Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 789 companii
 • Firma de constructii specializat pe finisaje exterioare si interioare, tencujala mecanizata, sape, glet, termoizolatie cu polistiren, tencujala nobila, gips carton, gresie fajanta, renovari cladiri vechi.

Salonta Servicii
 • Oferim servicii de consultanta si de prestari servicii in domeniul constructiilor. Societate infiintata in 2010, dar cu personal cu o experienta de peste 20 ani in acest domeniu. Asteptam cererile Dvs. de oferta!

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de constructii care va ofera servicii de calitate, nu se da gres la lucrari, cu angajati in domeniu, contabil cu vechime in domeniu, program de 8 ore, orele suplimentare se platesc. Va asteptam sa ne contactati, toti clienti au fost multumiti de lucrarile executate nu am avut nici o reclamatie.

Slobozia Servicii
 • Calitatea garantată a materialelor, seriozitatea şi profesionalismul echipei nu sunt un simplu slogan publicitar, ci norme de conduită. De aceea producătorii pe care îi reprezentăm sunt leaderi în domeniu pe piaţa mondială, iar printre aceştia se regăsesc: Unior (Slovenia), scule de mână, piese forjate, maşini unelte speciale cu comandă numerică, componente sinterizate; Eklind (USA), nr.1 mondial în producţia de chei locaş hexagonal; Metallurgica Minotti (Italia), leader european în fabricarea de scule antiexplozie; Iskra (Slovenia), producător de aparate de sudură; SIBA (Italia), producător de scule pentru construcţii; Compass (Germania), producător de bits-uri; Koch-Bohrer (Germania), producător de burghie; Stayer (Italia) producător de scule electrice; Port-Bag (Turcia), sisteme de expunere şi depozitare; Kappa (Spania), producător de nivele profesionale cu şi fără magnet; Lenox (SUA); ISO (SUA); Pilana (Cehia), program de scule de mână, pânze de fierăstrău, bimetal şi continue de dimensiuni standard şi solicitate de client; Struc Tokos (Slovenia), producător de scule pentru construcţii; GRLG Masus (Germania), ponsoane cu adresabilitate industrial; Friedrich, scule isolate 1000V; Boa (UK), producător scule speciale; Kudos (SUA), producător profesional de scule hidraulice; Bipico (Germania), program complet de pânze; Sumbitec (Spania), producător de ciocane profesionale; Lenox (SUA); WGB (Germania); SAM (Franţa); Stahlwille (Germania); EGA Master (Spania); Irwin (SUA); BMS (Irlanda); Proto (SUA); Zbirovia (Cehia).

Iasi Distribuitor
 • Executam lucrari de amenajari si construcii civile in judet, plecand de la sapaturi si fundatii pana la finisaje iterioare de foarte buna calitate. Detinem de asemenea singura fabrica de furtun de gradinarit din judet avand desfacere si in afara acestuia.

Alexandria Servicii
 • Firma Terma Star SRL a fost infintata in anul 1997 si este in prezent una din cele mai apreciate firme din Romania, in producerea cosurilor de fum din otel inoxidabil, termoizolate. Gama de diametre pentru cosurile de fum executate de firma Terma Star SRL este cuprinsa intre Dn 100 mm - Dn 630 mm. si inaltimi corespunzatoare solicitarii.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem specializati si executam lucrari, in calitate de subantreprenor de specialitate sau de antreprenor pentru lucrari speciale. Avem in dotare instalatii si utilaje dintre cele mai performante, de productie CE ceea ce ne permite sa asiguram realizarea in conditii optime a celor mai diverse lucrari in domeniul fundatiilor speciale: PILOTI FORATI - sub protectia noroiului bentonitic Ö 400 ÷1500 mm - CFA Ö 400 ÷600 mm LUCRARI DE SPRIJINIRE - piloti forati secanti - piloti tangenti - piloti cvazitangenti - piloti distanti EXCAVATII INCINTE PILOTI EPUISMENTE - de suprafata - de adancime TESTARE PILOTI - compresiune - smulgere - carotaj mecanic - carotaj sonic - impedanta mecanica STUDII GEOTEHNICE.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa de constructii rezidentiale si nerezidentiale. In acest timp se ocupa si de comercializarea de materiale de contructii. Pentru mai multe detalii despre servicii si produse, nu ezitati sa ne contactati.

Cristurur-Secuiesc Servicii
 • firma noastra este infiintata in 2007, bazata pe o experienta in domeniu de doua generatii meseria fiind transmisa din tata in fiu. Ne bazam deci pe o vasta experienta in domeniu de care faciliteaza cei interesati de serviciile noastre, care sunt de o calitate si o executie ireprosabila. Ii multumim celor care colaboreaza cu noi.

