Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 682 companii
 • Global English Inc., scoala privata de limbi straine si centru autorizat de traduceri/ interpretariat. Va punem la dispozitie servicii de traducere si interpretariat la standarde profesionale, pentru limbi straine de circulatie internationala, inclusiv din/in limbile chineza si coreeana. Pentru a veni in intimpinarea posibilelor necesitati de formare ale personalului institutiei Dumneavoastra, va putem trimite, la cerere, oferta detaliata pentru: - cursuri de limba engleza/ franceza/ germana/ romana pentru straini - cursuri de pregatire/testari autorizate TOEIC (Test of English for International Communication) Cu speranta ca veti dori sa colaborati cu una dintre cele mai bune scolii de profil de pe piata, cu o bogata experienta in domeniul trainingurilor pentru companii si a serviciilor de traduceri/ interpretariat, va stam la dispozitie pentru detalii pe site www.ecurs.ro sau pe e-mail.

Bucuresti Servicii
 • Financial Management Services este o firmă de consultanţă care, prin serviciile sale, vine în sprijinul nevoilor de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii şi serviciilor organizaţiei dumneavoastră. Înfiinţată din anul 2004, Financial Management Services propune soluţii, pentru problemele identificate de clienţi, fundamentate în pasiunea noastră pentru excelenţă. Promovând valori precum curiozitatea intelectuală şi colaborarea, cu profesionalismul şi expertiza în domenii strategice pentru succesul organizaţional suntem alături de clienţii noştri construind strategii viabile, orientate spre dezvoltarea avantajului competitiv. Considerăm că activitatea de consultanţă trebuie să aducă clienţilor noştri nu rapoarte, ci rezultate identificabile şi măsurabile. Experienţa consultanţilor noştri în poziţii strategice, ne conferă abilitatea de a avea o viziune integrată asupra nevoilor clienţilor noştri identificând soluţii legate atât de mediul intern cât şi de mediul extern al organizaţiei.

Bucuresti Servicii
 • Apărută pe piaţa training-ului şi formării profesionale în domeniul Logisticii şi Supply Chain-ului în anul 2006, Supply Chain Management Center reprezintă evoluţia firească a companiei AFP MKT într-un centru de pregătire profesională specializat pe activităţile dintr-un supply chain. Supply Chain Management Center beneficiază aşadar de o vechime mai mare pe piaţa locală a serviciilor de training şi consultanţă în logistică şi supply chain dacă ne raportăm la personalul calificat şi experienţa de business acumulată, începând din 1998. Toate acestea vin să întărească crezul nostru, şi anume acela că Supply Chain Management Center este un centru de pregătire profesională unde experienţa, inovaţia şi modul de transmitere al informaţiilor reprezintă punctele noastre forte în atingerea scopului propus, acela de a ne aduce aportul în formarea “logisticienilor” locali. Au fost dezvoltate un număr de subiecte în domeniul logisticii, pentru fiecare în parte pregătind un set de concepte pe baza căruia se construieşte materialul în funcţie de forma de susţinere a cursurilor. Cursurile sunt interactive, utilizându-se metode moderne de învăţare şi prezentare, echilibrându-se componenta teoretică şi cea practică.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra va ofera traduceri legalizate pentru limbile engleza-japoneza, cursuri de limba engleza de orice nivel si pentru orice varsta la standarde internationale. Puteti beneficia de grupe de studiu mici de pana la 9 persoane, cursuri personalizate in functie de nivel si varsta, testarea cunostintelor de limba engleza gratuit, manuale certificate international, pregatire pentru gama de examene Cambridge, si toate acestea la preturi avantajoase disponibile si in rate lunare.

