Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Inregistrare Marci - Consultanta: 56 companii
 • Protejeaza-ti investitia in afacere si succesul prin inregistrarea ca MARCA, singura care iti ofera un DREPT EXCLUSIV si implicit PROTECTIE prin LEGEA nr. 84 /1998!                  MARCA este un veritabil motor de castig putand fi evaluata,vanduta,inchiriata,mostenita, este un suport de reclama, poate fi inregistrata international,comunitar cand afacerea prospera. Timpul ii adauga valoare in activele companiei. Ganditi-va la marcile celebre si valoarea lor in timp! Pot fi inregistrate ca marci, numele comerciale, denumiri, logo-uri, brand-uri, etc. UNICA modalitate prin care Dvs.puteti deveni proprietar exclusiv este inregistrarea ca marca! Rezervarea la nivel national prin Registrul Comertului a numelui Dvs.comercial, nu echivaleaza cu inregistrarea ca marca, doar OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI este sg. autoritate competenta sa elibereze titluri de protectie. Ofer servicii juridice cu competenta si in domeniul proprietatii industriale in special cu referire la consultanta si reprezentare autorizata in fata OFICIULUI DE STAT PENTRU iNVENTII SI MARCI BUCURESTI pentru inregistrarea de marci, inventii, desene si modele industriale si 17 ani experienta in domeniu!

Tg Mures Servicii
 • Firma noastra este specializata in domeniile proprietatii intelectuale, asigurand reprezentarea prin mandat si servicii de consultanta persoanelor fizice si juridice, pentru obtinerea titlurilor de protectie si a drepturilor exclusive de exploatare a marcilor de produse sau servicii, a inventiilor, a desenelor si modelelor, a topografiilor de produse semiconductoare, precum si alte servicii, inclusiv din domeniul drepturilor de autor si al drepturilor conexe. Asiguram, de asemenea, consultanta juridica si reprezentare in instantele judecatoresti in spetele legate de proprietatea intelectuala prin avocati cu experienta in domeniu. Daca apreciati ca serviciile noastre va pot fi de folos in demersurile dumneavoastra, va stam la dispozitie cu toata solicitudinea pentru o colaborare de incredere.

Bucuresti Servicii
 • In urma cu mai bine de 2000 de ani Arhimede spunea: "Daţi-mi un punct de sprijin şi voi urni Pământul din loc". Vorbele sale au ramas peste veacuri purtand cu ele un mare adevar. Azi sunt tot mai multi cei ce si-ar dori sa "mute muntii" cel putin ... Tuturor acestora ne oferim sa le fim aproape, sa le oferim un sfat sau o solutie profesionala, o cale care sa faca drumul catre succes cat mai usor si mai sigur. Suntem o societate de consultanta in urmatoarele domenii: -JURIDIC ( drept comercial, contencios administrativ - OUG.34, drept civil, proprietate industriala - marci); -INVESTITII; -RECUPERARI CREANTE.

Bucuresti Servicii
 • Tactix Solutions furnizeaza servicii de documentare si implementare a sistemului de management al calitatii conform ISO 9001 la cele mai inalte standarde de calitate. Crearea si inregistrarea marcilor de companie este unul din domeniile in care Tactix are o experienta deosebita, compania reusind sa aiba in portofoliu sute de marci inregistrate. Tactix ofera serviciile de realizare si implementare a strategiilor de afaceri catre firme mici si mijlocii, determinand in mod direct dezvoltarea afacerilor clientilor sai.