Dofteana Bacau Servicii
 • Achitei Maricel Intreprindere Individuala sediu profesional sat tataraseni, comuna Havarna, judetul Botosani, are activitatea principala lucrari speciale de constructii, cod unic de inregistrare 20672448 nr. de ordine in Registrul Comertului F07/571/28.04.2004

Tataraseni Servicii
 • Societate comerciala cu experienta de peste 10 ani in foraje, cu personal calificat, cu activitate in domeniu de peste 25 de ani. De asemenea, executam confectii metalice si de constructii pentru dotarea forajelor, confectii metalice specifice retelelor de electricitate si telefonie, precum si de uz general.

Baia Mare Servicii
 • Societatea se acseaza in domeniul platformelor de foraj calea de acces, amenajare rauri, consolidare sprijinirilor de maluri [foreza - soneta] constructii civile si industriale, gabioane, pregatire alimentare retea cu apa la comune si canalizare,sapaturi, etc. Site: www.utilajeinchiriere.com

Ploiesti Transportator
 • Executam constructii la cheie, amenajari interioare, oferim servicii dirigentie santier domeniile 2.4 (constructii civile importanta A); 3.2 (drumuri judetene); 6 (gospodarie comunala, apa, canalizare, statii de epurare) si responsabili tehnici cu executia lucrarilor de c-tii domeniul I.

Resita Servicii
 • Firma infiintata recent.   Produsele sunt garantate si mergem dupa o reteta bine gandita cu normele in vigoare. Lucram cu masini profesionale pentru executarea a prefabricatelor din ciment. Cifra de afaceri 10000 Euro pe an. Producem si vindem boltari vibro presati pentru vile, case, garduri, fose sptice, hale, depozite, etc. cu dimensiunile 40x18x20 2.4 lei/ bucata 40x20x20 2.6 lei/ bucata pret cu TVA.

Movilita Producator
 • Apa este elementul esential al vietii, ea acopera mai mult de 70% din suprafata planetei noastre. In unele zone geografice insa, apa este deficitara, mai ales ca si apa potabila La noi in tara, rezervele de apa potabila se gasesc în straturi acvifere de medie si mare adâncime.

Mosnita Noua Altul
 • Firma ofera consultanta financiara, import-export pe pietele romanesti si internationale, finantare pentru orice tip de organizatie, asistenta in domeniul dezvoltarii afacerilor. Avem o buna retea de contacte si relatii de la un capat al altul al Romaniei cat si peste hotare.

Bucuresti Altul
 • Societatea Conline Util Cons a fost infiintata in anul 2010 cu statut de persoana juridica cu capital privat ce isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale si al amenajarilor interioare si exterioare. Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita.

Campina Servicii
 • Firma ofera instalatii gaze in ansambluri rezidentiale, intalatii de incalzire perforari beton si caramida, BCA si alte structuri in constructii cu aparatura performanta de ultima generatie cu diametre 40 la 130 instalatii de incalzire cupru PPR PEX.

Bucuresti Servicii
 • Societate romana italiana, initiere proiect, cartier rezidential (Eronewnow-Kartier), locuinte accesibile prin rate 20 de ani. Suprafata de intindere a zonei este de 200000 mp, cu 250 corpuri de vile p+3, cu doua apartamente pe nivel.

Bucuresti Producator
 • Oferim executii lucrari: Amenajari Interioare si Exterioare Case la rosu cat si la cheie Instalati sanitare Instalati electrice Oferta de pret constructii 2011 Placare cu faianta si gresie 21 ron / mp. Placare cu travertin, marmura si imitatie de piatra 34 ron / mp. Montaj parchet laminat si plinta 9 ron / mp. Aplicat tapet 12 ron / mp, Turnat sapa de nivel 12 ron / mp. Plinta gresie 5 ron / ml. Glet 8 ron / mp. Glet de finisare 4 ron /mp. Slefuit, uniformizat glet 1 ron /mp. Amorsa 1.5 ron / mp. Lavabila 2 straturi 5 ron /mp. Tencuieli 10 ron / mp. Placari polistiren + plasa + driscuiala 20 ron / mp Plasa pentru fisuri pereti 2 ron / ml. Chituit banda rigips 3 ron / ml. Coltare aluminiu pentru zugraveli 3 ron / ml. Decopertat gresie, faianta, vopsea, tapet, linoleum 6 ron / mp. Finisare tencuiala (tinci) 5 ron / mp. Glafuri usi, ferestre 29 ron /ml. Montaj caramida de sticla tip nevada 24 ron / mp. Montaj tavane false din polistiren 22 ron / mp. Montaj tavane casetate 25 ron / mp. Montaj tavane si izolatie 33 ron / mp. Montaj tavane suspendate 32 ron / mp. Montaj pereti despartitori 19 ron / mp pe fiecare fata. Placare tavane cu gips carton pe structura metalica 24 ron / mp. Placare pereti cu gips carton fara structura metalica 19 ron/ mp. Scafe, grinzi din rigips 34 ron / ml. Zidarie BCA 109 ron / mc. Zidarie de caramida 129 ron / mc. Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarilor si nu contin TVA Cu respect, Sef de lucrari, Iancu Cristian tel.: 0784373766

Bucuresti Servicii