Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4159 companii
 • Cu o experienta de peste 11 ani in contabilitate, stau la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi servicii complete de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, servicii de personal-salarizare, rapoarte de baza ale conturilor de furnizori, creante, stocuri, trezorerie, rapoarte ale fluxurilor de numerar (Cash-flow) si servicii conexe financiar contabile. Mi-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul clientilor. Scopul este de a va asigura servicii de contabilitate performante care vor garanta afacerii dumneavoastra un real succes. Serviciile oferite sunt personalizate in functie de cerintele fiecarui client in parte, astfel incat sa devin un partener pentru afacerea dumneavostra in care puteti avea totala incredere. Construim impreuna o relatie bazata pe calitate, profesionalism si comunicare. Legislatia din Romania este interpretabila si incerta, un contabil bun contribuie in mod cert la cresterea sigura a companiei dumneavoastra.

Cluj-napoca Servicii
 • Societate  profesional  cu  personal  specializat  si  membr a  prestigioaselor   organisme  profesionale : Corpul Experilor  Contabili si Contabililor  Autorizai  din Romnia; Asociaia  Naional  a  Evaluatorilor   din Romnia; Uniunea  Naional a  Practicienilor  in insolven  din Romnia, si   asociaii  patronale: - Camera de Comer  si Industrie a Romniei, - U.G.I.R. 1903. 1. ntocmirea  de  planuri de  afaceri -  studii de  fezabilitate , studii  de  oportunitate. Flux operaiuni: 1.1. ntlnire  preliminar; 1.2. Lansare  comand; 1.3. ntocmire  contract; 1.4. Stabilirea  listei  iniiale   de   documente   pentru  start; 1.5. Prezentarea   de  client  a  documentelor  solicitate; 1.6. Culegerea  si prelucrarea  datelor   de   consultani  (incluznd si  inspecii/vizite  ale  locaiilor  ce  fac  obiectul  lucrrii ); 1.7. ntocmirea  planului  de  afaceri/studiu fezabilitate ; 1.8. Discuia  final  cu  clientul; 1.9. Recepia  lucrrii; 1.10   Predare  - achitare; 1.11 Asisten  ulterioar  (la  solicitare). 2. ntocmirea  de  rapoarte  de  evaluare  pentru: - proprieti  imobiliare, - bunuri  mobile, - societi  comerciale. S.C.  CONSULTING  V COMPANY   S.R.L.    dispune   de  evaluatori  pentru  toate  seciunile, experi  ce  au  participat  la  ntocmirea   a sute de  lucrri in  domeniu . Din  totalul   de  17 consultani  11  sunt evaluatori  inclusiv   membri  ANEVAR , existnd  si  contracte  de   colaborare  cu ali  evaluatori  externi . 3. Expertize  si evidene  contabile Personalul specializat  din cadrul  firmei  acord  asisten  si  ntocmesc rapoarte  la  cerere  pentru  diverse  cauze: - Litigii  - comerciale, - Litigii - contestaii, ale  actelor de control, ale  autoritilor  publice  in materie; - Partaje - divizri fuziuni. - Alte  cauze, - Asisten  contabil. 4. Proceduri de insolven, lichidri, divizri, fuziuni. - Activitatea de practician  in insolven  (administrator  judiciar,  lichidator  judiciar) conform  Legii  nr. 85/2006; - Implicarea  ca  si  practician  in insolven conform Legii  nr. 31/1990   cu  modificrile  ulterioare  - efectuarea de  lichidri  voluntare;   - ntocmirea  de  proiecte  de  divizare,  fuziune,  solicitate  la  Registrul  Comerului.

Tg-jiu Servicii
 • Management Consult S.R.L a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Giurgiu, judetul Giurgiu. Compania Management Consult S.R.L efectueaza consultanta in afaceri si in management, lichidari si infiintari firme. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei Management Consult S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Management Consult S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Giurgiu Servicii
 • S.C.EURO-HOLD SRL, este master francizor a produsului GECO-Haus, ofera ca producator si reprezentant, materiale si sisteme tehnice in domeniul constructiilor si ofera consultanta in domeniul constructiilor cu structura de rezistenta din lemn si a instalatilor tehnice de constructie.

