Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1010 companii
 • Infiintata in anul 1995, Studio Gestione 3c S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma Studio Gestione 3c S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in afaceri - management, marketing, contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Studio Gestione 3c S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Studio Gestione 3c S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Bp - Con S.R.L a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania Bp - Con S.R.L efectueaza servici de contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Bp - Con S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Cont House S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza expertiza contabila, consultanta financiara si fiscala. Compania are un efectiv de 6 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei Cont House S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Cont House S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Indiferent in ce domeniu activeaza firma Dvs., contabilitatea este instrumentul care monitorizeaza evolutia acesteia. Informatiile furnizate de contabilitate permit controlul afacerii Dvs si reprezinta suportul deciziilor economice si financiare necesare pentru coordonarea eficienta a activitatii. Apeland la serviciile firmei CONT HOUSE beneficiati de experienta profesionala a unei echipe de experti contabili, pregatiti sa vina in intampinarea celor mai dificile probleme de contabilitate. Suntem o firma de contabilitate care se angajeaza sa devina aliatul dumneavoastra de incredere. Ve-ti putea acorda mai mult timp afacerii pe care o conduceti lasand in grija noastra elaborarea documentelor contabile. Va garantam interes, seriozitate, responsabilitate, corectitudine si competenta astfel incat actele contabile emise de noi sa reflecte claritate. Va stam la dispozitie cu informatii privind orice problema de contabilitate, fiscalitate, audit financiar, expertize contabile, divizari, fuziuni,marire de capital, lichidari si alte domenii adiacente. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Sighisoara Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L. efectueaza lucrari de evidenta contabila, contabilitate, consultatii fiscale. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cont2003.ro

Targu Mures Servicii
 • �nfiinţată �n anul 2001, societate de expertiză financiar-contabilă şi de consultanţă �n domeniul fiscal, formată dintr-un grup de specialişti ce au competenţa profesională sifuncţionează operativ.

Bucuresti Servicii
 • Cont Info Mp S.R.L. din Calarasi, judetul Calarasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza servicii de contabilitate, revizie, consultanta. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Cont Info Mp S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Cont Info Mp S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Calarasi Servicii
 • Infiintata in anul 1999, General Consulting S.A isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza contabilitate, expertiza si audit. Compania are un efectiv de 5 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma General Consulting S.A este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Satu Mare Servicii
 • Profesional Audit reuneste o echipa de profesionisti cu o bogata experienta in sectorul serviciilor financiare si cu o permanenta pregatire in domeniu. Practicieni de elita de mai bine de 15 ani, prestam servicii de inalta calitate menite sa genereze beneficii substantiale clientilor nostri. In toata aceasta perioada, misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri, in conformitate cu standardele profesionale practicate pe plan international si adoptate de organismele profesionale din Romania. Profesional Audit propune o consultanta la nivel inalt, flexibila, performanta si adaptabila pe piata serviciilor de contabilitate, audit financiar, consultanta in domeniul fiscal si servicii conexe. Serviciile sunt livrate in Craiova cat si in intreaga tara. Website: https://www.auditfinanciar.ro

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Multiconsult Services S.R.L este situata in Pitesti, judetul Arges. Compania Multiconsult Services S.R.L efectueaza serviii de contabilitate, consultanta fiscala, expertiza contabila, audit, evaluari, consultanta financiara si in afaceri. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Multiconsult Services S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei Multiconsult Services S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii pentru dezvoltarea afacerilor care le conduc. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Servicii
 • Firma oferim servicii complete de contabilitate (declaratii, balante, bilanturi, resurse umane...ETC.) pe aria jd SIBIU. Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile oferite asteptam sa ne contactati. Va multumim!

