Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Inregistrari & Lichidari Companii - Consultanta: 319 companii
 • Foarte mulțumit

Lugoj Servicii
 • Servicii de contabilitate de nota 10

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Profesionalism și promptitudine!

Bucuresti, Sector 1 Producator
 • Claritate

Bucuresti Servicii
 • Sunt foarte mulțumită de prestația firmei , o

Mun.Piatra Neamt Distribuitor
 • Oferim in Targu Jiu, Gorj sau in tara, servicii de contabilitate, salarizare personal, expertize contabile si fiscale judiciare si extrajudiciare, consultanta fiscala, infiintari firme, intocmire dosar TVA - declaratia 088, carduri DKV, rambursari TVA, impreuna cu o echipa profesionala, prompta si competenta. Aspectul care pe noi ne caracterizeaza ca si firma de contabilitate, cu o echipa formata din 8 profesionisti, este faptul ca deciziile sunt luate in timp real, informatia cand este transmisa, nu este pierduta pe trepte ierarhice, si astfel actiunile sunt prompte si direct raspunzatoare. Fiecare persoana raspunde de segmentul sau de activitate, dar per total suntem un tot unitar.

Targu Jiu Servicii
 • Real Top Services este o societate de expertiza financiar - contabila si de consultanta in domeniul fiscal, dar si servicii de Gazduire Sediu Social Bucuresti, Inchiriere Birouri, Infiintare Firma Bucuresti, Inchiriere Sala Conferinte Bucuresti. Desi societatea noastra este relativ tanara, profesionistii care fac parte din aceasta au o experienta foarte buna in toate domeniile de competenta, specializati in prestarea de servicii financiar - contabile prompte si de calitate adaptate specificului fiecarui client.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Primoris este o companie infiintata in anul 2008, ce ofera serivicii de consultanta si asistenta in paralegal, incepand cu infiintari de firme si dosare de mentiuni (modificari firme) la Registrul Comertului la nivelul intregii tari. Ponderea cea mai mare in activitatea noastre o au serviciile de consultanta si asistenta prestate in demersurile de obtinere a avizelor si autorizatiilor de functionare, incluzand aici: - autorizatia sanitara - sanitara - veterinara - avize de functionare emise de primarii - licente de functionare emise de organele de politie - autorizatii de mediu - altele. Relationam in mod curent cu institutii precum: Primaria mun. Bucuresti si primariile de sector, DSV-SA, DSP, Politie, ANPM, precum si alte institutii, pentru functionarea legala a diverselor tipuri de afaceri. Ne implicam cu precadere in proiecte de alimentatie publica (gen restaurant, catering, altele), autorizarea firmelor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare, licentierea firmelor de paza, autorizare saloane de intretinere corporala si servicii de infrumusetare, autorizarea activitatilor de recrutare si plasare forta de munca, activitati cu metale si pietre pretioase, centre de colectare materiale reciclabile, service-uri si spalatorii si auto, altele. Vezi www.JuristFirme.ro

Bucuresti Servicii
 • Specializarea noastra principala se axeaza pe Dreptul Maritim si Exploatarea Portuara, precum si pe Dreptul Transportului ( Feroviar si Rutier ), unde ne-am afirmat de-a lungul timpului cu o prezenta profesionala remarcabila in spatiul portuar constantean si in instantele din Constanta. De asemenea, avem competente vaste in domenii precum Dreptul Administrativ, Drept Civil, Dreptul Transporturilor, Drept Comercial, Dreptul Familiei, Drept Imobiliar, Dreptul Constructiilor, Dreptul Muncii, Dreptul Asigurarilor Sociale, Dreptul Asigurarilor, Drept Maritim si Fluvial. Cu o Experienta de peste 27 ani in domeniu Cabinetul nostru de Avocat Dan George Gogu si-a propus inca de la inceput sa ofere clientilor sai cele mai bune solutii in rezolvarea cazurilor. Domeniile de Practica principale ale Cabinetului de Avocatura Dan George Gogu nu se limiteaza doar la Judetul Constanta, Municipiul Bucuresti si Judetul Ilfov, serviciile noastre fiind oferite pe tot teritoriul Romaniei.

Constanta Servicii
 • Reusim sa va infiintam firma in aproximativ 4 zile lucratoare, chiar si incluzand seriviciul de gazduire sediu social oferit de Profi Conta. Suntem printre cei mai rapizi de pe piata, fara a sacrifica din precizia de executie.

Bucuresti Servicii
 • ODA Romania, prezenta la nivel national, ofera servicii de infiintare/mentiuni firme, PFA sau ONG, consultanta in afaceri si management, dezvoltare strategii, bazate pe nevoile companiei si suport in etapele de implementare. Inceputurile in antreprenoriat, stim ca nu sunt usoare, un start up presupunand multe provocari si emotii. Asa este firesc, insa important este sa faci ceea ce te pasioneaza cu adevarat, sa decizi strategia de dezvoltare si sa iti asumi riscuri. Mai putin asumarea unor riscuri in relatia cu diverse institutii, fie ca vrei sa infiintezi o firma sau sa-i faci modificari sau chiar sa iti protejezi produsul sau marca proprie, incercand demersuri la OSIM si din diverse motive nu ai reusit. Suntem la un click distanta, consultanta noastra este gratuita! Nu vei pleca needificat, iar daca vei avea nevoie de serviciile noastre, vom fi bucurosi si noi ca existam. Castiga TIMP!

Brasov Servicii
 • Cabinetul Avocatului Viorel Furtuna ofera servicii juridice persoanelor fizice si juridice pe teritoriul Republicii Moldova si poseda experienta si resursele necesare pentru a oferi o gama de larga de servicii pentru a va asigura tot suportul in mediul de afaceri. Suntem o companie de servicii juridice complete si evitam sa punem accentul pe careva domeniu juridic restrans, deoarece in timpul globalizarii afacerilor, problemele de drept corporativ, drept comercial, imobiliar, fiscal, international, imigrational sau alte drepturi sunt in totalitate interconectate. Protejam interesele clientilor nostri in instantele de toate nivelurile, precum si le acordam un spectru larg de servicii juridice. Suntem specializati in AFACERI si in toate domeniile de drept care sunt conexe mediului de afaceri in Moldova.

Chisinau Servicii
 • Madalina Dicu, avocatul titular al Cabinetului, este absolventa a Universitatii Bucuresti - Facultatea de Drept, avocat definitiv din anul 2009 si membru in cadrul Baroului Bucuresti, Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si Consiliului Barourilor Europene. Cabinetul de Avocat a luat nastere in anul 2011, pe parcursul celor 11 ani avand o gama variata de clienti, atat persoane fizice, cat si juridice. Serviciile oferite sunt de consultanta, asistare si reprezentare juridica in litigii de drept civil, dreptul familiei, muncii, contencios administrativ, recuperari creante, executari silite, proprietate intelectuala, insolventa, infiintari societati, asociatii si fundatii. In prezent, in cadrul Cabinetului si in parteneriat cu acesta, activeaza 5 avocati, din arii de specialitate diferite, doi practicieni in insolventa, doi consilieri in proprietate intelectuala, un contabil si doi traducatori autorizati acoperind, astfel, o sfera larga de servicii juridice.

Bucuresti Servicii
 • Va stam la dispozitie si cu consultanta financiara pentru a alege cea mai potrivita forma de infiintare la activitatea dvs. -Infiintari firme: SRL, SRL-D, II, PFA, IF. -Oferim servicii de contabilitate

Timisoara Servicii
 • Ne ocupam cu infiintari firme / Modificari acte ONRC / Cesiune / Lichidari societati/ Eliberari Furnizari Informatii ONRC/ Eliberari Certificate Constatatoare ONRC / Deschidere sau Inchidere punct de lucru / Autorizari Coduri Caen Beneficiar.

Galati Servicii
 • Spectrul larg de servicii juridice puse la dispozitie de catre firma noastra de avocatura vor acoperi cu prisosinta nevoile dumneavoastra, indiferent de ramura de drept avuta in vedere: drept comercial, drept fiscal, drept civil, drept penal al afacerilor, dreptul tehnologiei, drept administrativ, dreptul achizitiilor publice, dreptul concurentei, dreptul muncii. Fiecare ramura de drept are un anumit grad de complexitate specific, insa analizam in detaliu fiecare cauza in parte, urmarind solutia ideala in acest sens. Suntem o echipa de avocati din Bucuresti, cu o pregatire profesionala desavarsita, mereu la curent cu cele mai importante modificari legislative si care pun in centru interesele clientului si calitatea serviciului juridic oferit.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Echipa noastra are o experienta de peste 20 ani in domeniu si pregatirea continua a acesteia si a conducerii ofera acesteia o imagine de profesionalism si responsabilitate pe piata. Colaboram in prezent atat cu clienti din CONSTANTA cat si cu clienti din toata zona Dobrogei si Bucuresti. Printre domeniile de activitate ale acestora amintim: activitati de productie, constructii, hoteluri & restaurante, comert, consultanta si management, import-export, zootehnie, comert cu animale vii. Principalele servicii oferite de echipa noastra sunt: - contabilitate si expertize contabile, - resurse umane si salarizare, - consultanta finaciara, - infiintari de SRL-uri, S.A.-uri, P.F.A.-uri, intreprideri individuale, asigurandu-se consiliere gratuita pentru alegerea celei mai bune forme de organizare. Externalizarea acestor servicii aduce beneficii multiple pentru clientii nostri cum ar fi: reducerea costurilor, confidentialitatea datelor, depunerea la termene legale a declaratiilor aferente activitatii, asistenta la controalele de specialitate, solutionarea in timp optim problemelor cu ajutorul unor specialisti in domeniu.

Constanta Servicii