Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Studii de Piata - Publicitate/Reclama: 105 companii
 • Suntem o agentie de publicitate care are ca principal domeniu de activitate: publicitate outdoor, publicitatea stradala, publicitate in presa, radio, tv, sondaje, distributie pliante, interviuri, studii de piata, etc.

Bucuresti Servicii
 • INFOmass este o companie independentă, fiind la ora actuala principala firma specializată în domeniul sondajelor de opinie şi studiilor de piaţă din estul Romaniei.         * acoperire nationala atat urban cat si rural         * o baza moderna de stocare si prelucrare a datelor         * peste 100 de cercetari la nivel local, regional si national         * peste 250 de operatori de teren si colaboratori         * o echipa specializata de analisti cu peste 10 ani vechime.

Iasi Servicii
 • Suntem o companie tanara in domeniul cercetarii, dar cu ani de experienta in cercetare si marketing. Compania doreste sa recruteze operatori interviu in vedere cercetarilor pe teren la usa respondentului.

Craiova Servicii
 • Mkt-On reprezinta argumentul increderii si seriozitatii Oferta noastra de servicii cuprinde domenii ca : in-store media, btl si merchandising Suntem o echipa tanara si ambitioasa, cu experienta in domenii ca : publicitate si marketing.

Ramnicu Sarat Servicii
 • Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta. Site: www.expomedia.ro

Bucuresti Servicii
 • Deoarece suntem porniti la drum ca si o entitate non profit, activitatea noastra se desfasoara in scop sau scopuri caritabile. Se cunoaste faptul ca este greu pentru cel care are de unde sa ajute si pentru cel care primeste doar ca uneori acesta nu mereu merita. Aici intervenim noi,tocmai pentru a pentru a realiza o punte de legatura dintre binefacator si beneficiar. De aceea cautam persoane care doresc sa ajute si persoane care doresc ajutor in sensul ca cei care primesc, sa merite, urmand sa dovedeasca binefacatorului acest lucru.

Tg. Mures Servicii
 • Emall Romania ofera: servicii de comert online, realizare magazine online la cheie, administrare magazine online, publicitate ecommerce. emallromania.com este portalul de comert, comert ce aduce ca noutate: comertul online interactiv.

Campina Producator
 • Compania activeaza in publicitatea online a mai multor site-uri internationale. Compania este formata dintr-o retea de operatori/ colaboratori care lucreaza numai online zi de zi si cate ore pe zi doresc ei. Tot ce trebuie sa faci este sa ma contactezi la adresa de e-mail.

Bucuresti Altul
 • Combinatia unica de experienta si instrumente de ultima generatie cu care MSConsulting lucreaza ne ajuta sa livram clientilor nostrii rezultate superioare. Aria noastra de expertiza se refera atat la studii traditionale (prin interviuri fata in fata sau interviuri telefonice) cat si la studii desfasurate in mediul online. MS Consulting ofera clientilor sai servicii complete de cercetare de piata, de la culegerea datelor si analiza lor la acordarea de consultanta specializata pentru adoptarea de decizii strategice.

Bucuresti Servicii
 • Compania de Marketing Research 360insights, infiintata in 2008 a devenit in scurt timp un jucator important pe piata de profil. Compania ofera clientilor sai servicii complete de marketing research, atat in domeniul cercetarii calitative cat si cantitative.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de cercetare de piata, BTL, Campanii in store, caravane, stradale, lideri pe piata in Transilvania, agentie tanara, dinamica si capabila cu potential ridicat, fleximila, mobila capabila de noi potentiali clienti.

Cluj Napoca Servicii
 • Suntem o companie pentru publicitate, serioasa, cu mari posibilitati de dezvoltare atat in tara cat si in afara ei. Ofera job-uri perfecte pentru persoanele care doresc sa lucreze de acasa dar sa aibe si stabilitate financiara.

