Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Bucuresti Servicii
 • Confectionam o gama larga de produse industriale si unicate metalice, oferind seriozitate in tot ceea ce facem si de asemenea punem accent pe satisfacerea clientului in totalitate. Inchiriem utilaje: Macara 12T Buldoexcavator cu picon. Inchiriem spatii comerciale de la 150 de mp in sus.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 2007, Consig Cons Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de sanatate si securitate in munca, dirigentie santier, urmarirea comportarii in timp a constructiilor, laborator incercari materiale de constructii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania CONSIG CONS S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Pano Pano Srl. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Ceea ce isi propune firma PANO PANO S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de montan demontan schele metalice pentru constructi civile, constructi navele. Compania noastra are un personal de 30 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Constanta Servicii
 • Sc Larcon Green Srl este o societate ce are ca principal domeniu de activitat amenajarile exterioare. Pentru mai multe detalii despre realizarile noastre sa rugam sa ne vizualizati galeria foto, cat si site-ul companiei.

Almasul Sec Servicii
 • Bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri ce au lucrat la proiecte similare in Italia, la standarde europene si pe politica noastra de investitii in utilaje profesionale, Divizia SC Expert Paviment SRL s-a impus repede pe piata romaneasca. Principalul avantaj al turnarii sapei este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, dar si bani.

Bucuresti Servicii
 • Noi suntem aliatul dumneavoastra in constructii,adica liantul, legatura intre beneficiarul proiectului (dumneavoastra), proiectant (designer), executan. Daca aveti idee despre cum ati vrea sa arate viitoarea locuinta, spatiu comercial sau ce ati vrea sa imbunatatiti la ele, sau sa schimbati intreg design-ul interior/exterior si nu aveti timp sa va ocupati, nu vreti sa aveti atatea batai de cap in cautarea de materiale, de firme de executie, de firme de proiectare, de autorizatii sau nu aveti cunostinte de specialitate atunci puteti sa ne contactati cu incredere. Site: www.k-constructii.ro

Cluj-Napoca Servicii
 • Daca aveti idee despre cum ati vrea sa arate viitoarea locuinta sau ce ati vrea sa imbunatatiti la ea, sau sa schimbati intreg design-ul interior/ exterior si nu aveti timp sa va ocupati, nu vreti sa aveti atatea batai de cap in cautarea de materiale, de firme de executie, de firme de proiectare, de autorizatii sau nu aveti cunostinte de specialitate atunci puteti sa ne contactati cu incredere.

Cluj-Napoca Servicii
 • Hadnagy Trans este o firma cu doar 5 angajati, dar punem accent pe calitatea lucrarii, in domeniul constructiilor: finisri interioare-exterioare placari gresie, faianta, rigips, parchet, lambriuri, polistiren, OSB, montaje usi, geamuri de orice tip, zugraveli, izolatii, zidarii, modificari, interioare, exterioare, instalatii, instlatii sanitare, canalizari, pavarii curti, trotuare, alee, montaje jgheaburi, scurgeri, etc.

Cluj-Napoca Servicii
 • Avem experienta de 7 ani in domeniu in Italia plus 8 ani in cnstructii civile Romania [in Italia am lucrat cu firme ca Grassetto Toto in galerii, poduri, ziduri de sustinere], in Romania am 20 de case construite, lucrari de pavare, trotuare, etc.

Seceani Servicii
 • Firma are ca obiect de activitate fabricarea produselor din beton pentru constructii, lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de ipsoserie, lucrari de tamplarie si dulgherie, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri, alte lucrari de finisaje.

Crivat Producator
 • Si acum in sezonul rece facem debransari rapide de la RADET la cel mai mic pret, in regim de urgenta! Contactati-ne, va rog! Site: debransari.instalator.org/ debransare-radet.blogspot.com/ debransare-radet.webs.com/ si debransare-radet-instalare-centrala.blogspot.com/ Tel.: 0733.760.646

Bucuresti Altul
 • Firma de alpinism utilitar ce are ca activitate lucrul la inaltime (fara schele) folosind tehnici si echipamente moderne de lucru in zone greu accesibile unde siguranta si calitatea lucrarilor sunt elemente de baza ale activitatii noastre. Toate lucrarile se executa de catre alpinisti utilitari atestati cu o vasta experienta in domeniu, cu minim de deranj, zgomot si in deplina siguranta, asigurandu-se garantia unor lucrari de calitate. Renuntarea la schele si macarale ne scuteste de multe probleme ce apar prin folosirea acestor utilaje (bani, timp, etc.) si a impus acest domeniu pe piata romaneasca de prestari servicii. Site: www.chilatsebastian.aaz.ro

Botosani Servicii
 • Societate de proiectare si executie cu referinte deosebite in domeniu. Se mentioneaza iluminatul sportiv (nocturn) la 12 stadioane din Romania. Executie de imobile publice si private. Proiectare si consulting in domeniul electroenergetic.

Bucuresti Servicii
 • Ne impunem sa devenim una din cele mai respectate si de succes companii in domeniile in care activam si un partener de incredere pentru toti clientii nostri. Garantam servicii de cea mai buna calitate!

Constanta Servicii
 • Sc Vadmar Services Srl se ocupa cu orice fel de servici in constructii, in orice zona a Europei. Aceasta firma are un numar consistent de angajati specializati in absolut  toate ramurile constructiilor. Oferim seriozitate si promptitudine si de asemenea cerem de la clienti nostri acelasi lucru. Suntem deschisi si maleabili la orice fel de negociere.

Mateesti Servicii
 • Bvd Proiect Divers Construct ofera constructii civile, industriale, sapaturi, recuperari conducte, instalatii electrice subterane, intermedieri lucrari de orice natura. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

Pitesti Servicii
 • Avand personal cu experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor firma Grand Construct s-a afirmat pe piata craioveana si nu numai, ca una dintre firmele de top in domeniul constructiilor. In portofoliul firmei Grand Construct se numara sedii administrative, centre de invatamant, centre culturale si comerciale cat si o gama larga de locuinte individuale.

Craiova Servicii
 • Va punem la dispozitie profesionale pentru transportul molozului cat si inchirierea containerelor. Va punem la dispozitie si servicii de transport profesional si comertul agregatelor de balastiera, nisip, pietris, matgaritar si pamant vegetal.

Chiajna Servicii
 • Oferim izolatii termice, montaj panouri publicitare, mash-uri, bannere, panouri luminoase, reconditionari constructii industriale, toaletare arbori, curatare suprafete vitrate cat si alucobond, inspectii foto si video.

Buzau Servicii