Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 790 companii
 • Constructii Feroviare Mures Sa a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 47 angajati, firma noastra efectueaza: constructii feroviare. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In cadrul companiei Constructii Feroviare Mures Sa desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Constructii Feroviare Mures Sa, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Suntem o companie cu capital intreg privat, infiintata in 2010 si ne prezentam ca partenerul ideal in domeniul serviciilor pe care le oferim clientilor nostrii. SERB COSTIN EDUARD II este si va fi o prezenta dinamica in domeniul alipnismului utlitar. Beneficiind de personal cu experienta bogata in domeniu si dotata cu echipamente profesionala, firma noastra reuseste sa asigure si sa garanteze calitatea lucrarilor pe care le executa. SERB COSTIN EDUAR II este pregatita sa asigure un standard ridicat in domeniul alpinismului utilitar, timp de executie rapid si calitate deosebita a lucrarilor. Urmarind cerintele clientilor, am dezvoltat servicii complementare activitatii principale, activitati care se desfasoara atat in Bucuresti cat si pe teritoriul intregii tari.

Bucuresti Servicii
 • Ro Cris Construct S.R.L., a fost fondata in 2008 in SIGHISOARA, judetul Mures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii in domeniul constructiilor, amenajari interioare. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client  sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Ro Cris Construct S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Sighisoara Distribuitor
 • Suntem o societate de constructii cu o gama larga de lucrari la rosu si in special la cheie. Oferim intodeauna consultanta si servicii de inalta calitate atat persoanelor fizice si persoanelor juridice pentru proiecte mici sau mari. Practicam preturi decente, nu ezitati sa solicitati oferta noasta de lucrari si preturi pentru a va convinge!

Iasi Servicii
 • Sc. Rom Peleti  Srl. este o firma de recrutare partenera cu patru firme de constructii din Germania. Recrutăm personal pentru muncă în construcţii in Frankfurt Am Main, Germania : fierari, dulgheri, zidari, amenajări interioare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Suceava, Scheia Altul
 • Compania nu este platitoare de T.v.a, executa lucrari de reforme si constructii de locuinte de rosu si la cheie precum si amenajari interioare si exterioare, rigips, gresie, zugravit, zidarie, tencuit, electrice si sanitare, etc. de asemeni prezinta calitate certificata tuturor clientilor. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Buzoiesti Producator
 • Master Service Group Facility MSG Romȃnia formată dintr-un grup de specialişti în Facility Service&Management cu un suport    tehnic de excepţie şi experienţă internaţională în domeniu, i-şi propune ca prin serviciile furnizate, să ofere clienţilor siguranţa şi garanţia unei proprietăţi bine gestionate atȃt din punct de vedere tehnic cȃt şi economic. Principiul pe care se clădeşte MSG Romȃnia este una simplă şi permanent urmărită, avȃnd la bază rapoarte parteneriale de deplină încredere reciprocă astfel ca „serviciile noastre trebuie să aducă o economie    clientului cel puţin egală cu valoarea    serviciilor oferite, în condiţiile unui spaţiu mai sigur şi mai bun" acesta fiind rezultatul unei experienţe de lungă durată în domeniu al echipei noastre de conducere şi execuţie. Cu ajutorul suportului „MSGonline” asigurăm tuturor partenerilor noştrii o comunicare transparentă şi flexibilă încă din prima zii de colaborare, acesta fiind un punct foarte important în derularea şi implementarea proiectelor pentru fiecare client în parte. Ȋn consecinţă ţinta noastră este să facem diferenţa!

Timisoara Servicii
 • Executam lucrari de alpinism industrial si utilitar la inatime, in locuri greu accesibile, eliminind schelele si tot ceea ce implica montarea si demontarea acestora, disconfortul creat pe durata executiei lucrarilor, costurile si nu in ultimul rand eliminarea posibilitatii de patrundere prin efractie in locuintele beneficiarilor. -Lucrari de termoizolatie, -Reparatii si zugravit fatade,cladiri civile si industriale, -Reparatii acoperisuri (infiltratii apa), curatat scocuri, montat si reparat scocuri si burlane evacuare apa pluviala, -Montaje structuri metalice la inaltime, vopsit si lucrari de intretinere a acestora, -Fixare cabluri fibra optica s-au de alt gen pe fatade cladiri, -Demolari cosuri de fum dezafectate, stucturi metalice s-au beton, -Spalat geamuri, igienizare fatade, -Montat panouri solare in zone greu accesibile, -Reclame publicitare, -Montat sisteme de protectie impotriva porumbeilor, -Indepartarea bucatilor de tencuiala sau beton care pot constitui pericol pentru trecatori, -Toaletari arbori, -Orice alt gen de interventie care necesita tehnica, -Spalat, curatat hale industriale, stucturi metalice.