Zimandu Nou Servicii
 • Agentia de proprietate intelectuala Fantana Raul Sorin & Asociatii este membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania fiind astfel autorizata sa reprezinte legal in fata oricarui tert, inclusiv in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), a Office of the European Union (OHIM) si a World Intellectual Property Organization (WIPO) toate companiile sau persoanele fizice interesate de inregistrarea, protejarea, evaluarea si tranzactionarea unei MARCI, a unui DESEN/ MODEL INDUSTRIAL sau a unui BREVET DE INVENTIE. De asemenea efectuam expertize judiciare si extrajudiciare in contrafacere, piraterie, fals si concurenta neloiala. Consultanta de specialitate, expertize judiciare si extrajudiciare Evaluări active intangibile Planuri de fezabilitate. Inregistrari la OSIM, sub mandat; reprezentare in litigii; EVALUARI INTANGIBILE, coordonare activitate specifica in recuperarea drepturilor de proprietate intelectuala. Intocmire descriere inventie pe baza datelor tehnice furnizate Intocmirea documentatiei necesare pentru depunerea cererii la OSIM sau la oficiile din strainatate; Reprezentarea intereselor clientului in raporturile cu OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci), OHIM (The Office of Harmonization for the Internal Market) cat si cu OEB (Oficiul european pentru Brevete) pe tot parcursul procedurii Consilierea si elaborarea raspunsurilor la notificarile examinatorilor institutiilor OSIM, OHIM sau OEB; Elaborarea contestatiei impotriva deciziilor OSIM, OHIM sau OEB; Elaborarea si depunerea opozitii si cereri de revocare la OSIM, OHIM si OEB; Servicii de supraveghere a pietei privind contrafacerea; Achitarea taxelor legale inclusiv de mentinere in vigoare; Elaborare contracte de licenta si cesiune a dreptului de proprietate; Reprezentarea intereselor clientilor la negocierile privind contractele de licenta si cesiune; Consiliere in tratativele complexe de proprietate intelectuala; Cercetarea si analizarea portofoliului companiei; Cercetari documentare si cercetare risc de contrafacere; Evaluare brevet de inventie; Elaborarea documentatiei necesare procedurilor in vama pentru combaterea contrafacerilor; Expertize tehnice privind contrafacerea inventiilor; Consiliere, reprezentare, preluarea intregii proceduri privind marca de fabricatie, marca de produs, marca de comert si marca de servicii Reprezentare, mandatariat, preluare procedura in vederea inregistrarii de Marca nationala, Marca internationala sau Marca comunitara Reinnoire marca individuala sau marca colectiva Consiliere si intocmirea contractelor de transmitere de drepturi (cesiune, fuziune, licenta) Eliberarea de adeverinte, sau alte acte legate de situatia juridica a marcii Monitorizarea unei marci (pentru prevenirea sau eliminarea situatiilor de incalcare a drepturilor) Intocmire Puncte de Vedere, Argumente, Contestatii in cazul unui Aviz de Refuz Provizoriu sau a unei Opozitii la Publicare.

Brasov Servicii
 • CABINETUL DE CONSILIERE în PROPRIETATE INDUSTRIALĂ GLADCOV - PROINVENT, autorizat legal cu liberă practică, în vederea protejării solicitanţilor impotriva concurenţei neloiale şi asigurării succesului demersurilor lor la Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci în vederea protejării proprietăţii industriale, acordă asistenţă de specialitate în domeniul proprietăţii intelectual - industriale şi reprezentarea clienţilor săi în faţa OSIM precum şi faţă de terţi, în procedurile reglementate legal, la scară naţională şi internaţională, având în vedere că proprietatea intelectual - industrială, oricât ar fi de modestă, ca de exemplu o etichetă originală, un tip nou de ambalaj sau de şurubel, poate fi declarată ca patrimoniu al solicitantului şi poate contribui la succesul lui în afaceri în lumea actuală a concurenţei globalizate, în care orice produs, material sau intelectual este tentant spre a fi furat de cei ce vă fac o concurenţă neloială. Proprietatea industrială (referitor la care stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu tarifele cele mai mici, sprijinindu-i competent şi autorizat) poate face parte din următoarele categorii utilizate frecvent: desene/modele (design), mărci sau invenţii Titularul CABINETULUI DE CONSILIERE în PROPRIETATE INDUSTRIALĂ GLADCOV - PROINVENT, prof. univ. dr. ing. Petre Gladcov este autorizat de Oficiul European de Armonizare in Comertul Intern al Uniunii Europene, in calitate de Reprezentant al acestuia, cu nr. 39973.