Timisoara Altul
 • Firma ofera urmatoarele servicii si produse: ATL Publicitate exterioara - panotaje, intersectii, retele publice de transport Relatii Media - presa, televiziune, radio, cinematografe Mailing - fluturasi, scrisori, brosuri, volante, reviste, expedieri postale Promotionale personalizate BTL Publicitate interioara - targuri, expozitii, simpozioane, lansari Evenimente in perioade calendaristice semnificative Sponsorizare evenimente publice de interes Organizare evenimente, concerte, actiuni de caritate Promotii "face-to-face", distribuire materiale publicitare Cercetare Studii de piata - calitativ, cantitativ, cumparaturi misterioase Studii de caz - industrie, servicii, media, pharma, tehnologie Identitate vizuala Grafica, DTP, tehnoredactare Studio audio video - Spoturi publicitare Materiale publicitare Tipar offset - reviste, cataloage, fluturasi, etichete, agende, calendare Print digital - afise, postere, lozuri, carti de vizita, foi cu antet, mape Semnalistica - casete luminoase, steaguri, standuri, bannere Promotionale - tricouri, sepci, brichete, pixuri, usb flash, umbrele.

Bucuresti Servicii
 • Firma de consultanta manageriala, infiintata cu scopul de a usura si promova activitatea altor intreprinzatori la toate nivelurile ierarhice, astfel incat calitatea muncii si conceptul de privatizare sa fie puternic insusite de fiecare intreprinzator.

Iasi Servicii
 • Hollow Men suntem noi si facem research in peste 192 de localitati din Romania si avem o experienta vasta, acumulata in decursul a peste 1000 de cursuri de vanzari si relatii cu clientii. Mystery Shopping? Pasii necesari pentru finalizare unei cercetari de marketing care are drept scop identificarea atitudinii si comportamentului angajatilor in fata clientilor. Obiective: - Evaluari privind implicarea angajatilor - Evaluari privind performanta angajatilor - Evidentierea aspectelor din servicii care pot fi imbunatatite - Evaluarea concurentei si studii comparative (optional).

Bucuresti Servicii
 • Field Insights este o agentie de cercetare de piata, la nivel national lansata in anul 2002, specializata in servicii de field si procesare de date. Field Insights este membra a ESOMAR, SORMA si MRS.

Bucuresti Servicii
 • Firma de prestari servicii aflata in continua expansiune. Dorim sa ne extindem alaturi de partenerii nostri in mai multe orase din tara. PrimaSoft este o companie de incredere aflata in continua expansiune, care activeaza intr-un cadru vast de domenii de activitate, printre care: domeniul IT, comertul cu diverse bunuri si servicii, activitati ce tin de organizarea de evenimente si catering, intermedieri imobiliare, servicii de reprezentare media, activitati de intretinere corporala, activitati de tip call-center, domeniul publicitar, activitati de consultanta in vederea plasarii fortei de munca. Seriozitatea, calitatea si tarifele foarte bune ale serviciilor noastre au facut ca echipa noastra de profesionisti sa adune un vast portofoliu. Va stam la dispozitie si speram intr-o colaborare cat mai benefica !

Brasov Servicii
 • Brennan Research & Consultants este o agentie care activeaza in Romania in domeniul cercetarii de piata din anul 2001. Agentia realizeaza o gama variata de studii - calitative, cantitative, mystery. Operator interviu - persoana care aplica chestionare la iesirea din magazine, benzinarii, banci etc, pe strada, din usa in usa, la firme. Proiectele pe care le desfasuram sunt de cele mai mult ori proiecte nationale si pentru aceasta suntem zi de zi in cautare de noi colaboratori pentru a forma o echipa.

Bucuresti Servicii
 • Agentie BTL full-service prezenta pe piata de peste 8 ani, WAVE DIVISION ofera solutii integrate de BTL adaptate nevoilor particulare ale clientilor. Echipa de profesionisti, implicarea lor si respectul permanent pentru timpul si investitia Clientului fac din WAVE DIVISION o oportunitate de cariera pentru toti pasionatii de publicitate si comunicare targetata pe diversele segmente de public.

Bucuresti Servicii
 • Companie noastra are ca domeniu principal de activitate cercetarea sociala (cantitativa/calitativa), studiile de piata, sondajele de opinie. Printre domeniile secundare de activitate se numara consultanta si activitatea de coaching.

Bucuresti Producator