Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Studii de Piata - Publicitate/Reclama: 105 companii
 • Produse de o foarte bună calitate, personal f

Brasov Servicii
 • Graphum Ennia is a branding agency, specialized in visual identity development, visual branding and rebranding, visual campaign solutions, promotion solutions, employee branding, strategy development, company image consulting and basically everything that can help, repair or improve your company's image. We pride our selves with putting a lot of thought in what we do, there is a lot of time spent in making sure that every line we draw has a purpose and nothing goes out of date at the next season of fashion.

Reghin Servicii
 • Activ Promotion Agency este o agentie care ofera servicii BTL, evenimente corporate, campanii promotionale, audit / merchendisare. Oferim clientilor nostrii suportul necesar unei implementari creative in domeniul BTL. Oferim servici de leafletare pliante in cutiile postale.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de marketing online care ajuta firmele sa-si creasca prezenta, notorietatea in mediul online.   Oferim servicii precum: Campanii Google Adwords, Facebook, Seo, mail marketing, creare site-uri. Cream strategia, implementam campaniile si monitorizam rezultatele.

Cluj-Napoca Servicii
 • Suntem analitici in gandire, iuti ca timpi de reactie si extrem de abili in comunicare. Ne pozitionam ca o agentie de publicitate full service dar cu o puternica, poate chiar predominanta, divizie de cercetare de piata. Cu alte cuvinte, daca ai nevoie o campanie ce vine in intampinarea consumatorului, noi suntem oamenii tai. In publicitate totul este redus la esenta. Asa ca nu vom bate campii ci iti vom arata exact ce stim sa facem pentru brandul tau in cel mai simplu mod. Niciun cuvant in plus sau in minus. Serviciile noastre se impart in doua ramuri: I. Publicitate ATL SI BTL II. Cercetare de piata

Bucuresti Servicii
 • Emy Write SRL-D executa la comanda invitatii de nunta si botez, tehnoredactari in Word, Excel si va ofera servicii de meditatii lb si lit rom, afterschool, consiliere psihopedagogica, consultanta in afaceri si studii de piata. Emy Write va ofera servicii moderne de: tehnoredactari, invitatii nunta si botez, carti de vizita, legitimatii, consultanta, after school, consiliere psihopedagogica si sondaje de opinie.

Roman Servicii
 • FinancialTrends te ajuta sa iei decizii importante. Nu credem in retete magice, dar credem in cifre. Cifrele care reprezinta industria, cifrele care reprezinta riscurile, cifrele care reprezinta ce vor clientii, cifrele care reprezinta concurenta, si multe alte cifre ce iti ofera o viziune completa asupra mediului in care activezi. Trebuie sa ai motive serioase in spatele unor decizii, nu doar presupuneri; noi iti propunem sa ai cifre concrete care nu pot minti. FinancialTrends iti descifreaza si prezinta cifrele. Mii de statistici explicate intr-un mod atat de usor, incat pot fi intelese de catre oricine in cateva minute. Explicatiile sunt o imagine a ceea ce urmeaza, creionand o viziune a intregii vieti a afacerii tale intr-o piata ce pare nesigura, dar pentru tine trebuie sa fie clara. Antreprenorii nu ar trebui sa fie influentati de pareri, ci de explicatii rationale si argumentate cu cifre reale. FinancialTrends te ajuta sa fii informat. Statistic vorbind, daca citesti 3 carti dintr-un anumit domeniu, vei deveni mai informat decat 90% din oamenii din aceeasi industrie. FinancialTrends iti usureaza viata. Centrul creatiei acestor rapoarte este reprezentat de misiunea noastra de a inlatura stresul din decizii, de a te ajuta sa fii mai relaxat si increzator in viitorul afacerii tale. Ce facem noi defapt? Noi facem analize de piata si analize personalizate pentru companii. Analizele sunt ceva atat de comun incat putini se mai gandesc la importanta lor, dar analizele nu sunt doar niste foi de calcul. Analizele sunt prezentari argumentate ale viitoarelor miscari ale pietelor sau ale firmelor; pe scurt, sunt un puternic avantaj competitiv pentru orice antreprenor. Cu cine am mai lucrat? Am lucrat cu companii de top din industriile romanesti si internationale, reusind prin implicare, atentie la detalii si proactivitate sa castigam increderea si, de ce nu, chiar simpatia companiilor. Contact: Telefon: 0749.257.560 Facebook: https://www.facebook.com/FinancialTrends.ro/ Website: http://financialtrends.ro/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/financial-trends-romania

Bucuresti Servicii
 • Doresti sa-ti cresti vanzarile? Echipa Valdar Business Consult iti sta la dispozitie cu cele mai eficiente produse de marketing: - Publicitate Pay-per-Click - Google Adwords, Facebook Ads - Content marketing - Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) - Social Media marketing (Facebook, Twitter, etc.). Prin campaniile on-line veti ajunge la clientii pe care ii vizati, va imbunatatiti  si va creati propriul brand.