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra este o societate serioasa, iar profesionalismul de care dam dovada ne recomanda. Facem toate demersurile legale posibile si mediem orice litigiu. Suntem licentiati in drept, consilieri juridici, gata sa raspundem solicitarilor dvs. la orice ora, 7 zile din 7. Infiintam firme, preschimbari certificate, cesiuni, modificari ale actului constitutiv, redactari contracte de orice fel, hotarari AGA, etc. Avizarea si contrasemnarea actelor cu caracter juridic si administrativ. Punem la dispozitie orice model de contract, cerere-actiune in justitie. Redactarea proiectelor de contracte, contractelor civile si comerciale necesare derularii activitatii curente a clientului; redactarea oricaror acte juridice, la cerere - informarea permanenta a clientului cu privire la modificarile legislative intervenite, cu incidenta in planul activitatii curente a clientului; aceasta informare va fi insotita si de comentariile consultantului cu privire la aceste modificari. Mentinerea relatiei cu Registrul Comertului si cu alte institutii de stat sau private, consultatii si cereri cu caracter juridic in toate domeniile dreptului (civil, penal, fiscal-financiar, procedural civil, procedural penal, comercial, afacerilor, turism, comercial international, proprietati intelectuale, etc), asistenta, consultanta si reprezentare juridica a persoanelor fizice/persoanelor juridice si altor entitati interesate.

Bucuresti Servicii
 • Legislatia americana are la baza dreptul anglo-saxon, care difera putin de cea obisnuita la noi in tara: - evidenta firmelor este tinuta de administratia statului (Secretary of State) si nu de Camera de Comert; - in evidenta lor nu apare numele proprietarului. Statul american nu se ocupa deloc de proprietar. In registru apare doar Managementul; - fiecare firma trebuie sa aiba un agent inregistrat (Registrered Agent), care trebuie sa aiba domiciliul stabil in statul respectiv, si nu are nici un drept si nici o obligatie fata de firma, doar prin acest agent este sustinuta relatia dintre firma si stat, ca un fel de "cutie postala", independent de activitatea firmei; - si cetateni straini sau firme pot fi proprietari; - si o singura persoana poate infiinta societate pe actiuni; - nu trebuie specificat domeniul de activitate al firmei.

Miami Beach, Fl Servicii
 • Cabinet autorizat in domeniu proprietatii industriale, reprezentare in fata OSIM, OEB, OHIM. Membru al CNCPIR cu nr. 92-01010; 97-028 Consilier inscris ca expert specialist in cadrul corpului de experti tehnici ai Ministerului de Justitie.

