Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • Oferim servicii de consultanta si intocmire    devize oferta in program specializat de devize pentru constructii civile si industriale si instalatii inclusiv reparatii. Formulare conform HG28/2008 si extrase.Tiparit si electronic

Bucuresti Servicii
 • SC Martina Casa Luna SRL este o firma care are ca obiect de activitate montarea si inchirierea schelelor folosite in constructii si renovari de cladiri, hale, constructii navale, etc. Avand in spate o experienta de peste 10 de ani in domeniu, acumulata in Italia, precum si in alte tari din Europa, firma noastra va sta la dispozitie acum si pe piata din Romania, oferindu-va posibilitatea utilizarii schelelor la cele mai inalte standarde europene precum si a popilor si a altor utilaje. Nu ezitati a ne contacta ! Site: www.scheleoltenia.co.nr

Bals Servicii
 • Alpin Best 85 executa lucrari de orice tip atat la inaltime cat si la sol. Executam lucrari precum: termoizolatii, reparatii, vopsitorii, curatare buncare de ciment, spalari geamuri, montaje banere si meshuri, inspectii si poze la inaltime, etc. Oferim garantie in functie de lucrarea executata (1-5 ani).

Buzau Servicii
 • Infiintata la inceputul anului 2009 prin participarea societatilor IBF Danemarca si Pavimente, societatea noastra isi propune ca obiectiv satisfacerea clientilor prin realizarea unei game largi de produse si servicii de inalta calitate. AVANTAJELE NOASTRE Experienta - societatea IBF A/S produce elemente din beton de 50 de ani. - in prezent IBF A/S detine 28 de fabrici in Danemarca si in Polonia. - PAVIMENTE S.r.l. este prezenta pe piata pavelelor din anul 2001. Calitate - fabrica noastra este una dintre cele mai moderne fabrici de pavele din Romania, dotata cu o tehnologie avansata de producere a pavelelor. - controlul avansat al calitatii in fabrica si teste lunare efectuate in laboratoarele de specialitate din Romania si din Danemarca. - IBFPavimente detine certificari conform standardelor internationale din punct de vedere al Calitatii - ISO 9001, al mediului - ISO 14001, al Securitatii si Sanatatii in Munca - OHSAS 18001. Deasemenea suntem certificati conform standardelor tehnice - SR EN 1338/2004 pentru pavele si - SR EN 1340/2004 pentru borduri. Promptitudine - indiferent daca sunt 10 mp sau 10.000 mp, capacitatea mare de productie si nivelul inalt de profesionalism fac ca livrarea sa fie efectuata in ziua dorita de dumneavoastra.

Marginea Producator
 • Biroul Individual de Arhitectura - Liviu Sburlan va ofera servicii specializate de Consiliere, Proiectare, Avizare, Asistenta in Executie pentru orice tip de Constructii. Biroul Individual de Arhitectura - Liviu Sburlan offer you specialised works of Consulting, Projecting, Legal accomodations, Build assist for any type of Building.

Bucarest Servicii
 • Executam lucrari la orice inaltime, cu tehnici profesionale de alpinism utilitar. - termoizolatii, vopsitorii/zugraveli, tencuieli clasice si decorative; - lucrari pe stalpi GSM si structuri metalice, vopsitorii industriale, reparatii  silozuri, protectii anticorozive, instalatii de impamantare; - panotaj publicitar: motari bannere, mash-uri si corpuri de iluminat; - inscriptionarea de sigle pe fatade si cosuri; - spalari suprafete vitrate, siliconari; - toaletari copaci; - degajari turturi zapada; - lucrari definite in mod expres de clienti.

Constanta Servicii
 • World Construct Iasi raspunde tuturor cerintelor din domeniul Constructii si Instalatii in constructii. Firma noastra realizeaza atat lucrari de volum mic, cat si lucrari de volum mare, oferind clientilor: - Consultanta, sfaturi inovatoare si utile; - Solutii, idei practice de durata; - Garantie; Echipa noastra este formata numai din persoane tinere, motivate spre performanta si catre o buna colaborare cu beneficiarul. Este gata sa raspunda nevoilor clientului si sa se adapteze oricarei situatii.

Iai Servicii
 • Va oferim produse alimentare congelate, oua, peste, legume, cartofi, condimente; aditivi si vopsele cu nanotehnologie pentru constructii, solutii de curatare nano, impermeabilizanti constructii. Distributia se realizeaza in zona de centru a tarii - Brasov si zonele limitrofe. Ne adresam segmentului de horeca in proportie mai mare dar si celui de retail pentru produsele alimentare. Distributia de impermeabilizanti, vopsele, aditivi si solutii de curatare Nano se realizeaza la nivle national. Distribuim produse de calitate la preturi corecte, dar si servicii de cosiliere a clientilor in ceea ce priveste fiecare gama de prose comercializata. Produsele nano sunt de ultima generatie, printre cele mai inovatoare in domeniu(nr.1 in lume ca inovatie).

