Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Reclama Tv, Radio & Presa Scrisa - Publicitate/Reclama: 168 companii
 • Independent Media Production este un studio de productie video din Bucuresti. Suntem o echipa de jurnalisti cu experienta de 10-15 ani in televiziuni nationale, care am realizat de-a lungul timpului multe tipuri de materiale video: reclame tv, stiri, reportaje, documentare tv, emisiuni tv, transmisiuni directe. Tot ce am invatat in acesti ani reprezinta fundatia pe care putem cladi, cu inteligenta si munca, filmele de care aveti nevoie pentru a va pozitiona mai bine compania in mediul online si pe piata economica din Romania si strainatate. Ne puteti contacta si pe email: independent.mediaproduction@gmail.com

 • Compania Video & Satellite: -produce/ fimeaza/ transmite in direct prin satelit si internet evenimente sportive, conferinte, emsiuni tv, filme si seriale, nunti filmate cu Carul de televiziune; -inchiriaza/vinde camere video hd/sd profesionale; -inchiriaza/vinde echipamente de televiziune; - producem/ filmam clipuri publicitare, videoclipuri muzicale, video CV; -telemedicina/ videoconferinte- filmam si transmitem in direct interventii chirurgicale sau simpozioane cu tematica medicala Contact: Tel: +40 745 249 795 +40 751 397 066 e-mail: office@videosatellite.ro

 • Media Jingles ofera servicii de productie radio pentru radiouri Fm locale si nationale: jingle radio, acapelle, hitmix-uri personalizate, promo emisiuni, reclama, jingle-uri profesionale, efecte, sunete, inregistrare voce, spoturi publicitare, reclame audio, acapella, cortine, radio jingles. Ideal pentru firmele de organizari evenimente din toata tara. Alba Arad Arges Bacau Bihor Bistrita-Nasaud Botosani Braila Brasov Bucuresti Buzau Calarasi Caras-Severin Cluj Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Salaj Satu-Mare Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Valcea Vaslui Pentru contact, vizitati site-ul nostru www.mediajingles.com

 • Realizam proiecte de volumetrie 3D, obiecte promotionale din polistiren expandat, extrudat, supradimensionate, indiferent de marime sau proportie (de la volume simple si complexe pana la decoratiuni interioare, decoratiuni exterioare si butaforii diverse). Pictura scenica se realizeaza cu vopsea lavabila, de diferite culori, dand un efect artistic obiectelor, putandu-se imita diferite texturi precum marmura, caramida, metalul sau lemnul invechit. Realizam decoruri pentru productie de cinema, TV, spoturi publicitare, videoclipuri, spectacole, evenimente si expozitii. Polistirenul este accesibil, are o greutate redusa, fiind usor de montat pe structura si de prelucrat. Acesta este finisat cu ajutorul gleturilor speciale pentru a rezista la intemperii. Avem mai multe metode, precum tratarea suprafetei cu rasina epoxilica, rezultand astfel suprafete foarte netede, precum plasticul. Pentru multiplicat realizam matrite din ipsos, cauciuc, silicon sau rasina. Lucrez la prima mana fara intermediari. Pretul lucrarilor se stabileste in functie de complexitatea acestora.

 • Oferim spre inchiriere echipamente profesionale destinate industriei filmului si televiziunii. Pe site-ul nostru veti putea gasi: macara telescopica, ecrane cu leduri, ecrane cu plasma, camere video, sonorizari, high speed camera Phantom HD, scena, lumini, travelling, CAR TV sau OB VAN sunt o parte din echipamnetele detinute de compania noastra. Va invitam sa vizitati si site-ul oficial al companiei la adresa www.bivolul.ro.

 • Compania detine brandurile: Ghid Video Turistic, Phantom Media si Kamyphotography. Ne ocupam activ de promovare turistica, publicitate turistica, film documentar, ghiduri turistice, pliante, siteuri web. Prezentarea destinatiilor si locatiilor turistice prin film si minifilm documentar, filme de prezentare si videoclipuri. Calitatea serviciilor este cea care conteaza pentru noi. De aceea, credem ca pasiunea si experienta de peste 12 ani in domeniul filmarilor isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de seriozitate. Colaborarile cu anumite Televiziuni Nationale, unde am filmat si editat multe emisiuni de divertisment si folclor, videoclipurile muzicale sau filmele documentare / prezentare produse si editate de noi, nu fac decat sa arate cu cata daruire lucram si pasiunea pe care o punem in munca noastra. Tehnologia de ultima generatie si investitiile regulate ne ajuta sa indeplinim misiunea noastra si cerintele si celor mai exigenti clienti. Cu stima, Cosmin Calin Giurgiu

 • M Arts Studio Bands Srl ofera clientilor sai servicii profesionale de pre-productie, productie si post-productie audio: -Sali pentru repetitii trupe/individual -Inregistrari audio multi-track (studio sau live) -Mixaj si master digital -Editare audio digitala -Reconditionare material audio -cursuri canto, chitara, tobe

 • Agentie de publicitate inovativa care doreste a oferi clientilor o experienta cat mai completa din punct de vedere al serviciilor. Scopul nostru este sa combinam un mix de canale media, experienta in materie de programare, optimizare de site si campanii, astfel incat sa putem oferi partenerilor nostri raspunsul la orice problema de business aparuta.

