Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Studii de Piata - Publicitate/Reclama: 105 companii
 • Field Insights este o companie de studii de piata si sondaje de opinie (culegere de informatii pe baza de chestionar). Sondajele vor fi facute la locatie fixa sau vor fi recrutati respondenti dupa anumite criterii.

Bucuresti Servicii
 • Obiectivul fiecarui proiect derulat prin FONICA ADVERTISING este sa generam atitudini pozitive referitoare la un brand sau produs. Si pentru ca lucrurile sa fie intotdeauna bine facute, incepem prin a-ti pune la dispozitie consultanta de care ai nevoie pentru a-ti mentine sau imbunatati imaginea, cat si pentru a determina impreuna necesitatile tale din acest moment in functie de targetul propus. Odata stabilit targetul, iti vom sta la dispozitie in continuare cu partea de conceptie grafica pentru serviciile de productie. Personalizam de la articole de imbracaminte precum tricouri, geci, sepci, echipamente de protectie la obiecte promotionale diverse: pixuri, mouse-pad-uri, agende, brelocuri, brichete, etc. Promovam produsele si serviciile tale direct catre publicul tinta, prin distribuirea de pliante, flyere, materiale promotionale. Aceasta presupune cheltuieli reduse cu promovarea, dar garanteaza cresterea vanzarilor si a vizibilitatii brand-ului. Dezvoltam solutii web care sa-ti garanteze eficienta. Transpunem pe web imaginea afacerii tale prin crearea unui site de prezentare care raspunde obiectivelor tale de business.

Targoviste Servicii
 • V-Pro este un sistem nou ce realizează difuzarea informaților și ofertelor publicitare catre exact persoanele care au nevoie de ele. V-Pro este un instrument flexibil, parametrizabil, destinat sa genereze un flux de clienții noi firmelor participante și să stimuleze clienții să recomande prietenii lor. La această afacere câștigă toate partile:Tu, comerciant sau proprietar unei firme care vânde produse sau oferă servicii, unui magazin virtual sau fizic, producător unui produs nou pe care vrei sa il lansezi pe piață ,sau unei rețele de supermarkete- dacă firma ta oferă produse sau servici, V-Pro o să te ajute să-ți mărești numărul de clienții. Clienții tăi o să profite, de cadouri și premii și o să fie mulțumiți. Și aceste cadouri reprezintă o cheltuială, care va rezulta din vânzarile suplimentare pe care o să le faci datorită V-Pro. Dar, cum se folosește V-Pro la toate tipurile de firme? Agenții de turism, hoteluri, restaurante, magazinele virtuale și locale, brandurile de cosmetice – lista se extinde la infinit. Posibilitățile parametrizarii sunt nenumărate și V-Pro se limitează numai unde se limitează creativitatea agenților. Elementele luate din jocuri, cum este tabela liderilor in clasament, interactivitatea, castigurile, concursuri, si idea de oferte limitate in timp, sunt unele din motive pentru care V-Pro are asa un mare succes. V-Pro creste vanzarile in mod viral. Activitatile clienților care lucreaza in favoarea companiilor, și pe care le vom folosi sunt: COMANDA INVITATIA PRIN TELEFON MOBIL DISTRIBUIREA OFERTELOR PE MEDIILE SOCIALE VIDEO

