Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Consultanta - Servicii: 4159 companii
 • Premier Management Srl - consultanta si instruire in managementul afacerii - pentru a dezvolta afacerea, pentru a creste performanta/ a obtine rezultate superioare in firma printr-o buna organizare si un eficace control managerial, printr-un management profesionist/ printr-o conducere calificata. Premier Management S.r.l. are competente de:         a�� expert in management - prin consultanta in managementul afacerii furnizam solutii pentru o eficace planificare, organizare, coordonare si control al activitatilor, oamenilor si resurselor, cu impact direct si pozitiv asupra profitului; a�� evaluator si diagnostician - prin diagnoza proceselor de management si prin evaluarea conducatorilor din firma, identificam solutii de consolidare a proceselor de planificare, organizare, coordonare si control intern; a�� formator si antrenor in management - prin instruire (training) si prin indrumare (coaching) dezvoltam competentele personalului de conducere, pentru o eficace administrare a oamenilor, activitatilor si resurselor. Va oferim servicii de management: a�� programe de consultanta manageriala pentru consolidarea proceselor de management/ de conducere in scopul cresterii productivitatii (rezultate pe timp), a calitatii (respectarea cerintelor) si a rentabilitatii (rezultate pe costuri) a�� evaluari si diagnoze manageriale - pentru indentificarea de solutii pentru o mai buna planificare, organizare, coordonare si control; pentru aprecierea competentei in conducere si a loialitatii personalului de conducere a�� instruire si consiliere manageriala - consolidarea competentei personalului de conducere in administrarea eficace a oamenilor, activitatilor si resurselor. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari a dvs. referitoare la implementarea unui sistem de management competitiv, care sa va ajute in propria dezvoltare.

Bucuresti Servicii
 • Solicitant/ partener în proiecte din programele PHARE, INFRAS, TEMPUS, LEONARDO, PODCA, POSDRU. La cursurile organizate de COMETAM au participat 3000 de persoane in ultimii cinci ani Avantaje În cadrul cursurilor se realizează formarea profesionalã a adulţilor cu studii superioare, pentru dezvoltarea de abilităţi în managementul calităţii, mediului, securităţii informaţiilor, pentru dobândirea de competenţe noi impuse de piaţa forţei de muncã şi de creşterea competitivităţii economiei româneşti pentru a-i forma pe aceştia ca manageri şi / sau auditori conform standardului ocupaţional. La finalizarea cursurilor, după promovarea testului, cursantul obţine, în funcţie de tipul cursului, certificat COMETAM, CNFPA şi la cerere, certificat TUV KNOW HOW din Germania. Acest certificat este eliberat doar pentru o parte dintre cursurile oferite de noi si are recunoastere internationala. După promovarea testului de la cursurile de Manager al sistemelor de management al calităţii, Auditor în domeniul calităţii respectiv Auditor de mediu (autorizate CNFPA) se obţine certificat de absolvire eliberat sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Explicit Consult S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 2 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza servicii de consultanta si servicii energetice integrate in management. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Societatea Monolit ofera servicii complete de consultanta in activitati de supraveghiere si control in realizarea si implementarea proiectelor in domeniile: ingineria civila,hidrotehnica, de alimentari cu apa , canalizari si drumuri,etc. Obiectul de activitate al SC MONOLIT IMPEX SRL: consultanta tehnico-economica in domeniul constructiilor prin asigurarea asistentei tehnice de specialitate – dirigentie de santier, expertize tehnico-financiare, evaluari, verificari proiecte instalatii etc. Oferim consultanta in proiecte de la faza de ofertare (elaborarea documentatiei de management de proiect - grafic de executie, analiza drumului critic, analiza resurse si costuri), contractare si managementul contractelor (FIDIC),otimizarea costurilor de executie. Aceste servicii sunt facute la standarde profesionale si includ si experienta specialistilor nostri in management de proiect, planificarea si controlul proiectlor, negociere si optimizarea costurilor.

