Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1019 companii
 • Societatea Clivia este membra a Corpului Expertilor Contabili (CECAR) din anul 2005 si asigura servicii de expertiza si analiza contabila la cel mai inalt nivel de profesionalism. In prezent asigura servicii pentru aproximativ 100 de societati comerciale care au, in cea mai mare parte, capital strain (italian, spaniol, german, francez, maghiar). De asemenea, in cadrul societatii, exista persoane vorbitoare de limbi straine: italiana, germana, engleza, maghiara, franceza.      Firma va ajuta sa treceti cu bine testele de matematica aplicata; poate ca la scoala ne-a placut literatura sau geografia. Si parca nici algebra nu era atunci atit de complicata. Aveti la dispozitie o firma de contabilitate pe care sa o transformati in aliatul dvs. de incredere. Calitatea serviciilor contabile prestate catre parteneri se regaseste in progresele acestora. La Firma gasiti o echipa de experti contabili cu o experienta vasta in domeniile contabilitatii, expertizei economico-financiare si in domeniile adiacente acestora. Practica economica dovedeste ferm faptul ca cei care fac toata viata calcule nu pot gresi la socoteli! Contabilitatea este un domeniu care dovedeste clar avantajele specializarii: lasati-i pe cei care se pricep sa calculeze pentru dvs. si veti avea tot timpul sa faceti ceea ce stiti mai bine: afaceri ! Paleta de servicii puse la dispozitia tertilor: - tinerea si/sau supravegherea contabilitatii si intocmirea bilantului contabil; - efectuarea analizelor economico-financiare; - asistenta in organizarea si conducerea evidentei contabile; - servicii de salarizare si resurse umane (personal); - consultanta in domeniul impozitelor si taxelor pentru persoane fizice si juridice; - asistenta de specialitate pe durata verificarilor efectuate de: Organele Fiscale, Garda Financiara, alte institutii abilitate de lege. Va asteptam la sediul nostru din Timisoara, str. Simion Barnutiu nr. 13 sau ne puteti contacta la 0725511941, 0256.203102, 0256.203569.

Timisoara Servicii
 • www.pro-consult.ro Suntem un colectiv tanar si dinamic, care va va ajuta la gasirea solutiilor optime pentru afacerea dvs. Pentru Professional Trade fiecare client este unic si merita sa primeasca servicii unice. Viziunea noastra este de a pune clientul pe primul plan, sa ii intelegem cerintele si sa ii oferim servicii impecabile adaptate necesitatilor sale specifice. Scopul nostru este sa ne asiguram ca beneficiati de cele mai bune servicii in domeniul financiar  contabil.   Echipa noastra de consultanti ofera solutii care ii ajuta pe clienti sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea prin imbunatatirea eficientei si a productivitatii acestor firme oferindu-le un produs de calitate. Prima noastra obligatie este fata de clientii nostri. Ne intereseaza cum evolueaza acestia pe termen lung, succesul lor fiind si succesul nostru. Abordam fiecare firma ca si cum ar fi propria firma oferindu-le clientilor informatiile, analizele si evaluarile de care au nevoie pentru a lua decizii majore.

