Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 799 companii
 • Comex Rom Srl este o societate specializata in exploatarea si intretinerea toaletelor ecologice mobile, care si-a inceput activitatea in acest domeniu la sfarsitul anului 1999. Din anul 2007 a importat primele toalete automate racordabile cu sistem de auto-spalare si a inceput implementarea acestora in cadrul unui program pilot derulat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, program ce a avut ca scop imbunatatirea serviciilor prestate catre locuitorii capitalei si a nivelului de confort al cetatenilor. Primele toalete automate racordabile au fost amplasate in anul 2007 in locatiile Casa de Pensii Vitan si Piata Charles de Gaulle, iar pana in momentul de fata, COMEX ROM a amplasat un numar de 64 toalete automate racordabile pe raza municipiului Bucuresti, precum si 4 toalete in municipiul Baia Mare. S.C. COMEX ROM S.R.L. are personal specializat in administrarea, intretinerea si repararea toaletelor automate racordabile. In decursul anilor de activitate, in afara toaletelor amplasate pe domeniul public S.C. COMEX ROM S.R.L. a amplasat toalete ecologice mobile pentru organizatorii de evenimente social-culturale si pentru organizarile de santier, pentru care acest tip de toaleta este absolut indispensabil.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Subi S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Subi S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Subi S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Sc Admir S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bistrita, jud. Bistrita Nasaud. Firma noastra produce o gama larga de tuburi din pvc. Produsele noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Producator
 • Oferim servicii de transport si comercializare agregate de balastiera, inchiriere trailer, inchiriere+transport utilaje de constructii, vole, dumpere, autobasculante 18 m cubi, excavatoare 40 de tone, excavatoare de 25 tone.

Maracineni Servicii
 • Calificarea si recalificarea angajatilor din sectorul constructiilor – parteneriat si actiuni pentru cresterea gradului de ocupare a fortei de munca si a mobilitatii ocupationale - CONtrain CONRIS – Imbunatatirea calitatii resurselor umane din zonele rurale ale judetului Iasi in vederea facilitarii accesului la ocupare in domeniul constructiilor.

Iasi Altul
 • Suntem o companie localizata in IPOTESTI, judetul Suceava si infiintata in anul 2000. Firma MALUK CO S.R.L. are o echipa de    angajati cu vasta experienta in constructia de seminee clasice, moderne, rustice. Comercializam materiale profesionale pentru constructia de seminee si sobe. Avem echipe specializate pe Service / Montaj echipamente de climatizare. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incepand cu anul 2012 suntem reprezentanti pe Romania a concernului Austriac - ORTNER. www.ortner-cc.at Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania MALUK CO S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a calitatii cat si a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.www.maluk.ro

Ipotesti Servicii
 • Suntem o companie mica cu oameni muncitori care stiu ce fac, sunt la dispozitia clientilor 24 de ore, foarte prompti, cu forte tinere de munca oameni capabili cu idei inovatoare. Nu veti regreta daca apelati la serviciile lor !

Buzau Servicii
 • Societate cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata romaneasca in domeniul constructiilor edilitare civile si industriale. Oferim servicii de proiectare, executie, va ofera la cheie solutii. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este o comapnie in expansiune, cu o echipa tanara si dinamica, propunandu-si atingerea celor mai inalte standarde de calitate. Promptitudine, calitate, profesionalism este deviza noastra.

Galati Servicii
 • Firma noastra executa foraje pentru apa de mica, medie si mare adancime, in special in zona Moldovei, dar la cerere si in Romania dar se mai adauga un pret pentru transport. Angajatii firmei au o vechime in aceasta meserie de peste 30 ani pentru ca au lucrat la fostele companii de foraj pe care Romania le-a avut. Utilajele sunt din 2011.

Bacau Altul
 • Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile noastre, precum si de colaborarea cu societatea noastra.

Bucuresti Servicii
 • Confectionam o gama larga de produse industriale si unicate metalice, oferind seriozitate in tot ceea ce facem si de asemenea punem accent pe satisfacerea clientului in totalitate. Inchiriem utilaje: Macara 12T Buldoexcavator cu picon. Inchiriem spatii comerciale de la 150 de mp in sus.

Arad Producator
 • Infiintata in anul 2007, Consig Cons Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Constanta, judetul Constanta. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de sanatate si securitate in munca, dirigentie santier, urmarirea comportarii in timp a constructiilor, laborator incercari materiale de constructii, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania CONSIG CONS S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Pano Pano Srl. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Ceea ce isi propune firma PANO PANO S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de montan demontan schele metalice pentru constructi civile, constructi navele. Compania noastra are un personal de 30 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Constanta Servicii
 • Sc Larcon Green Srl este o societate ce are ca principal domeniu de activitat amenajarile exterioare. Pentru mai multe detalii despre realizarile noastre sa rugam sa ne vizualizati galeria foto, cat si site-ul companiei.

Almasul Sec Servicii
 • Bazandu-ne pe profesionalismul angajatilor nostri ce au lucrat la proiecte similare in Italia, la standarde europene si pe politica noastra de investitii in utilaje profesionale, Divizia SC Expert Paviment SRL s-a impus repede pe piata romaneasca. Principalul avantaj al turnarii sapei este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, dar si bani.

Bucuresti Servicii
 • Noi suntem aliatul dumneavoastra in constructii,adica liantul, legatura intre beneficiarul proiectului (dumneavoastra), proiectant (designer), executan. Daca aveti idee despre cum ati vrea sa arate viitoarea locuinta, spatiu comercial sau ce ati vrea sa imbunatatiti la ele, sau sa schimbati intreg design-ul interior/exterior si nu aveti timp sa va ocupati, nu vreti sa aveti atatea batai de cap in cautarea de materiale, de firme de executie, de firme de proiectare, de autorizatii sau nu aveti cunostinte de specialitate atunci puteti sa ne contactati cu incredere. Site: www.k-constructii.ro

Cluj-Napoca Servicii
 • Daca aveti idee despre cum ati vrea sa arate viitoarea locuinta sau ce ati vrea sa imbunatatiti la ea, sau sa schimbati intreg design-ul interior/ exterior si nu aveti timp sa va ocupati, nu vreti sa aveti atatea batai de cap in cautarea de materiale, de firme de executie, de firme de proiectare, de autorizatii sau nu aveti cunostinte de specialitate atunci puteti sa ne contactati cu incredere.

Cluj-Napoca Servicii
 • Hadnagy Trans este o firma cu doar 5 angajati, dar punem accent pe calitatea lucrarii, in domeniul constructiilor: finisri interioare-exterioare placari gresie, faianta, rigips, parchet, lambriuri, polistiren, OSB, montaje usi, geamuri de orice tip, zugraveli, izolatii, zidarii, modificari, interioare, exterioare, instalatii, instlatii sanitare, canalizari, pavarii curti, trotuare, alee, montaje jgheaburi, scurgeri, etc.

Cluj-Napoca Servicii
 • Avem experienta de 7 ani in domeniu in Italia plus 8 ani in cnstructii civile Romania [in Italia am lucrat cu firme ca Grassetto Toto in galerii, poduri, ziduri de sustinere], in Romania am 20 de case construite, lucrari de pavare, trotuare, etc.

Seceani Servicii