Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alte Cursuri & Training-uri - Educatie & Pregatire: 682 companii
 • Agentie de turism de aventura: alpinism, zbor ultrausor, excursii montane, instruire in domeniul montan. -Comercializare articole outdoor si pentru lucru la inaltime - alpinism utilitar -Consultanta si traininguri pentru turismul de aventura si lucrul la inaltime - alpinism utilitar -Protectia muncii.

Timisoara Servicii
 • Acumen Integrat este o companie fondata in anul 2004, care are ca principala activitate oferirea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual si formarea profesionala dedicata sprijinirii organizatiilor in implementarea riguroasa a indicatorilor cheie de performanta. Modelul nostru de afaceri este de a lucra alaturi de organizatii pentru a intelege obiectivele si problemele cu care se confrunta si a identifica solutii personalizate care adauga valoare activitatii lor. Oferim beneficii tangibile clientilor nostri prin utilizarea a trei modele de consultanta complementare: - Servicii de implementare - Dezvoltarea si implementarea de sisteme si procese de management al performantei organizationale si management de proiect. - Servicii de consultanta - oferirea de solutii personalizate pentru imbunatatirea modelelor actuale utilizate de companii si adresarea provocarilor legate de nivelul capabilitatilor organizationale. - Servicii de formare profesionala - sustinerea de traininguri pentru a imbunatati intelegerea managementului performantei la diferite niveluri si pentru a dezvolta abilitati de lucru cu sisteme si procese in aceste domenii. Cu un portofoliu de clienti cuprinzand peste 300 de companii, Acumen Integrat livreaza peste 20 de cursuri in regim deschis sau intern, dintre care 8 cu certificare profesionala recunoscuta international de catre The KPI Institute. Serviciile Acumen Integrat se adreseaza tuturor nivelurilor de management (top, middle, bottom), dar si unor domenii, industrii si arii functionale variate, precum: banking, retail, FMGC, comert online, logistica, automotive, servicii, telecomunicatii, utilitati, IT, productie, HoReCa sau medical.

Cluj-Napoca Servicii
 • Brightway ofera programe de training si consultanta care se adreseaza oricarei companii indiferent de marime si zona geografica. Tehnologia revolutionara brightway face ca fiecare participant la trainingurile noastre sa plece cu un set de instrumente concrete pe care le poate aplica in propria companie. Plusul de valoare adus de instrumentele brightway este imediat masurabil in rezultatele de business ale firmei tale. Pentru a afla mai multe despre noi si despre beneficiile aduse de un parteneriat cu Brightway te asteptam la www.brightway.ro. Intra ACUM si poti beneficia de o CONSULTANTA GRATUITA pentru compania ta.

Bucuresti Servicii
 • Asociatia Volare este o organizatie NON guvernamentala si Non profit infiintata de cativa tineri dornici sa promoveze dansul de societate dar si multe activitati outdoor cum ar fi scufundarile, speologia, alpinismul, turismul montan si zborul cu aparate ultrausoare (parapanta, deltaplan, etc.).

Timisoara Altul
 • EUROaptitudini Iaşi face parte din grupul EUROaptitudini care deţine o reţea naţională de centre de training. EUROaptitudini s-a născut din nevoia pentru o abordare diferită a conceptului de training, într-o manieră profesională şi eficientă. EUROaptitudini a urmărit întotdeauna calitatea serviciilor oferite, alegând să colaboreze cu instituţii prestigioase şi să ofere certificări internaţionale cunoscute: ECDL, WIFI, BULATS, TOEFL.

Iasi Servicii
 • VON Consulting este o companie ce ofera solutii complete in domeniul resurselor umane, de la recrutare si executive search, leasing de personal, salarizare si administrare, training si team building, consultanta. Ne place sa credem ca aducem un suflu nou pe piata romaneasca. Fiecare proiect il abordam cu implicare, pasiune si profunzime. Indraznim sa punem in practica idei noi creand astfel proiecte inovative ce imbogatesc serviciile din piata. Atitudinea noastra este una deschisa, prietenoasa, dar in acelasi timp responsabila, flexibila pentru ca ne-am propus sa fim pentru clientii nostri un partener si nu un simplu prestator de servicii. Principalele servicii oferite sunt: * Recrutare si executive search * Salarizare si administrare de personal * Training si team building * Personnel leasing * Infiintare firme * Consultanta in domeniul resurselor umane Suntem specializati pe domeniile: IT, constructii, vanzari, financiar – contabil, farmaceutic, administrativ.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea noastra este aceea de a ajuta fiecare companie sa fie mai aproape de client si sa-i ofere serviciile pe care acesta si le doreste. Iata secretul nostru: PASIUNE si RESPECT pentru oameni. CCS are o echipa tanara si dinamica, bine pregatita, cu o experienta de 9 ani in segmentul Relatiilor cu Clientii, care ofera servicii de cea mai buna calitate. Am investit in oameni, pentru ca numai asa putem creste. Dorim sa ajutam piata din Romania sa creasca prin calitate si sa atraga cat mai mult atentia utilizatorilor altor piete.