Bucuresti Servicii
 • Brennan Research & Consultants este o agentie de cercetare de piata, care activeaza in Romania din anul 2001. In cursul acestor ani agentia a efectuat peste 2.700 de studii de piata in Romania pentru clienti precum: Vodafone, UPC, Orange, BCR, BRD, Sensi Blu, Philip Morris, Raiffeisen Bank, Citibank, Unicredit, OMV, SAB Miller, Danone, 3M, Samsung, Siemens, Canon, Pfizer, GSK, Zentiva, Bayer Schering, Telekom, Novartis, Dr Oetker, Flanco, TNT, Uncle Ben?s, Credit Europe Bank, Emporiki Bank, EXIM Bank, Piraeus Bank, RTC Holding, Cadbury, Durex, Petrom, Rompetrol, Parmalat, Tetrapak, Delaco, Ringier Romania, Automedia, Romania Libera, Elite Caffe, National Institute of Statistics, EUROSTAT, Sanoma Hearst, Londacolor, Zarea, Toyota, Iveco, etc. Agentia realizeaza o gama variata de studii, cum ar fi: product market analysis; new product testing; market share; consumer panels; branding; new product development; taste testing; customer satisfaction; customer loyalty; mind share; mystery shopping; advertising research; story-board testing; sales analysis; B2B (business to business) research; product audit; marketing audit.

Bucuresti Servicii
 • We are a marketing research company with a strong focus on mystery shopping. Our company has been in business since 2008 and is growing every year due to the efforts of a highly skilled and dedicated team.

Bucuresti Servicii
 • Mystery Shopping Agency este o agentie de marketing research cu focus pe Mystery Shopping si Customer Satisfaction Survey. Activeaza pe piata din Romania inca din 2008 si se afla intr-o continua dezvoltare datorita dedicarii membrilor echipei. Alaturi de Conference Arena si Expo Media, Mystery Shopping Agency face parte din cele 4 arii de business unificate sub brandul a Marketing Insiders Groupa .

Bucuresti Servicii
 • Compania C|C|S|A|S, www.ccsas.ro, realizeaza Studiul National de Audienta(SNA), www.sna.ro, studiu al carui beneficiar este Biroul Roman de Audit Transmedia www.brat.ro si majoritatea publicatiilor care apar in art. Deoarece orasul dvs. a fost inclus in esantionul studiului, C|C|S|A|S intentioneaza sa angajeze operatori de interviu, persoane care vor completa chestionare in teren, urmand o anumita metodologie. Oferim astfel persoanelor care doresc sa desfasoare o activitate suplimentara celei de baza, o slujba de tip part-time si posibilitatea de a-si mari veniturile, pe perioada de minim 30 de zile.

Cluj-Napoca Altul
 • Cribo Work Business Srl-d este o firma de cercetare de piata, management si publicitate. Asigura clientilor sai raspunsuri rapide la problemele sale, consultanta in rezolvarea problemelor, publicitate si studii la cele mai inalte standarde realizate de persoane specializate si cu vasta experienta si la cele mai mici preturi. Studiile noastre se desfasoara la nivel national, in orice domeniu existent pe piata. CRIBO WORK BUSINESS este un nume ce ne reprezinta, precum: " cercetare, research, interviu, business, opinie ". Ne ocupam de studii de piata calitative, cantitative, focus, client misterios, etc.

Alba Servicii
 • Mystery Shopping reprezinta o cercetare calitativa de marketing (la limita cantitativului, dupa unii specialisti), care presupune evaluarea obiectiva de catre un client sub acoperire a serviciilor oferite de catre firma analizata (amabilitatea, corectitudinea si cunostintele angajatilor, pasii vanzarii, produsele oferite, timpul de asteptare, ambianta, etc.) printr-un chestionar completat ulterior sau o descriere narativa, care este in concordanta cu cerintele impuse de client si standardele excelentei in customer service.

Cluj Napoca Servicii
 • iSense.Solutions este o companie noua de consultanta de business.     Prin intermediul unei echipe de consultanti experimentati oferim servicii integrate de cercetare, strategie de marketing si vanzari. Te invitam sa afli mai multe despre noi la adresele: www.isensesolutions.ro si www.researchromania.ro

Bucuresti Producator
 • Business Results - agentie de publicitate specializata in marketing direct si marketing online. Pe site-ul agentiei - www.results.ro puteti gasi mai multe detalii despre produsele si serviciile pe care le oferim, precum si cateva studii de caz ale unor proiecte implementate pentru clientii agentiei.

Bucuresti Producator
 • Promovam servicii si produse in Sectorul 4 Bucuresti. Suntem o companie specializata in serviicii de BTL, promotii si hostess, infiintata de profesionisti in domeniul FMCG, si al serviciilor conexe vanzarilor, care isi propune ca in cel mai scurt timp sa ajunga una dintre cele mai importante firme in acest domeniu. Experienta acumulata pana in acest moment, in companii importante, de renume national si international de pe piata FMCG, ne recomanda ca o echipa cu reale calitati si posibilitatea de a oferi cele mai bune servicii in acest segment de piata. Suntem o echipa dinamica ce ofera intotdeauna cel mai bun suport partenerilor nostri: oferim servicii de calitate la cele mai bune preturi targetul nostru este satisfacerea dvs. analizam si alegem.

Bucuresti Servicii
 • Millward Brown este o agentie globala de cercetare specializata in eficienta advertising-ului, comunicare strategica si cercetare de media si brand equity. Millward Brown isi ajuta clientii sa dezvolte branduri puternice prin solutii extensive bazate pe cercetare calitativa si cantitativa.

Bucuresti Altul
 • Sc Scouting Plus Srl este o companie prestatoare de servicii de tip call center cu o piata de desfacere in Europa de Vest, Centrala si nu numai. Printre clientii nostri se numara companii din tari precum Germania, Italia, Spania si Anglia.

Satu Mare Servicii