Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Studii de Piata - Publicitate/Reclama: 105 companii
 • Daedalus Millward Brown are peste 17 ani de activitate in Romani si este in topul companiilor de cercetare de marketing din Romania. Printre clientii Daedalus Millward Brown se numara principalii jucatori din industria bunurilor de larg consum, telecom, servicii financiare si servicii financiar-bancare. Daedalus Millward Brown este membra a retelei globale Millward Brown, care are 82 de locatii in 52 de tari, fiind unul din liderii cercetarii de marketing si expert in cercetari legate de advertising, comunicare de marketing, media si brand equity.

Bucuresti Servicii
 • Eurovip Activ este o firma cu multiple valente de activitate, prelucrare grafica diplome - atestate - pliante - prospecte - ambalaje - oferte personalizate - postere - cataloage de produse - etichete - carti, reviste, ziare - carti de vizita, coli cu antet, plicuri - invitatii, felicitari, carti postale sau promovare, consultanta in domeniul Consultanta pentru: Cercetari de marketing, Relatii Publice si Marketing.

Bucuresti Servicii
 • Marketscope a fost infiintata in anul 2001 de o echipa entuziasta de profesionisti cu o experienta solida in cercetari de marketing si consultanta. Atitudinea profesionista si abordarea flexibilila si dedicata a angajatilor nostri au contribuit la succesul companiei in ultimii ani, facand din marketscope o companie de studii de piata si consultanta cu o crestere rapida si cu planuri ambitioase. In acest moment, marketscope este companie cu servicii complete de cercetare de piata si consultanta in marketing, dedicata facilitarii deciziilor de marketing si de investitii in Romania ale clientilor nostri din diferite sectoare (atat jucatori consacrati pe piata din Romania cat si investitori/jucatori noi). Intelegerea in profunzime a dinamicii pietelor ne permite sa combinam in mod eficient cunostintele noastre cu tehnici inovative de cercetare de piata si consultanta pentru a putea realiza proiecte complexe axate pe tematici si piete dificile. Angajatii nostrii se bazeaza pe avantajele muncii in echipa si mentin o relatie stransa cu clientii si partenerii nostrii. Desi sunt calificati si experimentati, angajatii nostrii continua sa-si dezvolte abilitatile, fiind la curent cu cele mai noi si  inovative practici de cercetari de marketing si participand la programe de training si seminarii. Fiind membru al ESOMAR, metodologiile folosite in cercetarile noastre de marketing  sunt in conformitate cu Codul international de practici de cercetare sociala si de marketing.

Bucuresti Producator
 • BizPrestige | Marketing si publicitate Servicii complete si de calitate de publicitate si marketing : -Publicitate clasica (reviste, tv, radio, spatii publicitare) -Publicitate online (motoare de cautare, bannere electronice, emailing, etc.) -Consultanţă marketing şi aplicare strategii de marketing -Studii de piaţă (online şi pe teren) -Obiecte promoţionale personalizate(pixuri, agende, bannere , afise etc.) -Sampling - Creare si distributie pliante, brosuri, fluturasi, etc. -Hostess la targuri si evenimente -Catalog firme Brasov ( www.bizbrasov.biz )

Brasov Servicii
 • Boom Marketing este o firma noua in Romania, fondata de oameni cu peste 7 ani de experienta in domeniul marketingului online si publicitate - pentru o gama larga de produse digitale. Echipa noastra este alcatuita din oameni tineri, creativi si tenace - specializati in diverse domenii de activitate. Muncim sa fim cei mai buni la ceea ce facem. Nu ne dam batuti niciodata. Devenim asi prin cunoastere, practica, dedicare si avand o atitudine de invingatori. Ne place sa cream produse noi, utile si usor de folosit. Muncim din greu - dar ne si distram pe masura. In viata, exista mai mult decat munca, asa ca sarbatorim fiecare reusita!

Bucuresti Altul
 • Marketing-Austria is an agency specialised in the realisation of marketing concepts and ideas. For more than 10 years Marketing-Austria has been working in different areas of marketing and has tried to cover as many fields of marketing as possible. Even though we are active in the fields of concepts and creativity, Marketing-Austria still mainly sees itself as a service provider with the ability to realise marketing, advertising, promotion, direct-marketing, online-marketing, sampling strategies and events. The Austrian founders try to provide the knowledge transfer from the west also to the new european countries. Since 2005 the new headquarter is in Bucharest, Romania.