Galati Servicii
 • ProMAMA este o unitate de tipul Scoala Mamei care te antreneaza in meseria de mamica. Poti practica Gimnastica Gravidei, unde vei face exercitii special concepute pentru fiecare trimestru de sarcina si care te ajuta atat in perioada cat esti gravida, cat si in momentul nasterii. Poti participa la Cursuri LAMAZE de educare pentru gravide, unde inveti totul despre nastere, nou-nascut si alaptare. Te invitam la ProMAMA sa beneficiezi si de alte servicii: gimnastica postnatala, pilates, consiliere in alaptare, gimnastica si masajul bebelusului. Contacteaza-ne acum... cele 9 luni trec repede! Tel. 0745264028 | 0726715152

Bucuresti Servicii
 • Our mission is to build, develop and implement high quality HR solutions with the main goal of improving our clients' organizational performance, thus making a contribution to individual and organizational well-being. Site: www.proficiency.ro

Bucuresti Servicii
 • Academia Germana ofera cursuri intensive de limba germana in Munchen, Berlin, Frankfurt si Viena. Deoarece grupurile noastre de studiu sunt formate din cel mult 10 persoane si oferim 12 nivele de curs, putem constata cele mai bune rezultate. In cooperare cu profesorii nostrii calificati am dezvoltat o pagina de exercitii de gramatica si vocabular. Toate lectiile si exercitiile sunt in concordanta cu Standardul European privind limbile straine ai sunt structurate dupa sistemul manualelor de predare. Folosirea acestei pagini este desigur gratuita.

Wien Servicii
 • EXEC-EDU - componenta de formare manageriala si consultanta a scolii de afaceri Asebuss - este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire pentru manageri din Romania. Oferta de programe EXEC-EDU vine in completarea programului de EXECUTIVE MBA ASEBUSS, creat in 1993, cel mai vechi si mai prestigios program romano-american de Executive MBA din Romania. Oferta de cursuri s-a diversificat continuu, atat in domeniul cursurilor intensive, de doua trei zile, cat si a celor de certificare -cu o durata de 4-9 luni, certificate CNPFA. Oferim programe de management strategic, leadership, finanţe pentru nefinantisti, IFRS, managementul resurselor umane, managementul proiectelor, marketing, vanzari, supply chain management, comunicare, negociere, managementul timpului, etc. Astazi, activitatea preluata de EXEC-EDU se remarca prin cel mai variat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala de pe piata - peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni, autorizate CNFPA.

Bucuresti Servicii
 • Firma de consultanta, training si dezvoltare personala cu experienta relevanta pe piata romaneasca, aflata intr-o noua etapa de dezvoltare, ofera 6 locuri sigure de munca intr-un domeniu in care clientul este numarul 1.

Bucuresti Servicii
 • Salon de coafura, frizerie cosmetica manichiura pedichiura unghii false, produse L' Oreal la pret de distribuitor. Societatea noastra va pune la dispozitie posibilitatea de a va califica in domeniile mai sus mentionate la preturi atractive. Cursurile se desfasoara in salonul nostru.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o organizatie non-guvernamentala care promoveaza interesele tinerilor in toate domeniile de activitate (social, economic, cultural, educational si sportiv), cu o arie de activitate concentrata pe judetele Arad, Hunedoara, Caras Severin, Timis, Alba, Hunedoara si Bihor si care isi doreste extinderea si pe alte locatii in functie de nevoi, calificarea proprie si oportunitati. O organizatiei a carei beneficiari au fost mii de tineri, mai ales din judeţul Arad s�i zona de vest a tarii, in cadrul unor proiecte dezvoltate pe parcursul a 8 ani. O echipa care impartaseste acelasi sistem de valori si interese comune. Un grup de prieteni care doresc sa creasca prin propriile idei pe care le promoveaza si in care cred. Rezultatul a ani de munca si efort in echipa pentru aducerea de beneficii sectorului non-guvernamental, netinand cont de momentele de bucurie sau de cele de tristete. Cea mai activa organizatie de tineret din judetul Arad in anul 2008 tinand cont de activitatea desfasurara si impactul acesteia la nivelul comunitatii Arad (evaluare facuta in 2008 de DJT Arad).

