Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Legume - Agricultura: 251 companii
 • Producem cereale pe o suprafata de 150 ha. Firma nostra este o asociere de familie cu pamantul propriu si luat in arenda. Societatea s-a infiintat in anul 2006. Intampinam greutati la comercializarea produselor la preturi potrivite.

Andrid Producator
 • Solarii Oltenia se ocupa cu vinderea solariilor pentru legume si panourilor solare pentru apa calda; kituri de solarii. Putem asigura si montajul acestora. Pretul unui solar incepe de la 1500 lei Pretul unui panou solar incepe de la 1000lei

Craiova Producator
 • Miragro va ofera produse de calitate la preturi rezonabile. Producatori legume si fructe. Zmeura proaspata din soiurile Veten, Opal Nu s-au utilizat pesticide. Oferim si alte produse agricole in cantitati limitate (lavanda, miere de albine, etc.).

Vedea Producator
 • Capsa Marca este o companie internationala, ce ofera produse proaspete din camp cum ar fi fructe si legume din Spania, avand un control permanent de calitate, incepand cu cultivarea produselor si pana la transportul si distributia acestora. Obiectivul nostru principal este contribuirea la succesul partenerilor prin oferirea celor mai bune solutii axate pe nevoile acestora. Suntem o echipa tanara, dinamica, responsabila si eficienta cu adaptabilitate la nevoile clientilor si a pietei de transport marfuri internationale. In cazul in care a-ti avea nevoie de transport va putem calcula ruta fara nici un compromis. Info si detalii 0034662585729

Quintanar De La Orden Import - Export
 • Simongrig S.R.L. a luat fiinta in anul  2001, cultivand cereale in incinta Bratesului de Jos pe o suprafata de 1000 ha. Este producator de legume, plante tehnice si cereale, situat in apropierea orasului Galati, pe drumul European E 87 la cca 2 km de oras spre Vama Giurgiulesti in zona Badalan. De la infiintarea societatii si pana in prezent ferma a inregistrat o evolutie tehnologica considerabila. Structura de culturi a fermei este diversificata asigurand un echilibru intre legume si cereale in cadrul exploatatiei.   Simongrig produce legume (cartofi, ceapa, morcov, telina, patrunjel, pastarnac, sfecla rosie, ridiche neagra), cereale (grau, orz, porumb) si plante tehnice (floarea soarelui, soia, rapita, sfecla de zahar).

Galati Producator
 • Suntem o companie agricola cu domeniu de activitate diversificat in cultura cerealelor, plantelor oleaginoase, legume, fructe, nucifere. Firma se afla in comuna Lita, cu sediul in camp, in fostul cap Lita, lucram o suprafata de aproximativ 400 ha.

Lita Producator
 • Batec Biotechnologie Srl este o firma de familie specializata pe cultivarea legumelor  si a plantelor aromatice fara utilizarea produselor chimice de sinteza. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre va rugam sa ne contactati.

Turda Altul
 • Firma noastra, F.F Wik, are sediul in Polonia si comercializeaza arpagic ceapa. Tara de provenienta a arpagicului: Olanda (stuttgarter, sturon, red karmen, snowball). dimensiune: 8 - 16 mm; 10kg locatie: Krakow Contact: Engleza, Poloneza, Rusa +48 603 661 600 +48 661 831 335

Polonia Importator
 • Producem si distribuim legume proaspete, obtinute in solarii si pe terenurile proprii, printre care: tomate, ceapa, ardei iuti, ardei kapia, morcovi, patrunjei, rosii cherry si alte legume cultivate la cerere.

Nadlac Producator
 • Societate comerciala specializata in productia de legume in sere si in camp deschis si mai oferim si servicii de consultanta pentru fonduri europene in special pe PNDR masurile 4.1, 4.2, 6.1, 6.2, 6.3, 6.4.

Tulcea Producator
 • MiniBigger, societate nou infiintata, ce va poate oferi produse bio. Incepem un nou sezon de crescut pasari domestice hranite doar bio. Avem legume si fructe de sezon, acceptam si comenzi la nr de tel. afisat mai sus.

Tomesti Producator
 • Agrosere Braila produce si distribuie legume. Ferma compusa din: Teren extravilan 1.50 ha, sera Inverca Spania ultramoderna cu structura din otel galvanizat, pretabila pentru cultura pe substrat nutritiv; suprafata 4032 mp (7 tronsoane), incalzita cu centrala termica Pamer 1.1 Mw (biomasa) si tevi la sol in sistem railway. Dotari: masina fertilizare automatizata Galcon, statie osmoza inversa, bazin apa 50 mc, sistem automatizare si control, ecran termic, hala prefabricate (corp tehnic) 150 mp, Corp Depozit 192 mp - filtru sanitar, receptie spalare/sortare, depozit frigorific 96 mp (432 mc) echipamente Bitzer cu control umiditate, depozit refrigerare 30 mc. Put forat, curent electric (post trafo in curte 63 kwa), fosa septica.

Braila Producator
 • Compania noastra este o asociatie de producatori legume fructe, care are ca scop dezvoltarea unui grup din ce in ce mai puternic pentru distributia de legume-fructe calitatea I. Mobil: 0744427185 / 0733270250

Dracea Producator
 • Infiintata in 2012, Ferma Lache Calcan este o ferma de familie care produce cereale si legume de cea mai buna calitate atat pentru prelucrare cat si pentru seminte. Societatea noastra detine Certificat "Firma de Incredere" prin care se recunoaste o reputatie impecabila in randul clientilor si partenerilor contractuali. Vand fasole alba, gustoasa, fierbe repede, productie 2016, recoltata manual. Pret 6 Lei/ Kg.

Urleasca Producator
 • Ne ocupam cu cultivarea in sistem de hidrofonie a produselor horticole: salata, castraveti, capsuni, ceapa, ustroi, lubenita, pepeni, rosi, ardei, telina, morcovi. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Dobra Producator
 • Florian Ltd. comercializeaza seminte legume, flori, plante medicinale, lucerna bulgareasca. Suntem productator de rosii bulgaresti si lucerna bulgareasca. site-ul nostru: http://www.florianbg.com Daca aveti intrebari va asteptam cu drag.

Ruse Producator
 • Suntem unul dintre cei mai importanti producatori de usturoi proaspat si fulgi si granule de usturoi. Suntem, de asemenea producem ceapa si alte legume. Am fost producatoare si de transport maritim produsele noastre in toata Europa, Asia si America.

Otopeni Producator
 • Sc Ninifresh Srl are ca obiect de activitate comertul cu legume si fructe, si productie de pepeni verzi si galbeni. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Slobozia Producator
 • Firma Poloneza Megafruct specializata in exportul de fructe si legume angro. Oferim fructe si legume proaspete de prima calitate: mere diferite soiuri, ciuperci champignon, morcov, fasole, varza, sfecla rosii, patrunjel, pastarnac.

Zamosc Import - Export
 • The companya s main aim is to offer the highest quality and open new global markets. We would like to work with you, we are very interested in export products to Romania Attached you can see our presentation. We will provide you with the best possible service. In order to meet your needs , we speak English, Spanish, Russian and Ukrainian. Please feel free to ask for more information with no obligation by email or Skype at: Russian and Spanish spoken: Skype: elena.interfresh English and Spanish spoken: Skype: ana.interfresh

Albox Import - Export