Brasov Servicii
 • Geo Project S.R.L. din PIATRA NEAMT, judetul Neamt pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: studii geotehnice, foraje pentru constructii, puturi pentru apa, tractari auto, transport pe platforma. Compania are un efectiv de 1 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

PIATRA NEAMT Servicii
 • Ascon S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii, pardoseli, lucrari instalatii, izolatii,lucrari de finisare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. In cadrul companiei Ascon S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Ascon S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Servicii
 • Comex Rom Srl este o societate specializata in exploatarea si intretinerea toaletelor ecologice mobile, care si-a inceput activitatea in acest domeniu la sfarsitul anului 1999. Din anul 2007 a importat primele toalete automate racordabile cu sistem de auto-spalare si a inceput implementarea acestora in cadrul unui program pilot derulat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, program ce a avut ca scop imbunatatirea serviciilor prestate catre locuitorii capitalei si a nivelului de confort al cetatenilor. Primele toalete automate racordabile au fost amplasate in anul 2007 in locatiile Casa de Pensii Vitan si Piata Charles de Gaulle, iar pana in momentul de fata, COMEX ROM a amplasat un numar de 64 toalete automate racordabile pe raza municipiului Bucuresti, precum si 4 toalete in municipiul Baia Mare. S.C. COMEX ROM S.R.L. are personal specializat in administrarea, intretinerea si repararea toaletelor automate racordabile. In decursul anilor de activitate, in afara toaletelor amplasate pe domeniul public S.C. COMEX ROM S.R.L. a amplasat toalete ecologice mobile pentru organizatorii de evenimente social-culturale si pentru organizarile de santier, pentru care acest tip de toaleta este absolut indispensabil.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Subi S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Subi S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca constructii. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Subi S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sfantu Gheorghe Servicii
 • Sc Admir S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bistrita, jud. Bistrita Nasaud. Firma noastra produce o gama larga de tuburi din pvc. Produsele noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bistrita Producator
 • Oferim servicii de transport si comercializare agregate de balastiera, inchiriere trailer, inchiriere+transport utilaje de constructii, vole, dumpere, autobasculante 18 m cubi, excavatoare 40 de tone, excavatoare de 25 tone.

Maracineni Servicii
 • Calificarea si recalificarea angajatilor din sectorul constructiilor – parteneriat si actiuni pentru cresterea gradului de ocupare a fortei de munca si a mobilitatii ocupationale - CONtrain CONRIS – Imbunatatirea calitatii resurselor umane din zonele rurale ale judetului Iasi in vederea facilitarii accesului la ocupare in domeniul constructiilor.

Iasi Altul
 • Suntem o companie localizata in IPOTESTI, judetul Suceava si infiintata in anul 2000. Firma MALUK CO S.R.L. are o echipa de    angajati cu vasta experienta in constructia de seminee clasice, moderne, rustice. Comercializam materiale profesionale pentru constructia de seminee si sobe. Avem echipe specializate pe Service / Montaj echipamente de climatizare. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incepand cu anul 2012 suntem reprezentanti pe Romania a concernului Austriac - ORTNER. www.ortner-cc.at Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania MALUK CO S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a calitatii cat si a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.www.maluk.ro

Ipotesti Servicii
 • Suntem o companie mica cu oameni muncitori care stiu ce fac, sunt la dispozitia clientilor 24 de ore, foarte prompti, cu forte tinere de munca oameni capabili cu idei inovatoare. Nu veti regreta daca apelati la serviciile lor !

Buzau Servicii
 • Societate cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata romaneasca in domeniul constructiilor edilitare civile si industriale. Oferim servicii de proiectare, executie, va ofera la cheie solutii. Contactati-ne pentru mai multe detalii.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este o comapnie in expansiune, cu o echipa tanara si dinamica, propunandu-si atingerea celor mai inalte standarde de calitate. Promptitudine, calitate, profesionalism este deviza noastra.

Galati Servicii
 • Firma noastra executa foraje pentru apa de mica, medie si mare adancime, in special in zona Moldovei, dar la cerere si in Romania dar se mai adauga un pret pentru transport. Angajatii firmei au o vechime in aceasta meserie de peste 30 ani pentru ca au lucrat la fostele companii de foraj pe care Romania le-a avut. Utilajele sunt din 2011.

Bacau Altul