Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Transport: 5082 companii
 • Inel Trans S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Inel Trans S.R.L va pune la dispozitie servicii de transport intern de marfa generala cu tiruri. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Inel Trans S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1992, Gury Trans S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Firma noastra efectueaza transport de marfa intern si distributie cu dubite de 14 m3 si 17 m3. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In firma Gury Trans S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Dianli Impex S.R.L, este o companie de expeditie, infiintata in anul 2001 in judetul Constanta si pune la dispozitia dumneavoastra servicii de transport rutier, cu profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Dianli Impex S.R.L pune la dispozitia dumneavoastra autovehicule de transport marfa in parcurs intern si international. Echipa noastra este formata din 5 salariati care asigura cu  responsabilitate servicii de calitate astfel incat sa putem intampina nevoile colaboratorilor nostrii   devenind un partener de incredere in colaborarile viitoare. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini cerintele colaboratorilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi competitive. Toti salariatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Folosindu-ne de talentul, experienta si cunostintele , noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clolaboratorilor nostri, ajuta compania Dianli Impex S.R.L sa isi perfectioneze calitatea serviciilor si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, infiintata in anul 1993. Compania Doralex Trade va pune la dispozitie servicii de calitate ca transport marfa de inalta tehnologie, tonaj util 1,5t - 3,5t, volum 4-34mc, lift hidraulic 1000 kg, autoutilitare inchise, transport intern si international. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Beneficiarii nostrii permanenti sunt firme multinationale renumite, pentru care prestam servicii de transport de marfa de mai multi ani: Robert Bosch Romania, din 1996; Transalkim Internationale Spedition(Germania), din anul 2000; Husqvarna Padure si Gradina, din anul 2007. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda.

 • Inca de la infiintare Radio Communications&supply S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 2 angajati, Radio Communications&supply S.R.L. efectueaza montaj si comercializare echipamente radiosisteme si GPS. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Radio Communications&supply S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare M.t. Press S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania M.t. Press S.R.L. comercializeaza o gama larga de ziare si reviste - presa. Firma noastra are o echipa de peste 100 de angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor M.t. Press S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1991, Amad Touristik Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 120 angajati, Amad Touristik S.R.L. efectueaza excursii in tara si strainatate, sejururi, bilete, facilitati pentru turisti, transport international de persoane. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Europa de Vest. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Amad Touristik S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Amad Touristik S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Faur S.R.L din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 8 angajati, Faur S.R.L efectueaza transport de persoane international. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Faur S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Faur S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • Sc Hobby House International Srl Forwarders & Movers a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bucuresti. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii de mutari si relocari, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din    Romania. In compania Hobby House International S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Hobby House International S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Infiintata in anul 1997, Valtrans 2000 Srl este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Valtrans 2000 S.R.L. este sa ofere produse de calitate: capace si capsule pentru imbuteliat, abrazive pentru marmura si granit, servicii de transport intern de marfa. Compania noastra are un personal de 19 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostri de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Valtrans 2000 S.R.L.. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Valtrans 2000 S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov si infiintata in anul 2002. Compania Colour Line S.R.L. va pune la dispozitie servicii de confectionari prelate camioane, remorci,confectii metalice, rafturi, mese de lucru, dispozitive. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Colour Line S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Colour Line S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 2000, Primatrans S.R.L este situata in Bucuresti. Firma Primatrans S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport de marfa intern si international. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Primatrans S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Autotehnic Aro Toma Intertrans S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Avand 20 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse petroliere, transport de marfa, vulcanizare, spalatorie. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Autotehnic Aro Toma Intertrans S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Infiintata in anul 1997, Tauros S.R.L. este situata in Arad, judetul Arad. Ceea ce isi propune firma Tauros S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de transport intern si international de marfuri generale. Compania noastra are un personal de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Tauros S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Infiintata in anul 1996, Bapcoser S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Ceea ce isi propune firma Bapcoser S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de constructii case si depozite, amenajari interioare si exterioare, transport marfa intern-extern. Compania noastra are un personal de 15 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • S.C. PUMEX TRADING S.R.L. Transport Intern si International. Infintata in 1994 avand ca principalul obiect de activitate transportul rutier de marfa. Ne-am specializat pe transportul international de marfa pe toate relatiile(inclusiv Italia si Anglia).

 • Don International Impex Srl. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in efectuarea de transport marfa, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Don International Impex Srl. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Fevronia S.R.L. din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie urmatoarele produse de calitate: cd-uri si casete muzicale, transport persoane in regim taxi. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Fevronia S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Suntem o companie localizata in Turda, judetul Cluj, si infiintata in anul 1992. Compania Adyela Impex S.R.L efectueaza servicii de taximetrie si alimentatie publica. Firma noastra are o echipa de 1 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Experienta Adyela Impex S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Alutruck SRL pune la dispozitia atelierelor de carosare materiale din import pentru toate tipurile de suprastructuri. Societatea ofera si servicii de transport marfa intern si international. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii Dvs. Este foarte important alegerea si folosirea corecta a pieselor si materialelor de carosare. In cazul in care aveti nelamuriri in alegerea si/sau folosirea corecta a acestora, puteti solicita ajutor tehnic de la compania noastra. Profesionistii nostrii, ingineri auto, cu o vasta cunostinta si experienta in domenieul carosarilor de autocamioane va stau la dispozitie. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.