Bucuresti Servicii
 • Firma Sc Idacas Srl, infiintata in Tecuci este producatoroare de tamplarie pvc de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Tecuci Producator
 • Suntem o agentie de branding si design care va intelege provocarile si dorintele. Avem trei abordari inovatoare in domeniile de expertiza: 1. Servicii integrate si complete de branding pentru a va diferentia profitabil. Ceea ce ne diferentiaza este o abordare integrata de servicii de branding in plus fata de o agentie de branding traditionala care face doar creatie. Avamd zece ani de expertiza in consultanta strategica noi oferim servcii integrate de consultanta si implementare in: STRATEGIE DE BRAND - BRANDING/REBRANDING - ACTIVAREA BRANDULUI - BRAND MANAGEMENT-BRAND TRAINING. Misiunea noastra este de a crea diferentiere profitabila pentru clientii nostri in raport cu competitia lor. Viziunea noastra este ca prin diferentiere, clientii nostri vor avea la randul lor mai multi clienti, isi vor creste cota de piata si brandul lor va deveni cunoscut atat la intern cat mai ales la export, 2. Clarity meeting, branding prin metode inovatoare ! Pe baza experientei in dezvoltare organizationala si consultanta strategica, echipa New Elite a pus la punct o tipologie de workshop care aduna toate informatiile din mediul intern si extern si le concentreaza intr-un document de sinteza in care avem scris clar pozitionarea, valorile si avantajele competitive unice ale brandului dvs. 3. O viziune cu impact in afacerea dvs! Consultanta si implementare! Odata construit brandul sau solutia strategica pentru dvs, puteti beneficia de continuitate si implementarea in practica a conceptelor nou create, prin pachetele de servicii NEW ELITE care va asigura aplicarea zi e zi a strategiei de brand si marketing pe care o doriti. Asiguram servicii de marketing si branding astfel incat sa pilotam afacerea dvs de la concept la implementare. Pachetele noastre de servicii pot fi consultate pe http://www.newelite.ro O echipa de elita pentru un brand de elita ! Va invitam alaturi de noi in povestea fascinanta a brandurilor si a omenilor carora noi le asiguram evolutia! Vizitati http://www.newelite.ro

Bucuresti Servicii
 • Drive For Results este o companie construia pentru a-ti economisi timpul si a te scapa de drumurile si cozile de la Institutiile Publice. Oferim servicii si consultanta pentru Inmatricularea provizorie sau definitiva a autovehiculelor, infiintarea SRL-urilor, traduceri, asicurari, dar si studii de piata si brand-ing.

Timisoara Servicii
 • Cu experienta de peste 4 ani ofer servicii: 1. Online advertising Google Adwords(PPC), Google Analytics, 2. Social media marketing, 3. E-mail marketing ( Newsletter in format HTML si transmiterea catre anumite persoane). 4..Intretinerea si actualizarea site-ului 5. Cresterea traficului si ratelor de conversie 6. Creare documente specifice in HTML pentru modificarile in website precum si alte proiecte online 7. Optimizare site pentru o mai buna vizibilitate in motoarele de cautare (SEO); 8. Analizarea comportamentului online al clientilor pentru identificarea nevoilor si cerintelor acestora 9. Identificarea si evaluarea potentialilor clienti 10. Analiza concurentei.

Craiova Servicii
 • Cursuri si instruiri ISO, certificari ISO, promovare, direct marketing, studii de piata, campanii de promovare, consultanta in domeniul marketingului, organizare evenimente business, elaborare strategii de comunicare.

Oradea Servicii
 • Partners Consulting Srl este o companie infiintata in anul 2006, in Arad, cu o vasta experienta in domeniul serviciilor in domeniile Marketing, Telemarketing, Vanzari, Consultanta in Management si Recrutare.

Arad Servicii
 • Firma Sc Standard Service 2000 Srl., infiintata in Bucuresti, pe strada Giuseppe Verdi numarul 3, se ocupa cu comercializare de echipamente de laborator. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Suntem o echipa tanara, dinamica, inventiva ce va poate ajuta sa ocupati piete noi prin metode inovative de management si marketing. Dorim sa crestem alaturi de dumneavoastra si sa obtinem impreuna cel mai bun raport calitate - pret.