Vulcan Altul
 • Suntem cei mai buni in domeniul proiectarii din judetul Ialomita. Lucrari: sediul BCR Slobozia Fetesti Tandarei, sediul Tribunal judetean, sediul Farmadep, locuinte particulare, amenajari de spatii comerciale, documentatii de urbanism PUG PUZ si PUD, reclama si vanzare de produse prin intermediul lucrarilor proiectate si realizate, etc.

Slobozia Servicii
 • Societatea a fost infiintata in anul 1992 avand ca principal obiect de activitate consultanta juridica. Cadrul legal nou aparut prin Legea nr. 514/2003 a dat posibilitatea dezvoltarii firmei prin imbunatatirea serviciilor de consultanta si reprezentare juridica.

Botosani Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Orgman S.A este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Compania Orgman S.A efectueaza consultanta in afaceri, manageriala, calitate si mediu, finantari nerambursabile. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Orgman S.A se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Orgman S.A sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Mare Servicii
 • Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate (institutii guvernamentale si bancare, universitati, IMM-uri si companii multinationale).

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Studio Gestione 3c S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma Studio Gestione 3c S.R.L are o echipa de 10 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in afaceri - management, marketing, contabilitate generala, expertiza contabila, consultanta financiara. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Studio Gestione 3c S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Studio Gestione 3c S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Rolul profesiei de consilier juridic, ca parte component a sistemului judiciar romn, n lumina textului Legii 514/2003, este definitoriu pentru activitatea desfasurata de orice persoana juridica care-si desfasoara activitatea in Romania. Profesie juridic distinct, consilierul juridic, pune in lumina legii actele si faptele de comert pe care le desfasurati, acordand indrumarea legala de care aveti nevoie, consultanta si asistenta juridica in cadrul desfasurarii activitatii comerciale.    Consilierul juridic asigur aprarea drepturilor si intereselor persoanelor juridice de drept privat, n slujba crora se afl, n conformitate cu Constitutia si legile trii. Astfel ca, prin activitatea noastra: - asigurm consultanta si reprezentarea persoanei juridice; - aprm drepturile si interesele legitime ale acesteia n raporturile sale cu autoritatile publice, institutiile de orice natur, precum si cu orice persoan juridic sau fizic, romn sau strin, n conditiile legii si ale regulamentelor specifice unittii; - avizm si contrasemnam actele cu caracter juridic. -   intocmim acte si inscrisuri cu caracter juridic, contracte de orice natura,    utile in activitatea desfasurata de persoana juridica. -   redactam acte juridice, atestam identitatea prtilor, a consimtmntului, certificam continutul si data actelor ncheiate. -  reprezentam in fata instantelor de orice grad interesele d-voastra in raporturile cu tertii.

Galati Servicii
 • Inca de la infiintare Darf-cons S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica, infiintari societati comerciale, consultanta in afaceri. Compania are un efectiv de 5 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Darf-cons S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Lugoj Servicii
 • Cel mai mare succes al nostru il reprezinta satisfactia clientilor nostri. Personalul nostru specializat intocmeste proiecte de demolare prin lucrari de impuscare si acorda asistenta tehnica la executarea lucrarilor.

Petrosani Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L. efectueaza lucrari de evidenta contabila, contabilitate, consultatii fiscale. Firma noastra are o echipa de 6 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Contabilitate 2003 Servicii Si Consultatii S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. www.cont2003.ro

Targu Mures Servicii
 • �nfiinţată �n anul 2001, societate de expertiză financiar-contabilă şi de consultanţă �n domeniul fiscal, formată dintr-un grup de specialişti ce au competenţa profesională sifuncţionează operativ.

