Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Studii de Piata - Publicitate/Reclama: 105 companii
 • Grupul de firme The Consultants ofera un pachet complet de consultanta pentru retail, servicii, producatori. Cele 3 firme ale grupului: SHOPPERS, SALESMEN si POWERLINK sprijina companiile active in Romania sa-si atinga obiectivele de vanzari si profit, si sa scurteze timpul pana la atingerea acestora.

Bucuresti Servicii
 • AdduP Agency - Marketing si Publicitate la cele mai mici preturi! 1. Campanii de marketing, 2. Consultanta de marketing, 3. Creatie si productie publicitara, 4. Organizare evenimente, 5. Corporate identity, 6. Studii de piata, 7. Site-uri web, 8. Anunturi pe net, 8. Articole si comunicate de presa.

Brasov Servicii
 • Nimic mai usor pentru noi deoarece detinem o baza de date cu persoane variate, provenite din toate mediile, cu studii si pregatiri diferite si automat putem testa cu usurinta orice produs sau serviciu.

Bucuresti Servicii
 • Noi cerem seriozitate si implicare in munca. oferim provit motivat in functie de implicarea dumneavoastra. Recompensam munca in plus si orele peste program. nu cerem experienta intrucat la noi se invata muncind.

Bucuresti Servicii
 • Companie specializata in marketingul integrat la punctul de vanzare, Dupa o experienta de aproape 3 ani, in care am lucrat cu aproape toate categoriile de produs, am identificat solutii complexe de promovarea marcilor la POS, oferind consultanta specializata, implementare rapida si eficienta. Datorita gamei complete de servicii, la punctul de vanzare, putem sustine proiectele Clientilor, facand ca vizibilitatea, expunerea si modul de comunicare a mesajelor de brand sa creeze noi nevoi pentru consumator.

Galati Servicii
 • Agentie de publicitate ce ofera solutii complete de concepere, implementare si evaluare a campaniilor publicitare. Va putem pune la dispozitie instrumente care sa va faciliteze cunoasterea pietelor pe care operati, sa va defineasca foarte clar scopurile, sa va dezvolte strategii si programe rationale pentru realizarea lor.

Galati Servicii
 • Cult Market Research este o echipă multidisciplinară specializată în cercetari de marketing şi sociale. Cu ajutorul expertizei combinate a specialiştilor noştrii în marketing, sociologie, comunicare, ştiinţe politice sau statistică explorăm atitudinile şi comportamentele consumatorilor şi le analizăm pentru identificarea celor mai bune soluţii pentru clienţii nostri.

Bucuresti Servicii
 • Noi credem că, într-o lume saturată de reclame, puterea se află de fapt în mâinile consumatorilor. Ei sunt cei care pot ridica sau coborî nivelul de notorietate al unui brand, al unui produs. De aceea, am spus NU publicității și marketingului convențional și ne-am legat plini de speranță de Marketingul prin viu grai – Word Of Mouth Marketing. trender este varianta avantajoasă de a-ţi promova produsele şi serviciile Pentru că, în primul rând, îţi oferim o metodă eficientă şi mult mai puţin costisitoare pe lângă publicitatea clasică. În plus, Word Of Mouth este preferată în locul publicităţii clasice şi datorită faptului că este neintrusivă, mult mai sinceră şi mai de încredere. În al doilea rând pentru că îţi punem la dispoziţie o armată de trenderi atent selectionaţi, astfel încât să corespundă publicului ţintă specific produsului pe care îl oferi. trenderii îţi vor încerca produsul, vor vorbi cu alţii despre el, iar apoi îţi vor oferi un feedback real şi direct, de care tu poţi beneficia din plin. În al treilea rând, prin faptul că trenderii recomandă produsul în locul tău, câştigi brand awareness, iar cu cât mai multă lume va afla despre tine, cu atât mai bine!

Timisoara Servicii
 • Companie de cercetare de piata. Agentia foloseste metode de cercetare si tehnici de consultanta riguroase intr-o gama variata de probleme de cercetare, in ceea ce priveste dezvoltarea, aspectele sociale si economice.

Bucuresti Servicii
 • Creion Concept este o agentie infiintata din pasiune si pricepere pentru frumos. Pasiunea cu care concepem fiecare proiect, ne face mai sensibili, mai atenti, mai priceputi si mai indragostiti pentru a crea o valoare. Stim ca uratul il observam si il respingem automat, in timp ce frumosul ne acapareaza si ni-l dorim.

Timisoara Servicii
 • Sunt la inceput de drum cu o experienta de 2 ani in legume, sunt dornic de a invata foarte multe din domeniul legumicol si nu numai, eu la randul meu sa pot sa impartasesc in zona mea cele invatate , astfel sa ne putem ridica si sa putem concura pe piata interna si internationala.

Dorobantu Producator
 • Quatronic S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Firma Technikal S.R.L. are o echipa de 9 angajati cu vasta experienta in efectuarea de proiectare in mecatronica, electronica si mecanica fina. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Technikal S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Grumazesti-Neamt este un leagan al traditiei artei bizantine bisericesti. Firma noastra se ocupa cu confectionarea mobilierului si a obiectelor de cult bisericesc dupa respectarea canoanelor si standardelor de calitate , lucrate in cea mai mare parte , manual , de catre artisti populari.

Grumazesti Producator
 • Suntem o firma care conecteaza importatorii cu exportatorii in Balcani si nu numai. Avem sediul in Grecia, la Salonic, in inima Balcanilor. Va punem in legatura cu viitorii dumneavoastra parteneri de afaceri. Aria de acoperire este vasta datorita versiunilor in diferite limbi ale site-ului. http://www.appolloimpex.biz/

Salonic Import - Export
 • CSP PLUS CONSULT este o companie independenta, cu activitate la nivelul intregii tari, specializata in studii de piata si consultanta in domeniul marketingului imobiliar. Suntem capabili sa acoperim cu colaboratori, 90% din cuprinsul tarii, in domeniul studiilor de piata si analizelor specifice activitatii de marketing imobiliar.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma cu un personal tanar, deschisa la noile tendinte de marketing si business, maleabila la cerintele fiecarui client. Avem avantajul ca cunoastem din interior aceasta piata si oferim servicii personalizate necesitatilor voastre. La aceasta se adauga un training continuu, specializarea atat in tara cat si peste hotare (USA), care contribuie cu succes la dezvoltarea afacerilor D-voastra, printr-un serviciu profesional si de calitate... la cele mai avantajoase preturi. Best Sales & Customer Service Cercetari de Marketing * Mystery Shopping * Training * Consultanta OBIECTIVUL  PROGRAMULUI -Cresterea gradului de satisfactie a clientilor si fidelizarea acestora -Monitorizarea si imbunatatirea serviciului de customer service -Cresterea eficientei fortei de vanzari -Identificarea si valorificarea avantajului competitiv GARANTAT CEA MAI BUNA OFERTA! Servicii complete, integrate si personalizate nevoilor Dvs. la cele mai mici preturi de pe piata Mystery Shppping de la 29 Euro/evaluare (*oferta supusa unor conditii valabila pana la 1 Septembrie 2009) Acreditari internationale: Membru ESOMAR, Certificare Mystery Shopper MSPA Europe & North America, Principles of Marketing Research The University of Georgia & MRII, MRA, ESOMAR Experienta in USA (Mystery Shopping, Customer Service & Sales) AVANTAJE PENTRU DVS. - aveti posibilitatea de a vedea prin ochii clientului obisnuit serviciile oferite, asa cum sunt percepute de acestia - avantajul de a contribui la fidelizarea clientilor, printr-un serviciu superior, care va duce automat la cresterea profitabilitatii firmei - luarea celor mai bune decizii de management in contextul unui factor de risc minim, generat in special de cunoastera informatiilor despre piata, clienti si forta de vanzare - evaluarea serviciului oferit de firma in concordanta cu serviciile firmelor concurente, aflarea atuurilor si punctelor slabe a acestora - evaluarea performantelor angajatilor si identificarea domeniilor care trebuie sa va axati in training-uri, pentru a putea mentine la un standard inalt calitatea serviciului oferit - aplicarea permanenta de catre salariati a standardelor si normelor interne sau a celor prevazute de franciza - si nu in ultimul rand, va puteti bucura de confortul pe care il aveti atunci cand stiti ca va puteti lasa afacerea pe maini bune, iar clientii vor beneficia mereu de servicii de calitate www.solutiideafaceri.ro

Cluj- Napoca Servicii
 • Compania Unlock Market Research, infiintata in martie 2008, este una dintre cele mai noi prezente in domeniul cercetarii de piata. Succesul echipei noastre se bazeaza pe dinamism, flexibilitate si relaxare.

Bucuresti Servicii
 • Încă de când a fost înfiinţat, în iulie 2002, Grupul Lighthouse Research & Marketing s-a bazat pe experienţa de peste o decadă a specialiştilor în marketing care au fondat-o, în vederea satisfacerii atât a necesităţii de servicii de calitate a clienţilor cât şi creării de soluţii de cercetare adaptate resurselor şi caracteristicilor beneficiarilor, dar şi orientate strategic în contextul pieţei. Divizia de cercetări cantitative a fost fondată in aprilie 2004, ca urmare firească a dezvoltării cererii de pe piaţă şi a complexităţii proiectelor, pornind de la conceptul de a deveni o companie ce impune un standard înalt pe piaţa serviciilor totale de cercetare de piaţă şi dovedind capabilitatea de a oferi clienţilor săi servicii profesioniste complete, atât la nivelul studiilor calitative, cât şi al celor cantitative.

Bucuresti Servicii
 • Ipsos Interactive Services (IIS) este expertul grupului Ipsos in cercetare de piata prin internet. Compania s-a infiintat in Romania in anul 2000 si a crescut o data cu piata de online. Astazi avem o echipa globala de peste 800 de persoane in Europa si America de Nord, activand in domenii ca cercetarea de marketing si publicitate, programarea web, analiza de date, statistica si management de proiect. Cautam persoane care isi doresc sa fie partenerii si nu doar angajatii unei companii. Credem in liderii care dau un bun exemplu personal si punem pret pe creativitate, initiativa, curaj si spirit de echipa. Valorile noastre reflecta diversitatea culturala a organizatiei si ne ajuta sa fim intotdeauna orientati spre client, flexibili si gata de actiune. Aflati mai multe despre noi pe www.ipsos-interactive.com!

Bucuresti Servicii
 • Obsessed with client success, MEMRB provides clients superior market intelligence by leveraging our company strengths in robust data, leading research and analytical techniques, innovative delivery technology and the highest level of client service. MEMRB is currently present in 32 countries and the network is expanding rapidly. other details on www/memrb.com

Bucuresti Servicii