim colaboratori sau companii de constructii pentru care sa prestam servicii la preturi corelate cu vremurile de criza in care ne aflam, executand lucrari de inalta calitate cu buldoexcavatorul si echipa pe care o avem.

Bucuresti Servicii
 • Noi intelegem nevoia oamenilor de a avea un camin, nevoia oamenilor de a se recrea, nevoia oamenilor de a porni sau dezvolta o afacere. Noi putem contribui la toate acestea intr-un mod pozitiv, util, rapid, responsabil. Cu noi visele se transforma in proiecte concrete, restul depinde de dumneavoastra.

Suceava Servicii
 • Firma Onasis din judetul Calarasi are ca obiect de activitate constructiile si amenajarile interioare, tencuieli mecanizate, gleturi mecanizate, tavane false, tavane casetate. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Comuna Roseti Servicii
 • Importator/ distribuitor de combustibili solizi brichete, peleti din rumegus sau carbune, Intermediere furnizare energie electrica si gaze naturale. Consultanta fonduri EU nerambursabile. Servicii de sanatate umana - testare, evaluare personal. Audit, preluari societati cu datorii, insolventa.

Rasca, Sat Buda Importator
 • Societatea Versys SV SRL, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, specializat pe realizarea proiectelor de infrastructura cu pavaje. In portofoliul societatii se regasesc atat lucrari mici de amenajari alei, locuri de parcare cat si lucrari complexe industriale: drumuri de acces, platforme logistice.

Gilau Servicii
 • Echipa Loriandes Construct, împreună cu colaboratori, poate oferi o gamă largă de servicii de arhitectură, proiectare, consultanţă, expertizare şi execuţie. La cererea clientului putem acorda consultanţă tehnică pe întreaga durată de desfăşurare a investiţiei, începând de la autorizarea proiectului până la recepţia finală a lucrării. Firma noastră dispune de soluţii tehnice pentru structuri de rezistenţă realizate din: beton armat, metal, zidărie şi lemn. - Proiectare construcţii civile: case unifamiliale, case de vacanţă, blocuri de locuinţe, sedii de firmă, clădiri pentru instituţii de învăţământ şi asistenţă socială, clădiri pentru agrement şi odihnă, hoteluri, spitale, staţii carburanţi, mansardări/etajări clădiri existente etc. - Proiectare construcţii industriale: hale din beton armat, mixte şi metalice, showroom-uri - Proiectare construcţii agricole: hale zootehnice, hale pentru depozitare, hale de producţie - Proiectare construcţii speciale: rezervoare, panouri publicitare, pasarele, antene, structuri de susţinere instalaţii pe cabluri (telescaune, telegondole), ziduri de sprijin - Realizarea proiectelor de demolare pentru toate tipurile de construcţii - Reabilitarea clădirilor şi consolidarea structurilor de rezistenţă pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv monumente istorice şi de patrimoniu. - Consultanţă tehnică de specialitate cu privire la proiectarea structurilor de rezistenţă şi tehnologia de execuţie.

Brasov Servicii
 • Sc Nimbol Construct Srl va ofera servicii de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale, amenajari interioare si exterioare. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite va rugam sa ne contactati.

Radomiresti Servicii
 • Firma stabilita in Buzau din 2008, specializata in gaurire, taiere si demolari in beton si beton armat orice diametru sau lungime/ adancime. De asemenea firma este distribuitor autorizat de produse diamantate (carote, discuri, sllefuitoare, burghie cap vidia, etc.), al firmei HEGER, GERMANIA, cu preturi fara concurenta.

Buzau Servicii
 • Firma are ca obiect de activitate amenajari de drumuri de interes local prin metode alternative, stabilizare de sol cu solutii eco- enzima tip Earthzyme, asigura asistenta tehnica de specialitate pentru lucrarile cu produsele oferite de companie (earthzyme, ultrazyme, dust stop).