Arad Altul
 • Customer Service Excellence Obiective: - Cresterea gradului de satisfactie a clientilor si fidelizarea acestora; - Monitorizarea si imbunatatirea serviciului de customer service; - Cresterea eficientei fortei de vanzari; - Identificarea si valorificarea avantajului competitiv; CUSTOMER SERVICE: Cercetari de Marketing * Mystery Shopping * Training * Consultanta - Servicii complete, integrate si personalizate nevoilor dvs., la cele mai competitive preturi de pe piata ! Certificari: Membru ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research) Certificare Mystery Shopper MSPA Europe & North America                 Principles of Marketing Research The University of Georgia & MRII, MRA, ESOMAR Experienta internationala (Los Angeles, California, USA) "She brought great customer service, good understanding of a client's needs, efficient marketing ideas, innovative sales strategies, professional work and substantial background qualifications to the job. Cosmina has done an excellent job and I would highly recommend her for any collaboration in this field." Chris Mann - General Manager at Quality Stone Supply, Inc.; North Hollywood, CA 91605, USA, Tel: +01-818 759.5700, www.qualitystonesupply.com "Un profesor foarte deschis... Cursul merita facut ca experienta profesionala si de ce nu, de viata. Mi-a placut ca a fost si teorie, dar a fost exemplificat prin fapte reale. Putere de convingere si aspiratii ca se poate mult mai bine. Sunt lucruri de invatat in orice moment si acest curs este foarte bun pentru noi in viitor. Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest curs. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa cunosc o persoana profi." Asistenyi vanzari Micri Gold Bijuterii, Bucuresti Mystery Shopping (unitati proprii & concurenti directi) Este o cercetare calitativa de marketing, ce presupune evaluarea obiectiva, de catre un client sub acoperire, a serviciilor oferite de catre firma (amabilitatea, corectitudinea si cunostintele angajatilor, evaluarea produselor, timpul de asteptare, ambianta, etc.) printr-un chestionar completat ulterior, care va fi in concordanta cu necesitatile firmei dvs. Training - Fidelizarea Clientilor, Imbunatatirea serviciului de Customer Service Necesitatea satisfacerii clientilor, importanta calitatii servirii Tehnici de fidelizarea a clientilor printr-un serviciu exceptional Reclamatiile si gestionarea clientilor dificili Automotivarea cum reusesti sa iesi dintr-o perioada de criza (motivationala) Despre vorbitor: Cosmina Voichita Mesesan: Experienta internationala in Customer - Service, Vanzari si Mystery Shopping (la cele mai renumite mall-uri din Los Angeles, California, USA); Organizatoarea primului Curs de Mystery Shopping din tara si Lector colaborator la scoala de Formare Manageriala in Turism; Specializare in Cercetari de Marketing la Universitatea din Georgia & MRII (Marketing Research Institut International), MRA, ESOMAR; Certificare Mystery Shopper MSPA Europe & North America; Economist licentiat (Universitatea Babes Bolyai, FSEGA); Atestat de Comerciant Merceolog; Membru ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research). Cercetarea gradului de satisfactie a clientilor (chestionarea direct in unitatile comerciale) Cu stima, Cosmina Voichita Mese?an Manager Specialist Customer Service BUSINESS SOLUTIONS Srl Mobil: 0751 09 00 12 Site: www.solutiideafaceri.ro Bucuresti, Cluj-Napoca, ROMANIA

Bucuresti Servicii
 • Companie financiara nou intrata pe piata romaneasca care ofera consultanta clientilor sai pentru certitudinea alegerii celor mai bune produse si servicii de pe piata, adaptate nevoilor lor. Planificarea financiara reprezinta activitatea cheie de zi cu zi, activitate ce ne va asigura ondeplinirea obiectivelor propuse ajungand acolo unde ne-am propus - in topul celor mai cautate companii de investitii din Europa de Est.

