Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Legume - Agricultura: 251 companii
 • Asociatia noastra face vanzari de legume (tomate, varza, vinete, ardei gras, gogosar, pepeni verzi, pepeni galbeni), comercializare seminte agricole, acesorii-sisteme de irigare prin picurare, ingarsaminte, foliare. Activitati principale-comert cu amanuntul in magazine nespecilizate, cu vanzare predominanta de plante nealimentare 5212 Activitati secundare-5248,5121.5122 Activitatile se desfasoara la sediul firmei.

Scarisoara Distribuitor
 • Firma Sc B & I Com Srl ofera cartofi pentru consum, samanta, pt animale, morcovi pentru consum si pt animale, furaje si concentrate pentru animale, tarate, ingrasamant, saci rafie si plasa etc. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon.

Cluj-napoca Altul
 • Societate Robson Trade srl se ocupa cu vanzare legumelor si fructelor, timp de 20 de ani. Sediul: Szeged, Ungaria (100 km del Arad). Transportul rezolvam oriunde in Europa. In momentum de fata ceapa avem la stoc in permanenta.

Szeged Importator
 • Firma Madrerom produce si comercializeaza prin distributie proprie cartofi de consum, importa si distribuie fulgi de cartofi pentu consumuri colective si panificatie provenienta Comunitatea Europeana. De asemenea importam si distribuim pelete de cartofi (pentru producerea chipsurilor), mazare-instant granule (produs destinat obtinerii supe creme , mazare batuta etc.), fulgi de fasole-instant.

Fagaras Producator
 • Asociatia Producatorilor de Legume ECOLEG cu sediul in Tg.Frumos, str. T.Vladimirescu, nr.24 produce legume proaspete de solar si camp la sezon. Produsele noastre se remarca prin prospetime si calitate superioara.

Targu Frumos Producator
 • AlaysSun s-a lansat pe piata in anul 2000 si de atunci a ramas in topul preferintelor consumatorilor. Produsele principale, fructe si legume, sunt realizate intr-un mediu ecologic, de specialisti in domeniul agriculturi.

Bucuresti Producator
 • Intreprindere individuala cu profil legumicol incepand cu producerea rasadurilor de legume (tomate, ardei gras, kapia, gogosari, vinete, varza, etc.) si pana la obtinerea legumelor proaspete pentru piata. Suprafata cultivata este sub 5 ha.

Jirlau Producator
 • Legumicola Plesoiu Cooperativa Agricola a fost infiintata in anul 2007 si este situata la 7 km. de Slatina. Aceasta cooperativa reprezinta o asociatie autonoma de persoane fizic (producatori) fiind constituita pe baza consimtamantului liber exprimat. Activitatea principala este: -cultivarea si comercializarea in comun a legumelor si fructelor(capsuni).

Plesoiu Producator
 • Societate infiintata in anul 2005,cu un nr. de 10 angajati, va ofera legume proaspete de calitate(cartofi timpuri, cartofi de toamna, varza, conopida, vinete, rosii). Societatea ofera clientilor marfuri de calitate la pret de producator.

Viisoara Producator
 • Anatolia Distribution este o societate comerciala din Ilfov, ce are ca obiect de activitate productia de saci de diferite tipuri: - Saci Rafie ; - Saci Plasa  ; - Saci Polietilena ; - Folie petru sere ; - Masini de cusut ; - Ata de cusut  ( pentru  saci ); - Sacose Rafie ;

Ilfov Distribuitor
 • Proiectul de Dezvoltare a Businessului Agricol (PDBA) a fost initiat in iunie 2004 cu finantarea Agentiei SUA pentru Dezvoltare Internationala (USAID) intru imbunatatirea competitivitatii pe plan international a sectorului moldovenesc agricol de valoare inalta pentru a-i mari potentialul comercial pe pietele externe.

Chisinau Altul