Agigea Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Stela Cont S.R.L isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu un efectiv de 24 angajati, Stela Cont S.R.L efectueaza servicii de contabilitate. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Stela Cont S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie localizata in Alba Iulia, judetul Alba, si infiintata in anul 1994. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza contabilitate, expertize contabile, audit. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. In cadrul companiei Miniconex S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Miniconex S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Alba Iulia Servicii
 • Perpetuum-cont Srl a fost fondata in 2000 in Sibiu, judetul Sibiu si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 3 angajati, firma noastra efectueaza expertiza contabila, plan de afaceri, consultanta, lichidari. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Perpetuum-cont S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Sibiu Servicii
 • AFG Consulting S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de contabilitate generala si consultanta financiara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei AFG Consulting S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania AFG Consulting S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Exprim Contab Srl din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Firma Exprim Contab S.R.L. are o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de contabilitate, expertiza contabila, audit financiar. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Exprim Contab S.R.L.. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Exprim Contab S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Infiintata in 31.12.2006, prin transformarea fostei EVA CONT SRL, cf.Legii 86/2006. Societatea profesionala Eva Cont I.P.U.R.L. (intreprindere profesionala unipersonala cu raspundere limitata) va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul administrarii, reorganizarii si lichidarii judiciare si a concordatului preventiv. Firma noastra are un personal de 4 angajati si 4 colaboratori. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente, strategia de administrare/ lichidare judiciara a societatilor aflate in insolventa/ faliment, fiind conform Legii 85/2006 privind procedura insolventei, modificata si completata. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Servicii
 • Ecos Srl din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Ecos S.R.L. va pune la dispozitie servicii de consultanta si expertiza contabila. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Ecos S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Buzau Servicii
 • Inca de la infiintare Plesu Consult S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Plesu Consult S.R.L. este sa efectueaze servicii profesioniste de evidenta contabila, audit financiar de specialitate, expertiza contabila, consultanta fiscala, studii de fezabilitate, planuri de afaceri conforme cu legislatia in vigoare. Compania noastra are un personal de 2 angajati. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea serviciilor noastre. Plesu Consult S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a serviciuluiS care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de contabilitate si expertiza contabila. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Sercont S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • De 14 ani pe piața serviciilor de contabilitate și consultanță economico-financiară și fiscală Societatea are un program activ de perfectionare profesionala, in fiecare an participand la numeroase seminarii si cursuri de pregatire, pentru a-si imbunatatii serviciile si pentru a veni in ajutorul clientilor, raspunzandu-le si oferindu-le mereu solutii optime. Pentru o prelucrare rapida, eficienta si in siguranta, documentele si datele sunt stocate si prelucrate cu ajutorul celor mai noi softuri si echipamente IT. Folosim servere de date dedicate, backup incremental local si la distanta, conexiuni "remote desktop" sau VPN, precum si semnaturi digitale. Suntem principalul consultant pe linie economico-financiara pentru producatorul softului de contabilitate folosit atat in cadrul firmei cat si de catre multi dintre clientii nostri.

Sibiu Servicii