 • Suntem AllMedia Product, agentie publicitate full service. Realizam spoturi publicitare audio si video si gestionam difuzarea acestora in reteaua radio si TV nationala. Fiecare spot este creat si difuzarea targetata in functie de cerintele dumneavoastra, avand in vedere specificul si valorile companiei, precum si rezultatul dorit (expunere, cresterea vanzarilor, promovarea unui nou produs, rebranding etc). Va invitam sa vizitati site-ul nostru: https://allmedia.ro

 • Agentie de casting si publicitate, ne ocupam cu promovarea persoanelor obisnuite in reclame, emisiuni tv, figuratie simpla si speciala, public spectator, hostess pentru targurii si expozitii, promovari de produse cosmetice, alimentare, sampling.

 • Cu o experienta in domeniul media de peste 20 de ani, Huniadvert ofera clientilor sai, acel plus de expunere, atat de necesar in ziua de azi. Oferim aproape toata plaja de productie publicitara si identitate vizuala: - copywriting (conceptie texte publicitare, sloganuri si mesaje); - productie audio (spoturi publicitare si dubbing audio pe diferite suporturi multimedia - spoturi TV si filme de prezentare); - servicii de identitate vizuala (design & conceptie logo companie, documente cu antet, carti de vizita); - machete publicitate de mici si mari dimensiuni atat pentru publicitate outdoor/indoor cat si pentru presa scrisa; - webdesign si social media markenting.

 • La 321|Media credem ca marketingul digital trebuie sa conduca, nu sa urmeze. Pentru asta, iti oferim un spectru complet de servicii, fiecare croit sa raspunda unor nevoi diferite si sa intreaca asteptari.

 • Povestea noastra este simpla: Nu putem crea fara emotii, nu putem simti fara sentimente, nu putem construi fara esenta. Brandul in viziunea noastra este mostenire testamentara a luptei cotidiene. Nu putem forma un brand decat bazat pe autenticitate si valoare personala. Identificarea valorilor personale transforma un produs impersonal si dezumanizat intr-unul personal si umanizat, asigurand astfel consecventa si permanenta unei idei de business intr-un produs finit cu suflet.

 • Oferim servicii culturale si recreative, servicii foto video impresariat, organizare serate culturale sau tematice. Realizam filme documentare sau utilitare, activitati si piata interna si internationala, editare de prospecte de prezentare si filme pentru internet.

 • Creare spoturi publicitare video Servicii Grafica web si promovare web Servicii post-productie video - Productie spoturi tv - Productie videoclipuri - Productie clipuri publicitare - Productie clipuri - Productie publicitara - Productie videoclipuri - Clip video promovare - Editare videoclip - Servicii video corporate - Video Adobe Premiere, AfterEfects, Photoshop - Realizare spoturi video de prezentare firma - Videoclip-uri si film youtube - Reclame video tv. Pentru companii/firme si redate fizice Esti cameraman si nu ai timp de a-ti edita filmarile? Esti presat sa predai produsul cat mai repede posibil... te pot ajuta! Preturi negociabile in functie de complexitatea si calitatea filmarilor. Tel.: 0733 819 210 https://www.facebook.com/NEXORIA.srl

 • Grand Media International este o companie renumita, organizam  filme, spectacole de divertisment, diverse evenimente: mondene, caritabile, expozitii, prezentari de moda, piese de teatru cu actori renumiti pe scenele teatrelor.

 • Povestea noastra este simpla:  Nu putem crea fara emotii, nu putem simti fara sentimente, nu putem construi fara esenta. Brandul in viziunea noastra este mostenire testamentara  a luptei cotidiene. Nu putem forma un brand decat bazat pe autenticitate si valoare personala. Identificarea valorilor personale transforma un produs impersonal si dezumanizat intr-unul personal si umanizat, asigurand astfel consecventa si permanenta unei idei de business intr-un produs finit cu suflet.

 • Alba Carolina TV este o televiziune generalista, cu emisie 24 de ore din 24, acoperind un segment larg de programe. Transmite in procent de 80% productii proprii, restul de 20% fiind achizitionate de la alti producatori. Din grila televiziunii nu lipsesc emisiunile culturale, sociale, medicale, sportive, educationale, stiri locale, emisiuni de promovare a valorilor cultural-traditionale, talk show-uri politice si economice. Postul poate fi receptionat in sistem digital si analog. Postul de televiziune AlbaCarolinaTV poate fi urmarit in prezent prin intermediul urmatoarelor retele de cablu: UPC, RCS&RDS, NextGen, alti provider locali si regionali.

 • Oferim consultanta in domeniile: - achizitii publice; - publicitate TV, radio, internet, Google AdWords. Firma noastra s-a infintat in 2012, dar inainte am desfasurat aceste activitati in cadru SC PROFESSIONAL TEAM SRL inca din 2003.

 • Alba Carolina Tv - televiziune regionala. Televiziune generalista cu emisie 24/24 ore. www.albacarolinatv.ro Redactie AlbaCarolinaTV Telefon: 0754 - 751.712 Televiziune regionala: Alba, Cluj, Sibiu, Mures, Bistrita-Nasaud si Salaj. http://www.albacarolinatv.ro/live/