Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Legume - Agricultura: 251 companii
 • We supply fresh fruits and vegetable. Fresh fruits are: orange, lemon, limes, grapefruits, mandarin, clementine, fresh strawberry, pomegranates, grapes, melon, watermelon, apricot, plum, guava, mango, custar apple, peach, nectarine. Fresh vegetables are: red onion, yellow onion, potato, sweet potato, green beans, lettuce, carrot, cabbage, broccoli, spring onion, eggplant, red chili, green chili, cucumber, watercress, okra, capsicum, garlic, artichokes, courgettes, turnip, cauliflower, beet.

Hamburg Producator
 • Suntem o companie de familie care se ocupa de cultivarea fructelor si legumelor timp de trei generatii in cea mai mare regiune de horticultura din Polonia - in zona Grojec. Produsele noastre sunt vandute in prezent pe pietele din Belarus, Georgia, Egipt, Nigeria, Finlanda, Spania, Kazahstan, Rusia, Serbia, Suedia, Ucraina si Regatul Unit.

Warszawa Import - Export
 • Exportam legume din Belarus in UE si tarile CSI, intocmim toate documentele necesare pentru livrarea marfurilor catre cumparator. Deja lucram cu Romania. Incheiem contracte pe termen lung. Lucram in conditiile FCA-Belarus. tel/viber/whatsapp +375447434059

Minsk Importator
 • Obiectul principal al companiei noastre deruleaza in cadrul producerii si distributiei de marfuri agroalimentare din Republica Moldova: mere, prune, caise, piersici, cirese, visini, struguri, prune uscate.

Chisinau Importator
 • Cooperativa Cartofului Cernat este o cooperativa nou infiintata de cinci membrii, scopul fiind vanzarea de produse agricole impachetate: cartofi, ceapa, etc. Vrem ca in viitor produsele agricole sa apara pe piata cu o calitate foarte buna si cu un pret acceptabil.

Cernat Producator
 • Suntem o firma care comercializeaza fructe si legume proaspete in piete si magazine. Ne ocupam cu aceasta activitate din anul 2005. Folosim foarte multe ambalaje si suntem interesati de acestea in numar cat mai mare pe viitor.

Dorohoi Altul
 • Firma noastra se ocupa cu producerea si comercialiarea produselor. Avem rosi, castraveti, varza, mocov cartofi si ceapa pe care le cultivam an de an, apoi le distribuim in mai multe puncte de vanzare, dar si in propria noastra taraba de vanzare.

Amara Producator
 • Dima Anca Petruta Pfa este producator de legume proaspete cultivate in camp si in solare. Este o afacere de familie condusa de un fermier tanar ce vrea sa imbunatateasca procesul de obtinere a legumelor prin automatizarea sistemelor de irigare, cultivare si recoltare.

Scarisoara Producator
 • Suntem o intreprindere agricola familiala, infiintata in 2018. Producem fasole verde pastai, fideluta, galbena. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0753244934. Asteptam ofertele dumneavostra.

Satu Mare Producator
 • Agricultura Naturla exporta produsele sale naturale peste tot in lume si garanteaza satisfactia clientilor cu o buna calitate a produselor de gama larga de produse naturale. Potrivit cererii dvs., productia poate fi facuta ca eticheta privata. Aici puteti obtine informatii despre cateva dintre produsele noastre: - Capre si boabe de caper (atat organice cat si conventionale) - Inima si fundul de anghinare - Masline verde (umplute cu migdale, jalapeno, ardei rosii, usturoi ca organice si conventionale) - Vinete rosii si ardei rosii - Jalapenos, muraturi de ardei iute - Mazare verde, salata de masline, pasta de masline (negru si verde) - Tapenada rosii (organice si conventionale) Vom fi bucurosi sa va oferim produsele noastre naturale si de inalta calitate, cu buna calitate, pret rezonabil si timp scurt de livrare. Asteapta cu nerabdare sa va aud de curand. Multumesc Toate cele bune, www.naturlafarm.com www.kavias.com.tr Dna Basak Taskin Adresa: Yuzbasi Ibrahim Hakki Cad. Nr.213 / A Bayrakli Izmir Turcia Telefon: +90 232 325 10 25 Gsm: +90 543 325 25 00 Fax: +90 232 325 30 25

Turkey Producator
 • Suntem o companie ce ne dedicam exportului de fructe si legume din Spania. Printre alte produse dispunem de seminte de rapita. Avem toate tipurile de fructe si legume, la cel mai bun pret, producatori tot anul.

Ss De Los Reyes Import - Export
 • CropMarket a luat nastere din dorinta de a comercialzia seminte de legume autohtone, rosii romanesti inima de bou, lubenita, ardei gras ureche de elefant, dar si pentru culturii mari, de rapita, floarea soarelui sau orz.

Colibasi Distribuitor
 • Suntem o companie tanara, care isi doreste sa ofere produse agricole de calitate, in special legume proaspete, cultivate in camp, folosind tehnologii cat mai ecologice cu putinta, pentru a progresa rapid pe o piata extrem de pretentioasa.

Com Chinteni Producator
 • We are a distributing company in agricultural products, specialising in exporting international 100% organic fruits and vegetables. Achieving our service through partnering with organic farms that are mostly located in Jordan valley.

Amman Import - Export
 • SFS House Handelsbolag este o firma in dezvoltare continuua, infintata din 2011. Societate noastra importa si distribuie produse alimentare, legume fructe aproximativ 100t-150t lunar, carne carcasa in Scandinavia.

Helsinborg Import - Export
 • Producem legume si fructe pe dealurile insorite din comuna Moacsa, judetul Covasna, aflata in Depresiunea Targu Secuiesc, pe cursul vaii Padureni, la capatul sudic al Muntilor Bodoc, la o altitudine de 547 m.

Moacsa Producator
 • Firma noastra este proprietara unei ferma mixta in judetul Gurgiu ca si magazine de producator, facem vanzare la detailiu si en-gros. Suntem producator de fructe si legume si crescator de pasare, distribuim produsele noastre si a partenerilor nostri in tarile Europene, in Maghred si in Africa Centrala.

Bolintin Vale Producator
 • Cautam colaboratori pentru a vinde produsele noastre in pietele din Romania. produsele noastre sunt naturale produce in serele din sudul Spaniei. Asiguram transportul din Spania pana la depozitul dvs. din tara.

El Ejido Import - Export
 • Firma noastra produce pepeni verzi, Arashan pe o suprafata de 5 Ha. Sunt semanati la rece, fara tratamente sau stimulenti de crestere si coacere. Cantaresc intre 6 si 12 kg. Pretul de achizitie porneste de la 0,25 - 0,3 bani pe tarla si ajunge la 0,4 bani in Bucuresti.

Rosiori Producator
 • Suntem o comapnie care se ocupa cu vanzarea si montarea solariilor de legume si flori in toata tara. Montarea unui solar la noi dureaza maxim 5 ore, si livrarea unui colet se face in maxim 7 zile lucratoare.

Craiova Producator