Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Inregistrare Marci - Consultanta: 56 companii
 • Recuperam creante, debite, datorii pe cale amiabila, judiciara si extrajudiciara, inca din anul 2006. Kolcze Iliuta & Asociatii SRL a reusit intr-un interval relativ scurt de timp sa se impuna pe piata de recuperari creante din Romania, ajungand la inceputul anului 2007 sa aiba peste 1000 de clienti activi. Experienta si seriozitatea, dovedite de echipa noastra de-a lungul anilor, inainte de infiintarea societatii in 2006 si dupa, adunate cu un efort financiar deosebit, au dus la dezvoltarea si recunoasterea profesionalismului de catre Asociatia de Management al Creantelor Comerciale (AMCC) in anul 2008, acordand statul de membru cu drepturi depline.

Bucuresti Servicii
 • Doresti sa ai afacerea ta? Doresti sa iti extinzi afacerea, sau de ce nu, doresti sa o restrangi, sau chiar sa inchizi o firma? Nu ezita sa ne contactezi! Suntem aici spre a-ti veni in ajutor. Prin intermediul site-ului nostru iti punem la dispozitie informatii detaliate cu privire la documentatia si pasii necesari in vederea indeplinirii formalitatilor dorite la Oficiul Registrului Comertului. In situatia in care vei considera ca este mai comod, mai simplu sau mai sigur ca persoane cu experienta in domeniu sa indeplineasca formalitatile respective in locul tau, iti stam la dispozitie prin serviciile oferite. Suna-ne sau scrie-ne un e-mail, fie ca ai nevoie doar de un sfat juridic, fie ca vrei sa apelezi la serviciile noastre juridice. Echipa noastra de avocati este gata sa raspunda intrebarilor tale si sa iti vina in ajutor! Infiintari firme, modificari firme, gazduire sedii firme, autorizari / infiintari case de schimb valutar si case de amanet, recuperari creante, asistenta juridica de specialitate, divorturi si partaje.

Bucuresti Servicii
 • Prestam servicii de consultanta in domeniul afacerilor: - intermediem inregistrarea marcilor la OSIM si EUIPO(comunitar) - intermediem inregistrarea modelelor industriale la OSIM si EUIPO - intermediem obtinerea drepturilor de autor la ORDA - intermediem servicii catre Registrul Comertului - rapoarte specializate de expertiza tehnica judiciara in domeniul marcilor inregistrate, desenele /modelele industriale. - monitorizam marci-desene deja inregistrate.

Constanta Servicii
 • Infiintata oficial in data de 17.03.2020, societatea noastra de consultanta a venit in sprijinul persoanelor care, datorita nevoii sau contextului social (pierderea locului de munca, demisia, etc.) au ales calea antreprenoriatului. Societatea a acordat si acorda in continuare consultanta gratuita antreprenorilor aflati la inceput de drum in vederea luarii celor mai bune decizii pentru administrarea afacerilor. Infiinteaza, modifica sau radiaza cu ajutorul nostru orice firma, PFA, SRL, II, IF, SA, simplu si rapid in cateva zile.

Oradea Servicii
 • De peste 10 ani oferim consultanta in ce priveste inregistrarea marcilor la nivel national si UE. Ne asiguram ca marca ta are sanse sa fie inregistrata si apoi sa beneficieze de protectie astfel incat nimeni sa nu poata, intentionat sau nu, sa inregistreze o alta marca asemanatoare sau identica si astfel sa profite de pe urma renumelui dobandit al marcii tale. www.grafisens.ro