Buzau Servicii
 • Serviciile cabinetului sunt orientate spre acoperirea tuturor situaţiilor care se pot ivi pe parcursul activităţii unei societăţi comerciale. Soluţiile juridice propuse de cabinet sunt implementate cu succes atât în cadrul companiilor romaneşti, cât şi în cadrul companiilor multinaţionale. Aceste soluţii urmăresc realizarea atât a unei funcţii preventive, printr-o activitate de informare continuă a clienţilor în legătură cu cadrul legal al iniţiativelor lor, cât şi a unei funcţii de garantare a exerciţiului deplin al tuturor drepturilor în cazul iniţierii unei proceduri judiciare sau extrajudiciare împotriva acestora. Clienţii cabinetului sunt mereu în centrul atenţiei avocaţilor noştri, aceştia fiind pregătiţi să anticipeze implicaţiile legale ale oricărei iniţiative comerciale, precum şi să rezolve încă din fazele incipiente problemele şi litigiile care afectează afacerile clienţilor. Avocaţii cabinetului nostru acţionează ca o echipă unită a cărei activitate se desfăşoară în colaborare cu o gamă largă de profesionişti care ne asigură ajutor specializat, precum notari publici, executori judecătoreşti, experţi tehnici, contabili, auditori independenţi şi traducători autorizaţi. Pregătirea profesională solidă, experienţa, ambiţia şi seriozitatea membrilor echipei noastre sunt garanţiile care stau la baza dezvoltării unor relaţii pe termen lung cu clienţii noştri cu respectarea principiilor eticii profesionale, confidenţialităţii şi legalităţii. Asistenţa juridică şi consultanţă este asigurată în limbile română, engleză, franceză şi italiană. Cabinetul nostru are o misiune esenţială: aceea de a încununa cu succes activităţile clienţilor noştri. În scopul îndeplinirii acestei misiuni, filozofia noastră se axează pe următoarele principii fundamentale: ambiţia, angajamentul, calitatea serviciilor şi spiritul de echipă. Întrunirea acestor atribute şi felul în care acestea se armonizează arată ceea ce este cabinetul nostru, ceea ce reprezentăm noi, care sunt crezurile noastre profesionale. Asistăm clienţii noştri în rezolvarea unui cadru larg de probleme juridice, începând cu aspecte de mică importanţă şi terminând cu aspectele substanţiale şi complicate. Minimalizarea riscurilor apariţiei unor eventuale litigii prin negocieri iniţiale amănunţite este unul din principiile fundamentale ale activităţii Cabinetului de Avocat „Ana-Maria Plaveti”. Principalele servicii oferite de către Cabinetul de Avocat „Ana-Maria Plaveti” sunt: - consultanţă juridică în orice domeniu redactare documente, contracte, cereri adresate instanţelor de judecată sau instituţiilor publice; - asistare şi reprezentare juridică în fata instanţelor judecătoreşti, instanţelor de arbitraj, Oficiului Registrului Comerţului şi instituţiilor publice. Suntem abilitaţi să oferim asistenţă şi reprezentare legală în faţa oricăror instanţe judecătoreşti, inclusiv în faţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a Curţii de Conturi înfiinţare societăţi comerciale, fundaţii şi asociaţii. Drept civil, Domeniul imobiliar Achiziţii şi finanţări publice Drept societar Drept comercial Drept penal - infracţiuni economice Dreptul muncii Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei Proprietate intelectuală şi industrială Privatizare Dreptul transporturilor

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul de Avocat Gadea Cristian-Alin isi desfasoara activitatea in cadrul Baroului Bucuresti in baza legii nr.51/1995 si statutului profesiei de avocat, fiind specializat in consultanta, asistenta si reprezentarea persoanelor fizice si juridice in fata instantelor judecatoresti. Avem o experienta de peste 17 ani in domeniul juridic. Contractul de asistenta juridica permanenta incheiat cu Cabinetul nostru de Avocatura va asigura stabilitate, siguranta si consiliere la preturi minime. Cabinetul nostru ofera o gama larga de servicii adresate persoanelor fizice si juridice, in urmatoarele domenii: 1. Asistare si reprezentare in fata Inaltei Curtirnde Casatie si Justitie, a Curtii de Conturi si a Curtii Europene a Drepturilor Omului. 2. Drept penal 3. Drept civil (mostenire, succesiuni) 4. Drept imobiliar 5. Drept Comercial 6. Dreptul Muncii si Securitatii Sociale 7. Dreptul Proprietatii Intelectuale 8. Drept Financiar, Fiscal si Bancar (valutar) 8. Dreptul Familiei (divort, partaj). 9. Drept Administrativ 10. Drept contraventional 11. Dreptul Transporturilor 12. Drept Vamal 13. Achizitii si finantari publice 14 Comunicatii si tehnologia informatiei 15. Telecomunicatii si IT 16. Diverse proceduri 17. Gazduire sediu social 18. Legislatie sportiva non -profit (asociatii, club sportiv, fundatii, federatii). Echipa: Cabinet de Avocat Gadea Cristian-Alin & S.C. ELLE'S Models Agency S.R.L. - Bucuresti (departamentul ELLEa's Consulting). Avocat Gadea Cristian-Alin Tel. 0734.329.315 (cu programare) www.cabinetavocatcristianalingadea.com/ Colaborator: Elena Sofronie Tel: 0724.217.487; 0771.734.952 Daca nu aveti timp sa veniti la cabinet, ne deplasam la biroul dvs. sau intr-o zona apropiata!