Bucuresti Servicii
 • Press Monitor este membra a unuia dintre cele mai mari trusturi de monitorizare de presa din Romania, ce detine un portofoliu de peste 200 de clienti. Press Monitor ofera servicii de monitorizare a presei si produse destinate satisfacerii nevoilor de informare ale partenerilor nostri.

Bucuresti Servicii
 • Societatea a fost infiintata in vederea consilierii oamenilor de afaceri pentru dezvoltarea companiilor lor prin accesarea si utilizarea fondurilor structurale si de investitii. Domeniul de aplicatie este practic nelimitat atat ca acoperire a gamei de servicii prestate cat si a posibilitatilor de finantare. Pana in prezent, societatea a participat la finalizarea unui proiect de marketing si management pentru producerea de bio-diesel si la finantarea unui proiect de dezvoltare zonala in valoare de 2,9 mil. euro. Exista in derulare proiecte de dezvoltare turistica pe zone sub-montane. De asemenea, societatea ofera pachet intreg de servicii de promovare de produse cosmetice, para-farmaceutice, produse chimice de orice tip, campanii de publicitate, campanii electorale, s.a. In sectorul imobiliar, prestam servicii de consultanta pentru dezvoltare proiecte de cartiere rezidentiale si nu numai.

Bucuresti Servicii
 • Bongos Online este o companie tanara si dinamica specializata in a oferi companiilor din Romania si nu numai, servicii profesionale privind tehnologia informatiei. Experienta, Know-how, orientare catre rezultat si imbunatatire continua - sunt valorile pe care Bongos Online le promoveaza in randul angajatilor si partenerilor de afaceri. Misiunea echipei este de a promova inovatia si profesionalismul. Cultura organizatiei se reflecta in responsabilitate, implicare si satisfactia reusitei. Cei alesi sa faca parte din echipa noastra vor avea sansa de a lucra intr-un mediu de lucru antrenat, modern si bine organizat.

Bucuresti Servicii
 • Research International este liderul international in ceea ce priveste cercetarile de marketing de tip ad-hoc. Compania a initiat si dezvoltat metodologii de suport al inovatiei in toate domeniile de activitate, de la industria de automobile si cea farmaceutica pana la cea a bunurilor de larg consum, stabilind mereu standarde pentru intreaga industrie de cercetare. Compania a fost fondata in 1962 si este parte din cel mai mare grup de comunicare de marketing, WPP.

Bucuresti Servicii
 • Mercury Research este unul din liderii in cercetare de piata care activeaza pe piata romaneasca din 1992 desfasurand studii de piata la nivel national si european in urmatoarele domenii de activitate: bunuri de larg consum, media, farmaceutice, banci, automobile, telecomunicatii si altele.

Bucuresti Servicii
 • Infiintat in 1934 la Nurenberg, GfK este in prezent cel mai mare institut german de cercetare de piata din Romania si unul din primele 5 din lume. GfK Romania are in prezent 100 de angajati si o retea nationala de cca 700 operatori de interviu. Institutul ofera servicii de calitate pentru toate ramurile economiei, respecta standarde de etica si proceduri de la nivel occidental, are un angajament total fata de relatia pe termen lung cu clientii sai si investeste permanent in oameni, know-how si dotare.