 • A & C EXPERT 1998 SRL R.C. J 40/3149/31.03.1998 C.U. I. 10397103 Sediul social: Bd. Libertatii nr.12, sector 3,Bucuresti Telefon/fax: 021 316.68.84 Telefon mobil: 0722.33.01.65-Administrator Punct de lucru: Bd. Burebista nr.4, OFERTA DE SERVICII A&C EXPERT 1998 SRL a fost infiintata in anul 1998 si inregistrata la Camera Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania. Actionarul principal este membru activ in Camera Auditorilor Financiari din Romania. Avind o echipa formata din specialisti, A & C Expert 1998 SRL va ofera o gama completa de servicii de contabilitate, expertiza contabila si audit, studii de fezabilitate, evaluari, cenzorate, rabursari de TVA, control, refaceri si rectificari pe perioade precedente. Serviciile noastre sunt un set complet: astfel, in cazul contractelor de prestari servicii financiar contabile sau de audit, oferim si consultanta financiar-contabila si fiscala, atuurile cu care ne prezentam in fata clientilor nostrii fiind: promptitudine, calitate si responsabilitate in tot ceea ce facem. Modul nostru de lucru se bazeaza pe premiza ca fiecare client este diferit, avand propriile dorinte, prioritati si asteptari. Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este faptul ca in modul nostru de lucru interesele noastre converg cu cele ale clientilor. Mai mult, noi suntem flexibili si disponibili in relatiile cu clientii, astfel incat sa fim alaturi de acestia ori de cate ori au nevoie de serviciile noastre, indiferent de moment. Societatea are un portofoliu de clienti din domenii diverse de activitate: comert, import-export, transport, prestari servicii, productie, constructii, presa, edituri, publicitate, urism, leasing, asigurari, consultanta si management, proiectari constructii, finantari nerambursabile UE, s.a. Efectuarea lucrarilor de audit, prelucrarea documentelor contabile, intocmirea balantelor de verificare, a bilanturilor si declaratiilor catre autoritatile statului, analiza si prognoza economico-financiara se efectueaza cu ajutorul softurilor de ultima generatie. In cazul in care sunteti interesati de oferta noastra, va putem pune la dispozitie o grila orientativa de tarife, negociabila si flexibila, care va tine seama de toate elementele conjuncturale legate de volumul si gradul de dificultate al lucrarilor solicitate. Asteptam solicitarile dumneavoastra, privind serviciile oferite de societatea noastra, prin fax, tel. sau e-mail. Cu deosebita consideratie, Adela Dumitru Expert contabil-Auditor financiar Director General

Bucuresti Servicii
 • Fiscontexpert Consult Srl din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: contabilitate, expertize, audit. Compania are un efectiv de 17 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Fiscontexpert Consult S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Iasi Servicii
 • Financial S.R.L. din Arad, judetul Arad pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Financial S.R.L. efectueaza contabilitate generala, consultanta financiara, expertiza contabila, audit financiar. Firma noastra are o echipa de peste 10 colaboratori. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Financial S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse  si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Financial S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 2005 Compania Dox Consult S.R.L este membru C.E.C.C.A.R. Brasov din anul 2005, anul infiintarii sale. Firma noastra are o echipa de 2 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Brasov Misiunea noastra este sa oferim servicii contabile de calitate clientiilor nostri. Oferim servicii complete de evidenta contabila, intocmirea statelor de plata pentru salarii, intocmirea si inregistrarea declaratiilor aferente salariilor si cele fiscale, certificam bilantul clientilor nostri. Expertul nostru contabil este vorbitor de limba italiana si engleza, de aceea putem oferi comunicarea directa in limbile respective cu reprezentantii firmelor straine care nu cunosc limba romana. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii a clientilor. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a stabili o intalnire in vederea unei viitoare colaborari.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Adelmar Consult S.R.L membra a CECCAR. prin personalul sau,expert contabil, va ofera servicii profesionale datorita experientei si practicii in domeniu pentru diverse sectoare de activitate economica: comert, productie, export, fundatii si asociatii, persoane fizice autorizate, etc. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Solutii informatice AUTOSOFT, monopost/retea,consultanta si asistenta tehnica, dezvoltare software la comanda, demo pe www.autosoft.ro: Contabilitate si Gestiune Economica- Facturare-Salarii-Contabilitate partida simpla-Gestiune stocuri gradinite- Automatizare tiparire corespondenta si tipizate-Management parteneri/clienti- Calcul Intretinere Asociatii Locatari sau Proprietari-Gestiune Restaurante-Gestiune Curatatorii si Spalatorii. AUTOSOFT STOCAS �multisocietate, multiluna, integrat, pentru societati comerciale/ bugetari/fundatii/ reprezentante �trezorerie, gestiune stocuri, imobilizari,furnizori/clienti, compensari, scadentar plati/incasari, raportari:NIRuri, registru casa/banca, jurnal vanzari/ cumparari, fise magazie/ mijloace fixe/ furnizori/ clienti/ agenti, note contabile automate, inchidere automata conturi TVA / venituri si cheltuieli, note contabile extrabilant, registru-jurnal, Carte Mare, fise cont, balanta contabila,declaratii/bilant in machete adaptabile,modul facturare. AUTOSOFT SALARII � multisocietate, societati comerciale/ bugetari/ reprezentante � sporuri, prime, retineri, concedii medicale/odihna, avansuri, calcul salarii (regie/ acord), state plata, taxe, fluturasi, fise fiscale/ CAS, raportari electronice, declaratii: sanatate/somaj/CAS, fisa angajat, calcul net de la brut, centralizatoare state plata/ liste CO. AUTOSOFT CONTPERS � multiorganizatie, evidenta contabila multiluna� medici/ notari/ avocati � urnal incasari si plati, tiparire cont pe zile/ fise, registru casa/ banca, balante venituri/ cheltuieli, furnizori/clienti/mijloace fixe, operatiuni diverse, stoc, Carte Mare. AUTOSOFT GESTOC �program de gestiune si evidenta stocuri pentru gradinite /scoli - accesibil, operare simpla, lucreaza la nivel de zi pentru o perioada de un an,calcul stoc la nivel de zi, economii/ depasiri, NIR-uri, iesiri, bon consum, lista zilnica alimente, centralizator consum, cantitati/ valori zilnice consumate, total pe perioada, fisa magazie, balanta zilnica stocuri, intrari, iesiri, lista zilnica alimente, calcul economii/depasiri zilnice/cumulate; inchidere zi, stoc nou. AUTOSOFT PARTENERI � sistem de evidenta relatii parteneri/ clienti- CRM- evidenta parteneri/clienti, calcul oferte/comenzi, urmarire facturi si incasari, lucru in retea, nomenclatoare clienti/ produse/departamente/ agenti, inregistrari cereri oferte, vanzari, contracte, interventii, sugestii, vanzari distribuitori/agenti, raportari :fise clienti/agenti, facturi neachitate, vanzari produse/servicii/grupe activitati. AUTOSOFT ASLOC �multibloc, multiasociatie - repartizare cheltuieli, incasari si plati prin numerar sau banca, evidenta fonduri-rulment/reparatii/alte fonduri, penalitati, aplicate de asociatie sau furnizori, dobanzi, lista restantieri, contoare, subventii, fisa/ balanta furnizori, fisa apartament, calcul liste intretinere, personalizare liste, registru de casa/ banca, registru-jurnal. AUTOSOFT BIROU �nomenclator destinatari/ expeditori/ banci/conturi, selectie font/ marime/ culoare, tiparire adrese destinatar/expeditor (plic/A4), texte promotionale plicuri, borderou recomandate, confirmari primire, registru iesiri, DPVE, DIVE, bilete ordin AUTOSOFT NOTE�bonuri,note plata, meniuri,retetar,statistici consum,stoc,borderou incasari AUTOSOFT CURATATORII�nomenclator articole, coduri, stare, discount-uri, suprataxe spalat/calcat, comenzi clienti, incasare pe loc/ridicare/banca, retururi, ridicare totala/partiala, evidenta,statistica clienti, incasari, produse primite spalat/curatat/ calcat/ retur-uri/schimburi. Calea Vitan 109, bl. V15, apt.1, sector3, Bucuresti Tel./fax: 021-3220527; 0744239020; office@autosoft.ro

Bucuresti Producator
 • De ce firma noastra de contabilitate? Pentru ca am investit in cea mai buna tehnologie pentru a automatiza pe cat posibil procesul de creare si prelucrare a actelor contabile primare pentru o cat mai buna optimizare a timpului. Pentru ca am creat o echipa de profesionisti specializati in : contabilitate, fiscalitate, salarizare, drept comercial. expertize contabile, verificari si certificari ale situatiilor financiare. Pentru ca am inteles ca serviciile trebuie prestate personalizat, ca fiecare client are nevoi si asteptari unice iar noi ne adaptam acestor nevoi cu mare usurinta. Pentru ca avem experienta mai multor sisteme fiscale, avand clienti firme atat romanesti cat si straine : Italia, Canada. Pentru ca raportul nostru calitate/pret nu are concurenta. Ne gasiti si pe FORUMUL nostru de pe www.global-office.ro pentru orice intrebare legata de contabilitate.

Bucuresti Servicii