Bucuresti Servicii
 • Prominent Group S.R.L. functioneaza in Romania din anul 1996 avand sediul in  Timisoara, judetul Timis. Functionam in regim de franciza si facem parte dintr-o familie de firme care functioneaza in Europa, in 11 tari. Serviciile pe care le oferim sunt de instruire si consultanta in doua domenii: management si vanzari. Punctul forte il constituie faptul ca in ambele directii de servicii, oferim un model practic si functional despre: - organizarea si functionarea firmei; - cresterea capacitatilor de valorificare ale persoanelor din vanzari si conducere, prin metoda consultativa. Sloganul nostru este: TOTI TE INVATA, CE SA FACI, NOI ITI ARATAM CUM SA FACI!!! Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Servicii
 • Customer Focus este o companie de consultanta, cu expertiza in domeniile vanzarilor si relatiilor cu clientii. Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa obtina rezultate pozitive si de lunga durata cu clientii lor, prin activitati de consultanta orientate pe cresterea vanzarilor si cresterea gradului de satisfactie a clientilor.   Avantajul nostru competitiv este DEDICAREA FATA DE CLIENT - aceeasi dedicare fata? de client, pe care clientii nostri o doresc pentru clientii lor. Toate programele Customer Focus au in centrul atentiei cea mai importanta valoare a organizatiei: CLIENTUL. Spiritul de echipa din companie se transpune in stilul de lucru flexibil si creativ cu care abordam relasiile pe care le construim cu clientii nostri. Abordarea Customer Focus este in cinci etape: FACTS - Consultanta pentru identificarea nevoilor de dezvoltare OBJECTIVES Stabilirea obiectivelor de dezvoltare si construirea programelor de consultanta CONSULTING - Derularea programelor de consultanta si/sau training UNDERSTANDING - Evaluarea si urmarirea rezultatelor STANDARDS FOR FUTURE  Stabilirea standardelor si strategiilor viitoare

Bucuresti Servicii
 • Suntem o agentie de publiciatate localizata in Sydney. Furnizam solutii complete si complexe firmelor care doresc sa fie prezente pe internet sau care dorsec sa-si consolideze prezenta pe internet. Aceasta include: dezvoltarea de apliactii online (website, magazine virtuale), promovarea acestora in motoarele de cautare in Europa, SUA si Asia Pacific. organizarea de campanii de marketing monitorizate. Noi folosim reteaua noastra proprie de directoare si websiteuri (mai mult de 50), parte din ele sunt in Engleza si Romana. In Mai 2010 o sa aven prezenta permanenta in Arad, Romania.

Sydney, Nsw Servicii
 • Iramo S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand 7 angajati, firma noastra efectueaza servicii de cadastru si consultanta juridica. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Iramo S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Iramo S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Firma noastra efectueaza consultanta in management, consultanta in protectia mediului, studii de impact, bilanturi de mediu, memorii tehnice pentru obtinere acord. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile firmei noastre.

Campina Servicii
 • www.pro-consult.ro Suntem un colectiv tanar si dinamic, care va va ajuta la gasirea solutiilor optime pentru afacerea dvs. Pentru Professional Trade fiecare client este unic si merita sa primeasca servicii unice. Viziunea noastra este de a pune clientul pe primul plan, sa ii intelegem cerintele si sa ii oferim servicii impecabile adaptate necesitatilor sale specifice. Scopul nostru este sa ne asiguram ca beneficiati de cele mai bune servicii in domeniul financiar  contabil.   Echipa noastra de consultanti ofera solutii care ii ajuta pe clienti sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea prin imbunatatirea eficientei si a productivitatii acestor firme oferindu-le un produs de calitate. Prima noastra obligatie este fata de clientii nostri. Ne intereseaza cum evolueaza acestia pe termen lung, succesul lor fiind si succesul nostru. Abordam fiecare firma ca si cum ar fi propria firma oferindu-le clientilor informatiile, analizele si evaluarile de care au nevoie pentru a lua decizii majore.

Agigea Servicii