Sector 3 Servicii
 • Firma Lektor din Iasi a fost infiintata in anul 2009. Inca de la inceput principalul nostru obiectiv a fost acela de a oferi servicii de invatare a limbilor straine de cea mai inalta calitate, bazate pe o evaluare exigenta, cu o structura care sa asigure continuitate. Traim intr-o lume a mobilitatii, in care globalizarea duce la eliminarea granitelor, in care petrecem concedii in strainatate si dezvoltam cariere intr-un mediu european. Cunoasterea unei limbi straine reprezinta cheia de acces la volumul imens de informatie existent la ora actuala. In plus, abaterea de la rutina zilnica inseamna cresterea eficientei in munca depusa. Cursurile de limbi straine reprezinta de cele mai multe ori nu doar o modalitate de perfectionare a abilitatii de comunicare, ci si un prilej de relaxare. De aceea trainerii nostri se adapteaza nevoilor tale, pentru a se asigura ca tu iti vei atinge obiectivele si vei putea asimila toate cunostintele de care ai nevoie. Cursurile de limba ENGLEZA, GERMANA si FRANCEZA sunt structurate pe nivele conform Cadrului Comun de Referinta European. Cursurile noastre sunt recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor. Firma nostra participa deasemenea la programul Cambridge Addvantage si organizeaza cursuri de pregatire pentru examenele Cambridge, de orice nivel. Cursurile vor debuta cu sustinerea unui test de plasare GRATUIT    care va permite distribuirea cursantilor in grupe corespunzatoare nivelului curent de cunostinte. Astfel, vom intelege unde ne aflam si unde vrem sa ajungem, si vom putea evalua in mod realist progresul realizat. Lucram in grupe restranse pentru a putea monitoriza permanent evolutia si nevoile cursantilor. In acest fel suntem mereu aproape de tine si stim cum sa te motivam, gratie unui sistem eficient de testare si feed-back constructiv. Trainerii Lektor te pregatesc pentru a utiliza cunostintele de limba in situatii concrete de viata. Acestea servesc ca instrument in rezolvarea problemelor tale si atingerea telurilor pe care le urmaresti. Tintim spre acuratete si fluenta in acelasi timp, incurajam exprimarea libera, lipsita de inhibitiile specifice vorbitorilor neexperimentati.

Iasi Servicii
 • AJA Cert Organism Multinaţional de Certificare şi Instruire, organizează cursuri de formare Auditori Interni si Externi pentru Sistemele de Management sub egida AJA Academy. Cursurile sunt susţinute de lectori acreditaţi AJA Academy, IRCA, IEMA Marea Britanie.

Bucuresti Servicii
 • Ne dorim sa promovam oameni talentati. Cautam oameni pe care sa- i formam ca reporteri si prezentatori Tv, oameni care sa devina jurnalistii de maine. Alege sa fi cineva! Iti asiguram o pregatire excelenta cu specialisti si vedete Tv. Vei participa la emisiuni tv, chiar tu vei prezenta stiri si emisiuni tv.

Bucuresti Servicii
 • Scoala de limbi straine Rose Jobs Brasov Organizam cursuri de: - Limba Engleza - Limba Franceza - Limba Germana - Limba Italiana - Limba Spaniola Pentru nivelurile : - Incepator - Pre-intermediari - Intermediari - Avansati Cui ne adresam ? Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si companii Ne adresam : - Pre-scolarilor - Elevilor claselor I-VIII - Liceenilor - Adultilor Companiilor le propunem urmatoarele tipuri de cursuri : - Limba straina cu caracter general - Limba straina de afaceri - Limba straina pentru industria turismului Sistemul de predare-invatare Programele, metodele de predare si de invatare sunt flexibile si adaptabile telurilor cursantului si/sau ale companiei. Abordarea propusa este moderna, interactiva si eficienta. Suportul de curs contine un manual si un caiet de exercitii. De asemenea, se va utiliza si un material audio pentru dezvoltarea abilitatilor de ascultare (Listening) si intelegere a discursului. Materialele sunt eleborate de catre edituri specializate in domeniul predarii limbilor straine, precumLongman Pearson. Cursurile urmaresc imbunatatirea celor patru abilitati : - Citire - Scriere - Vorbire - Ascultare Locul si modul de desfasurare a cursurilor Se vor organiza la sediul companiei, in functie de programul stabilit de comun acord. Se pot organiza grupe de cursanti (maxim 8 persoane) sau se poate apela la sistemul One-to-One. Inainte de inceperea cursului se va organiza o testare gratuita in vederea stabilirii nivelului cursantilor. Durata cursurilor Parcurgerea unui nivel se face in 120 de ore, impartite in 3 module a cate 40 de ore. . Va puteti inscrie la curs completand formularul de inscriere . Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rog completati formularul Finalitatea cursului Cursantii vor atinge nivelul de cunoastere propus, isi vor dezvolta abilitatile de comunicare, care se pot perfectiona prin parcurgerea nivelului urmator.