Cluj-Napoca Servicii
 • Oferim servicii de reprezentare si asistare juridica, consultanta juridica, in domeniul dreptului de proprietate intelectuala si protejare drepturi autor, drept societar, dreptul muncii, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Bucuresti Servicii
 • Societate de consultanta juridica vine in sprijinul clientilor pentru infiintare societati (SRL, PFA, II); inregistrarea marcilor la nivel national sau european; lichidare/inchidere societati. De asemnea oferim si servicii de contabilitate pentru firmele interesate.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta comerciala ce faciliteaza drumul spre ascensiunea absoluta a afacerii dumneavoastra, creandu-va dependenta de succes! ABSOLUTE Consulting se dedica in totalitate sustinerii demersurilor efectuate de catre antreprenorii de sezon sau cei cu viziune pe termen lung, in vederea dezvoltarii si mentinerii celor mai inalte standarde de excelenta in domeniul afacerilor. Ne-am propus, inca de la inceput, sa ne impunem in domeniul consultantei antreprenoriale, sa devenim atat de buni, incat sa nu ne puteti ignora. ABSOLUTE Consulting va supune atentia asupra urmatoarelor servicii: - Infiintarea si autorizarea la Registrul Comertului (O.N.R.C.) a diferitelor tipuri de entitati (cu sau fara personalitate juridica) - societati comerciale (dintre ele, amintim S.R.L-ul), persoana fizica autorizata (P.F.A.), intreprindere individuala (I.I.), intreprindere familiala (I.F.); - Inregistrarea mentiunilor ce se impun a fi autorizate la un moment dat, in oricare dintre etapele afacerii dumneavoastra (deschidere punct de lucru, schimbare sediu social, extindere obiect secundar de activitate, cesiune parti sociale etc.); - Dizolvari - Lichidari - Radieri; - Gazduirea sediului social (in curand); - Inregistrarea marcilor la O.S.I.M.; - Servicii financiar-contabile(in curand); - Consultanta antreprenoriala (in afaceri si management). Toate acestea, atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in restul judetelor din tara! Pentru informatii suplimentare sau programarea unei intalniri, va rugam sa ne contactati (telefonic/e-mail).

Sector 2 Servicii
 • Va oferim servicii complete pentru orice firmă, de la A�nființare și pA�nă la radiere. ABC - Acte A�nființare - Branding - Contabilitate. Personal calificat: Experți contabili, Juriști, Consilieri A�n proprietate intelectuală, Auditori financiari, Lichidatori judiciari, etc. Detalii pe www.firmelacheie.ro

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 2004 in Bucuresti, compania noastra s-a impus cu rapiditate datorita profesionalismului, implicarii, flexibilitatii si orientarii catre nevoile specifice fiecarui client. Echipa noastra este formata din avocati, consilieri juridici, notari, traducatori autorizati si contabili, toti cu studii universitare si postuniversitare. Oferim Servicii Rapide si Profesionale de Infiintari Firme, Infiintare Firma Urgent, SRL, PFA, Asociatii, Fundatii, etc. Oferim servicii prompte si performante indiferent de tipul modificarii intervenite intr-o societate. Suntem specializati in obtinerea oricarui tip de viza de scurta sedere, de lunga sedere, obtinerea rezidentei permanente si a cetateniei romane. Oferim servicii complete pentru elaborarea documentatiei de atribuire si a ofertelor din domeniul achizitiilor publice.

Bucuresti Altul
 • Firma noastra activeaza cu succes in domeniul avocaturii inca din anul 2002, experienta acumulata indreptatindu-ne sa afirmam ca serviciile oferite clientilor nostri corespund unui inalt grad de profesionalism. Oferim consultanta juridica in Drept civil, Comercial, proprietate intelectuala, concurenta neloiala, contencios administrativ. www.avocatulnostru.ro

Bucuresti Servicii
 • AG Pitt Srl. este o firmă privată care sprijină firmele din toate domeniile de activitate să-şi protejeze informaţiile, să identifice, protejeze şi valorifice proprietatea intelectuală proprie.

Bucuresti Servicii
 • Companie avand drept domenii de activitate consultanta in management, resurse umane, proprietate industriala, traduceri engleza-romana/romana-engleza, accesare fonduri europene, consultanta in vederea autorizarii si acreditarii unitatilor de invatamant preuniversitar- o echipa tanara, cu expertiza si experienta in aceste domenii.

