Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 681 companii
 • Grupul de firme The Consultants ofera un pachet complet de consultanta pentru retail, servicii, producatori. Cele 3 firme ale grupului: SHOPPERS, SALESMEN si POWERLINK sprijina companiile active in Romania sa-si atinga obiectivele de vanzari si profit, si sa scurteze timpul pana la atingerea acestora.

Bucuresti Servicii
 • Centrul de Afaceri Master are ca misiune sprijinirea IMM-urilor din judetul Hunedoara, sprijinirea dezvoltarii economice din regiune, oferirea unei game largi de servicii din domeniul afacerilor si de perfectionare profesionala continua la un nivel calitativ inalt, folosind cele mai moderne metode. Cea mai importanta publicatie a Centrului de Afaceri Master este newsletter-ul lunar Mediu de Afaceri, ce se transmite prin e-mail, atat membrilor cat si colaboratorilor Centrului. Acesta cuprinde informatii utile persoanelor implicate in managementul firmelor, organizatiilor neguvernamentale, administratiilor publice locale.

Deva Servicii
 • Arcadia Consulting, fondata in 1999, si-a demonstrat profesionalismul si eficienta in a promova consultanta si training in managementul companiilor si al afacerilor acestora, ca suport productiv in dezvoltarea clientilor nostri. Arcadia Consulting nu este o suma de CV-uri (traineri) proveniti din diverse companii, aducand cu ei un portofoliu de clienti, ci este un organism viu, cu o cultura organizationala crescuta in spiritul profesionalismului si al respectului fata de clienti. Bazandu-ne pe aceste concepte, am ajuns in 10 ani la un inalt nivel profesional - Doctorate, MBA, Acreditari si Certificari internationale - atat la nivel individual cat si la nivel de companie.

Bucuresti Servicii
 • Firma International Supertrans S.R.L., Nr.R.C./Aut: J40/14388/2006, A.F./C.U.I.:R 19005033, Cap.Soc.: 200 RON, Sediu: Str.Valea Viilor, nr. 3, bl. M36, sc A, et. 9, ap. 57, Bucuresti, Sector 6, Cont : RO44 RNCB0295061482500001, Banca B.C.R Bucuresti, Drumul Taberei. Firma International Supertrans S.R.L. organizeaza in cadrul Scolii nr. 169: afterschool cerc bricolaj cerc lb. engleza cerc lb. germana, CERCURI LB. ROMANA, MATEMATICA (PROGRAMA PROPRIE) CLASELE II-IV La cercurile de bricolaj si limbi straine pot participa copii intre 5 si 12 ani, cursurile fiind realizate pe grupe de varsta Cercurile incep de la 1 octombrie 2009 inscrierea realizandu-se pana la 29 sept. 2009 la tel.: 0734545239. Coordonator Inst. Tanase Manuela Irina.

Bucuresti Servicii
 • Promovam drepturile omului, sustinem si ajutam toti oamenii indiferent de nationalitate, religie sau sex, suntem impotriva discriminarilor de orice natura, impotriva nedreptatii in justitie, impotriva ingradirii libertatilor fundamentale ale omului, impotriva cenzurii asupra libertatii de exprimare.

Cluj-Napoca Altul
 • Training & Video Productie & Project Management si uneori pe toate odata! Transformam invatatul intr-o experienta extraordinara. Avem grupe de studiu gratuite pentru certificarea microsoft. Invat sa fiu eu insumi!

Constanta Servicii
 • Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală Cluj-Napoca asigură procesul de formare continuă, care cuprinde perfecționarea și specializarea pregătirii profesionale pentru personalul din administrația publică locală si din organizatiile private. Formarea continuă prin programe de scurtă durată (3-5 zile): - Managementul resurselor umane; - Contencios administrativ; - Politici sociale; - Management public; - Arhivarea documentelor; - Accesarea fondurilor structurale europene; - Relatii publice si comunicare; - Relatii cu publicul; - Achizitii publice; - Management financiar; - Contabilitate - buget; - Regimul juridic al taxelor si impozitelor - recuperarea creantelor bugetare; - Urbanism si amenajarea teritoriului; Protectia mediului; - Managementul ariilor protejate. - programe acreditate de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților( CNFPA): - Managementul proiectelor; - Expert achizitii publice; - Inspector resurse umane - Audit in domeniul calitatii; - Auditor de mediu. - programe de instruire pentru obținerea Permisului European de Conducere a Calculatorului - ECDL Start si Avansat. Mai multe detalii gasiti aici: http://formarecluj.ro/index.html.

Cluj-Napoca Servicii
 • MMG International este o companie Franco-romana, in domeniul optimizarii performantelor capitalului uman al organizatiilor prin utilizarea unor instrumente moderne de lucru : audit, training si coaching.

Bucuresti Servicii
 • "Mentores... cand ai nevoie de o solutie!" Mentores ofera companiilor partenere servicii de branding, formare si promovare a imaginii acestora; organizarea si implementarea structurii interne de management si functionare; training de personal in toate domeniile, adaptat la profilul fiecarei companii in parte.