Brasov Servicii
 • Companie de intermediere servicii financiare, asigurari, recrutare forta de munca in domeniul vanzari - intermedieri servicii financiare, training. Reprezinta una din cele mai mari societati de asigurari la nivel mondial, cu activitate in romania de 175 ani.

Sibiu Financiar
 • Companie noastra are ca domeniu principal de activitate cercetarea sociala (cantitativa/calitativa), studiile de piata, sondajele de opinie. Printre domeniile secundare de activitate se numara consultanta si activitatea de coaching.

Bucuresti Producator
 • Fundatia Dezvoltarea Popoarelor este o organizatie neguvernamentala, care desfasoara programe de interventie socio-educative si ofera servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca. sd\gghsdfhjsfjdyfjy

Cluj Napoca Altul
 • Scoala de Studii Comerciale, fundatia Camerei de Comert si Industrie Bacau, este furnizor de formare profesionala autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei cu o experienta de 10 ani in organizarea de cursuri la cele mai inalte standarde. Programele de instruire construite in conformitate cu standardele de formare profesionala in vigoare, pun accent pe asigurarea participantilor la curs a unei calitati superioare a procesului didactic prin: Lectori specialisti cu o bogata experienta teoretica si practica, materiale didactice performante, sali de curs dotate corespunzator si o programa de pregatire ce permite acumularea competentelor solicitate pe piata muncii. Din oferta noastra mentionam: CURSURI DE INITIERE Inspector resurse umane Agent imobiliar Operator calculator Contabilitate CURSURI DE CALIFICARE Agent de turism Asfaltator Bucatar Brutar Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist Stivuitorist Ospatar Sudor CURSURI DE PERFECTIONARE Expert achizitii publice Expert accesare fonduri structurale Manager proiect Inspector protectia mediului Inspector protectia muncii Specialist SSM Coordonator SSM Formator Consilier afaceri europene. Diplomele eliberate la finalizarea programelor de formare profesionala sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Bacau Servicii
 • Furnizor de educaţie în aer liber pentru adulţi şi copii şi prestator de servicii de organizare a evenimentelor corporate, în special de tip teambuilding. Structura inedită a evenimentelor şi abordarea flexibilă ne-au adus până acum peste o mie de clienţi; următorul şi cel mai important puteţi fi dumneavoastră !

Brasov Servicii
 • Cursurile de calificare se desfasoara pe o perioada de 18 saptamani, contravaloarea acestora se poate achita esalonat. La finalul cursurilor se va obtine diploma de calificare recunoscuta de Ministerul Muncii la nivel national si pe teritoriul UE. Pentru detalii suplimentare sau inscrieri va rugam sa ne contactati la tel. 0747077000 sau accesati www.cornelsaru.ro

Bucuresti Servicii
 • Aveti nevoie de traducerea unui document ? Indiferent de limba straina in care este scris echipa MetaServ va poate ajuta. Efectuam traduceri din/in toate limbile straine, pentru orice tip de document si in orice format, in cel mai scurt timp posibil, cu maximum de eficienta si profesionalism. Aveti nevoie de un interpret pentru un eveniment anume, pentru o negociere cu un partener strain, un interpret care sa fie "vocea dumneavoastra" si care sa va ajute la succesul negocierii? Ati ajuns unde trebuie! Centrul de limbi straine MetaServ va ofera servicii de interpretariat din/in toate limbile straine pentru conferinte, seminarii, negocieri, licitatii, intalniri de afaceri, etc. De asemenea va punem la dispozitie cursuri de limbi straine de inalta calitate, cursuri interactive structurate dupa standardele europene de predare care sa va ajute sa va adaptati mai usor conditiilor de lucru de pe piata internationala inlaturand astfel barierele lingvistice si culturale. Indiferent de cultura, noi va ajutam sa comunicati cu toata lumea. Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii. O zi cat mai frumoasa, Elena MURARU Project Manager MetaServEducational Centre More than just language services! Splaiul |Independentei, Nr. 17, bl. 101 Izvor, Sc. 3, Et. 6,ap. 49, sector 5, Bucuresti. Mobile: (+40) 763.910.497 Site: www.metaserv.ro

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de formare profesională iniţială şi continuă (iniţiere, calificare, perfecţionare, specializare, recalificare), a personalului din turism, dar din alte sectoare aleeconomiei naţionale şi a altor beneficiari, cât şi asigurarea de servicii de consultanţă şi asistenţă de specialitate, pregătirea managerială a personalului de conducere al agenţilor economici din turism, respectiv al agenţiilor de turism, al hotelurilor sau altor structuri de cazare şi al restaurantelor aferente unităţilor hoteliere, instruirea teoretico-practică pentru dobândirea de cunoştinţe şi deprinderi specifice utilizării tehnicii de calcul şi informatizarea activităţilor specifice turismulu.

Bucuresti Servicii
 • Oferim consultanta logistica in distributie, organizarea coordonarea supravegherea si executarea operariunilor la comanda clientului - respectind cerintele lui in cele mai prounde detalii acestea conform contractelor incheiate.

Arad Servicii