Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Relatii Publice - Publicitate/Reclama: 47 companii
 • Suntem o Agentie de turism categoria touroperator ce ofera pachete proprii de turism (specializat Republica Moldova), cu activitate suplimentara design publicitar unic si executie carti de vizita, plicuri personalizate, fluturasi, afise, grafica documente interne, preturile sunt negociabile.

Campina Servicii
 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 1996. Ceea ce isi propune firma C & A Connection Srl Digital Center este sa efectueaze servicii profesioniste de personalizari obiecte, publicitate, materiale promotionale. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Constanta Servicii
 • Povestea noastra este simpla: Nu putem crea fara emotii, nu putem simti fara sentimente, nu putem construi fara esenta. Brandul in viziunea noastra este mostenire testamentara a luptei cotidiene. Nu putem forma un brand decat bazat pe autenticitate si valoare personala. Identificarea valorilor personale transforma un produs impersonal si dezumanizat intr-unul personal si umanizat, asigurand astfel consecventa si permanenta unei idei de business intr-un produs finit cu suflet.

Tulcea Servicii
 • Paraschiv Mihaela-Oana Pfa ofera servicii de marketing & comunicare online si offline, brand management, pr & media strategy, corporate social responsibility strategy, organizare de evenimente, paper & graphic design. Marketing & Comunicare online si offline - analiza, strategie si implementare campanii de marketing & comunicare atat pentru mediul online, cat si offline. Copywrite pentru social media - crearea de texte originale, care sa genereze engagement, pentru Facebook, Instagram, Pinterest, Blog, Site. Brand Management - crearea si mentinerea identitatii de brand: logo, slogan, copywrite, campanii de branding. PR & Media Strategy - cele mai inspirate strategii de PR pentru compania ta. Monitorizare si analiza media online, pentru a avea un tablou de ansamblu asupra imaginii companiei tale. Corporate Social Responsibility Strategy - analiza si identificarea mediului intern si extern, generarea de strategii si campanii CSR, care sa creasca engagementul stakeholderilor interni si externi. Organizare de Evenimente - Corporate - conferinte de presa (pregatirea invitatiilor, a mapelor de presa, a comunicatelor de presa), organizarea de evenimente, follow up. Private - planificarea evenimentului, mentinerea legaturii cu furnizorii de servicii, pentru ca fiecare eveniment sa fie memorabil. Paper&Graphic Design - realizarea designului grafic pentru diferite materiale: publicitare/de promovare - brosuri, afise/pliante/mape; invitatii, placecards, afise, guestbook, agenda personalizata.

Mihail Kogalniceanu Servicii
 • Povestea noastra este simpla:  Nu putem crea fara emotii, nu putem simti fara sentimente, nu putem construi fara esenta. Brandul in viziunea noastra este mostenire testamentara  a luptei cotidiene. Nu putem forma un brand decat bazat pe autenticitate si valoare personala. Identificarea valorilor personale transforma un produs impersonal si dezumanizat intr-unul personal si umanizat, asigurand astfel consecventa si permanenta unei idei de business intr-un produs finit cu suflet.

Bucuresti Servicii
 • Vale's Staff HR Services este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in Cipru complet acreditata si recunoscuta de inspectoratul teritorial al muncii din municipiul Buzau. Oferim servicii eficiente, sigure, profesionale si prompte tuturor celor interesati de un loc de munca la standarde europene intr-o tara exotica traind o experienta unica de viata. A fost infiintata in anul 2015 insa activitatile oficiale au derulat din anul 2016. Suntem mandrii de realizarile noastre, de zambetele si multumirile candidatilor ce ne-au trecut pragul. Suntem aici pentru oamenii din jurul nostru care necesita ajutor, suntem aici pentru a oferii posibilitati variate, suntem aici pentru voi. Este si o sa ramana singura noastra prioritate!

Buzau Servicii
 • Sieneze Srl este o firma din Ramnicu Valcea ce ofera servicii de promovare indoor, outdoor, online. Sieneze dezvolta si administreaza website-uri atat pentru clienti cat si pentru a crea o infrastructura proprie de promovare online a clientilor nostrii.

Brezoi Servicii
 • Suntem agentie de publicitate online specializata in livrarea de servicii de marketing integrat. Servim clienti de pe doua continente si ne aflam in plina ascensiune. In prezent ne dezvoltam pe piata din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Promovam online afaceri din orice domeniu care isi doresc sa-si creasca vanzarile prin educarea si informarea corecta a consumatorilor. Oferim servicii profesionale pentru lansarea site-urilor de prezentare si a magazinelor online, dar si pentru cele existente deja pe piata.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Platinium Media Srl a fost infiintata in august 2008, ca firma independenta cu capital integral privat. Agentia Platinium ofera servicii de promovare, Promoteri Hostess Targuri evenimente. Personalul este pregatit de catre noi si atent selectionat. Din 2008 in piata romaneasca cu numeroase actiuni in domeniu media promovare suntem atenti si foarte atenti in ceea ce priveste rezultatele clientului. De aceea va multumim pentru Increderea dvs si va asteptam cu drag.

Timisoara Servicii
 • De ce sa lucrati cu noi: a) Aveti in companie un singur om de marketing care are nevoie de suport; b) Doriti externalizarea departamentului de marketing; c) Lucrati la un proiect mare si aveti nevoie de ajutor; d) Aveti cateva campanii anuale si nu aveti nevoie de un departament de marketing constant; e) Ati deschis o companie si aveti nevoie de start up marketing.