Bucuresti Financiar
 • ActivAction este o companie de Resurse Umane ce ofera servicii complete in acest domeniu. Specialistii ActivAction vin in acest parteneriat experienta castigata in urma derularii unor proiecte complexe de selectie personal, outplacement, head hunting, formare, coaching, team-building, acompaniere pentru întalnirile anuale, evaluare 360, consultanta in domeniul resurselor umane. ActivAction detine un portofoliu vast de clienti apartinand unor variate domenii de activitate. Va putem mentiona cu scop informativ cateva companii cu care am initiat parteneriate de lunga durata: Alcatel-Lucent, Cetelem, Renault Technologies Roumanie, etc                                  De ce sa alegeti compania ActivAction: - compania noastra ofera servicii profesioniste si integrate intr-o viziune Europeana - adaptam metodele de lucru/ modulele cerintelor dumneavoastra specifice - compania noastra va fi disponibila pentru prestarea de servicii in orice moment al manifestarii cererii si in conditii care sa ofere companiei-client un mediu optim de colaborare - oferim servicii de calitate superioara tinand cont in acelasi timp de bugetul dumneavoastra. Site: http://www.activaction.ro; http://www.job-activ.ro Tel.: +4 0374 01 33 01 Mobil: 0752.455.794 Adresa de contact: STR TOAMNEI 105-107, SECTOR 2, BUCURESTI.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de consultanta de afaceri si management si instruire manageriala;    servicii de consultanta in management si dezvoltare organizationala, de resurse umane, comerciala si de marketing. Consultanta pentru accesare finantari nerambursabile, proiecte cu fonduri europene. Personalul nostru: profesionisti reputati in consultanta si formarea manageriala, traineri, tutori, consultanti seniori si experti.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de consultanta de afaceri si management si de instruire manageriala; furnizor acreditat CNFPA de formare profesionala pentru programe de perfectionare in management si pentru programe de soft skills - comunicare, negociere, leadership s.a. Din 1998 oferim continuu servicii de instruire manageriala; din 2001 si servicii de consultanta in management si dezvoltare organizationala, de resurse umane, comerciala si de marketing. Personalul nostru: profesionisti reputati in consultanta si formarea manageriala – traineri, tutori, consultanti seniori si experti.

Bucuresti Servicii
 • Centrul Dagmar DV ofera servicii de traducere si apostilare, cursuri autorizate de formare profesionala pentru adulti (limbi straine: germana, italiana, engleza, franceza, spaniola pe nivele si limbaje medical, tehnic, afaceri) si cursuri fun pentru copii (limbi straine, PC, chitara, arte, vizite la muzee, majorete-animatoare POM-PONs).

Craiova Servicii
 • Planificare si organizare de evenimente corporate: training pentru cresterea performantei in echipa, conferinte, lansari, in Bucuresti, la baza de teambuilding CityAdventureCamp sau in orice locatie din tara. Programe personalízate obiectivelor si necesitatilor fiecarui client. Traineri cu experienta; performanta masurabila; instrumente de evaluare; sesiuni de debriefing si actiuni de dezvoltare; programe de dezvoltarea echipei; creativitate si foarte mult fun.

Bucuresti Servicii
 • Organismul naţional de standardizare, ASRO, reprezintă RomA�nia A�n procesul de standardizare europeană şi internaţională prin coordonarea activităţii naţionale, organizarea schimbului de informaţii referitoare la standardizare, avA�nd astfel un rol important A�n dezvoltarea economică şi optimizarea performanţei firmelor romA�neşti pe piaţa naţională, internaţională şi europeană.

Bucuresti Servicii
 • Sc Elit Srl - LeaderSHIP Management for International Company Global CITI - Make 2000 EURO/ month, easy, very easy, very very easy ! Make to you: LeaderSHIP now !!! Please contact us : http://www.elit.go.ro send email direct e-mail office by site.

Alba Iulia Producator