Bucuresti Servicii
 • PRI Intellectual Property este un cabinet de proprietate industriala, specializat in domeniul inregistrarii marcilor de produse sau servicii. PRI prezinta avantajul unui personal cu inalta calificare (consilieri in proprietate industriala autorizati OSIM si Oficiul European de Marci si avocati membri ai Baroului Bucuresti) si o vasta experienta in domeniu. PRI este garantul unor servicii de inalta calitate la cele mai avantajoase preturi.

Bucuresti Servicii
 • Oferim clientilor nostri consultanta de specialitate si reprezentare in fata Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, a Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, a Oficiului European de Marci, precum si fata de terti, in vederea inregistrarii drepturilor de proprietate intelectuala (marci, desene si modele industriale) in Romania, la nivel national in statele membre la Conventia de la Paris, la nivel international sau la nivel comunitar, precum si in vederea protejarii drepturilor ce decurg din aceste inregistrari.

Bucuresti Servicii
 • Firma a fost infiintata cu scopul de a-i ajuta si pe altii in dezvoltarea firmei lor si de a oferii sprijin si idei noi in afacerile pe care vor sa le dezvolte. Oferim consultanta juridica, consultanta in afaceri si in resurse umane.

Oradea Servicii
 • Agentia de Proprietate Industriala Brandynamics este acreditata la nivel national si international. Prin consilierii nostri specializati oferim servicii juridice competente de consultanta si reprezentare in domeniul proprietatii industriale si intelectuale: inregistrare si monitorizare marci, desene si modele industriale, inventii, etc. REALITATE SI RISCURI: "DENUMIREA REZERVATA NU ESTE CONSTITUTIVA DE DREPTURI IN SENSUL LEGII NR. 84/1998; IN CAZ DE CONFLICT INTRE DENUMIREA FIRMEI SI O MARCA INREGISTRATA, DREPTURILE CONFERITE DE MARCA VOR PREVALA" (extras din documentul emis de ONRC la verificarea de disponibilitate inregistrare nume firma). Singurul mod legal de protectie este inregistrarea marcii (numele firmei , numele produselor / serviciilor dvs, nume de proiecte, etc.), in conformitate cu prevederile Legii 84 / 1998 (legea marcilor si indicatiilor geografice) si monitorizarea acesteia prin metode specifice consilierilor juridici specializati.

Punct De Lucru I.m.klein, Nr. 8, Cluj Napoca Servicii
 • www.pro-consult.ro Suntem un colectiv tanar si dinamic, care va va ajuta la gasirea solutiilor optime pentru afacerea dvs. Pentru Professional Trade fiecare client este unic si merita sa primeasca servicii unice. Viziunea noastra este de a pune clientul pe primul plan, sa ii intelegem cerintele si sa ii oferim servicii impecabile adaptate necesitatilor sale specifice. Scopul nostru este sa ne asiguram ca beneficiati de cele mai bune servicii in domeniul financiar  contabil.   Echipa noastra de consultanti ofera solutii care ii ajuta pe clienti sa isi imbunatateasca si sa isi dezvolte activitatea prin imbunatatirea eficientei si a productivitatii acestor firme oferindu-le un produs de calitate. Prima noastra obligatie este fata de clientii nostri. Ne intereseaza cum evolueaza acestia pe termen lung, succesul lor fiind si succesul nostru. Abordam fiecare firma ca si cum ar fi propria firma oferindu-le clientilor informatiile, analizele si evaluarile de care au nevoie pentru a lua decizii majore.

Agigea Servicii