Bacau Servicii
 • Societate organizeaza evenimente de orice natura:nunti, botezuri, conferinte, mese festive etc in Oradea, Baile 1Mai, Baile Felix. Prezentam clientilor nostri o varietate de oferte functie de dorintele si bugetul fiecaruia, asiguram consultanta gratuita pentru reusita evenimentului, alegem locatia de desfasurare a evenimentului: restaurante, sali de nunti, sali de conferinte de la 20 la 300 locuri, hoteluri si pensiuni de 3 si 4 stele, meniuri, decoratiuni, urmarim desfasurarea evenimentului de la inceput pana la sfarsit. TOATE SERVICIILE OFERITE DE NOI CLIENTILOR SUNT GRATIS, ADICA COMISIONUL NOSTRU ESTE ZERO. Pentru reusita unui eveniment apelati la serviciile EDY EVENTS.

Oradea Servicii
 • Cabinet individual de psihologie acreditat de colegiul psihologilor din Romania, cu competente în psihologia muncii şi organizaţionala, psihologia transporturilor, psihologie aplicata în domeniul securitatii nationale, psihoterapie.

Bucuresti Altul
 • Versus Project, furnizor autorizat de formare profesionala, organizeaza CURSURI ACREDITATE CNFPA pentru ocupatiile de: 1. Formator (cod COR 242401), 2. Manager proiect (cod COR242101), 3. Expert achizitii publice (cod COR 214946), 4. Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (cod COR 242213), 5. Agent vanzari (cod COR 332203) 6. Inspector resurse umane (cod COR 333304) 7. Contabil (cod COR 331302) 8. Asistent manager (cod COR 334303) 9. Secretara (cod COR 412001) si cursuri de competente-cheie, comune mai multor ocupatii, acreditate CNFPA: 10. Competente comune sociale si civice 11. Competente comune antreprenoriale 12. Competente comune informatice. Avand in vedere ca sunt acreditate CNFPA, toate cursurile se finalizeaza cu diplome de absolvire avizate de Ministerul Educatiei si de Ministerul Muncii.

Brasov Servicii
 • Avand o vaste experienta in toaletarea cateilor si pisicilor, va punem la dispozitie un curs de toaletare potrivit atat incepatorilor cat si profesionistilor. Acest curs le CD va invata ce aveti de facut pentru a ajunge un toaletator de exceptie.

Alba Iulia Servicii
 • Cabinet individual de psihologie - coordonat de psiholog specialist/ psihoterapeut specialist (in colaborare cu alti specialisti din domeniul psihologiei) - autorizat de colegiul psihologilor din Romania - avand competenta in domeniile: psihoterapie, psihologia muncii si organizationala, psihologie aplicata in servicii, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologie clinica, psihopedagogie speciala-orientare scolara si vocationala. (situat in zona Pta.Unirii) www.epsiho.ro

Bucuresti Servicii
 • Firma de productie conematografica si de programe de televiziune. Organizam cursul de redactor, reporter, prezentator TV, cursul de actorie pentru film, telenovele, sitcom, si cursuri de muzica. Profesorii vor fi specialisti in domeniu, oameni pe care i vezi la televizor.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet individual de psihologie acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cu competente in psihologia muncii si organizationala, psihologia transporturilor, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihoterapie.

Bucuresti Servicii
 • Gradinita cu predare bilingva, programa britanica, after school, cursuri de engleza cu suport audio-video de exceptie, spatiu ultramodern si utilat in conformitate cu normele CE. Grupa de copii 2-3 ani, sali de clasa amenajate corespunzator, bucatarie proprie, asiguram transport pentru Corbeanca.

Com.corbeanca Servicii
 • Consultanţa si instruirea se bazează pe punctele tari ale clientului care pot fi preluate în activitatea viitoare. Pentru îndeplinirea cerinţelor clienţilor şi obţinerea obiectivelor consultanţei şi instruirii, specialiştii MINARDO efectuează o deplasare de o zi la sediul clientului (vizită gratuită de preevaluare) pentru a observa şi a culege datele necesare elaborării unei oferte care să satisfacă cerinţele clientului. Implementarea oricărui program de consultanţă si instruire se face prin implicarea nemijlocită a oamenilor din organizaţiile-client, MINARDO având obiectivitatea şi neutralitatea "ochiului din afară" nerutinat şi neinfluenţat de anumite obiceiuri încetăţenite prin cultura organizaţională a clientului. Programele de consultanţă si instruire prevăd o activitate de urmărire ce se va concretiza cu elaborarea de către specialiştii MINARDO a unui set de recomandări (1 zi-om consultanţă gratuită) pentru activitatea viitoare a organizaţiei-client.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet psihologic individual acredidat de catre Colegiul Psihologilor din Romania ofera servicii psihologice în domeniul psihologiei muncii, psihologiei aplicate în domeniul securitatii nationale, psihologiei transporturilor, psihologiei clinice şi psihoterapiei. Practica de specialitate pentru studentii si absolventii facultatilor de psihologie.

Bucuresti Servicii
 • Prestaror de servicii. Organizari de traininguri si vacante pentru companii in orice locatie: munte, mare, hoteluri. Rezervari online pe www.servicii24h.ro. Preturi avantajoase si calitatea serviciilor asigurate.

Pitesti Servicii