Brasov Distribuitor
 • Direct Construct Art, distribuitor materiale de constructii si finisaje: *materiale pentru zidarie (caramida Brikston, Macofil, Nexe, Porotherm, B.C.A., mortare de zidarie, etc.) *Sisteme de acoperisurii si hidroizolatii, *Finisaje: - vopsea lavabila int./ext., vopsea lemn / metal si tencuiala decorativa (Caparol, Policolor, Vitex, Baumit, Ceresit), - mortare (adeziv gresie / faianta, piatra si polistiren; masa de spaclu; tinci, glet; tencuiala mecanizata; sapa autonivelanta; etc), *Polistiren (grafitat, expandat pentru fatada si extrudat), *Finisaje industriale (pardoseala epoxidica, adeziv de contact, spuma poliuretanica, solutie ignifuga, etc.), *Sisteme de gips carton, tavane casetate, vata minerala, parchet, lambriuri, OSB, marmura, garnit, travertin, *materiale metalurgice (PC, OB, profile laminate, tabla, plase sudate), etc.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra se caracterizeaza printr-o vasta experienta in domeniul lucrarilor speciale in constructii, oferind o gama completa de solutii pentru prevenirea si stingerea incendiilor. Hestia Protection foloseste sisteme nemtesti de cea mai buna calitate, firma noastra detinand la ora actuala o serie de recomandari si la nivel international. In portofoliul nostru se afla lucrari precum: Real Ploiesti, Real Cotroceni, Real Craoiva, Complex Comercial Policolor (Metro, OBI, Real, Palady Shopping Center), etc. Doriti consultanta gratuita si mai multe detalii despre cele mai bune sisteme din Romania de preventie a incendiilor? Accesati website-ul nostru.

Bucuresti Servicii
 • Societatea are ca activitate principala constructia de cladiri noi si renovari dar executa si alte lucrari ce apartin de domeniul constructiilor cum ar fi: hidroizolatii si termoizolatii speciale in constructii, fabricarea elementelor din beton (boltari, caramida de elevatie, pavele, diferite modele si dimensiuni si var pasta).

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate în conformitate cu cerintele legale în vigoare (normative, STAS-uri, EuroCod-uri, etc.). Valorile firmei noastre sunt: profesionalism, eficienta, calitate, initiativa

Moara Nica Servicii
 • Suntem o firma dinamica, oferim cele mai mici preturi din depozitele proprii, executam lucrarii pe raza judetului Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita, detinem doua depozite in localitatea Baia Mare, unul pe strada Ferastraului, nr 2 si unul pe b-dul Bucuresti.

Baia Mare Servicii
 • Suntem o companie specializata in inchirierea de toalete ecologice mobile de lux pentru evenimente. Toalete suint complet independente (necesita doar curent electric) si sunt dotate cu apa curenta, sapun lichid, odorizante , aer conditionat, muzica. Inchiriem si generatoare electrice insonorizate. www.vip-event.ro Comenzi la 0721780178.

Otopeni Servicii
 • Producem bariere auto, copertine mobile retractabile, usi de garaj, rulouri exterioare, confectii metalice, automatizari porti, interfonie si control access, constructii lemn, imprejmuiri civile si industriale, hale metalice.

Bucuresti Producator
 • Topograf autorizat Timis, execut ridicari topografice pentru proiectare si acord asistenta in executie pentru drumuri, constructii civile, lucrarii de arta (poduri si pasaje) si retele edilitare. Tel.: 0726175731

Timisoara Servicii
 • Astazi societatea noastra ofera clientilor nostrii o gama larga si diversificata pentru confectionarea de porti metalice, garduri metalice, gard fier forjat, porti din fier forjat, confectii metalice, grilaje.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra executa o gama larga de servicii cum ar fi: amenajari interioare, servicii pentru igiena, constructii, servicii curatenie, iar pe viitor dorim sa realizam in plan local, 3 covrigarii in scolile comunei noastre.

Stoenesti Servicii
 • Infiintata in anul 1994, derulam activitati de comert en-gross in zona complexului comercial Doraly - Ilfov, oferind spre vanzare o gama larga de materiale de constructii, de uz gospodaresc, accesorii tamplarie, folie de costructii si solare.

Bucuresti Importator
 • Firma ofera servicii de constructii case, vile, amenajari, decoratiuni, montaj parchet, gresie, faianta, tinciuit, rigips pe structura metalica, gletuit, polistiren, pereti despartitori, instalatii sanitare, instalatii electrice, geamuri si usi termopane.

Sighistel Servicii