Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1019 companii
 • Experienta si calitate in domeniul serviciilor financiar-contabile, fiscale si de audit. Personal cu o calificare inalta: doctorat in contabiliate si audit financiar, masterate in finante si contabilitate, specializari.

Vaslui Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Dacos Prest Srl este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii de contabilitate, expertiza si evidenta contabila, consultanta contabila, bilanturi. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Servicii
 • S.C. Conteuro S.R.L.isi propune sa efectueaze servicii profesioniste de calitate, servicii de contabilitate, consultanta contabila, expertize contabile, consultanta financiara, intocmire plan afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Oradea Servicii
 • Derulam contracte de audit financiar si intern in pentru societati comerciale si a Institutii Financiare Nebancare (societati de leasing, fonduri de investitii, etc.). Intocmim evidente contabile complete, inclusiv raportari si analize.

Dej Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2002. Compania General Audit S.R.L efectueaza contabiliatate, expertiza contabila, audit, consultanta financiara, fiscala. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor General Audit S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. General Audit S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Finante Cont Expert Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Finante Cont Expert S.R.L va pune la dispozitie servicii de contabilitate, consultanta financiara si fiscala. Firma noastra are un personal de 1 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Finante Cont Expert S.R.L. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Si pentru ca Finante Cont Expert S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Ro'bilantz S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Miercurea Ciuc, judetul Harghita. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de expertiza si evidenta contabila (firme, persoana fizica si juridica), punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ro'bilantz S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Ro'bilantz S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Miercurea Ciuc Servicii
 • Cu o experienta de peste 11 ani in contabilitate, stau la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi servicii complete de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, servicii de personal-salarizare, rapoarte de baza ale conturilor de furnizori, creante, stocuri, trezorerie, rapoarte ale fluxurilor de numerar (Cash-flow) si servicii conexe financiar contabile. Mi-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul clientilor. Scopul este de a va asigura servicii de contabilitate performante care vor garanta afacerii dumneavoastra un real succes. Serviciile oferite sunt personalizate in functie de cerintele fiecarui client in parte, astfel incat sa devin un partener pentru afacerea dumneavostra in care puteti avea totala incredere. Construim impreuna o relatie bazata pe calitate, profesionalism si comunicare. Legislatia din Romania este interpretabila si incerta, un contabil bun contribuie in mod cert la cresterea sigura a companiei dumneavoastra.

Cluj-napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Incont S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Piatra Neamt, judetul Neamt. Ceea ce isi propune firma Incont S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, consultanta economico-financiara. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Incont S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Incont S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Piatra Neamt Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Studio Gestione 3c S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma Studio Gestione 3c S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in afaceri - management, marketing, contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Studio Gestione 3c S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Studio Gestione 3c S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Bp - Con S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Bp - Con S.R.L efectueaza servici de contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Bp - Con S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Cont House S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza expertiza contabila, consultanta financiara si fiscala. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Cont House S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Cont House S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Indiferent in ce domeniu activeaza firma Dvs., contabilitatea este instrumentul care monitorizeaza evolutia acesteia. Informatiile furnizate de contabilitate permit controlul afacerii Dvs si reprezinta suportul deciziilor economice si financiare necesare pentru coordonarea eficienta a activitatii. Apeland la serviciile firmei CONT HOUSE beneficiati de experienta profesionala a unei echipe de experti contabili, pregatiti sa vina in intampinarea celor mai dificile probleme de contabilitate. Suntem o firma de contabilitate care se angajeaza sa devina aliatul dumneavoastra de incredere. Ve-ti putea acorda mai mult timp afacerii pe care o conduceti lasand in grija noastra elaborarea documentelor contabile. Va garantam interes, seriozitate, responsabilitate, corectitudine si competenta astfel incat actele contabile emise de noi sa reflecte claritate. Va stam la dispozitie cu informatii privind orice problema de contabilitate, fiscalitate, audit financiar, expertize contabile, divizari, fuziuni,marire de capital, lichidari si alte domenii adiacente. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sighisoara Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L. efectueaza lucrari de evidenta contabila, contabilitate, consultatii fiscale. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cont2003.ro

Targu Mures Servicii
 • �nfiinţată �n anul 2001, societate de expertiză financiar-contabilă şi de consultanţă �n domeniul fiscal, formată dintr-un grup de specialişti ce au competenţa profesională sifuncţionează operativ.

Bucuresti Servicii
 • Cont Info Mp S.R.L. din Calarasi, judetul Calarasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii de contabilitate, revizie, consultanta. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Cont Info Mp S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Cont Info Mp S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Calarasi Servicii
 • Infiintata in anul 1999, General Consulting S.A isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza contabilitate, expertiza si audit. Compania are un efectiv de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma General Consulting S.A este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • Profesional Audit reuneste o echipa de profesionisti cu o bogata experienta in sectorul serviciilor financiare si cu o permanenta pregatire in domeniu. Practicieni de elita de mai bine de 15 ani, prestam servicii de inalta calitate menite sa genereze beneficii substantiale clientilor nostri. In toata aceasta perioada, misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri, in conformitate cu standardele profesionale practicate pe plan international si adoptate de organismele profesionale din Romania. Profesional Audit propune o consultanta la nivel inalt, flexibila, performanta si adaptabila pe piata serviciilor de contabilitate, audit financiar, consultanta in domeniul fiscal si servicii conexe. Serviciile sunt livrate in Craiova cat si in intreaga tara. Website: https://www.auditfinanciar.ro

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Multiconsult Services S.R.L este situata in Pitesti, judetul Arges. Compania Multiconsult Services S.R.L efectueaza serviii de contabilitate, consultanta fiscala, expertiza contabila, audit, evaluari, consultanta financiara si in afaceri. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Multiconsult Services S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Multiconsult Services S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii pentru dezvoltarea afacerilor care le conduc. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Servicii
 • Firma oferim servicii complete de contabilitate (declaratii, balante, bilanturi, resurse umane...ETC.) pe aria jd SIBIU. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite asteptam sa ne contactati. Va multumim!

Orastie Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Multi Expert S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brad, judetul Hunedoara. Cu un efectiv de 1 angajati, Multi Expert S.R.L efectueaza servicii de contabilitate si expertiza contabila. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Multi Expert S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brad Servicii