Galati Servicii
 • Auditor Energetic pentru Cladiri elaborez Certificat Energetic Zona Cluj Preturi incepand cu 290 lei negociabil pentru mai multe apartamente www.sites.google.com/site/auditorenergeticcertificatcluj/ www.AuditorCertificatEnergeticCluj.blogspot.com/ tel.: 0724330715 Atestat MDRT UA01429/2010

Cluj-Napoca Servicii
 • Construim cartierul rezidential Rustic din Mogosoaia, ce contine apartamente d 1,2,3 camere. Suntem colaboratori cu Amvic, Valrom Primex, etc. Suntem si importatori de gresie, faianta si usi din Spania. Construim lucuinte individuale si colective in ansambluri rezidentiale.

Mogosoaia Producator
 • Statie de betoane, utilaje constructii, birouri. Oferim servicii de transport, prestari servicii constructii, statie de sortare, concasari industriale, demolari controlate, terasamente, statie betoane mobila, pompe de beton mobile.

Brasov Servicii
 • Suntem producator de: - tuburi din beton pentru podete, fantani si fose; - garduri din beton armat - diverse modele; - spalieri pentru vii si garduri; - boltari constructii vibropresati; - capace si coroane tuburi -diverse dimensiuni.

Babeni Producator
 • Înființată în anul 1993, ROM SERVICE CONSTRUCT are ca obiect principal de activitate construcții civile (admninistrative, locuințe, etc.), industriale și inginerești. Conform activităților desfășurate, în ultimii ani, societatea s-a situat pe primele locuri, în topul firmelor de construcții – întreprinderilor mici și mijlocii, sectorul 1 București. De la înfiinţare şi până în prezent, ROM SERVICE CONSTRUCT a dus la îndeplinire, în calitate de antreprenor general, un număr de peste 30 de proiecte din obiectul său de activitate, cuprinzând toate categoriile de lucrări din următoarele domenii: construcţii de locuinţe, lucrări de drumuri, alimentări cu apă, reparaţii poduri, consolidări şi modernizări de clădiri. ROM SERVICE CONSTRUCT  pune la dispoziție o gamă completă de servicii în domeniul construcțiilor, și anume: • Construcții civile și industriale • Construcții industriale tip hală • Amenajări interioare și reabilitări diverse • Reparații capitale și modernizări • Execuție instalații sanitare • Lucrări de alimentare cu apă și canalizări • Închirieri de utilaje de construcții În baza respectului pentru clienții noștrii, ROM SERVICE CONSTRUCT consideră că realizarea lucrărilor și serviciilor pe care le oferă trebuie să fie la cele mai înalte standarde de calitate.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie noua dar cu oameni seriosi dornici sa realizeze lucruri de calitate. Dorim colaborari cu societati serioase care doresc calitate si seriozitate. Echipa noastra este formata din oameni care au lucrat in occident si sunt obisnuiti cu munca in acest spirit.

Bucuresti Servicii
 • SC Viking Alpin SRL a fost format în 2007 şi absorbit uni dinte cei mai buni membri din cadrul alpinismului utilitar si industrial. Echipajului ‘Viking’ a acumulat o perioada de ani de experienţă indelungata pentru a oferi soluţii inovatoare pentru construirea serviciilor de întreţinere, de acces si securitate in privinta înălţimilor.

Bucuresti Servicii
 • Realizam dorinta dvs. surprinsa in documentatia tehnica cat mai fidel intrucat ne dorim si colaborari viitoare; Va servim cu urmatoarele tipuri de servicii/ produse: termo-sistem (fatade ventilate sau clasice); termo-hidro-izolatii (acoperisuri terasa); sisteme de gips carton (compartimentari, tavane, scafe). Site: http://www.serveyou.ro

Teis Servicii
 • La inceput de drum, dar cu ambitii mari. Avem personal calificat si de conducere cu experienta de mai mult de 5 ani in domeniu, gata pentru a satisface cele mai grele cerinte ale oricarui constructor.

Bucuresti Servicii