Bucuresti Servicii
 • Firma Sc Standard Service 2000 Srl., infiintata in Bucuresti, pe strada Giuseppe Verdi numarul 3, se ocupa cu comercializare de echipamente de laborator. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Activitati: - Evaluarea nevoilor clientilor si translatarea acestora intr-un plan realizabil; - Elaborarea si punerea în aplicare a strategiei go-to-market; - Asigurarea coerentei între strategiile de active si planuri de marketing; - Dezvoltarea planurilor strategice de comunicare internă în sprijinul obiectivelor de business ale companiei si a culturii dorite in randul angajatilor; - Elaborarea strategiei de comunicare externa / actionari si a strategiilor si tacticilor de extindere pentru a sprijini obiectivele strategice si operationale ale clientilor; - Dezvoltarea strategiilor "wide thought leadership" si a tacticilor pentru cresterea vizibilitatii clientilor.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de consultanta in afaceri in domeniul Comunicarii si relatiilor publice, pentru dezvoltare si constientizare afacere. Oferim si servicii de scriere cereri de finantare nerambursabila. Implementare proiecte si consultanta accesare fonduri de finantare nerambursabila.

Constanta Servicii
 • Boutique Events este conceput pentru a putea oferi o gama completa de servicii in vederea organizarii oricarui tip de eveniment. Serviciile oferite sunt la indemana si sunt complet personalizate in functie de nevoile individuale. www.boutiqueevents.ro

Brasov Servicii
 • Comunicacion Visual Dinamica este o societate din Romania care promoveaza o forma noua de publicitate, diferita de publicitatea conventionala. Aceasta inseamna publicitate mobila sau prin campanii, campanii de promovare, prin care potentiali clienti pot lua contact direct, fata in fata, cu produsul sau serviciul dumneavoastra. Aveti in mainile dumneavoastra posibilitatea de a implementa o campanie neobisnuita si surprinzatoare pentru orice scop, cum ar fi training (clasa mobila), informare, promovare, difuzare, constientizare etc. Suntem experti in a crea medii adaptate, prin intermediul carora clientii dumneavoastra pot vedea, gusta si simti produsul dumneavoastra printr-o experienta uimitoare de neuitat.

Bucuresti Servicii
 • Amos Dezvoltare Afaceri va ofera o gama completa de servicii de consultanta in afaceri, management si marketing. Ne propunem ca prin ceea ce facem, sa aujtam la dezvoltarea afacerilor astfel incat acestea sa isi atinga potentialul maxim. Clientii care aplica strategiile recomandate de noi, au capacitatea de a se dezvolta, de a construi mai multe organizatii, avand rezultate sigure si de durata. Oferim urmatoarele servicii de consultanta: Consultanta in afaceri si management; Managementul companiilor prin programe si proiecte; Managementul Resurselor Umane; Managementul proiectelor cu finantare internationala; Strategii de Marketing; Consultanta Management Cultural - Artistic; Mangement Strategic; Managementul riscului; Managementul calitatii; Infiintare (Startup) afaceri; Managementul crizei; Analiza si Diagnoza Firmei; Managementul schimbarii; Diagnosticare - Dezvoltare Cultura Organizationala; Managementul Inovarii; (Plan de afaceri, Studiu de fezabilitate, Mix de marketing, Plan de marketing, Strategii de mass-media, Analiza efectului publicitatii, Analiza comportamentului consumatorilor, Studiul concurentei, Analiza muncii, Evaluarea muncii, Evaluarea si stimularea performantelor, alte servicii de consultanta in afaceri si management). Aflati mai multe detalii accesand site-ul nostru: www.amos-dezvoltare-afaceri.ro

Constanta Servicii
 • Misiune: Singura revistă tipărită cu conţinut editorial exclusiv astrologic din România, adresată publicului larg. AstroGlob se doreşte a fi o sursă de informare pertinentă, accesibilă tuturor celor pasionaţi de acest domeniu al cunoaşterii. AstroGlob este o revistă: - pentru oamenii deschişi (care nu resping din start idei fără să ştie despre ce e vorba, doar în baza unor prejudecăţi) - pentru toţi cei care folosesc deja astrologia ca pe un ghid de evoluţie personală - pentru specialiştii în domeniu, care pot privi mesajele autorilor AstroGlob în contextul unui schimb de experienţă. Apariţie: O dată pe lună, disponibilă prin abonament şi la centrele de difuzare a presei începând cu prima zi a lunii, precum si pe Internet la adresa www.astrolog.ro

Bucuresti Servicii
 • Cum a început? Un pix, o foaie (ba chiar mai multe), un pepper shaker, multe idei bune, multe nopți albe și dorința de a face lucrurile să meargă. Aceasta a fost povestea de început, care s-a materializat într-o agenție pe numele de Pepperpoint. Ce oferă Pepperpoint? Dacă ar fi să mergem pe descrierea formală, Pepperpoint oferă servicii de consultanță în comunicare și planificare strategică. Dacă ar fi să vorbim în stilul nostru, Pepperpoint oferă un meniu variat de servicii picant de creative din care clienții noștri pot selecta condimentul potrivit companiei lor.

Suceava Servicii
 • Pandorra Business Management este o companie tanara si dinamica ce urmareste dezvoltarea a 3 linii principale de activitati – consultanta generala de afaceri, consultanta marketing, media si comunicare, project management. Conceptele pe linia opera si muzica clasica, actorie si dans, echitatie sunt dedicata diferentierii in mediul de business actual fie ca este vorba de o petrecere de companie, un program de imbunatatire a comunicarii in organizatie sau un eveniment de lansare pentru care se doreste un moment de entertainment inedit.

Bucuresti Servicii