Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1020 companii
 • Societate de contabilitate si expertiza contabila, infiintata in ianuarie 2002, ofera servicii de calitate in domeniul contabil. Principalii clienti sunt din domeniul productiei, constructiilor, serviciilor diverse, comert.

Bucuresti Servicii
 • Organizarea si tinerea contabilitatii financiare, intocmirea declaratiilor fiscale si sociale, mijloace fixe, state de salarii, inclusiv intocmirea si certificarea situatiilor financiare. Organizarea, verificarea si certificarea inegistrarilor contabile intocmite de personalul propriu al beneficiarului. Consultanta financiar-contabila, expertize, evaluari, asistenta pentru fuziune, divizare sau achizitii de companii.

Codlea Financiar
 • Companie cu o experienta indelungata in domeniul financiar - contabil, fiabila si flexibila cu orice tip de client oferim servicii atat in domeniul financiar - contabil, cat si in domeniul juridic si fiscal.

Bucuresti Servicii
 • Ascent Group este un grup de consultanta care s-a nascut pentru a raspunde unei necesitati de servicii de consultanta de inalta calitate in Europa de Est, pentru investitorii straini. Ascent Group, prin intermediul firmelor din grup, ofera servicii de consultanta financiara, juridica, dezvoltare afaceri, resurse umane, training, contabilitate, audit, managementul calitatii. Ascent Group are filiale  Bucuresti, Arad, Sofia, Chisinau si Limassol.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie noua, infiintata in 2006, dar ne bazam pe experienta acumulata de angajatii si colaboratorii nostri permanenti in peste 6 ani de lucru continuu in contabilitatea unor firme cu o variata gama de activitati.

Bacau Servicii
 • CONTINFORM este o societate de contabilitate, expertiza contabila, audit si consultanta in domeniul financiar contabil. Economisti cu experienta va oferim servicii cu profesionalism si seriozitate la standarde europene.

Constanta Servicii
 • Societate infiintata in 2003, dupa o experienta de 20 de ani in contabilitatea de productie, servicii, comert, import, export. In prezent are un numar de 6 economisti pregatiti sa va stea la dispozitie. Tarifele practicate sunt negociabile in functie de volumul actelor.

Com Berceni Financiar
 • Infiintata in anul 1996, Siroco Prest S.R.L este situata in Suceava, judetul Suceava. Compania Siroco Prest S.R.L produce o gama larga de programe soft pentru contabilitate, gestiune, mijloace fixe si salarii, expertiza si evidenta contabila. Firma noastra are o echipa de 7 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta Siroco Prest S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Producator
 • Infiintata in anul 1999, Codexpert Office se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Suceava, judetul Suceava. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza audit financiar, consultanta, expertiza contabila (bilanturi, salarii, impozite), lichidari firme, investitii. Compania are un efectiv de 3 angajati. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Codexpert Office se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Codexpert Office sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Suceava Servicii
 • Firma va ofera servicii de contabilitate, declaratii fiscale, bilanturi contabile, expertize contabile, analize economico-financiare, consultanta financiara si fiscala. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!

Sector 3 Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Vicont Expert Cons Srl este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de contabilitate, audit, expertiza contabila, bilant, balante, refaceri situati contabile, restante. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Vicont Expert Cons S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Vicont Expert Cons S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de contabilitate si expertiza contbila pentru persoane juridice, agenti comerciali, consultanta financiara si fiscala. Firma noastra are un personal de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Societatea este membra a corpului de experti contabili autorizati din Romania. Experienta personalului de cel putin 20 de ani in domeniu, este garantia calitatii lucrarilor si serviciilor oferite.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1992. Avem agentie in com Sohatu, jud Calarasi Compania Marinform S.R.L. efectueaza expertize, evaluari contabile, contabilitate pentru persoane fizice si agenti comerciali, consultanta fiscala. Firma noastra are o echipa de 1 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Marinform S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Proaudit Cont Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Va oferim servicii de evidenta si expertiza contabila (impozite, declaratii fiscale, bilanturi, salarii), audit financiar. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert sa va aduca reale satisfactii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Financiar
 • Fin Expert Consulting s-a infiintat in anul 2003 fiind una dintre firmele de consultanta cu capital privat integral romanesc. In toata perioada de la infiintare si pana in prezent misiunea noastra s-a concretizat in asigurarea unor servicii de calitate clientilor nostri in conformitate cu cerintele standardelor profesionale. Societatea noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR). Asociatul    unic al    Cabinetului este Expert Contabil Roman, licentiata de International Business School, United Kingdom diploma in Financing International Business si de Ecole Nationale des Ponts et Chauss�es si de Universitatea Bristol (UK) - �Executive MBA�. Experienta sa profesionala de peste 15 ani in domeniul financiar-contabil include 7 ani in functia de manager al Departamentului de Expertiza Contabila si Salarizare din cadrul unuia dintre cele patru companii de audit si contabilitate din Romania. Echipa Fin Expert Consulting este formata din contabili tineri, cu experienta, disponibili sa asiste clientii nostri si sa ofere o gama diversificata de servicii.

Bucuresti Financiar
 • Societatea a fost infiintata in anul 2002 si are o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de evidenta si expertiza contabila (bilanturi, impozite, declaratii fiscale), resurse umane, evaluare patrimoniala, infiintari/modificari/ dizolvari societati. Serviciile oferite sunt  personalizate in functie de profilul de activitate al beneficiarului, cerintelor si asteptarilor sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ne ajuta sa ne perfectionam seviciile si sa le adaptam mereu la cerintele pietei. Tarifarea se face in functie de complexitatea activitatii si volumul de documente, astfel incat sa nu va incarcati cu costuri supradimensionate!

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza expertize, evaluari contabile, consulanta financiara, fiscala, audit. Compania are un efectiv de 6 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. JPT Accounting 2002 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Contexpert Taco S.R.L., a fost fondata in 1998 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Contexpert Taco S.R.L. are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de evidenta si expertiza contabila (bilanturi, declaratii fiscale, impozite). Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Contacron Expert Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in efectuarea de evidenta si expertiza contabila (bilanturi, impozite, declaratii fiscale), audit financiar, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Contacron Expert S.R.L.. Experienta Contacron Expert S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Financiar