Orastie Distribuitor
 • Infiintata in anul 2000, Multi Expert S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brad, judetul Hunedoara. Cu un efectiv de 1 angajati, Multi Expert S.R.L efectueaza servicii de contabilitate si expertiza contabila. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Multi Expert S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brad Servicii
 • Societatea Clivia este membra a Corpului Expertilor Contabili (CECAR) din anul 2005 si asigura servicii de expertiza si analiza contabila la cel mai inalt nivel de profesionalism. In prezent asigura servicii pentru aproximativ 100 de societati comerciale care au, in cea mai mare parte, capital strain (italian, spaniol, german, francez, maghiar). De asemenea, in cadrul societatii, exista persoane vorbitoare de limbi straine: italiana, germana, engleza, maghiara, franceza.      Firma va ajuta sa treceti cu bine testele de matematica aplicata; poate ca la scoala ne-a placut literatura sau geografia. Si parca nici algebra nu era atunci atit de complicata. Aveti la dispozitie o firma de contabilitate pe care sa o transformati in aliatul dvs. de incredere. Calitatea serviciilor contabile prestate catre parteneri se regaseste in progresele acestora. La Firma gasiti o echipa de experti contabili cu o experienta vasta in domeniile contabilitatii, expertizei economico-financiare si in domeniile adiacente acestora. Practica economica dovedeste ferm faptul ca cei care fac toata viata calcule nu pot gresi la socoteli! Contabilitatea este un domeniu care dovedeste clar avantajele specializarii: lasati-i pe cei care se pricep sa calculeze pentru dvs. si veti avea tot timpul sa faceti ceea ce stiti mai bine: afaceri ! Paleta de servicii puse la dispozitia tertilor: - tinerea si/sau supravegherea contabilitatii si intocmirea bilantului contabil; - efectuarea analizelor economico-financiare; - asistenta in organizarea si conducerea evidentei contabile; - servicii de salarizare si resurse umane (personal); - consultanta in domeniul impozitelor si taxelor pentru persoane fizice si juridice; - asistenta de specialitate pe durata verificarilor efectuate de: Organele Fiscale, Garda Financiara, alte institutii abilitate de lege. Va asteptam la sediul nostru din Timisoara, str. Simion Barnutiu nr. 13 sau ne puteti contacta la 0725511941, 0256.203102, 0256.203569.

Timisoara Servicii
 • www.pro-consult.ro Suntem un colectiv tanar si dinamic, care va va ajuta la gasirea solutiilor optime pentru afacerea dvs. Pentru Professional Trade fiecare client este unic si merita sa primeasca servicii unice. Viziunea noastra este de a pune clientul pe primul plan, sa ii intelegem cerintele si sa ii oferim servicii impecabile adaptate necesitatilor sale specifice. Scopul nostru este sa ne asiguram ca beneficiati de cele mai bune servicii in domeniul financiar  contabil.   Echipa noastra de consultanti ofera solutii care ii ajuta pe clienti sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea prin imbunatatirea eficientei si a productivitatii acestor firme oferindu-le un produs de calitate. Prima noastra obligatie este fata de clientii nostri. Ne intereseaza cum evolueaza acestia pe termen lung, succesul lor fiind si succesul nostru. Abordam fiecare firma ca si cum ar fi propria firma oferindu-le clientilor informatiile, analizele si evaluarile de care au nevoie pentru a lua decizii majore.

Agigea Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Stela Cont S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 24 angajati, Stela Cont S.R.L efectueaza servicii de contabilitate. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Stela Cont S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie localizata in Alba Iulia, judetul Alba, si infiintata in anul 1994. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza contabilitate, expertize contabile, audit. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Miniconex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Miniconex S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Alba Iulia Servicii
 • Perpetuum-cont Srl a fost fondata in 2000 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza expertiza contabila, plan de afaceri, consultanta, lichidari. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Perpetuum-cont S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Servicii
 • AFG Consulting S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de contabilitate generala si consultanta financiara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei AFG Consulting S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania AFG Consulting S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Exprim Contab Srl din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Exprim Contab S.R.L. are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de contabilitate, expertiza contabila, audit financiar. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Exprim Contab S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Exprim Contab S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Infiintata in 31.12.2006, prin transformarea fostei EVA CONT SRL, cf.Legii 86/2006. Societatea profesionala Eva Cont I.P.U.R.L. (intreprindere profesionala unipersonala cu raspundere limitata) va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul administrarii, reorganizarii si lichidarii judiciare si a concordatului preventiv. Firma noastra are un personal de 4 angajati si 4 colaboratori. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente, strategia de administrare/ lichidare judiciara a societatilor aflate in insolventa/ faliment, fiind conform Legii 85/2006 privind procedura insolventei, modificata si completata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Servicii
 • Ecos Srl din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Ecos S.R.L. va pune la dispozitie servicii de consultanta si expertiza contabila. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Ecos S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Buzau Servicii