Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Transport: 5082 companii
 • Infiintata in anul 1998, Berar Trans Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Localitatea Valcele nr. 74, comuna Feleacu, judetul Cluj. Ceea ce isi propune firma Berar Trans S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de transport de marfa extern si intern. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Europa de Vest. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Berar Trans S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Berar Trans S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1997, Legislat S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de ciment si lemn si efectuarii de transport de marfuri, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Legislat S.R.L. se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1995, Blessing Com S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Braila, judetul Braila. Cu o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale de constructii: var, nisip, tencuiala, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Totodata firma activeaza si pe pata transporturilor auto, realizand transporturi rutiere cu 5 autotrenuri de ultma generatie Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, S.C. Don Pedro Rally S.R.L. importa o gama larga de: utilaje agricole, transport intern si international de marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • reginal air services S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 30 angajati, reginal air services S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: transport aerian persoane, lucru aerian, zboruri scoala, parasutism sportiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 43 angajati, firma noastra efectueaza transport de marfa intern si international. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Infiintata in anul 1991, Cainele Negru Comimpex S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza transport international de marfuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Predeal Sarari, judetul Prahova. Ilon Bob Trans S.R.L. efectueaza transport de marfa,cu camioane proprii,marfuri generale dar si transporturi agabaritice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1990, Alfa Toros Trans S.R.L este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza transport international de persoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Pentru mai multe informatii vizitati site ul nostru: http://alfatoros.wordpress.com/

 • Infiintata in anul 1995, Dobrenita Srl. este situata in Targu Ocna, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Dobrenita S.R.L efectueaza transport intern de marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Filip Impex 93 S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: aparate de masura si echipamente de protectie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1994, Run Trans 94 Srl este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza transport international de marfuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2001, Inter Trans Logistics S.R.L. este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: expeditii transport marfuri, mutari utilaje industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Megatrans VSC S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Megatrans Vsc S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: transport feroviar intern si international. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Samex S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: transport si asigurari medicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Transport cu temperatura controlata, specializati in transport de plante si flori, legume si fructe, carne congelata. Totodata putem transporta si marfa generala cu greutatea maxima de 22 tone.      

 • SC Rinaldo Impex SRL este o firma in curs de dezvoltare si este necesar de un plus de personal pentru noul spatiu comercial, care este in constructie si se va da in folosinta in ianuarie anului viitor.

 • Edy&kemy S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport de persoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Nitex Trans S.R.L. presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Catalin-Nicoleta Srl a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Uniunea Europeana. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan national si international. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.