Filipesti Padure Servicii
 • Unlock Market Research este o companie ce se ocupa cercetarea de piata. - Qualitative Research - 2 sali de focus grup; - Quantitative Research - mai mult de 30 de statii CATI (interviuri telefonice asistate de calculator); retea de netBooks adaptate studiilor de tip locatie centrala sau studiilor business to business (b2b); studii nationale ce consta in realizarea interviurilor pe teren, urmarind pasul statistic adecvat obiectivelor; studii online utilizand software-ul SNAP Acoperire nationala, cu birouri in 7 capitale de regiuni principale: Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Timisoara. Workshop-uri

Bucuresti Altul
 • There are a number of key things that help us to do this: We work as a strategic partner – most of the work we do is used to guide strategic business decisions. We run interactive workshops at the front end and back end of the project with all internal stakeholders who will have responsibility for implementing the research findings. We are not restricted to a particular approach – we access a huge toolbox of different research techniques and approaches to design holistic, multi-layered pieces of research that deliver incredible insights and actions. We know we have to win your trust – we relish telling you the good news, but we are also not afraid of telling you the hard truths that may sometimes be difficult to hear. We are here to help our clients prosper. If you’d like to talk to us further about what we can achieve for you, please get in touch.

Lehiu-gara Servicii
 • Firma in plina dezvoltare, instruire gratuita pentru colaboratori. Firma urmareste dezvoltarea ei pe plan national si international. Administratorul firmei a participat la diverite cursuri si seminarii nationale.

Scornicesti Servicii
 • Suntem o echipa tanara specializata in optimizarea pentru motoare de cautare. Experienta (suntem prezenti in mediul online de peste 5 ani), respectul fata de clienti si, nu in ultimul rand, rezultatele ne recomanda. Noi dam un plus de valoare afacerii DVS!

Bucuresti Servicii
 • Experienta de peste 11 ani in furnizarea serviciilor statistice, in domeniul social, politic, medical, pentru lucrari de licenta, disertatie, doctorat, analize de piata si de nevoi, anchete sociale si politice, cu ajutorul programului Statistical Package for the Social Sciences (SPSS), ce includ: - Elaborarea metodologiei de cercetare (stabilirea obiectivelor si ipotezelor de cercetare, descrierea lotului si a procedurii de colectare, analiza si prelucrare a datelor); - Elaborarea instrumentelor de colectare a datelor (chestionare); - Codarea datelor si introducerea acestora in baza de date; - Analiza descriptiva a datelor (tabele si grafice de frecventa); - Prelucrarea datelor cu ajutorul testelor statistice (teste T, corelatii Pearson etc); - Interpretarea rezultatelor obtinute; - Formularea concluziilor (confirmarea ipotezelor, valoarea si limitele cercetarii).

Brasov Servicii
 • Domeniile de activitate ale companiei: Activitati de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice; Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii; Cercetare-dezvoltare in stiinte sociale si umaniste.

Constanta Servicii
 • Brand Smile pentru ca un lucru facut cu zambetul pe buze este facut intotdeauna foarte bine. Experienta noastra in acest domeniu si studiile de specialitate absolvite, asigura reusita campaniilor dumneavoastra de marketing. Intelegem faptul ca nevoile clientilor nostri difera, de aceea ne personalizam serviciile in functie de acestea.Filosofia noastra e foarte simpla => satisfacerea completa a nevoilor clientilor. Incercam sa muncim abordand o atitudine pozitiva si sa oferim clientilor nostri o adevarata experienta de viata.

Alba Iulia Servicii
 • JOBmarketing.ro este un site de recrutare si de plasare forta de munca, cu acoperire nationala, specializat in domeniul marketingului. Se areseaza in general persoanelor dinamice si dornice de noi experiente si in special elevilor, studentilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca flexibil. Iti aducem doar joburi din domeniul tau de interes si iti crestem sansele de angajare in domeniul dorit.

Dalboset Servicii
 • Suntem o firma internationala - germana care are ca obiect de activitate studiile de piata. Compania de cercetari de marketing IWD market research GmbH se afla deja de 6 ani in desfasurarea studiilor pe teritoriul Germaniei, iar din anul 2009 pe teritoriul Europei de Est.

Magdeburg Servicii