Bacau Servicii
 • Suntem un cabinet localizat in Bucuresti, si infiintat in anul 2005. Andra Musatescu Cabinet de proprietate industriala va pune la dispozitie servicii de calitate ca servicii de consultanta si reprezentare in domeniul marci, inventii, desene si modele industriale, topografie electronica. Firma noastra are un personal de 7 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este unul dintre cele mai bune de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in noi partenerul ideal de afaceri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Servicii de consultanta pentru intreprinderi. In activitatea pe care o desfasuram ne calauzim dupa principiul de a oferi maximum posibil clientilor nostri. Le Intelegem nevoile, le pretuim interesele si valorile. Suntem aici pentru a le rezolva problemele de ordin legal, contabil si administrativ pentru a le oferi consultanta si pentru a ne asigura ca drepturile le sunt respectate.

Oradea Servicii
 • Centrul de Resurse Juridice Aplicate in Drept Intern, Comunitar si International – CRJA, este una dintre cele mai reprezentative organizatii civile si profesionale care activeaza in domeniul monitorizarii si combaterii oricarui tip de abuz de drept din partea mediului institutional, asupra persoanelor fizice, agentilor economici si a altor organizatii neguvernamentale precum patronate, sindicate, asociatii profesionale si asociatii sau fundatii, infiintate in temeiul O.G. 26 / 2000. CRJA isi duce la indeplinire misiunea statutara printr-un corp ilustru de juristi, avocati si fosti magistrati, venind in intampinarea problemelor atat a persoanlor juridice cat si cele ale persoanelor fizice, prin activitati de consultanta juridca, reprezentare si asistare a acestora. Unul din obiectivele esentiale ale structurii noastre, este acela de a preintampina orice stare litigioasa, prin identificarea unor solutii amiabile de conciliere a partilor, in scopul evitarii unor cheltuili inutile de resurse financiare si timp. Sferele de drept in care putem oferi serviciile specializate sus precizate, vizeaza cu precadere, dar nu limitativ, urmatoarele domenii: drept civil, drept comercial, drept penal, drept administrativ, fiscal si contencios, dreptul proprietatii intelectuale, refugiati/cetatenie, dreptul muncii, Legea 10/2001, revendicari imobile nationalizate precum si revendicari ale unor imobile confiscate ori nationalizate si care fac obiectul altor normative decat legea 10/2001, drept comunitar, intocmirea documentatiei si demararea procedurillor in fata CEDO.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de avocat “Troneci Dragos”, va ofera solutii juridice complete pentru toate problemele dvs. Indiferent de problema, contactand biroul nostru va vom asigura un raspuns prompt, onest si eficient.

Sector 1 Servicii
 • Avocatii societatii noastre au o experienta vasta in domeniul: * restituirii proprietatilor confiscate abuziv de catre regimul comunist in perioada 1945-1989; * recuperarii imobilelor - constructii sau terenuri - preluate abuziv in perioada anilor 1945-1989 (Legea 10/2001); * acordarii de despagubiri pentru pierderi suferite de romanii din Cadrilater, care si-au abandonat proprietatile si s-au refugiat in Romania (Legea 9/1998); * acordarii de despagubiri oricarei persoane care a suferit condamnari cu caracter politic in perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989 (Legea 221/2009); * acordarii de despagubiri sau compensatii cetatenilor romani pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, retinute sau ramase in Basarabia, Bucovina de Nord si tinutul Herta, ca urmare a starii de razboi si a aplicarii Tratatului de Pace intre Romania si Puterile Aliate si Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947 (Legea 290/2003).

Bucuresti Servicii
 • Cabinet individual de avocat, specvializat in consultanta juridica de specialitate oferite firmelor. Ofer consultanta si in domeniu resurselor umane, inregistrare marci OSIM, reprezentare in fata instantelor judecatoresti.

Bucuresti Servicii
 • Compania are ca scop dezvoltarea relatiilor de afaceri a crescatorilor de animale, a firmelor de prelucrare a produselor animale; - intermedierea in verigile de colaborare a acestora cu furnizorii de noi tehnologii in prelucrarea laptelui, carnii etc, de instalatii de refrigerare, congelare, ambalare, etc.;-informarea clientilor privind noile cerinte de calitate a produselor pe care le ofera spre comercializare,penru a fi in conformitate cu standardele europene, etc.

Braila Servicii