Bucuresti Servicii
 • Nu facem lucruri pe care sa nu le stim foarte bine. Pentru ceea ce stim cu aproximatie angajam traineri. Pentru ceea ce stim prea putin angajam experti. De aceea suntem Highest Option. MHO Marketing Highest Option este o companie infiintata de specialisti cu o experienta de peste 10 ani pe piata cercetarilor de marketing si publicitatii. Experienta fiecarui membru al echipei in coordonarea de proiecte specifice, precum si spiritul intreprinzator si creativitatea, sunt atribute care sustin misiunea declarata a companiei noastre: dezvoltarea de parteneriate flexibile, inovatoare, menite sa furnizeze clientilor nostri informatii realiste si solutii de perspectiva pentru afacerile lor. Creatie si productie publicitara Servicii de creatie: - conceptie elemente identitate de companie/produs - servicii DTP Productie materiale publicitare - gama completa de materiale tiparite atat digital cat si tipar offset, pe hartie sau carton (afise, brosuri, carti de vizita, cataloage, flyere, mape, etc.) - printuri de mari dimensiuni pentru interior/exterior cu latime de pana la 3,2m pe suport de hartie, poliester sau PVC (autocolant, banner, bluebeck, mesh, print) - display-uri din plastic sau carton (POSM, shelf talker, wobbler, etc.) materiale promotionale inscriptionate Servicii media - servicii de media planning, media buying, monitorizare media (intermediere, strategie, analiza) Organizare campanii promovare si evenimente speciale - organizare campanii promotionale - organizarea de evenimente speciale si de evenimente dedicate nevoilor fiecarui client (conferinte, mese rotunde, workshop-uri, etc.) - organizare campanii sampling la nivel national (retea nationala de promoteri si supervizeri); conceptie, design si productie uniforme event Productie audio-video - filmare, editare, productie si post-productie video (clipuri, filme de prezentare, spoturi publicitare, etc.); servicii transpunere si transcodare - productie audio (spoturi publicitare, compozitie muzica originala, suprapunere voci, voice-over) Web-design si New media - conceptie si realizare website (html, php, flash) - conceptie si realizare web-banners Studii de piata Studii de oportunitate -care sunt segmentele de piata neacoperite sau insuficient acoperite de oferta? - exista piata pentru produsele si serviciile dvs? - care sunt conditiile care ar favoriza extinderea pietei? Studii de satisfactie a consumatorului - cat de multumiti sunt clientii de produsele si serviciile dvs? - care este ierarhia punctelor tari si punctelor slabe ale produselor sau serviciilor in viziunea celor care beneficiaza de ele? - care sunt asteptarile clientilor si nevoile lor in raport cu produse specifice? Studii de segmentare - cine sunt clientii produselor si serviciilor dvs. sau ai produselor si serviciilor similare? - care este profilul socio-demografic al pietei specifice? - ce defineste stilul de viata al consumatorilor? (structura cheltuielilor, mod de petrecere a timpului liber, valori individuale si comportament de consum) Mistery Shopping - cei care va reprezinta interesele in raport cu clientii sau potentialii clienti cunosc produsul dvs. si atributele acestuia? - materialele de promovare se afla acolo unde trebuie in spatiile de prezentare? - serviciile prestate de reprezentantii dvs. sau de catre parteneri catre clienti sunt cele pe care vi le doriti? Advertising Research - sloganul campaniei publicitare este cel potrivit target-ului? - ce retine publicul din mesajul de campanie si care sunt primele reactii pe care le genereaza un spot audio, video sau un print? - care este rezultatul campaniei dupa incheierea acesteia ? a avut efectele scontate?

Bucuresti Servicii
 • Prin efectuarea sondajelor de satisfacţie a clienţilor, sondajelor de loialitate aveţi posibilitatea de a afla mai multe despre părerile, nevoile şi aşteptările clienţilor, iar prin măsurarea satisfacţiei angajatorilor firma noastră vă ajută să înţelegeţi dorinţele angajaţilor – contribuind astfel la rezultate şi mai bune în afacerea Dvs.

Od. Secuiesc Servicii
 • Access Communications este o companie timisoreana specializata in realizarea de studii de piata, sondaje de opinie, EOS, focus grupuri, clientul misterios, planning. Folosim instrumentul de management al calitatii QSDSM.

Timisoara Servicii
 • TELEMARKETING: ROMCALL multilingual leader specialized in B2B Keeping close to your enterprise, we offer a local project manager who will guide you in planning your mission, in monitoring and analyzing its results. All by keeping    ROMCALLs team an unique contact, a serious number of our clients achieved    in conquering new markets and in prospecting other several countries: France, Spain, Germany, U.K , Italy. Considering the average prices in Western Europe, our price list allows you to save 30% . Moreover we are able to compete with the best call-centers. Telemarketing Lider in relatiile cu clientii, centru de apel poliglot, ROMCALL va pune le dispozitie experienta sa in telemarketing, prospectarea de potentiali clienti si in studierea gradului de satisfactie al actualei clientele. Va punem la dispozitie, competentele noastre profesionale in urmatoarele domenii: -Vanzarea de abonamente (publicatii, reviste etc) catre persoane fizice -Stabilirea de intalniri cu persoane fizice pentru informarea asupra diverselor servicii financiare -Stabilirea de intalniri pentru societatile specializate in IT  (MVS) -Sondaje pentru societatile specializate in vanzarea prin corespondenta.

Cluj Napoca Servicii
 • AD consulting este o agentie de cercetare de piata infiintata in anul 2002.  Misiunea noastra  este de a fi alaturi de clientii nostri si de a gasi impreuna cele mai bune solutii la problemele lor. Suntem specializati in studii de piata in urmatoarele domenii: auto, FMCGs (bunuri de larg consum), servicii financiare si produse farmaceutice.

Bucuresti Servicii
 • Contacteaza-ne si nu vei regreta! Prin intermediul secţiunii AGENTI ECONOMICI, portalul www.vrancea.com.ro oferă posibilitatea agenţilor economici vrânceni, şi nu numai, de a beneficia de servicii de publicitate online regională la cel mai înalt nivel.

Focsani Servicii
 • ORGANIZARI DE EVENIMENTE NEOBISNUITE � Extreme Zone � Activitati outdoor NO LIMIT PARTNER FX EVENTS incearca sa introduca un nou concept pe piata de evenimente. Suntem creatori de evenimente si organizam evenimente in cadrul altor evenimente, ceea ce ne face unici pe aceasta piata este faptul ca evenimentele noastre sunt neobisnuite si unice pentru fiecare client. Evenimentele noastre te transfera in lumea filmului, imbinand tehnicile cinematografice cu cele ale cascadoriei. Toti ne amintim de "TOTAL RECALL". Numai cu noi poti avea acum propria ta experienta de acest gen. In acest joc, tu poti fi eroul care prin calitatile sale personale poate depasi diferite nivele de dificultate, de-a lungul unei zile de neuitat, la sfarsitul careia vei avea propriul tau film. Un scenariu pentru fiecare client. NO LIMIT PARTNER MEDIA este o agentie de publicitate full service,  care incearca o noua formula de promovare, combinind mijloacele clasice cu cele neconventionale. Intelegem perfect nevoile clientului, dar si culegem cat mai multe informatii despre eforturile concurentilor din domeniul de activitate al acestuia. Acest fapt ne permite sa gasim solutii creative de publicitate, care sa fie usor de retinut si sa aiba un impact maxim. Ne-am propus sa intelegem piata, produsul, clientul.   Misiunea noastra este de a ne folosi cunostintele, creativitatea si experienta pentru a construi si dezvolta imaginea clientului, intr-un timp cat mai scurt prin dezvoltarea relatiei cu acesta in cadrul unui schimb continuu de informatii. NO LIMIT PARTNER MEDIA doreste sa devina partenerul dumneavoastra in organizarea de evenimente indoor si outdoor: � Standuri expozitionale � Lansari de produs � Campanii promotionale � Team building � Conferinte � Petreceri BTL - organizari de evenimente, targuri si expozitii (standuri), sampling, prezentari, promotii, hostess, analiza si consiliere, strategii de comunicare, implementare programe de loialitate, coordonare campanie de promovare si sustinere. PRODUCTIE TIPAR - printuri de mari dimensiuni, print digital in-house, flyere, pliante, brosuri, reviste, cataloage, mape de prezentare, coli cu antet, etichete, afise, postere, carti de vizita, invitatii, cutii carton, etc. INDOOR / OUTDOOR - casete luminoase, litere volumetrice, banere, panouri, inscriptionari masini, corturi, pavilioane, copertine. MEDIA - Productie  spoturi publicitare / reclame TV sau Radio, cercetare si monitorizare media, analiza  competitie, strategie si planificare media, evaluare post campanie. CREATIE - creare identitate companie, creare identitate produs, desktop publishing, creatie si productie spoturi publicitare, conceptie grafica si design, creatie website-uri profesionale, promovare si administrare web, web hosting.

Bucuresti Servicii
 • Activitate de cercetere (studii de teren geo-topo, cercetari tehnologice), documentatii de proiectare, microproductie (preparate pe baza de sare de tip vegeta si sare de baie), analize in laborator atestat.

Cluj-napoca Servicii