Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Studii de Piata - Publicitate/Reclama: 105 companii
  • Izolatii termice, amenajari interioare, constructi. Firma de constructii efectueaza izolatii termice, interioare-exterioare, constructii case cu sau fara materialele clientului. Va asiguram promptitudine, seriozitate si garantia lucrarii. Garantam cel mai mic pret de executie.

Sibiu Servicii
  • nfiintata in anul 2007, compania aduce in Romania o metoda inovatoare de crestere a vanzarilor, oficial recunosculta pe plan mondial ca fiind cea mai eficienta in acest scop. Experienta in domeniu de peste 4 ani si profesionalismul de care dau dovada membrii echipei poate fi dovedita si testata la preturi fara concurenta, permitandu-va sa beneficiati de servicii noi pe piata din Romania cu rezultate uimitoare! Doriti o crestere rapida a vanzarilor? Cautati o echipa dinamica, tanara si experimentata pentru a va rezolva problemele? Aveti nevoie de servicii la cel mai inalt nivel de competenta? Va aflati unde trebuie. Va invitam sa accesati urmatoarele pagini pentru a afla mai multe detalii. Va oferim Usurinta in vanzari. Se intampla uneori ca o companie sa treaca printr-o periada mai grea, vanzarile scad. Motivele pentru care aceste lucruri se intampla sunt numeroase. Orice firma de consultanta in afaceri, pe plan mondial vorbind, recomanda in aceste cazuri serviciile de telemarketing. Iata cateva din avantajele serviciilor oferite de catre compania noastra in intampinarea problemelor dumneavoastra legate de cresterea vanzarilor: 1.Gestionarea contactelor cu potentialii clienti si identificarea intentiilor de cumparare. 2.Comunicarea oricarui tip de informatii referitoare la produse sau servicii 3.Sprijinirea retelei comerciale si activarea unor noi clienti 4.Segmentarea targetului pe diferite criterii 5.Intelegerea nevoilor si asteptarilor clientilor actuali si potentiali 6.Obtinerea informatiilor strategice pre/post vanzare 7.Colectarea de informatii structurate pentru viitoare analize

Bucuresti Servicii
  • Analised Research este o firma nou infiintata, cu capital 100% romanesc, cu o vasta experienta in domeniu datorata profesionistilor pe care se bazeaza. Realizam studii calitative/cantitative si consultanta in afaceri.

Constanta Servicii
  • Socio Plus desfasoara servicii compexe, creative si stiintific fundamentate pentru dezvoltarea organizationala (training, team building, evaluarea performantelor, recrutare si selectie, evaluare psihologica) si dezvoltarea afacerii (studii de piata, analiza de marketing, strategie publicitara).

Brasov Servicii
  • Conexiuni Srl a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Brasov. Compania CONEXIUNI S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca publicitate full-service, materiale publicitare, reclama, concept si design. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Europa de Vest astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania CONEXIUNI S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei CONEXIUNI S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Brasov Altul