Craiova Servicii
 • A. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea certificarii: - sistemelor de managementul calitatii conform ISO 9001:2000; - sistemelor de management de mediu confom ISO 14001; - sistemelor de managementul securitatii si sanatatii ocupationale conform BS OHSAS 18001:2007; - sistemelor de management de siguranta alimentului conform ISO 22000; - sistemelor de management integrat calitate - mediu. B. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea acreditarii: - sistemelor de management in laboratoarele de incercari/analize (din industrie, mediu, sanatate, ape etc), organisme de certificare produse si de certificare sisteme de management; - sistemelor de management pentru securitatea alimentului; - sistemelor de managementul calitatii mediului, securitatii si sanatatii ocupationale. C. Formarea si perfectionarea pentru: experti, manageri si auditori in domeniul sistemelor de managementul calitatii, mediului, securitatii si sanatatii ocupationale, sigurantei alimentului si in domeniul laboratoarelor de incercari. D. Instruire in domenii specifice privind: - metodele de incercare in laboratoare, calculul incertitudinii de masurare, managementul proceselor, managementul resurselor umane. E. Audit intern, audit de secunda si terta parte pentru: - dignosticul fata de cerintele unor referentiale; - implementarea sistemelor de management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului) si in laboratoare; - evaluarea furnizorilor; - pregatirea certificarii societatii sau acreditarii laboratorului; - identificarea oportunitatilor de imbunatatire a sistemelor de managementul calitatii; - audit de proces sau produs. - audit de certificare F. Instruire – consultanta pentru: Prezentare sub forma de instruire a structurii si continutului documentarii sistemului (manual, proceduri) ca aplicatii la specificul societatilor din care fac parte cursantii, pentru: - extinderea documentarii sistemelor integrate de management al calitatii prin contopirea cu sistemul de management de mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului - elaborarea documentelor sistemelor de managementul calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001), de managementul securitatii si sanatatii ocupationale (OHSAS 18001), de managementul sigurantei alimentului (ISO 22000) pentru implementare si certificare - initiere in securitatea informatiei (ISO 27001) si documentarea sistemelor de management al sigurantei informatiilor.

Ploiesti Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Ecoconsult S.A. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: activitati de consultanta economica, expertiza contabila si economica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Infiintata in anul 2004, EOSeuropa este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma noastra presteaza urmatoarele principale servicii: selectie si recrutare de personal, in special pentru middle- si top-management, consultanta organizationala, training, studii de piata, pay-roll. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, si intreaga Europa. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan national si international. Personalul nostru este pregatit in mod constant prin traininguri organizate de profesionisti, parteneri asociati ai companiei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. Va multumim.

Timisoara Servicii
 • EXPERT Software este un grup de firme specializate in dezvoltarea si implementarea de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii. Compania are puncte de prezenta in orase importante din Romania: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara In prezent, peste 500 de firme, institutii si persoane fizice din Romania folosesc solutii EXPERT. Produsul EXPERT X5 a fost premiat la targul international "BINARY 2002" din Bucuresti ca cea mai buna realizare la sectiunea software specializat.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 6 angajati, Rom Enviro Serv S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1998, Consact Consulting Srl este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Consact Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: implementare, sisteme de management de mediu, calitate, OSHAS, HACCP. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa, China. Vanzarile companiei noastre sunt peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 4 angajati, Qmasy S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta in afaceri si managementul calitatii si mediului. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat, de la an la an importante cresteri ale numarului de clienti. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Lero Advanced Consulting Srl. este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Lero Advanced Consulting S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta si evaluari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Servicii
 • Idea Pro S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: consultanta in management, consultanta economica generala, studii sectoriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Prominco Invest Srl este situata in Cluj-Napoca, str. Gen. Eremia Grigorescu, nr. 28, judetul Cluj, tel, fax 0264433703. Cu un efectiv de 12 specialisti cu o vasta experienta, Prominco Invest  presteaza urmatoarele servicii: proiectare, consultanta in domeniul exploatarilor miniere, protectiei mediului si gospodaririi apelor. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan    national şi international. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Servicii
 • Infiintata in anul 2003, Emporio Davel S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri auto, inmatriculari si acte auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 50% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • ALFA IMOBILIARE este axata pe doua directii principale - consultanta si advisory, respectiv componenta de intermediere tranzactii imobiliare. ALFA IMOBILIARE este structurata pe mai multe departamente specializate: - Departamentul de proiecte si investitii, - Departamentul offices si retail, - Departamentul rezidential, - Departamentul terenuri.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de biorezonanta va ofera posibilitatea de a obtine rezultate rapide referitoare la starea sanatatii. Se identifica cu ajutorul unui aparat de ultima generatie nivelul de minerale, vitamine, enzime, aminoacizi, etc. Se determina prezenta agentilor patogeni, dezechilibrele metabolice si psihoemotionale.

Arad Servicii
 • Dospinescu Liviu Dan a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Dospinescu Liviu Dan presteaza urmatoarele servicii: studii de fezabilitate, de prefezabilitate, consultanta manageriala, produse informatice manageriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii